tisdag 4 maj 2010

NEDRÄKNING PÅGÅR!

.


Dagens BabyB - pigg och nöjd leker hon med sin speldosa klädd i rutig klänning från Lindex och tights H&M.


Tjingeling på er finingar!

Idag är det bara 4 dagar kvar till bröllopet och jag checkade precis yr.no för att kolla vädret! Gissa vad det blir för väder då  på vår stora dag??? 4 grader och regn!!! Vilken sablans otur eller hur!? Blir liksom inte riiktigt som jag har tänkt mig med vårsol i ansiktet när vi kommer ut på kyrkbacken. Nej fram med paraplyer och kappor liksom. Tur att jag har min Juicy Couture fuskis som jag beställde för några månader sen "uti-fall-att", den kommer tydligen att behövas. Suck..

Vad bekymrar vädret när man är 1 år? När det finns värmeljus. Värmeljus är nämligen just nu det festligaste som Bea vet i världen :)

Vad har mamma sagt om det där? Aj-aj-aj-aj!

 Jag berättade ju att jag var hos frisören och inte blev nöjd. Några har säkert förstått att jag gjorde extensions, men tyvärr så stämde de jag då fick isatta inte riktigt med "min färg" och såg fel ut. Men igår blev det fixat.( Häftigt att jag och BabyB faktiskt har lika tjockt hår nu haha!:)

Ja, det finns ju inte direkt något att göra åt vädrets makter men jag tänker då inte låta ett par skyfall förstöra glädjen! Nej,nej,nej lördag ska verkligen bli en happy dag!

Nu - tvättstugan!


Ha en riktigt bra tisdag alla ni underbara!


.

23 kommentarer:

DW sa...

Håret ser toppen ut!

Äsch, väderutsikterna verkar vara lite olika beroende på vilken vädersajt man kollar på. Enligt DN ska det bli 19 grader och sol/växlande på lördag ;)
Tänk helt enkelt som så att oavsett väder kommer det bli en toppen dag. Du & H kommer stråla mest!

Passa på att vila lite också så du inte är helt slut på lördag :)

/D

Liselott sa...

Om jag inte hinner titta in någon mer gång innan er stora dag sänder jag HJÄRTLIGA LYCKÖNSKNINGAR till brudparet - KÄRLEK ÄR HÄRLIGT :-)!!

gratulationer från Liselott i Linköping

sanne sa...

Betyder inte regn på bröllopsdagen tur? Eller är jag helt fel ute? Om det regnar tycker jag att vi tror på tur :). Ska bli spännande att följa er väg till bröllop (skickar en spark i baken....det betyder i alla fall tur, det vet jag).
Kram Sanne/kungkarusell.se

Anna-Panna sa...

Jag undrade just över flätan som du har på möhippebilderna. Trodde någon klämt dit den lite käckt sådär..haha. Håret ser jättefint ut! Jag själv måste boka en tid hos frissan. Har inte klippt mig sen i .....december!! Den som ändå hade råd med extensions (mitt hår är på utväxt, därför känns det lite trist att behöva klippa det nu).

Ha en härlig dag. Och du gällande barnskor. Har du kollat Vincent? De brukar ha rätt mkt fint faktiskt. :)

Kram

Line fra huset på landet sa...

Hmm..kan tenke meg lille søte Bea forstår at det er litt følelser i sving hos mammaen og pappen sin nå om dagen;) Barn har jo en helt unik måte å vite det når noe er i luften..sinnstemninger og sånt.
Så hairextensions var det du fikk hos frisøren altså:) det ble jo veldig fint:)
Jeg håper fortsatt for deres skyld at solen titter frem på lørdag.

Ha en god dag, P.
God klem fra Line

Milla sa...

Visst är allt underbart i solsken, med på en Lyckans Dag finns det ju så många andra saker som ger den speciella dagen sitt eget solskensskimmer... Få saker kan man göra nåt åt och ett av dem är vädret, men det kommer allra säkerligen bli en dag utöver det vanliga ändå! Ha en toppendag! Förstår dagarna går alldeles för snabbt så här tätt inpå...

Unknown sa...

En liten regnskur på bröllopsdagen betyder tur! Lycka till - åh vad skoj att gifta sig! Önskar er all lycka & framgång ...
Ulrika

Ps. Måste fråga hur det känns att ha extensions? Känns det liksom?

Anonym sa...

Hej P
Ja, ha! Ja tyckte väl de! men Du! de var fint. Du får slänga med Hårsvallet och ropa Elvital som i Reklamen.
En Snygg Brud blir Damen.... .
Gud så pirrigt... med bara fyra dagar kvar
Ha en mysig Tisdag!( lite regn, ähh)
Jag tror inte på så tidiga prognoser!

Anonym sa...

Det er ennå håp!!
I august 09 skulle vi ha bryllup hjemme i hagen, og det var meldt dritvær! Kvelden og natten før var det storm og det regnet! Når vi våknet var solen fremme og det ble en perfekt dag.
Det er jo ikke så ofte yr stemmer da! he he
Krysser fingrene
heidi

Unknown sa...

Hej!
Vilken härlig, inspirerande blogg du har!
Lycka till på den stora dagen.
//Katrin

Dr Molly sa...

det kommer att bli en underbar dag med eller utan regn! Så söt hon är lilltjejen! Min dotter har också den där nappen fastklistrad i munnen för det mesta... men hårklämma totalvägrar hon! Så gulligt annars! Kramar

Michelle sa...

Vilken fin blogg du har och otroligt söta barn!!!
Grattis och lycka till på lördag.

Michelle

Pethra sa...

Oavsett väder så kommer ni få en fantastisk dag och ang. regn så sägs det ju bringa tur i det kommande äktenskapet. :o)

Järnladyn sa...

När jag gifte mig hade vi spöregn... Det blev kyrkotrappen med paraplyer och många skratt, det blev helt underbart. Fina kort med alla paraplyer och blöta hår... lite udda, men så superfina. Det blev inte som vi tänkt oss men vad gjorde det! Alla förväntar sig sol så är det ju. När det blir något som man inte tycker hör till, som regn på bröllop, så kan det leda till som jag skrev många skratt och oväntade händelser. Det är ju inte vädret som gör er dag, det är ni och alla era vänner! Vi ha nu hört i efterhand att väldans många tycker att vårt bröllop var det bästa de varit på. Det är så kul att få höra! Vi lyckades få en avslappnad fest men mycket känsla och lycka! Lycka till på er stora dag!!!
Kram

Anonym sa...

Man känner sig fin i extensions, fast lite jobbigt att ha i tycker jag. Hade helförlängning förra våren, tänkte sätta i nya, lite färre än sist snart. Hur många har du i? Ngn särskild sort. Jag tänkte satsa på bra kvalitet med Great Lenghts denna gång.

Greta =)

MITT VITA HUS sa...

Det ser väldigt fint ut:) Blir det fläta månne tro i hårsvallet:) Har aldrig testa extensions mitt hår går ju som det är nästa ända ner till midjan!!

Pirr pirr ja inte många dagar kvar nu! Ha en fin vecka och ladda ordentligt, varesig regn eller ej kommer du säker få en underbar dag!

Stor kram till dig, M

Rantakallion rouva sa...

Den här bloggen är jättehärlig, vackra bilder och söta barn ;) Måste komma hit oftare!

Gratulerar också!

Hemma hos Katta sa...

Typiskt att det ska regna på lördag men det betyder TUR i bröllopssammanhang så ni får fokusera på det =) Du kommer vara smashing i den fina vita pälsen!!

Hm, det ska bli riktigt spännande att se vilken frisyr det blir nu när du lagt till lite längd...

Kraam kraam

Anonym sa...

Hej!
Håller tummarna för att solen ska kika fram på er på lördag! Väderprognosen brukar sällan stämma!!! Kanske värt att se ut eller låna ett fint paraply ifall att det behövs vid fotografering etc. Jag hade fått låna ett jätte vackert inför vår bröllopsfotografering men maken åkte ifrån det... Tack och lov slapp vi regn!
Lycka till och njut av er stora dag!
Bästa hälsningar från Anna T i Skåne

Emma från Kastberga sa...

Håret ser jättefint ut! Och du lägg inte energi på väderleken, du kan inte göra något åt den ändå! Men såklart är det ju bäst med sol!

Kram

Anonym sa...

Hejsan. Har, precis som någon tidigare skrev, hört att regn på bröllopsdagen betyder tur. Hur som helst så kommer det ju att vara en lyckodag oavsett, eller hur? Kram
//Marika//

Anonym sa...

Jeg krysser fingre for at det blir bedre vær enn de har spådd til lørdag! Lykke til på den store dagen!!

Klem Kristine

LOPPISLIV sa...

Ser fint ut med långt hår, ja nu närmar det sig fort....så spännande! Och du ska se att solen tittar fram hos er dagen till ära :-) Lycka till nu!! KRAM P