tisdag 20 april 2010

SUPERMODELLER UTAN MAKE UP

.


Hej Tisdag!

Igår hade jag "all time high" när det gäller besökare här på bloggen! Hela 3911 st var ni som kikade in! Wow,vad roligt detta är!:) Vilka är ni alla raringar som besöker mig??? Känns som jag har massor med härliga cybervänner där ute och jag skickar en stor KRAM till er alla idag!!!

Claudia Skiffer 39 - Vacker som en dag, med eller utan make-up. Hennes skönhetstips: Vad du äter syns på ditt utseende. Tänk på vad stoppar i dig!
Svartvita foton: Harpers Bazaar.

Här hemma sitter jag just nu vid köksbordet och sippar på en god kopp latte och skickar en massa mail som jag kommit efter med. Bla  försöker jag hinna få iväg några mail till er som ställt frågor! ( Så ledsen att jag inte har hunnit svara alla än).

Klickade också  nyss in på Harpers Baazar sida och såg att de just nu kör en drive med osminkade och oretuscherade toppmodeller/kändisar! Verkar ju vara vara det nya i Hollywood dessutom. Både Jessica Simpson är ofixad i Marie Claire och Britney Spears gör reklam för underkläder oretuscherad här just nu. Nya idealet är kanske att visa att man är vacker "på riktigt". Ganska sunt eller hur!? (Riktigt kul att se skillnaden på Britney innan och efter retuscheringen.)


Har ni någonsin sett en vackrare bild på Jessica Simpson? Här är hon dessutom helt osminkad och har även självtorkat hår...
Foto: Marie Claire

Stunning Helena Christensen 40 - Odd Mollys egna supermodell är alltid superfräsch! Helena tipsar: Nude Miracle Mask gör att din hud får ett mirakulöst lyster! (Ska testas! Masken är beställd och sen så får vi väl se om jag också får samma fantastiska lyster som Helena ;) I let you know!

Ofixad Cindy Crawford 43(!) - Hon är ju precis lika snygg som hon var i början av 90-talet (Om inte ännu fräschare!) Cindys skönhetstips: Ta hand om dekoltaget. Själv använder hon hudprodukter från egna märket Meaningful Beauty.

Tjusiga Nadia Auerman (jämgammal med mig faktiskt hihi) Beatytipset från henne låter ungefär: Var naturlig och fokusera på att markera bara en del av ansiktet tex ha enbart sotiga ögon eller bara markerade läppar!

Tatjana Patitz 43 (kommer ni ihåg henne från Freedomvideon med George Michael!:) - Cool, snygg och naturlig 40-taggare som tycker man ska åldras med den äran!

Nu ska jag ta hand om krasslig liten Bea som jag hör har börjat vakna där uppe i sin säng. Trulle är också förkyld och är hemma från skolan idag. Så det blir till att agera sjuksyster hela dagen och bädda ner honom i soffan framför  mysiga barnfilmer på tv:n och serva med glass och dricka! (Är man liten och sjuk ska man faktiskt bli lite bortskämd;)

VI SES!

.

18 kommentarer:

Emma från Kastberga sa...

Hej!

Jag är en av dessa, 3911st! Jag tittar in Varje dag, tack för en härlig blogg!

Kram Emma

Camillasnyahem sa...

Jösses, Jessica är en naturlig skönhet! Skönt att hon får göra såna här saker och inte bara bli hånad för hennes "vikt".

Hoppas du får en fin dag och att barnen snart blir bättre. Och garttis till alla besökare, välförtjänt!

Magda sa...

Jag är också en av alla som tittar in varje dag! Har ingen egen blogg men kanske en dag när vi bygger hus :). Jag är 31 år, har en 3-årig dotter + en bebis i magen. Ditt hem & blogg är en stor inspirationskälla för mig! Extra kul med bilder på barnen och dessutom ett härligt bröllop att följa (i väntan på ens eget ;))
Klänningen var superfin! Kram

Anonym sa...

Jag är anonym på nätet men jag läser din blogg varje dag!

Milla sa...

Åh jag gillar Britneybilderna! Men är hon redan är 28 - var inte hon 16 nyss?? Och jag själv typ 33, haha. Jag är en trogen läsare (via Bloglovin´) och det är så nice med alla dina tips och varierande inlägg med härliga inredningsbilder och annat. Du är värd alla besökare, bara du behåller din stil och personlighet. Kram från Milla - på andra sidan pölen...

Solid Frog sa...

Hej! Jag tycker att din blogg är jättefin och inspirerande, därför har du fått en "Beautiful blogger award" av mig. Känn ingen press, bara uppskattning!
/Mia
Solid Frog

Malin sa...

Oj... undrar om man blir så snygg av att äta dillchips och dricka cider som jag just gjorde i soffan framför Oprah (=sunk). ;-) Det måste ju vara det Claudia menar...

Är man sjuk så är man. :-)

Ulrika sa...

Hej jag ställer mig till skaran som besöker dig varje dag. Ni har ett underbart hem mkt inspirerande. O även jag tackar för en bra blogg !
Är man sjuk så ska man skämmas bort....

// Ulrika

Anonym sa...

Du har framkallat ett beroende! Jag föjer din blogg slaviskt :)Den är fantastisk!

Kram på´re!

Nina i storstan

Ulrika sa...

Hej igen...jag glömde ju att fråga...vad använder du för hudprodukter du verkar ju ha en helt fantastisk hy.
// Ulrika

Dr Molly sa...

jag började följa dig igår men kommer igen idag! Så jag tar åt mig lite av äran för ditt besöksrekord!!! Har lagt dig på min blogglista så det kommer flera! KRAMAR

Malin - I min trädgård sa...

Jag är en av alla som kikar in till dig och har dig på bloglovin!

Kram M

Creative Lounge sa...

Jag tittar så klart in ofta på din underbara blogg! ;)
Kramar Evelina Creative

Anonym sa...

Jag är läsare sedan kort tid tillbaka då jag fann din blogg. Ditt bildspråk och den positiva anda och energi som jag upplever i din blogg inspirerar mig och gör mig på gott humör. På fredag ska jag gifta mig mer hemligt än 007 på uppdrag & dina bröllopsinspirationer har därför varit givande att se inför min planering! Dock har jag inte lämnat någon kommentar förrän nu, men jag tar en " rain check " på det!
Bästa hälsningar

Milo

Johanna Storfält sa...

Jag är en tjej från Skellefteå som faktiskt följer 2 bloggar, julias vita drömmar och numera din också:) Tycker om lite av allt möjligt och din blogg är varm, lite flaschig(felstavat)och snygg! Sköt om dig! Kram Johanna

Finas Pyssel sa...

Mmmm...visst önskar man att man såg ut så där osminkad. :)

Anonym sa...

Läser din blogg nästan varje dag. Du har ett ursnyggt hem och jag blir jätte inspirerad. Söta barn har du också! Lycka till med ditt bröllop!
Själv har jag ett nytt hus sedan 1år tillbaka, mammaledig med en liten tjej 7mån o son på 7år, ska gifta mig i aug.
Kram Kattis

Anonym sa...

Hallåjs, jag är en av läsarna till din blogg! 37 år och bor i soliga Florida sedan 8 år tillbaka. Mammaledig, har två småttingar, Tora två o Meya fem månader. Din blogg är väldigt inspirerande då det amerikanska livet är väldigt olikt det man hade hemma, särskilt när det gäller inredning och mode... Tur att vi har Ikea åtminstone...Tack för att jag kan få min "Sverige-fix" som jag behöver dagligen genom dig!! Hihi

Kram, Lotta