onsdag 21 april 2010

WHATS UP X 2

.


Lilla fröken "Attitude"! Dagens Flisan i leggings och kjol från Rabalder, silverskor Ecco, tröja Boomerang och jacka Mini a Ture.


Hallå Onsdag!

Idag mår faktiskt alla skatterna bra igen och Trulle ville jättegärna gå till skolan imorse (de åker till badhuset på onsdagar, kan vara därför:)så det fick han. Förkylningen är verkligen nästan som bortblåst. Skönt!


Jag beskrev ju kort min son Trulle igår och det är lite lustigt med mina tre skatter, för de är så olika! Flisan är en mycket social, bestämd och härlig tjej med massor av humor. (Om ni tror att jag säger åt henne att posera på bilderna så kan jag tala om att så är inte fallet. Hon älskar nämligen att clowna sig och är bara sig själv!) Är det förresten någon som känner igen sig att vara mamma till flera små med helt olika sätt att vara?


Lilla "Mini Attitude 2"! Gårdagskvällens Bea i mammas solisar och pyjamas från Molo.(Obs att även H faktiskt får vara med på ett hörn idag, hehe )

Bea är i och för sig ganska lik sin syster i sitt sätt att vara men å andra sidan totalt olik henne till utseendet!

Nu ska jag ta en promenad till dagis och sen blir en tur ner på stan med mamsen för bla ett besök hos skräddaren!


HA EN BRA DAG!


18 kommentarer:

Anonym sa...

Du undrar vilka som läser bloggen.
För mig är det så kul att titta in här för att jag blir glad och inspirerad, det är härligt att ladda positiv energi, och så har du många fina bilder!
Många vårhälsningar till dig och din härliga familj.
/Sussie

Jessica sa...

Visst är det lustigt att barn kan bli så olika och väldigt härligt på samma gång. Jag har 3 pojkar, 10 år, 7 år och 9 månader. När jag fick nr. 2 och det blev en kille trodde jag att det skulle komma ut en kopia av nr. 1, men icke. De är totalt olika både till sätt och utseende. Vi har fått varsin kille jag och min man. Nr. 3 har drag av båda sina bröder men mest av nr. 2. Det ska bli så spännande att se vad det ska bli för en liten individ. Om det påverkar honom att ha 2 storebröder, om det påverkar att jag känner mig mkt lugnare och tryggare som mamma och person. Härligt är det iaf att ha 3 underbara pojkar som är finast i hela världen just för att dom är dom....

Jag är en av dem som besöker dig varje dag, ofta flera ggr om dagen i hopp om att du har gjort flera inlägg.

Njut dagen!

Kram Jessica

Anonym sa...

Supersöta ungdomar ni har! :) Man blir alldeles varm inombords!

Jag har två helt U N D E R B A R A döttrar (22 o 25 år), totalt olika både till utseende och sätt! Vi har alltid haft sååå kul ihop och det blir bara roligare och roligare med åren! Sötnosar!
Jag hälsar på hos dig varje dag - minst två gånger om dagen :)
Det är så härlig atmosfär här, med varierande inlägg och finfina bilder!
Klart bästa bloggen, men det hoppas jag du vet redan ;)

Stor kram och allt gott!
Helén

Pethra C sa...

Du har en så söt liten familj. :o)

Hoppas ni får en härlig dag!

Maria sa...

Det är verkligen fascinerande!

Har två söner på 3 respektive 6 år som är motsatserna till varandra, en lik mig, en lik pappa, en stark kille som ångar fram, en lite mer försiktig och känslosam. Stämmer bra in på deras sjärntecken lejon respektive fisk.

Har dessutom 4 bonusbarn som bor/bott helt hos oss (äldsta har nu flyttat hemifrån) och de är alla 6 väldigt olika men lika ändå förstås :).

Läste någonstans att varje barn hittar en "plats som är ledig" i en familjekonstellation för att inte konkurrera med någon annan. Vår yngsta hade inte många platser då att välja på mer än att vara en ångvält som låter mest av alla antar jag :)

Generellt tycker jag de flesta säger att barn nummer ett är väldigt lugnt.

Anonym sa...

Hej!
Vilka fina foton på dina skatter!!!
Din blogg är är som en blandning av en gott och blandat påse, en rykande kopp tea och ett blommande magnoliaträd om våren. Med andra ord innehåller den allt man kan önska sig! Som föräldraledig dyker jag på din blogg på förmiddagen när den lille somnat i hopp om att få läsa några nya rader och se nya fina foton!
Tack för att du bloggar och förgyller min och många andras vardag!
Vårhälsningar från Anna T i Skåne

Maria sa...

av någon anledning gick inlägget iväg innan jag hunnit skriva klart :)

Skulle bara avsluta med att säga att du har en jätteinspirerande blogg och är en av 2 jag följer dagligen!
Önskar dig också en fortsatt härlig vecka med friska skatter!

Kram maria

Anonym sa...

Följer din blogg ett par gånger om da´n - och väntar alltid på nästa inlägg eller härliga kort o inspirerande bilder från ditt hem - som dessutom är mycket smakfullt :) Visst är det härligt när "tripp trapp trull" verkligen har sina egna egenheter o personlighter det är det som gör ungarna så underbara!!
Ha en fortsatt trevlig dag - jag tittar givetvis in imorgon igen / Johanna

malin sa...

Jag heter malin och är 30 år, läser sedan några månader din blogg och blir inspirerad av ert fina hem. Är mammaledig till en jättefin 11-månaders, och bloggar, fika, kompisträffar är vardag i mitt liv just nu.

Hemma hos Katta sa...

Vad roligt! Kan faktiskt tänka mig Flisan som väldigt spexig, det lyser igenom på bilderna!

Ha en fortsatt bra onsdag! Kraam från Örebro

Anonym sa...

Men de stora barnen har väl en annan pappa? Viss olikhet kommer väl iom det oxå! Har din nuvarande, blivande man några barn sen innan?

/Greta

Anonym sa...

Hej P
Ojdå de blev visst en löprunda på gymmet idag ca 7km, inomhuslöpning är av varmaste laget.
Idag har varit en nyttig dag, med lunch på het ciliconcarne med bland Quinoa och en sallad på små-söta tomater feta, isberg oliver m.m mums
Ikväll blir de rågbröd med keso o avocado en mugg Noka( finns hos Lifebutikerna )o hett vatten o sist men inte minst en kopp kaffe.

Inredings Companiet sa...

Du har då ett härligt gäng ungar!

Riktigt skitväder här i Stockholm. Turligt nog var jag och en av mina anställda inbjudna till Designers Guild och Ralf Laurens showroom idag.

Där inne glömde man allt vad fult väder heter.

Helt underbara kollektioner. Vi köpte in massor av snyggt som vi hoppas kommer snart till butiken.

Hoppas du får en fortsatt trevlig kväll

Lotta

eva sa...

HÄRLIGA BARN DU HAR.SJÄLV HAR JAG 3 BARN OCH DOM ÄR HELT OLIKA VARANN.
OCH DET TYCKER JAG ÄR HÄRLIGT.
FÖLJER DIN BLOGG VARJE DAG OCH ÄR SÅ INSPIRERAD AV DEN.DU HAR EN SÅ FIN FAMILJ.
KRAM EVA

Emmie sa...

Hej fina du!
Du har något att hämta i min blogg! ♥
Kram Emmie

Anonym sa...

Hej. Läser din blogg varje dag. Du ger mig så mycket inspiration och jag blir glad när jag läser din blogg. En fråga: Var köper jag dom vita köksstolarna som dina föräldrar har?Vill ha såna men kan inte hitta dom. Snälla hoppas du kan hjälpa mig. Stor kram från Helén

Anonym sa...

Vi har två söner, födda 2004 & 2005 och de är precis som tvillingar (de är ju pseudotvillingar då de har bara 16 månaders åldersskillnad) utseendemässigt (folk tror att de är tvillingar) men personlighetsmässigt är de rätt olika, den ena är lugn och alltid väldigt snäll, den andra är mer busig av sig :-)

PS. Jag tänker på era trappor inomhus... dammsuger du trappan varje dag ???

KRAM Mirva

Philia sa...

Tack för era kommentarer söta ni! Så kul att höra hur ni också har det i vardagslivet och med era små!!!

Greta - Ja de stora barnen har en annan pappa än lilla Bea. H har inga barn sen tidigare.

Emmie - Tack snälla du!

Helén - Stolarna från Vitra finns tex på Nordiska Galleriet men mina föräldrars är köpta på ambientedirect.com

Mirva - Haha, nej jag dammsuger inte varje dag men kanske varannan! Har en lätt Ergorapido från Electrolux som alltid står precis vid trappan faktiskt:)

KRAM P