onsdag 5 maj 2010

GI-METODEN

. God Kv

God Kväll!

.
Ny sjal idag! Denna fining med fransar kommer från Creative Lounge.

-5 kg visade vågen idag och det har jag alltså lyckats träna bort sen mitten av februari! Är faktiskt riktigt stolt över mig själv:) Jag har sprungit och sprungit och ätit nyttigt, men bara på vardagarna. Att få barn sätter sina spår såklart och jag har ju som sagt fått tre små skatter och det har verkligen blivit tuffare efter varje graviditet att "komma tillbaka". Jag är inte pinnsmal nu heller men har fått hyfsat bra flås och trivs med att "nästan" helt fått tillbaka den kropp jag hade innan Bea. Piggare mamma har jag blivit på köpet och det är ju det viktigaste

Dagens "lite stolta 3-barnsmamma" ;) efter en tur i spåret (som iofs var riktigt trög!) Nya jeans från Denim Demon, linne Malene Birger och nya härliga sjalen från Creative Lounge.


Några av er raringar har undrat över min "GI-diet" och den är inte så komplicerad. Jag äter nästan inga kolhydrater på vardagarna alls. Frukost blir skinka, ägg eller ost och kaffe. Till lunch en omelett eller en sallad. Kvällsmat blir mycket kött, fisk eller kyckling med bara grönt till. Gärna med en riktigt fet och god sås! (Det bästa med GI är ju att man just får unna sig såser!) Ex kan middagen vara lax, blandad grönsallad och hollandaise eller köttfärsbiffar med fetaoströra och sallad. Barnen äter som jag fast med pasta, potatis eller ris. Om jag blir sugen under dagen äter jag oststavar eller nötter. Jag mår verkligen toppen när jag äter så här och som sagt så är det fritt fram med godis och pasta på helgerna. (Fast man blir ju faktiskt inte alls lika sugen på godis när man kört Gi ett tag!)

Hoppas att ni fick någorlunda svar, ni som undrade över min "GI-kost"!


Nu blir det soffmys och en bra film - Vi ses imorgon!




36 kommentarer:

Anonym sa...

Det här är nästan lite läskigt. Tänker att (innan jag öppnar bloggen) jag måste fråga hur du ätit under "komma-iform-perioden". Öppnar och där står det ju. Ja, GI är det enda som har fungerat på mig också. Alla metoder är säkert bra bara de fungerar. Kan ju vara olika för oss alla. Vill också passa på att önska er all lycka i livet. Var rädda om varandra. Att leva i lycklig tvåsamhet är det största i livet! Ha en underbar lördag!!! Kram från Annika

Dr Molly sa...

jamen du är ju så snygg!! DU behöver ju verkligen inte ändra någonting!! Helt perfekt! och vad kul att du trivs med GI! Själv älskar jag allt vad kolhydrater heter och vill helst äta vegetariskt så det hade varit svårt för mig! Kramar

S sa...

Tänkte bara passa på att önska er en fantastisk dag på lördag!
Nyss hittat hit, en riktigt fin blogg att följa :-)

Lyckoönskningar från Sabina

PS. Om det blir regn så betyder det ju tur;-)

Anonym sa...

Riktigt bra jobbat!
Roligt att ha nått sitt mål så här nära bröllopet!Du ser riktigt snygg ut!

Ha en underbar dag på lördag och Njut!

Kram Patricia

beate sa...

så bra!
selv feirer jeg -15 kg (med lavkarbo) i dag!!!

nyt kvelden
klem beate

Anonym sa...

Fiiiina Du!!!!
Lycka till på lördag!!!!
Varma kramar Anki i Sälen

Marits vita skrin sa...

Sådär vill jag också se ut när jag gifter mig. Super snygg!!! Vilka armar!!!

Det blir till att öka på löpningen till 3 ggr i veckan innan sommaren tror jag. Så kaaanske jag kan få bort ett par kilon jag med. Men jag ska inte gifta mig i år tack och lov. Då hade jag behövt mer tid för att komma i din form.

Ha en skön kväll
Marit

chatarina sa...

Hej! Önskar dig all lycka på lördag!! Du är jättefin!! Jag har provat GI i perioder, men nu äter jag i princip vad som helst..och efter 4 barn och bra många år mer än dig..så tycker jag att det får vara som det är :)
ps! jag har köpt de fina skärbrädorna ifrån House doctor och fick hem dem idag..jättefina!
Kram

Anonym sa...

Du ser jättefin ut ! Du blir en perfekt brud !
All lycka till er på lördag, och även i framtiden såklart ! :)

Gillar verkligen din blogg, blir bara så shoppingsugen hela tiden ! ;)

Kram Kicki i Åre

Anonym sa...

Hej!
Skriver nästan aldrig men läser din blogg varje dag. Du är sååå inspirerande!
Åker till Spanien med bästa tjejkompisarna i morgon och passar därför på redan nu att önska dig och din blivande man riktigt Lycka till på bröllosdagen!
Bamsekram Lotta

Lisa sa...

Hej
jag instämmer med ovanstående kommentarer, Skitsnygg är du!! En annan har problem att hålla kvar den vikt jag har. Har alltid varit pinnsmal och får ofta höra det, inte så kul dock fast många kan tro att det är underbart att kunna äta vad man vill. Kanske tips på hur man kan gå upp i vikt. Lycka till på lördag du kommer att vara vacker som en dröm lovar jag. Lisa

Line fra huset på landet sa...

Så flink du har vært, P!! Du stråler jo!! :)
Jeg forsøkte meg på GI dietten jeg også, men klarte ikke alt fettet. Det gikk virkelig ikke bra for meg. 7.april begynte jeg å snu om på matinntaket, som ble bare hetende "operasjon nytt liv"..hihi. Nå er jeg ned 2,5 kg. Ikke så mye, men det blir ivertfall lettere og lettere å holde seg på litt strengere kosthold enn jeg hadde før. Heldigvis.
Igjen, P..kjempebra jobbet! Du blir en smellvakker brud:))

God klem fra Line

Anonym sa...

Måste skriva som första kommentaren; tänkte just be dig att skriva om DIN version GI och så öppnar jag bloggen et voilà!
Det skulle vara jätte roligt att höra mera tips om menyer o mellanmål - tänkte gå o köpa en GI-bok också för inspiration.
Du ser jätte fräsch ut!

Lycka till med er stora dag - hoppas att solen skiner!

mvh en läsare från Finland

Uuden Kuun Emilia sa...

Congratulations! You look great! Still after tre children :)

My diet is also something like that, and I feel my self very energy too.

Lovely weekend and sunshine!

Tanja sa...

Wow, You look GREAT!

Wish You a happy wedding day and all the best! :)

Tanja

LOPPISLIV sa...

Vilken pingla!! Det riktigt strålar om dig :-) Ska också börja med löpning, skor ska inhandlas idag, känner att konditionen är lika med noll och jag vill få kraften och orken tillbaka. Så man kan stråla lite här också :-)Ha en toppendag. Kram P

Anonym sa...

Du ser helt fantastisk ut! Du inspirerar mig som småbarnsmamma :) Lycka till på lördag!

Sanna

Anonym sa...

Ja, GI funkar verkligen, men lägg så sakteliga till lite långsamma kolhydrater snart. Lite fullkornspasta och fullkornsbröd/ris/bulgur. Kroppen behöver ju kolhydrater oxå!

Hade varit roligt att veta om dina extensions, hur många satte du i, vilken längd, vilket märke?

Ha en fin dag
Kram/Greta

Anonym sa...

Fasen vad duktig du har varit! Nu blir jag inspirerad, gifter mig i september och vill också springa bort ett par mammakilon ;-)!
Lycka till på lördag!

Anonym sa...

Din kropp är helt perfekt :) Bra jobbat! Önskar att jag hade psyke att köra GI men jag älskar potatis och bröd för mycket för att vara utan det ens en dag ;)

Sofia

Anonym sa...

Bra jobbat! Du ser jättesnygg ut tjejen! Lycka till på lördag och hoppas du bara får liiiite regn för tur och myyyycket sol!
Kram

Jes/Vita villa vila sa...

Hej där,

Grattis - så bra jobbat! Visst är det så att kroppen blir annorlunda efter barn :). Duktiga du! Det är alltid lika inspirerande att kika in här & jag tokgillar din blogg ska du veta. Ert hem är som en dröm!

Kram Jes ♥

Emmie sa...

Du är så himla fin och du ser FANTASTISK ut! Vilken mama! ♥

Anonym sa...

Hej P
Jag bara instämmer! Att löpträning och GI,är bra har själv gått ner -7 kilo,sedan Januari.
Har idag på morgonen promenerat raskt nästan 2 tim. Sedan blir det löpning imorgon bitti igen.
Köttfärslimpa/biffar av nöt.och krydda med chili
och riven ingefära, sätter fart på ämnesomsättningen,mellanmål grovt rågbröd minikeso o avocado, funkar fast,bröd får man ransonera med,enligt GI.
Ha en fin dag!!

Camilla sa...

Grattis och tack för inspirationen. Hade ju gärna tappat några kilo till inför kommande bröllop, har tagit två nu på tre veckor och det känns bra. Men att göra som du, med GI i veckorna, det låter bra. Skall jag absolut testa.
Du kommer att vara superfin på lördag, ska bli så himlans spännande att få se lite bilder sen :-)
Ha en toppendag!
Camilla

Anonym sa...

Du är supersnygg!
Kommer bli en enastående brud på lördag.

Jag kör också GI men syndar lite för ofta:-)
just det där med godis är ju det svåraste att låta bli men man kanske skulle testa din metod, då kanske man inte ledsnar lika fort, fast visst mår man bra av att GI:a!

Kram från Kicki

Anonym sa...

Du är verkligen jättefin och smalare tycker jag inte att du ska bli, du ser helfräsch ut precis som du är nu! Lycka till på lördag, jag hoppas att det blir underbar dag för er!!! /Jennifer

Järnladyn sa...

Va snygg du är, vacker som en brud ska vara;)
Älskar GI själv och MÅSTE verkligen ta tag i det där själv...
2 days to go, spännande!

Anonym sa...

Du är kanonfin! Tycker iofs att du är "pinnsmal" och jättefin på bilderna, men det är ens egen känsla som räknas. Du kommer bli en riktig pangbrud oavsett väder :) Önskar er en underbart fin dag och kväll. Vore jag inte gravid skulle jag ta ett glas skumpa med er i helgen ;)
Många kramar Sara (som tittar in här bara lite då och då och blir på gott humör varje gång)

Anonym sa...

S N Y G G I N G ! ! !

Kram, Helén

Anonym sa...

Du är så snygg! En riktig inspirationskälla!
Jag är nyfiken på hur du fotar dig? Är det självutlösare på kameran? Så fina bilder.
Kram Ulrika

Anonym sa...

Hejsan. Du ser jättefin ut och har all anledning att vara stolt och nöjd! Vill passa på att önska er lycka till på lördag och naturligtvis alla andra dagar. Många kramar
Marika

eva sa...

VAD SNYGG DU ÄR. BRA JOBBAT.
KRAM EVA

SollenkrokaBy sa...

Ja om inte det där är pinnsmal har du fel kroppsuppfattnign! Shit! super snygg ju! en riktig, som man kallar det nu förtiden, MILF! var är hängbuken som jag har???!!! Hur gör du!?
kommer bli en fin brud på lördag!
Lycka till! Och grattis i förskott!

Susanne sa...

Ett stort grattis till er båda!

Får man fråga i all bröllops-yra om sjalen som du visar på bilder är:
http://shop.creativelounge.se/se/art/lilly-of-sweden-sjal-sanremo.php

Din ser mycket skarpare ut i färgen

Ha det gott

Susanne

Anonym sa...

Men på din beskrivning så är det mer enligt lchf än gi som du äter, eller? /Lisa.