lördag 17 april 2010

VACKRA BLOMMOR & GAMLA SKOR

.,
.

På soffbordet Chicago just nu: Vackra handplockade(!) orikideér från Svärmors fantastiska trädgård i Thailand!


Tjingeling Lördag!

Tusen tack för alla kommentarer angående kökslampan igår!!! Ni är de absolut bästa och snällaste bloggbesökarna på hela nätet!:)
.
Jag ska nog ta och låna hem en till för att prova med två, precis som några tipsade om. Dock har jag sänkt den vi har något nu och då blev det lite mer "sammanhållet" intryck så det kan nog kanske bli lite för mycket med två. Hm. Vi får se!

Gårdagens middag blev riktigt god och jag gav mig på att göra Chokladfondanter till efterrätten. Brukar ni se på Halv åtta hos mig? Det brukar jag och är har jag sett att de flera ggr försökt göra just Chokladfondater med då alltid misslyckats. Mina blev inte heller helt hundra, lite för rinniga, men riktigt smarriga var de hur som helst! 

Recept på ljuvligheterna hittar du här, om du kanske själv vill prova att göra dem nån gång!


matsalbordet just nu: Vackra cremefärgade rosor som jag fick igår kväll av min söta väninna A. (Vasen är av Ingegerd Rådman.)


fotpallen i tvrummet just nu: Busigaste Beabus!!!:)


Busungen min i pyjamas från HM nu på morgonen. Älskar dig trollungen!


Nu ska jag snart snöra på mig löparskorna och ta en härlig morgontur i spåret. Någon undrade vad jag har för löparskor och jag kan då berätta att jag har ett par riktigt bra som heter Zoom Vomero 3 från Nike. Tyvärr så har de ett par år på nacken och jag borde verkligen se till att skaffa mig ett nytt par nya och det snart! I Ipoden har jag för tillfället den här låten när på reapeat när jag springer. Så bra löpmusik och vilken "franska sommarkänslor" den ger! (Får mig att  längta ner till huset i Normandie:)

Jag önskar er alla en riktigt fin Lördag!


KRAM

.

17 kommentarer:

Jävlar vilket meck för att få kommentera sa...

Åååh va go Bea ser ut i pyjamas! Längtar efter de små kottarna. Får komma och hälsa på snart så man får träffa dem (& er :-)). Lycka till i spåret. Ska själv ut snart & springa.

Kram Lilla A.

Anonym sa...

Hej P
Låter härligt med löptur, var själv nere på gymmet och prang på löpbandet (inte klokt) för att speeda lite extra o ha koll på milen, men de var riktigt varmt, nu när man vant sig vid att springa ute, så nu får bli ute! resten av vår/sommar.
Den vackraste blomman är nog din lilla ärta- B.
Ha en fin dag!

Anonym sa...

Vilken underbar & inspirerande blogg! Tyvärr påverkar den mig även negativt...väcker HA-begär! Ha en underbar helg! Kram kram

Linruz sa...

Ljuvliga Orkideer....
Men sötas är nog lilla Bea i alla fall.
Ha en fin fin lördag.
Kram kram Lina

Line fra huset på landet sa...

Ojoj..du er heldig, P. Nydelige håndplukkede orkideer fra svigermor i THAILAND ??! Wiii..så herlig!! + at du fikk blomster av din gode vennine ?! Tenker du noen ganger på hvilken heldig kvinne du er ? Hehe. Men det vises jo på bloggen, at du er en snart gift og lykkelig mamma til tre, med masse som skjer rundt deg. Alltid så koselig å lese innlegg fra deg, P! Så søøøt Bea er i den pysjen:)) Alt kler den smukke, vet du ;)

Løpetur ?? Usj...nja...har ikke løpt på mange år. Men denne sangen kan faktisk inspirere meg til å begynne å løpe igjen. Den var skikkelig bra!

Nei, nå får jeg gå ut å dra barna fra hverandre. Nå krangler jentene med gutten ...igjen!! og går jeg ikke ut nå, så sloss de snart tenker jeg.

Hei igjen, P. Ha en vakker dag!
Klem, Line

Anonym sa...

Hej Philia,och tack för denna härliga inspirationsblogg. Jag blir så inspirerad att börja springa, att biffa hemmet lite till, uppgradera garderoben mm mm mm Tack
Kram Anne

Önskevillan sa...

Tack för all ispiration som du delar med dig! Vi är på G och bygga hus och det är så mysigt att få tips och ideer från ditt fina hem!

Ida - Decoria.se sa...

Hej!

Du har ett så otroligt fint hem och jag gilar att kika in här, därför har jag gett dig utmärkelsen Beautiful Blogger Award!! :)

Det är en kul idé för att uppmärksamma sina favoritbloggar och sprida lite glädje. :) Kika in hos mig och se mer vad det innebär.

Trevlig helg!

HOUSE of ADELA sa...

Det är så fint och fräscht med vita blommor, bara älskar det! Å lilla buset...hon är sötast;)
Kram Adela

Anonym sa...

Oj så fina blommor ända från Thailand! Har ni ett hus i Normandie? Låter underbart!

kram/Linda

Anonym sa...

du ger så mycket inspration. tänkte på trädgårdsmöbler. vi köpte grytthyttan de vit för två årsedan vi bara älskar dem.

sanne sa...

Busiga lilla bea, härligt när där är lite bus i barnen. Var och skulle inhandla joggingskor igår och gjorde ett test på fötterna....det visade sig att jag är plattfot (låter som familjen Flinta)....ut kommer säljaren med världens fulaste skor...jag blev som ett barn.....jag vill inte ha de fula skorna, jag bryr mig inte om att de är rätt för min fot. Tjuriga jag gick mot kassan och betalade och nu får jag svälja min fåfänga och springa i skitfula skor, haha.
Ha en trevlig helg allihopa!
Sanne/kungkarusell.se

Anonym sa...

Vilka underbara orkidéer! önskar jag hade såna i min trädgråd:-) fast just nu börjar det i alla fall spira i rabatterna och små perennblad kikar upp, lovely!
Söta lilla Bea! tiden går så fort så ta vara på den här tiden.
Kram och ha en härlig lördagskväll!......nu börjar det visst regna här i Uppsala:-(
Kram från Kicki

Elisabeth sa...

Hej P.....
Ang. industrilampan du köpt till köket så så vill jag bara upplysa att den finns i större modell. MVH Elisabeth

Liselott Piper sa...

Hej ! ...ett tips gällande din choklad dessert... Har gjort Nigellas "Molten chocolate babycakes" från hennes Domestic Goodess bok och de blir alltid super ! (s.179 i den engelska versionen). Prova dem så blir du inte besviken :-) Tack för en mysig blogg :-)

Anonym sa...

Det är så fint, vitt och perfekt hemma hos dig, men hur går det ihop med att ha barn??? Det måste vara ett evigt torkande, piffande av kuddar och undanplockande av grejer. Fast du kanske inte har börjar arbeta ännu?

Anonym sa...

Hei Philia...du er like inspirerende som vanlig-på alle måter..
så kult at du kom med litt musikk tips til trening-min Ipod trenger desperat litt ny musikk-så det var bra, kom gjerne med fler, for det trenger jeg :)

Ha en flott søndag
klem Hilde