onsdag 19 maj 2010

GREETINGS FROM PARADISE

.
.

Jag och min minsta lilla sessa på vår paradisstrand på Aruba idag!


Ääääntligen!!!

Hallå alla söta bloggisar! Här kommer en hälsning från en idag mycket lycklig bloggerska!:) Jag, Beabus och min "nyblivna man" (haha, det är ju så festligt att skriva så ;) befinner oss just nu i Västindien och bara njuter av allt som Aruba har att erbjuda. Men det var inte heeelt lätt att komma hit till detta paradis visade det sig. Om ni kanske undrar varför så kan jag berätta att det var något så irriterande som ett förbaskat ASKMOLN från någon skräpvulkan som verkligen ställde till det, även för oss!

Vi hade helt glömt bort allt vad askmoln heter i bröllopsyran och det hade ju inte riktigt varit lika hett stoff på nyheterna senaste dygnen heller. Så gissa om vi blev paffa när detta moln helt plötsligt befann sig över Amsterdam och bara där, när vi skulle flyga dit för byte till Aruba i måndags!!! Ingen annanstans, bara över Amsterdam. Grrr. Vårt flygbolag kollade olika alternativvägar (efter typ 2 timmars köande) och fann det enkla svaret att vi kunde ju få flyga på torsdag istället!? Minst sagt bedrövade slog vi oss ner på ett fik på Arlanda när svärfar(tidigare chef på SAS och alltså duktig på "flygvägar") ringde och berättade att det fanns en väg över USA till Aruba! Chicagoplanet vi då måste med skulle lyfta om typ en 1/2 timma! Jippie, nu skulle vi trots allt få åka på vår honeymoon!!! (Tusen Tack snällaste K för hjälpen!:) 

Glad, helt ovetande, bloggerska står vid incheckningen i Chicago och tror att vi snart ska flyga vidare till Miami... Dagens var: mysig tunika, Malene Birger.

Efter en helt perfekt flight med SAS till Chicago, där Bea var helt otrolig snäll och bara sov och personalen supegullig, var vi på riktigt gott humör igen. (Vi fick tex tårta och champange under flighten när de hörde att vi gift oss, fast vi inte ens satt i 1:a klass! Tack bästa flygbolaget!!) Men det varade inte såå länge för när vi skulle checka in på Miamiflyet fick vi veta att flygmaskinen var sönder! Ni får sova kvar i Chicago inatt, var beskedet vi fick...

Liten Beabus på  Hilton i Chicago.

Så vi checkade in på Hilton istället, jättjättetrötta efter låång flygning och väntan, kl 16.00 lokal tid. Beställde sen upp massor med flottig amerikansk mat och tittade på baseball på en amerikansk enormt stor tv i ett mycket amerikanskt enormt stort hotelrum innan vi slocknade...

Snart bär det av till Miami! Glad och pigg P igen på O´hareflygplatsen i Chicago med latte från Starbucks i händerna. Dagens var kofta Malene Birger (flera år gammal), klänning Sisters och leggings Vero Moda.


Äntligen framme på hotellet! BabyB i vår mysiga svit på Bucuti Beach Hotel Aruba (Ja, vi har två(!) kingsizesängar:)


Utsikten från vår balkong i morse var inte helt fel:) Stranden vid hotellet är heelt fantastisk...

"Du kryper åt fel håll Bea"! Sanden på vår strand är så fin och alldeles alldeles kritvit...

Duktiga duktiga Beabus, som fick resa alldeles för länge, i sköna rosa badbyxor från HM.

Så nu är vi alltså på plats, ett dygn försenade , och har det som sagt helt fantastiskt. Nu ska vi bara njuta dagarna och äta massor med god mat. Ikväll blir det Seafood av något slag, en specialitet här på Aruba!


Massor med soliga varma kramar till er!


P

.
.

29 kommentarer:

Karin L sa...

Det ser helt underbart fint ut på Aruba! Vi är inte avis, inte alls ....
Tur att ni kom fram trots askan!

Anonym sa...

NJUT!!!
Ser att fina Beabus har en GANT-hood, vet Du att vi har en fin barnklädesaffär här i Sälen?! De säljer Gant, Boomerang, m. fl och har även webbförsäljning! Nu kanske jag gör mig dum, Du kanska redan har koll på det... Ville bara tipsa!
Jag har köpt/köper mycket GANT bl a till mina barn där! Det är såå lyxigt att vi i lilla Sälen har möjlighet att köpa märkeskläder för barn på hemmaplan! Som sagt njut allt vad Ni orkar!!
Kramar Anki i Sälen

Stjärnor & Champagne sa...

Inget avis, näe då/ Kram Anne

Camilla sa...

Avundsjuk...jo, det är precis det jag är. Ser fantastiskt härligt ut! Dock är jag faktiskt INTE avundsjuk på själva resan, skönt att det ändå verkar ha gått bra, särskilt med lillstumpan.
Njut nu av era dagar tillsammans!
Camilla

Under min himmel sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Under min himmel sa...

Ooh, näe är inte ett dugg avis *skakar frenetiskt på huvudet* NJUT NJUT NJUT det ser helt underbart ut,och TACK för vi får följa med lite på eran resa!;)

Mvh S

På vår udde! sa...

Ser inte helt fel ut det där inte!!! My Good vad jag längtar ut i världen nu...
Ha det bäst!
Kramar Helena

Its a house sa...

Åh så makalöst vackert!!!! Skönt att ni kom er iväg trots strul! Ser fram emot fler bilder!

Anonym sa...

Hälsningar från Chicago! Va otroligt att ni mellanlandade just här! Har nyligen hittat din fina blogg och tycker massor om det! Jag har fått mycket fina ideer och inspiration till mina egna inredningsprojet osv.

Ha en skön fortsättning på er "honeymoon"!

Keep those beautiful pictures coming :)

mvh
Tiina

Anonym sa...

vilka fina bilder! och en liten omtänksam fråga bara, ni skyddar väl beabus mot solen?

SOFIE sa...

Åh vilka underbara bilder!! Vilket ställe!! =) och du är sååå snygg!! =) Verkligen! Önskar jag ser ut sådär efter 3 barn också ;) Njut för fullt!! Massa kramar!!

Linruz sa...

Det ser ljuvligt ut!!!
Kram Lina

Anonym sa...

Hej -måste bara fråga var du köpt din snygga bikini? Njut av smekmånaden.
Kram!

Anonym sa...

Hej P
Här flyter löpträningen på!!
Vill bara säga att Du är BÄST!!! Som låter oss få vara med!! vad fint att få en privat bild av de vackra Aruba egen resguide de ni!
Njut och njut om om igen!!!
Behöver jag säga? ha de fint!!

Pethra C sa...

Det ser helt fantastiskt ut, hoppas ni får en riktigt härlig resa. Och vilken tur att det löste sig med flygresan så att ni slapp vänta.

Take care!

Anonym sa...

Åh WOW, det ser helt sagolikt ut. Förstår att ni trivs :D

Sofia

anna sa...

Önskar er en fortsatt underbar tid på er semester.

Charlotte sa...

Vad härligt det ser ut, vi var på Aruba i höstas, då bodde vi på grannhotellet Divi Aruba Resort. En tur i öknen Arikok på hästrygg rekommenderas, vi valde Rancho Notorious på eftermiddagen/kvällen då det är lite svalare, det går bra även med små barn tillsammans med förälder i sadeln, hästarna därifrån är så väldigt snälla och väldresserade.

Säg att Bea ska hålla lite avstånd till de tama leguanerna, vår dotter blev nämligen biten i fingret, sedan blev det antibiotika gel och plåster och inget bad med handen under vattnet resten av tiden, men det gick bra trots allt.

Just det, akta er för solen, det är verkligen superstark även molniga dagar.

Vi brukar aldrig åka till samma resmål två gånger, men till Aruba måste vi definitivt åka tillbaka för det var så härligt och helt perfekt.

Ha nu en underbar bröllopsresa och njuuuut!

ღ Charlotte

Anonym sa...

Har fulgt bloggen din en stund nå. Blir altid i så godt humør!Ønsker dere en fortsatt fortreffelig honeymoon:)Det ser helt fantastisk ut:) Klem Ann Charlott.

a piece of happiness sa...

Slutet gott allting gott!

Ha det så mysigt nu.

LiseLotte

Anonym sa...

Åh vad lovely ni har det ...underbart!!!Njut denna vulkan kan man bli galen på våran långweekend vi skulle bli bjudna på väntat i 6månader blev inställd pga av den MAN BLIR GALEN!!! Tur det fanna alt väg och ni kom fram till la paradie!!! Ha det gott njut av varandra och lilla B!!

Anonym sa...

Så härligt, det ser ut att ha varit värt besväret i alla fall. Lilla Bea vad duktig hon var! Så snäll hade nog inte vårt yrväder varit, hihi! Önskar er en underbar tid, och hoppas ni får resa hem lite smidigare sen också! Kramar från ett begynnande sommarvarmt Sverige (faktiskt!). / Sara

Thelma Louise sa...

utrolig vakre bilder..-) nyt dagene.:-) og hverandre.:-)

Camillasnyahem sa...

Usch vilken resa, men VÄL värt mödan ser jag! :) Verkligen ett paradis!

Anonym sa...

Var kommer den snygga bikinin ifrån?

Philia sa...

Tack för era söta kommentarer!!!!
Jag är blir sååå glad över de jag får ska ni veta!:)

Bikinin jag har på mig kommer från Triumph och är från förra säsongen!

Varma Kramar

Mrs B :)

Anonym sa...

Super skønne billeder - jeg vil også have sol og sommer nu! Fortsat god rejse.
Kh. Stinnaloves

According to Nicky sa...

Fantastiska bilder! Ha en fortsatt trevlig semester!

Kram/Nicky

Anna sa...

Ramlade in på din blogg för första gången. Vad härligt det verkar på Aruba, ytterligare ett ställe jag vill se innan jag kolar.
Och vilken hot mama du är :-)