torsdag 29 april 2010

VILKA DOJJOR!

,


Agent 007 möter "Pussy Galore Träsko"!:)


God Kväll Alla!

Mår ni bra bloggvänner??? Här har vi precis frossat i hemmgjorda hamburgare med grönsaker och massor av Bearnaisesås. Mmmm. Dock inget bröd till, för jag kör fortfarande stenhårt med G.I. Älskar faktiskt den här kalorifattiga "dieten"! (Är mycket piggare och ändå får jag frossa bland det jag tycker är godast nämligen; charkuterier, delikatessostar och nötter = Perfekt!)

Läste i en artikel i en tidning tidigare idag att träskor är sommarens skomåste och helst då ett par riktigt högklackade! De som står högst på min önskelista är ett par underbart snygga sådana från coola märket Swedish Haasbeens.
.


Tjusiga brudar i riktigt snygga träskor från Swedish Hasbeens.

Visst är det häftigt att de har stylat inspirationsbilderna i James Bondstil?! Glammig engelsk agent möter svenska träskor liksom! (Åh, så söta de var i rosa sen...)


Innan hamburgerfrossan här hemma så tog jag en skön tur i spåret tidigare ikväll och sprang mina 5 km på nya tiden 28 minuter! Hurrey!;) Nu ska detta "rekord" firas med jordnötter och en riktigt bra film:)


Vi syns imorgon!


KRAM


10 kommentarer:

Pernilla sa...

Jag fullkomligt älskar högklackade träskor,köpte ett par förra sommaren som jag använde till allt. Dessutom var dom sköna. Trodde aldrig att jag skulle gilla träskor. De finns på denna sida www.dalaclogs.se om ni vill se :-)

Tack för att du släpper in oss i ditt fina hem.

Dr Molly sa...

supersnyggt! Vestis i Gävle som har bla chillnorway och swedish hasbeens har 20% på hela sitt sortiment nu! Dom skickar gärna! Kramar

Blogg by Maliin Stoor sa...

I like toooo
=)

Härligt att få springa!
Go Girl


Maliin

a piece of happiness sa...

Ursnygga verkligen. Jag inhandlade 3 par Inga from Sweden förra sommaren. Jag kanske ska köpa ett par Hasbeens i år.

Duktigt sprungit!

LiseLotte

Anonym sa...

Hej P
Hörru!! Kanontid snart kan du ställa upp på en löpartävling om du fortsätter i den stilen, jag var själv en riktigt glad tävlingslöperska en gång i tiden sprang mkt. terränglopp osv..
Har sprungit som längst halvmaraton på 1 tim 40min. men de var ett bra tag sedan mest milen nuförtiden ja.. allt är bra, bara man rör sig
då kan man verkligen, unna sig allt de goda här i livet!!
Ha en fin kväll!

MITT VITA HUS sa...

Mmm de Rosa helt underbara:) bra jobbat tjejen du är duktig du, funderar med på lite GI har du någon bra bok sida? Tips mottages tacksamt:) kram på dig!

Johanna sa...

Ett par vita träskor har jag tänkt investera i. Inga högklackade dock - inget för oss lantisar :)

Caroline/drömlägenheten goes radhus sa...

Häftiga pjuck! Höga klackar är däremot svårt för mig! ;) Men snyggt!

Gillar också GI väldigt mycket! Frukosten idag bestod av breda oststavar med skinka, vaniljyoghurt med blandade godsaker (nötter etc..) från René Voltaire´s läsvikt, plus kaffe förstås!

Ha en finfin valborg eller sista april som vi säger här i Uppsala!

Kram Caroline

Ulrica sa...

Såå coola bilder!! Ja träskon har verkligen blivit hipp igen!! Supersnyggt med dom höga klackarna!! Är du i Stockholm någon gång så gör ett besök på Jackie på nya Nacka Forum!! Helt sagolika kläder och skor!!(som dessa träskor, OddM. och massa annat!!).
Trevlig Valborg!
Kram//Ulrica

Annika sa...

Åhh det är så härligt att springa! jag träna mest vikter och går på en liten deff just nu. Vilket går skitbra!
Sprang Oslo Sentrumsløp i helgen = en mil på bara 51min! Sjukt stolt & glad øver detta!