måndag 19 april 2010

SVART GOLV & LYCKAT FIX & FOG

..


Vårt nya hall/toalettgolv på nedervåningen är "almost done"! Det blev svart skiffer, lagt i halvförband  med riktigt tunn fin fogrand.

Hej nya vecka!

Nu är hantverkarna nästan helt klara här hemma. Det fattas bara lite stål och trälister sen är det helt färdigt. Så skönt det var att äntligen kunna städa bort allt jobbigt byggdamm och olja in det nya stengolvet!
.
Var står jag och ser så här otroligt nöjd ut? I "vår" vackra kyrka så klart! Snart, snart är det dags på riktigt (Hjälp vad nervös jag blev nu!)

Gårdagens alla besök och fix gick jättebra! Vår fotograf visade sig vara hur mysig som helst, prästen var jättehärlig och full med humor, bröllopssviten p e r f e k t och vår söta hovmästarinna, på restaurangen där vi ska ha vår mottagning, har verkligen stenkoll på allt! Skönt!

Beabus är tyvärr lite krasslig idag, så vi blir bara hemma denna måndag. Ögonen och näsan rinner. (Kan det vara pollenallergi?) Hoppas att det "bara" är en vanlig förkylning.

Nej, nu får det vara dags för lunch känner jag. (Jag är vrålhungrig - åt ingen frukost imorse= dumt) Idag står det grekisk salld på menyn - så gott!


VI SES VÄNNER!

.
.

16 kommentarer:

chatarina sa...

Hej! Passar på att fråga igen..din fina kofta i förra inlägget..ifrån vilken kollektion finns den..finns den fortfarande i affärerna? Kul att allt gick bra med bröloppsfixet:)
Kram

ChrisP sa...

Hej!
Vad fint hallgolvet blir:-) Jag har också hantverkare hemma just nu och det är ju otroligt vad byggdamm det blir av minsta lilla projekt...

Tusen tack för en inspirerande blogg!
Kram

MITT VITA HUS sa...

Ja men det är klart man ska vara lite nervis, det hör ju till liksom:) Det kommer blir hur fint som helst tror jag minsann:)

Tjusigt hallgolv, vi har liknande svart granitklinkers i halvförband men supertunn fog:) Superbra när fogen är så där tunn, det blir inte så solkigt då!

Ha en fin fin dag tros lilla sjuklingen då, visst kan det vara pollen det är möjligt jag känner av det hur mycket som helst just nu trots jag med är förkyld! Krya på sig kram till B! Kram M

Karin sa...

Oj va fint, du måste berätta för mig var du köpt graniten? Precis så vill jag också ha hema :).

Line fra huset på landet sa...

Veldig fint hallgulv. Skifer er vakkert og rent :)
Så bra at alt gikk som det skulle igår da! Nå har du kanskje ordnet alt med fotografen, men bare et lite tips som jeg hadde i vårt bryllup: vi hadde to fotografer. En som tok alle bildene som skulle i album, takkekort osv selvfølgelig..altså..den vanlige fotografen. Men så hadde jeg èn fotograf til..en kvinnelig..som var med meg hele dagen fra frisøren, sminke, påkledning og også på festen etterpå. De bildene ble veldig intime og søte. Veldig koselig for min mann etterpå å se hvilken fin dag jeg hadde hatt i forkant av selve sermonien. Han likte selvfølgelig spesielt godt bildene hvor jeg satte på meg hold up-strømpene mine..hihi. Herlige minner fra en vakker dag når det er lett å glemme små-små øyeblikk fordi alt er så hektisk og så følelsesladet. Bare et lite tips... ;)

Ha en fin uke. God bedring til Bea-søtnos!
God klem, Line

The Queen sa...

Catharina:

Jag har samma kofta som P, i stl 2, som jag kan tänka mig att sälja. Kontakta mig gärna om du är intresserad!
MVH
Katarina (nydahlk@yahoo.se)

LIVS LYST sa...

Så spennende! Masse lykke til med bryllup! ;O)

Hilsen Liv

Dr Molly sa...

Vilken underbar blogg du har!! Ser att du gillar chillnorway! Det gör jag med och bloggar bla mycket om dom! Lägger till dig på min lista, hoppas det är ok! Jag kommer tillbaka! Kramar

Stjärnor & Champagne sa...

Mmmmmm jättesnyggt. Krya på er/ Kramkram Anne

a piece of happiness sa...

Jättefint golv verkligen.
Vi har liknande plattor, ligger i garaget och väntar på att att bli lagda. Vilket år som helst ;).

LiseLotte

Anonym sa...

Snyggt golv......Jag undar var du köpt eran klocka i köket? Malin

Maria sa...

Snyggt golv och tåligt kan jag tänka mig. Perfekt när barn o hundar drar in smuts!
Missa inte att jag har ny blogg, numera hittar du mig på
http://www.roomharmony.se/inredningsgalen

Kommer att hålla en liten tävling under eftermiddagen, för att fira!

eva sa...

MYCKET SNYGGT GOLV.HAR SJÄLV ETT LIKADANT.

KRAM EVA

Anonym sa...

Vi har också ett svart skiffergolv i hallen, men lagt 3/4dels förskjutning, vilket blev supersnyggt. Vi oljade INTE in plattorna utan rengör dem med såpa istället och golvet är sådär matt och vackert som skiffer är. Bara ett litet tips...
Anna M

Classic Living sa...

Vilken underbart snygg hall!!!
Din blogg gör mig verkligen inspirerad.

Må så gott!

Det vita dårhuset sa...

Hej!
Håller med föregående! Du har verkligen ett inspirerande hem!!!
Jag försökte hitta en mail adress till dig men inte....
Så jag tar mig friheten att fråga dig här :/
Jag är så imponerad av dina kort och undrar vad du kör på för inställningar????

Ha det gott och kram från mig/ Erika