onsdag 14 april 2010

THINGS TO DO

..Härlig turkos inspiration från mycket fina bröllopssidan Green Wedding Shoes.

Tjingeling alla härliga!

Idag så är det en hel del bröllop "to do´s" som betas av i rask takt1 Om en liten stund ska vi gå till guldsmeden och göra en check  om det måste göras en sista liten justering av min vigselring. (Håller tummarna att den blev fin!:)

Det är samma guldsmed som gjorde min förlovningring och den tycker jag ju så mycket om. Så förhoppningen är ju att nästa blir minst lika fin! Spännande spännande...

Underbara ringar från juvelfirman nr uno, Tiffanys.(Är man framförallt amerikanska och ens blivande äkta man kommer med just en turkos liten ask så kan man vara ganska säker på att den innhåller något riktigt riktigt fint! Tiffanys juvelaskar är just riktigt turkosa.)

Det här med förlovningsringar och vigselringar är ju ett helt kapitel för sig. Stenens färg, karat, klarhet och slipning är alla så klart viktiga detaljer. Ju gulare en diamant är desto mindre värdefull är den. Nästan blåvita stenar utan några inneslutningar alls ska visst vara de allra allra finaste!

Alldeles nyss i soffan - Nya Elle med finfint bröllopsspecial (jag behöver lite brudhårinspiration!) + After Eight. Mmmm.

Nu måste jag hinna ringa pastorsexpeditionen innan jag går ut!

Hurry Hurry...


Ha en skön eftermiddag!

.


Uppdatering: En önskan till dig "Anonym" som bor i Halmstadtrakten med Ipnr 85.24.129.77 Var så snäll och sluta skriv en massa kommentarer med information som du så väl vet att jag inte vill lämna ut. Vänligen respektera detta!


.

17 kommentarer:

Natasha sa...

After Eight.... gosh, I have not seen those (never mind tasted them) for so many years!
Beautiful Moodboard!

Northern Light.

Sofia sa...

Vad mysigt det låter... nästan (men bara nästan)så man blir sugen på att göra om det - på rätt sätt. Dvs inte på Arlanda ;)

kicki sa...

Detta får mig att minnas min alldeles speciella dag.......

Anonym sa...

Ja du är lyckligt lottad du!:)

Annie sa...

Jag har önskat mig en Tiffanysring från din lillebror men den verkar dröja på sig ;-)
Det kanske är för att de just bara fnns i USA (och kostar en slant!). Men one of those days, när man minst anar det, kommer det att dyka upp ett litet turkost paket framför näsan på mig.....tror jag. Hihi. Ska i alla fall bli kul med ert bröllop som ju är jättesnart!

Kram Lilla A.

Anonym sa...

Men visst finns det en massa Tiffany&co affärer i andra länder också, flera i Europa; Schweitz, England osv osv.

hälsn. En lycklig ägare av en Tiffany's solitaire

Anonym sa...

Bråda tider nu förstår jag, men glöm inte att andas.... =o)
Du och ditt följe kommer att vara ursnygga (om du nu glömmer bort det i all stress :)

Kram snygging,
Helén
ps. tiffanys mmm!

Camilla sa...

Vilken ljuvlig bukett det var i kollaget!
Hoppas din ring blir som du önskar.
Sov gott och dröm sött :-)
Själv har jag mest mardrömmar om bröllopet just nu!

eva sa...

VAD DET LÅTER HÄRLIGT.KOMMER IHÅG NÄR VI VALDE RINGAR.
KRAM EVA

Drömlägenheten/Caroline sa...

Kommer ihåg all härlig planering! Vi gifte oss i favortilandet Danmark och att boka både fotograf och frisör på telefon gjorde mig supernervös!
Pirriga positiva fjärilar i magen med andra ord!

Kram Caroline

Anonym sa...

Hej P!
Är de bara jag som är totalt, ointresserad av smycken jag har inte riktigt förstått känslan av om en ring kostar si/så mkt.
Har lite svårt att bli kär i en ring...
Kanske att jag skulle bli upprymd en tim .. eller så men sendå... NÄÄ.. Tyvärr Sorry
Hoppas du inte tar illa vid dig??)

B LIVING sa...

Tiffany Blue - makes my all but blue! Kom hem från London i söndags och visst finns det Tiffany stores i Europa. Butiksbiträdet trodde att det även kan öppna en butik i Sverige inom snar framtid. (?) Tydligen har försäljningen i Europa toppat den Amerikanska. Samtidigt blir det lite mer speciellt om de inte har butiker överallt...

Hoppas ringen blir fin och att planeringen fortfarande är kul (stressa inte upp dig).

Hälsningar Cecilia

Line fra huset på landet sa...

Selvfølgelig er ringen viktig! Men alt avhenger jo av smak, hva man har i lommeboken etc. Ringen er jo selve symbolet! Jeg er kjempestolt over å vise fram ringen min..vise at jeg er en gift kvinne og at jeg har en herlig mann som bare er min, og jeg bare er hans.
Å, P..jeg begynner nesten å få bryllupsnerver på dine vegne jeg. Hehe..vel, ikke riktig så ille, men spennende er det. Gleder meg til etter bryllupet jeg kanskje nå... å få se kjolen, brudebuketten, skoene, håret..ja, alt! Jeg har en følelse av at det kommer til å bli lite, intimt, lyxigt :), og litt city-wedding-aktig. Vel, vel..tiden får vise. Jeg håper ivertfall at du kommer til å vise oss litt etter bryllpet ;)

Jeg ble så inspirert av ditt hageinnlegg, at jeg måtte knipse litt med kameraet i min egen hage :0) Puhh...det er mye som skal gjøres i år!! Hadde jeg bare fått disse Adirondack-stolene..lekre!

God klem, Line..som er heeelt sikker på at du blir fornøyd med ringen :))god smak slår sjelden feil vet du ;)

Signe 1 sa...

Åh vad härligt att ha ett bröllop att se fram emot!:-)

Kram Sofia

Piffiga Tjejen sa...

En turkos liten ask är väl varje flickas dröm....Underbart!! Men din guldsmed fixar säkert en helt fantastiskt ring också!!

J sa...

Oh, jag blir så sugen på bröllop redan nu, men jag får gott vänta ett år till, sen är det äntligen min tur!

Tycker det är så svårt att inte köpa grejer till bröllopet redan nu, men man får kanske passa på när man hittar något man gillar!! :)

Anonym sa...

Varför är det så faligt att säga var man bor?