onsdag 26 maj 2010

CHLO'E SCHUTERMAN

..
.
.
HEJ ONSDAG!

Bjuder er detta mycket fascinerande klipp med lilla Chlo'e Schuterman, endast 11 år gammal , eftersom internet + nedladdning av pics strular här ikväll!

Kommer tillbaka snart!

KRAM

..

26 kommentarer:

Katarina på Sjöbacken sa...

Ja, vad ska man säga. Jag ryser vid tanken att min 9-åriga dotter skulle se SATC med alla sexscener och grova skämt. Det är en film/TV-serie för VUXNA, inte 10-åringar.

Ha en fortsatt härlig honeymoon.

Linda sa...

"Mycket fascinerande", jag tyckte snarare det var MYCKET TRAGISKT...jag såg intervjun på Förkväll, "stackars flicka" eller vad ska man kalla det?

Njut era sista dagar nu!

Kram

Anonym sa...

Detta är inte fascinerande på en fläck...snarare PINSAMT...och TRAGISKT...och extremt YTLIGT...

Anonym sa...

Så pinsamt !

House of Philia sa...

Anonym/ Linda - Hej bloggvänner! Mycket kan vara fascinerande, vilket betyder fängslande/ mycket intressant. (Det är var inte automatiskt menat som ett positivt ord;)

Ha en fin kväll!

P

Anonym sa...

Hej P
Idag vanlig löpardag! härligt!!
Har inte tidigare sett detta trots att jag ibland tittar på förkväll!!
Ja, vad ska man säga sådan Mor sådan dotter kanske inte så mycket att komma med!
Undrar vad Astrid Lindgren skulle ha sagt!!
Kanske något som; vart tog barnet vägen??
Ha de gott i värmen!!

Anonym sa...

Pinsamt. Ytligt. Helgalet. Jag hade inte velat att min 11 åriga dotter hade sett den serien eller sprungit runt med en 15.000 kronors handväska på armen. Barn skall få vara barn, inte småvuxna!

KRAM!

Anonym sa...

vad jag inte förstår är varför du inte njuter av din honeymoon istället??? varför måste du hela tiden känna press på att göra nya inlägg!? hade jag varit på aruba skulle jag inte ha en tanke på att blogga utan njuta av min man och barn istället och av tiden där som aldrig kommer tillbaka!!!

kramkram

House of Philia sa...

Anonym - Jag lovar dig att jag njuter av min Honeymoon för fulla muggar! Dygnet har som alla vet 24 timmar och här tillbringar vi all denna tid tillsammans med kärlek, sol, bad och fantastisk god mat! Heeelt underbart!!! Att blogga är något jag även finner som ett rent nöje, så när nyblivna mannen, som nu, ligger och läser en bok och Bea sover så sött middag i sängen sitter jag med ett glas gott vitt på vår stora balkong i solskenet och bloggar! Reeen njutning mao!:) Absolut ingen stress eller press finns här hos oss i Karibien jag lovar!

Kram P

Emmy sa...

Anonym:
varför orkar du ens bry dig? Jag antar att du tittar in här för att du gillar att läsa om P:s liv?

Jag blir så trött på folk som gnäller över att vi bloggerskor tar tid från våra familjer mm.

Ett blogginlägg tar inte mer än ett par minuter att göra. Max 5 min om det är bilder som ska laddas upp och fixas med. Sen har dygnet 23 timmar och 55 minuter till.

Får du ångest varje gång som du går på toan och "stjäl tid" från din familj? Nope dont think so!

Och precis som P skriver så väljer man vad man vill göra.. läsa bok / läsa tidningen / glo på tv / blogga. Det är ett val man själv gör. Så sluta gnäll och var tacksam för att vi får ta del av den här fantastiska bloggen istället!


och till dig P:
TACK för att du delar med dig av ditt liv till oss. Jag uppskattar verkligen din blogg och ALL den inspiration du ger!

Kram
Emmy

Ida & Nike sa...

åh! Jag får lite ont i hjärtat av det klippet.
Jag håller med dig om att det är fashinerande att det faktiskt är på riktigt!

Jag bor några gator ifrån den här lilla men ändå så vuxna fröken och brukar möta henne ibland. Hon klär sig som någon i min ålder och hon känns inte alls som ett barn på tio busiga år. Efter jag varit ytlig och spanat in hennes snygga väska, skor eller kappa tänker jag alltid "Så får jag aldrig göra mot Nike!".
För det handlar nog mycket om hur vi foräldrar valjer att visa våra barn världen och vad som är viktigt!

Men, här om dagen när jag var ute och sprang stötte jag på den illa fröken igen och då hade hon randiga tights som satt barnsligt löst, oborstat hår och hon sparkade i full fart på sin sparkcykel! "hoppas hoppas hoppas hon får mer tid för sånt innan hon måste vara vuxen" tänkte jag då.

Njut din semester P!

På vår udde! sa...

Köpa en väska för 15 000 kr till en 10 åring kan man väl göra om man tycker att det verkar vara en bra idé (själv tycker jag att det verkar löjligt...), ungar fattar ändå inte hur mycket pengar det är.

Men att ta med sin 9-10 åring till biografen för att se SATC tycker jag däremot gör, att man kan ifrågasätta den kvinnans lämplighet som mor! Det är INTE filmer producerade för barn!!!

Sug i dig den sista karibienluften nu gumman och ta lite av det med hem till mig!

Kram kram!

Stjärnor & Champagne sa...

Ja vad skall man säga??? Hur skall denna flicka bli när hon blir vuxen. Vet inte om mamma Schuterman är bättre!!!
Kram Anne

Stjärnor & Champagne sa...

Ps efterlyser lite bilder från Aruba för oss som inte har varit där, lite vackra vyer??

BLONDETTY sa...

Ja, ett intressant klipp och man förstår ju verkligen hur mycket man påverkar som förälder.

Vilken FANTASTISK resa ni verkar ha och du är en riktigt FAB mama!

NJUT nu varje sekund av den underbara solen och familjen!

Kraaam
♥♥♥

Anonym sa...

Tycker nog att även om barn fattar hur mycket pengar 15.000 är så är det en mycket dålig ide´.
Såg intervjun på tv och tyckte att det hela var mycket pinsamt. Pengar och omdöme går uppenbarligen inte hand i hand i det här fallet. Bara smaklöst och ytligt att ge en sådan liten flicka sådana värderingar.
Skulle dessutom aldrig ta med mig min dotter på SATC...absolut ingen film för barn. Låt små flickor vara små flickor så länge det går...tids nog kommer pressen med märkeskläder, bantning och utseende fixering ändå...

Anonym sa...

Det låter ju INTE normalt att köpa en 15000 kronors handväska till ett barn på 11 år. Varför duger det inte med en rosa väska som kostar ett par hundra lappar?

Nina sa...

Jag kommenterar sällan men läser desto oftare. Jag är Glad över att du tar dig tid och känner glädje i att blogga, i vardagen men även under semestern för du förgyller mångas dagar inklusive min med dina fina inlägg! Tack!

Anonym sa...

Hej P
Löpning löpning snart 10 kilo mindre jipppiii!!!
Ja, jag har varit igång sedan Januari.
Lycklig!
Tack snälla P för att du bryr dig om oss läsare så mycke att du tilloch med har oss i tankarna en kort stund på din livs kärleksemester, de kallar jag omtanke i hög grad.
Välkomna Hem!

Anonym sa...

Jag såg klippet och blir bestört, stackars lilla rika flicka...

Kramar Nenne

Anonym sa...

Stackars lilla störda barn...och vilken idiot till mamma! Det finns väl gränser, flickan är ju bara 11 år!! Helt galet!

Anonym sa...

Visste inte att Anna Anka hade en syster som verkar ännu mer korkad än hon själv. Bedrövlig morsa - borde inte få ha barn.

Ylva sa...

Fascinerande och lite läskigt:)

Anonym sa...

Jobbar i reklambranschen - se vad dessa damer säger i sitt försvar i "bransch" tidningen Resumé

"Vi bryr oss inte"
Publicerad 2010-05-28
Intervjun i TV4:s ”Förkväll” med Nathalie Schuterman och hennes 11-åriga dotter Chloé har blivit en snackis.
– Folk som inte känner en – deras åsikter kan man inte ta åt sig av. Det kan ju vara arbetslösa och outbildade, på nätet kan plötsligt vem som helst få en röst. Mode är Chloés intresse, det är inget jag tvingat på henne, säger Nathalie Schuterman till Resume.se.

Vad intelligent Nathalie S är när hon säger Det kan ju vara arbetslösa och outbildade - säger bara Blähh!! Sista gången som jag går in i hennes butik!!!

Anonym sa...

Ang Förkväll: Fruktansvärt pinsamt och det mest ytliga jag någonsin har sett. Skämskudde! Nu var flickan bara 11 år så tyvärr speglades mamman´s föredömen så pinsamt igenom, jisses!

//varken arbetslös eller outbildad..

camilla - vitarummet sa...

Jag såg klippet och tyckte också det var lite tragiskt. Låt flickebarnet få vara barn! Mamman har format henne till en liten docka.