lördag 20 mars 2010

ROS & RIS

.
.
Fastlagsriset är på plats på matsalbordet, i sällskap med  söta vita  pärlhyacineter!

Hej Lördag!

Gårdagens Stockholmtripp gick verkligen super! Maten på restaurangen var hur bra som helst. Kändes lyxigt att få provsmaka 6 hela rätter. Kan ju säga att vi var proppmätta och väldigt glada efteråt, eftersom det ju dessutom skulle smakas av alla 6 olika sorters viner  som hörde till .... 
Frissan var också jättetrevlig. Vi förstod varandra precis och var överens om vad jag  bör ha för frisyr och make. Viktiga små detaljer som nu börjar falla på plats när det gäller bröllopet, vilket är riktigt skönt.

Hemma i Småstaden är det idag töväder! Jippie!!! Äntligen försvinner jobbsnön och vi kanske får vår!? "Lika mycket snö som syns på taken vid vårdagjämningen ligger tydligen kvar på backen vid valborg", enligt någon gammal skröna jag hört. Hoppas att det smälter riktigt fort nu mao! (Valborg är ju bara 9 dagar innan "THE BIG DAY" om man säger så. Vill INTE ha snörester under klackarna då!) 


Vårt stora påskris 2010 är ännu inget påskris, bara fastlagsris utan pynt. Vad det blir för pynt i år får vi se men jag skulle vilja ha vita och pastellfärgade ägg i tror jag.



Lite påskkänsla på köksbordet  har vi faktiskti form av pippigula tulpaner som Trulle har valt!


Uunderbara Royal Copenhagen är ett företag som kan både styling och påskepynt. Jisses så snyggt! Älskar deras vackra "porslinspåskägg".


Vill ha, vill ha, vill ha! Bilder Royal Copenhagen.

Nu ska snöra på mig löparskorna och sticka ut på joggingrunda i solskenet!


Vi ses!


.

18 kommentarer:

Stjärnor & Champagne sa...

Ser jättefint ut som vanligt, jag inspireras mycket av dig. Byter ut lite här och där....
Ha en bra lördag/ Kram Anne

Lena sa...

Vad mysigt med påskpynt. Jag har inte gjort något än hemma. Men det var fin det jag såg här. Ha en bra dag.

MITT VITA HUS sa...

Underbara bilder:) Kul att dagen i går var lyckad det är ju viktigt när det är en så stor kommande dag att allt klaffar:) Nyfiken på hur du ska ha håret så klart;)
Påskriset togs in förra helgen här och har fått små pastelliga ägg från maileg i sig, helt underbart:) Ha en fin fin dag med fina familjen:) Och stor tack för du finns och inspirerar oss andra trogan läsare, jag visade din blogg för min svägerska i går och hon blev helt såld med *fniss*

Stor kram till dig <3<3<3

Anna sa...

Som vanligt lika trevlig läsning, vilket fint tips, "tulpanvasen", tack.

Anna

Smycket Piffa sa...

När jag ser dina underbara bilder från hemmet blir jag avundsjuk. Vi bor nu i kartonger och måste flytta från vår lägenhet tidigare än bestämt. Vi ska flytta nästa helg men inte till vårt nybyggda hus för det är inte klart ännu. Vi får bo in oss hos vår dotter i en liten minitvåa. Tur att man inte har småbarn längre, det har aldrig gått annars. Nu ska jag fortsätta med lite smycken, det går så himla bra sedan du visade det på din blogg. Ett jättetack till dig.
Ha en bra helg.
MVH Anette

Linruz sa...

Skönt nu när alla bröllops bitar börjar falla på plats.
Otroligt vikigt att det dessutom känns bra innan den stora dagen med. :)
Hade inte hört det där om snön på taken. Men hoppas att det är så.
Diskuterade just att vad snabbt det hade smält nu när vi var ute på promenad på fm.
Stämmer det så borde det vara snöfritt till valborg här i ÖÄstergötland.
Ha nu en fin fin lrdag och ta hand om dig och dina.
Kram Lina

Fröken Vit i Madickenhuset sa...

Hej!

Vsd härligt att allt i Stockholm gick bra!
Viktigt att man känner stort förtroende för frissan!!
Ha en härlig dag i solen!
Vi är i Sälen och har en underbart solig dag!
Kram!

Linda P sa...

HEj!
Såg att du hade en sån fin fjärilstavla. Får man fråga var den är köpt? Har hittat i en nätbutik men ser inte riktigt likadan ut...

eastcoastmom, USA sa...

Ha ha! När du skrev att du och frisören var överens om vilken frisyr och make du skulle ha, förstod jag det som MAKE, alltså äkta man. Läste flera gånger innan jag fattade att det var makeup det handlade om...

Jag behöver mera kaffe tror jag. Godmorgon från Connecticut!

Hemma hos Katta sa...

Vad skönt att allt börjar falla på plats inför den stora dagen! Det är såå spännande att följa dig/er i alla planering! =)

Inbjudningarna var ärligt talat skitsnygga! Gillar att ni vågade svart! Tycker ofta att det lätt kan bli för mycket när det kommer till bröllop men det här kändes lyxigt och stilrent, precis som jag misstänker att hela bröllopsdagen kommer bli! Är så nyfiken på klänningen...

Ha en fortsatt mysig helg där borta i Småstaden!

Kraam Katta

skogslunden sa...

Hej! Har precis hittat hit. Jättefin blogg! Jag håller på och letar kök och är då ute efter precis sådana luckor som jag skymtar i ditt kök. Vilket kök är det du har?

Olivia sa...

Jäääättefint påskris, det passar så bra i dessa vårtider särskillt nu mot påsken. :)

Kraam, Olivia. ♥

skogslunden sa...

Sorry, jag var lite snabb. Jag hittade ju jättefina bilder på ditt kök där du berättade att det var Kvänum. Helt fantastiskt fint, precis den känslan som vi har letat efter. Lite synd att det var från den dyraste leverantören, men det är ju så det brukar vara. Kvalitet är ju fint. Hur som helst, en sådan fin blandning av vackert och hemtrevligt (det låter helylle, men jag menar en varm känsla)!

Gro sa...

Så fint det var med STORE grener - noterer bak øret til neste år!
Her har også påskegrener kommet i hus. Elsker eggene fra Royal copenhagen - utrolig fine farger - men her er det barnas egg som får skinne i spotlighten enn så lenge - sammen med nydelig pynt fra Rosendal

Så herlig dag dere hadde i Stockholm i går - nå er det ikke lenge igjen til den store dagen. Håper vi får se bilder.

Ha en fin kveld!

Blogg by Maliin Stoor sa...

Härliga bilder!

Ja vår, det är det vi vill
=)

Trevlig helg


Maliin

Tess på Tilda och Mamma sa...

Underbara bilder som vanligt, du är en duktigt fotograf och lyckas i alla ljus fånga bilden.Så kul att få prova alla rätterna och lite romantiskt också. Hoppas du får en fortsatt mysig helg.
Kram Theres

Ulrica sa...

Sååå härligt att planera inför sitt bröllop!! Vi får nog ta och förnya löftena igen, så romantiskt och underbart, härligt att ha sina närmaste vänner och släkt hos sig och få ordna fest!! Består brudbuketten av pioner? Älskar dessa!! Jag ville ha riktigt korallröda och det fanns inte i augusti tyvärr..men den blev såå fin ändå! Lycka till med de fortsatta planerna! Ha en fin söndag!
Kram//Ulrica

A home far away sa...

Åhhh vad det låter härligt att planera för ert bröllop...lite avis är jag allt:). Lycka till med allt!

Ha en underbar söndag!
Kram Gunilla i Singapore