söndag 4 april 2010

PÅSKAFTON I MYSIGASTE KLÄNNINGEN

.

Hej alla fina!

Tusen Tack för alla snälla och gulliga kommentarer ni lämnar!!! "They make my day!". (Vet inte om jag är värd all denna härliga positiva respons??? Vad har jag  gjort för att förtjäna så mycket vänlighet. Ni är ju så himla snälla allihopa, vill ge er alla världens största kram genom cyber idag!:)


Kolla in mammas superhäftiga lampa bakom mig! Vill också ha:) Den heter Taccia och kommer från Flos.

Min "Påskaftonsklänning", som jag hade på mig igår, kommer från Malene Birger. Var inne på hennes otroligt snygga flagstore på Biblioteksgatan för ett par veckor sen, men köpte tyvärr inget då. Tur att det finns netbutiker att tillgå sen när man  ångrar sig! Denna otroligt fina, mysiga, och mjuka klänning/tunika finns att klicka hem hos  Redhe of Sweden (som  har massor med fina plagg, bla annat en gorgeous maxiklänning med gulddetaljer från Valerie, som jag är såå sugen på att ha på min brors bröllop i maj!) 

Dressen från Malene Birger kommer definitivt användas mycket i sommar, till både fint och vardags. (Tex  på Aruba, utan underklänningen, och istället matchat med gladiatorsandaler,bikini och stråhatt!)


Påsklunchen intogs i mammas och pappas kök igår!


Love this dress, hemklickad från ROS!

Nu skiner  solen igen och vi ska nog åka på en utflykt idag! (Tror vi hamnar i Mariefred - inget är säkert:)

Ha en ljuvlig Påskdag!


..

19 kommentarer:

Anonym sa...

Så deilig å se deg i noe annet enn Odd Molly. Ikke stygt ment, men man ser så lik ut hele tiden når man går kledd i det ;-) Moren og faren din har et like fantastisk hjem som dere. Takk for all inspirasjon og ha en fantastisk påske videre :-)

Linda sa...

Du är så fin! O har såå god smak. Vill oxå berömma dig för det du gör. Så fin blogg du har. Älskar när folk tar tillvara på livet som du verkar göra.O såå kul att du även har humor mitt i allt. Det där med brösten va ju riktigt roligt!
KRAM från en ganska ny följare men från o med nu trogen!

Anonym sa...

Även dina föräldrar har så ett så härligt hem! Stolarna är verkligen "to die for", vill du också ha vita med träben, som din mamma?
/B

Anonym sa...

Hej P
Var ute nyss på en härlig löptur, så fint o stilla endast fågelkvitter HÄRLIGA ÅRSTID.
Fina påskbilder, har du blingat med brunfärg du ser så solbränd ut...? snyggt till den vita klänningen som sitter som ett smäck på Dig, som vanligt..
Ha en fin tur..M är ett mysigt utflyktmål..

eva sa...

VAD FIN DU ÄR.MYCKET SNYGG KLÄNNING.VILKET HÄRLIGT HEM DINA FÖRÄLDRAR HAR,PRECIS SOM DU.

KRAM EVA

Line fra huset på landet sa...

Helt enig med anonym her over. Dine foreldre har good smak, og en skikkelig stilig leilighet! Masse kunst og moderne design ser jeg. Så gøy å ha foreldre som virkelig følger med!!
Men over til deg. Kul! tunika, P. Gikk inn på linken du la ut for å se kjolen du nevner. Men den tror jeg ikke jeg fant. Hmm..litt gull på ? Jaja, jeg vet du har god smak så :) da får jeg vente til du viser den. He he.

Ellers, takk for tipset på denne linken. Masse,masse fint. Jeg var inne på en annen også, som jeg lurer på om du la ut engang. Fabolousliving.se ?? masse fint..til både meg selv og hjemme.

Takk for at du gir så masse inspirasjon, P.
Nå må jeg løpe. Må steke vafler og bake en kake. Vi skal ha påskeskirenn hos mine "svär"-foreldre ;)
Blogges,
Klem, Line

Line fra huset på landet sa...

Forresten.. dette vet du selvsagt ikke om meg..men jeg skal fortelle deg en liten hemmelighet ;) jeg er 25 % svensk. Min farfar het Carl Johan og kom fra Sverige. ...og jeg er dessuten i slekt med en kjent svensk skiløper..men det er laaaaangt ute i slekten :D
Men gøy, hva ?? Hehe.

Maria sa...

Ursnygg precis som du! Alltid lika strålande o med ett leende på läpparna.Ha en underbar påsk, du och din familj!
Och vilken superbra smak dina föräldrar har.Skulle mer än gärna ha matbord o stolar precis som dem!
KRAM

Piffa och Puffa sa...

Det är väl klart att man lämnar fina kommentarer till en bloggare som bjuder på sig själv. Det känns som om man känner dig, ändå har man inte en aning om vem du är. Lustigt det kan vara, eller hur?
Kramar Anette

Olivia sa...

Åh, du lära lilla du. Tro mig, du ÄR värd alla underbara kommentarer och lite till :) bara för att du är en supermamma.

Lampan var jättehäftig och skulle jag gärna tänka mig ha på nattduksbordet i mitt sovrum eller nere i vårat slappar-rum.

Ps. Just nu har jag en liten frågestund på min blogg och då tänkte jag att du kanske ville kika in och fråga mig nååååågonting, precis vad som helst, alla ämnen går att fråga i...

TACK PÅ FÖRHAND KÄRASTE DU. ♥

~~¨~~¨~~

KRAMKRAM
Olivia

Anonym sa...

Hej!
Brukar aldrig lämna någon kommentar men känner att jag måste skriva och säga att du har en underbar blogg som är lagom av både intredning och mode samt familjeliv. Inte alla som kan balansera detta snyggt, men det gör du och bloggen är lättläst och man får en härlig boost av ett liv med ingredienser som tilltalar mig.
Är man nyligen separerad som jag och saknar sitt gamla familjeliv med vänkretsen (varför försvinner vissa vänner när man separerar?...hmm kanske inte är riktiga vänner då...)så är det härligt att läsa om en mysig familj och påminna sig om att det finns kanske hopp igen att få ha en man, ett hus och en hel familj att vårda. Som ensamstående med barn varannan vecka så är det lätt att tappa bort sig själv och även tappa lusten att fixa i hemmet och laga underbara middagar som jag alltid gjort förrut.
Jag mår bra av dig blogg helt enkelt!
Lycka till med alla bröllopsbestyr och allt annat med din lilla gulliga familj.

Kram / Lotta

Sol sa...

Hei. det er ikke så lenge siden jeg oppdaget bloggen din,men jeg koser meg med å lese den og å se på de vakre bildene dine. Nydelig klänning og vakkert hus. Jeg ønskjer deg en kjempefin uke...

E.K sa...

Den klänningen var jättefin och du passade så bra i den.

Ha det Gott!

Anonym sa...

Nydelig kjole - den kledde du veldig godt :-)

Kos dere resten av påska :-)

Klem Kristine

chatarina sa...

Hej! Vilket fint hem dina föräldrar har!! Du är fin som vanligt!!
Kram

BLONDETTY sa...

Alltid lika inspirerande att kika in här!
God fortsättning på påsken!

Anonym sa...

Hej,
säger bara vow, vilket casa din mamma har. Har hemmet varit med i någon tidning någong gång?
Tips till SH, kanske ?
Tack för att du bjudes oss allt detta/Anne

Anonym sa...

Du är toppenfin i tunikan och dina föräldrar har ett superfint hem!
Mvh Eva

Anonym sa...

Hej Petra!

Jag tycker jag känner igen dig, du bor du i Strängnäs?

Kram Greta