torsdag 25 mars 2010

I BEHOV AV UPPIGGANDE

..
.
Gårdagens Flisan i Popklänning och tights.
Hon fick ett litet frisörset när hon hade kalas, som hon tycker är jättekul!  Ett litet bälte med sax etc + långa flätor. Flisan tycker hon är jättecool och kallar sig "Frisören Linnéa"(om det är nån som vill komma och bli frissad?;)


Godmorgon på er!

Jobbig, jobbig natt för liten stackars liten BabyB har det varit (även för en orolig mamma).Vi somnade inte förrän Kl 3:30 och då var skatten helt slut efter att haft såna besvär med alla vattkopporna...Dumma jobbiga prickar!

Så det är en riktigt trött bloggerska som tittar in och önskar er alla en fin dag! Ska ju tydligen bli vår nu äntligen? 15 grader i söder hörde jag nyhetsmorgon, låter helt underbart!!

Min äldsta tjej är som vanligt hur pigg som helst!:)
( Lampan på månbordet kommer från Mio och heter Hampton)
.
Nedan så syns en härlig strandbild som faktiskt piggar upp mig!.


.
Jag var inne på Laila Bagges blogg och såg att hon och nyblivna maken Niklas Wahlgren är på Aruba just nu och njuter sin Honeymoon. Visst ser det mysigt ut där de sitter på hotellets strand och äter romantisk middag tillsammans? Det bästa av allt - vi ska dit om ett par månader! (De bor på tydligen på samma hotel som vi ska bo, på vår kommade smekmånad. Längtar:)

Nu -en balja kaffe!

Vi ses senare!

.

13 kommentarer:

MITT VITA HUS sa...

Åh stackars lite..inget kul:(
Flisan är så söt i sin nya klänning, min allis har fått den med med prickiga strumpbyxor till:)
Ha en underbar dag fina du! Stor kram Mia <3

Anonym sa...

Vilken söt liten frissa :)

Ja er smekmånad kommer nog bli alla tiders. Den där bilden på Laila och Niklas ser helt sagolik ut. Ni har verkligen en härlig tid att se fram emot!

Sofia

Anonym sa...

Hej! P
Såg Niklas resetips när han var till Aruba, såg härligt lockande ut, att dom for dit! på bröllopsresa förstår man.
(Mycket fin lillfrissa! )
Ha en fin dag!

Cina sa...

Hej P !
Vi har VÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR här på västkusten idag. Det är helt underbart ute!
Snart kommer den till er också :)
Det är alltid tufft när barna är sjuka, men det går. (har 5 barn) Hoppas den värsta natten är gjord nu då och att lilltösen tillfrisknar snart. Passa på och vila dig om hon tar sig en liten tupplur under dagen. Kanske kan du få en skön behandling av "lillfrissan"
Kram

Anonym sa...

Så ledsamt när ens små är sjuka, hoppas att det vänder snart och att ni får en härlig dag!

Anonym sa...

Hej!
ett litet tips till din prickiga dotter, prova med en liten dos allergitablett, så tror jag kliandet mildras,
Krya på er!

Katarina sa...

Hej! Mina små tjejer har nyss haft kopporna också. Lillfian på 1 år hade det jobbigt hon också. Vi fick ge henne Tavegyl mot klådan. Då kunde hon iallafall sova om nätterna.

Krya på er!
/Kattis

Philia sa...

Tack för era söta hälsningar och tips till Beas koppor!!!

Ha en mysig kväll alla!

KRAM P

Järnladyn sa...

Åh jag ser vilket hotell ni har valt. Här var även vi på vår bröllopsresa och det var helt fantastiskt!! Kan varmt rekommendera en dag på hästryggen:) om ni gillar att rida. Glömmer aldrig när jag fick galoppera på stranden:)
Ni komemr att få det underbart, vilken strand det är, magskt.
Kram

Anonym sa...

Även jag kan rekomendera Tavegyl. Vi fick det utskrivet av läkare. Det fungerade jättebra. Lillsnuttan var bara 11 månader när hon fick kopporna, storebror var 4,5 år. Bådas klåda försvann nästan helt.

Hoppas att hon kryar på sig fort.

Hälsn
Trogen läsare

Anonym sa...

Hej!

Jag måste bara passa på och ställa några frågor angående er smekmånad. Det är nämligen så att jag gifter mig i juli och vi letar smekmånadsdestinationer för fullt. Aruba står högt upp på listan men jag tycker att det är svårt att hitta något bra boende. Jag kollade på Lailas blogg men hittade inget om vad deras (och erat) hotell heter. Kan du hjälpa mig med namnet?
Dessutom undrar jag hur och var ni har bokat både hotell och resa. Tycker att de tre stora reseföretagen har ett lite magert utbud så jag behöver hjälp!

Kram Frida

Philia sa...

Frida - Vad kul att du ska gifta dig! GRATTIS!!! Det är mycket som ska planeras och fixas men det mesta är ju bara så roligt eller hur:)

Vi har använt oss av resebyrån Limetravel, http://www.limetravel.se/ som är jätteduktiga och verkligen serviceminded. I deras sortiment hittar du vårt och Lailas hotel:)

Ha en härlig happy Fredag!

KRAM P

Line fra huset på landet sa...

Uff. Det høres veldig slitsomt ut!! Nå synes jeg synd på både Bea OG Mamma! :((

Jeg håper det går raskt over!!

Klem,Line