måndag 26 april 2010

I MIN EGEN TRÄDGÅRD

.
,
..
.
Sandlådefix pågår! Nu har jag, efter lite om och men, monterat "skrället" och har precis kommit på att jag ska såklart ska lasera sandlådan! Då blir den nog lite mindre "iögonfallande träig". Min Dagens: tunika + kofta OM, jeans Acne, solisar från Inter Sport och rosa stövlar från Hunter.


Hallå sista veckan i April!

Idag är det fortsatt trädgårdsgöra som gäller och det är ju bara så kul! Solen strålar och Flisan och Trulle är också ute nästan hela tiden och har så himla skoj. Utelivet blir så mycket enklare för dem nu när det är bara är en tunn vårjacka och gympaskor som behövs kläs på och de slipper massa tunga jobbiga ytterkläder med knappar och dragkedjor.

Nu sover lilla Bea middag så snart åker lasyrburken och penseln fram. Jag har vit och svart lasyr hemma så det är bara att välja och måla på!


KRAM

.

4 kommentarer:

Carina Bengtsson sa...

Det blir nog fint med vilken färg du än väljer. Svart är kanske lite mer praktiskt.
Kram

lilla Tildes hem sa...

Nämen, du har ju däckstolen som jag går och drömmer om! Snygg outfit!

Sofia

signerat 71 sa...

Hej,
har du satt igång och målat kanske? Vilken färg blev det? Jag gillar ju vitt, men frågan är hur praktiskt det blir - det blir kanske till att måla om och om igen hela sommaren:)

Jag är helt ny i bloggvärlden. Jag måste få berätta att jag blev såååå inspirerad av dig att jag själv satt igång och blogga. Det känns så kul. Kanske kan du berätta för mig hur jag kan få till; antalet besökare totalt, under dagen och online just nu? Kram kram

VillaW sa...

Jag röstar på vitlaserad sandlåda - gör inget om den blir lite 'grådaskig' av väder o vind - tror bara det blir snyggt - lite som teak man inte oljat in utan som blir så där snyggt silvergrå - I love

Kul att se din grusade 'rundel' för det är ett av mina trädgårdsprojekt i sommar runt en av våra ekar =)Har ni lagt marktäckande under för att hindra ogräs? Tips? Ha en bra dag !