måndag 8 mars 2010

ACADEMY AWARDS 2010

.

Vackra favoriten Sarah Jessica Parker på Oscarsgalan i ett ljusgult fodral. Bilder: Celebrity Gossip


Hej nya vecka!

Glammig Oscarsgala var det i natt! Tittade du? Jag gjorde det inte, måste ju vara pigg och alert mamma till superbusiga Beabus idag. Tycker annars att det är riktigt kul att titta på alla de vackra galaklädda filmstjärnorna! Jag har uppdaterat mig nu på morgonen och Sandra Bullock blev tydligen bästa skådespelerskan och bästa film The Hurt Locker. Men var Sandra den bäst klädda på galan?

Sandra Bullock ser lite ut som en Oscarsstatyett själv i denna blanka klänning. Heidi Klum är en superdupercool superdupersnygg 4-barnsmamma i Bondbrudsaktig kortkort!

Victoria Beckham i sparsmakad beige design med "vardagsfrisyr" och vackra Nicole Richie i ett ganska "tokgrått" fodral.

De vackraste klänningarna, enligt mig, satt på snyggingen Cameron Diaz (med lite 80-tals stylat hår=höög lugg:) och stunning Demi Moore (Hon blir inte äldre utan yngre istället???) i otroligt vackra volanger.

Vilken tycker du var allra vackrats på galan?

Här blir det nu frukost -

Ha en bra start på veckan!!!

.

8 kommentarer:

Marie från Skåne sa...

Godmorgon! Jag tycker faktiskt Demi Moore var klart snyggast. Klänningen var en dröm och hon själv har utstrålning så det räcker och blir över. Ha en superbra måndag.

Kram Marie från Skåne

Signe 1 sa...

Min favvo är ju klart Heidi Klum, hon är ju sååå jäkla snygg så man blir helt stum!! Tänk at se ut sådär om man hade 4 barn, oj oj oj.

Ha en kanondag!

Kram S.

Line fra huset på landet sa...

God morgen. Jeg var ikke oppe og så Oscar. Har jo tross alt en to-åring i hus :D
Kjoler ja. Vel, for det første så synes jeg det ser ut som Nicole Richie har viklet seg inn i en pakke med tweed. Victoria Beckham er bare bein og ikke noe kjøtt, så det ser ikke bra ut med denne fargen på henne. Jeg synes hun ble livløs og enda mer blek enn før. Sandra Bullock ser tu som en vakker drøm av en havfrue fra 1920-tallet. Men Demi Moore..hun er bare vakker, så vakker. Ok, hun har fikset en god del på sitt utseende..men likevel.
Min favoritt er Heidi Klum. Wow...at hun skal ha båret frem fire barn?? Wow.
Forresten...trodde Sarah Jessica hadde kvittet seg med sin utro mann jeg!...har de blitt sammen..IGJEN ?? Huff..Hollywood.

Ha en strålende mandag,P.
Klem,Line

MITT VITA HUS sa...

Heidi, Cameron och Demi var mina favoriter:) Svårt att välja då alla ser verkligen fab ut:)Ha en fin dag i solen och hoppas ni hittar en massa fina saker till F och den kommande födelsedagen:) Kram Mia

Lillan sa...

min favoritt er cameron diaz!! dessuten er det ei herlig jente med masse humor og selvironi:)
Jeg elsker dessuten 80 tallet så hårfrisyren var nyyydelig synes jeg:)

ha en fin dag!

Lillan

Anonym sa...

Cameron och Kate Winslet i diamanter och Yves Saint Laurent gillade jag. Sarah Jessicas klänning var sådär i nyans och passform kan jag tycka, men däremot tokgillar jag alla hennes armband. Supersnyggt! Ha en fin dag!

Ulrica sa...

Demi Moore var klart snyggast i sin eleganta men ändå lite bohemchic!!
Älskar din blogg som andas lite lyx!! Det behöver man i vardagen!!
Kram//Ulrica

Miss Linda sa...

Fabulous Heidi Klum är ABSOLUT min favorit ♥

SÅ vacker ....

Önskar Dig Å familjen en HÄRLIG Måndagskväll,
Kram Linda