onsdag 16 juni 2010

ENOUGH

..

Nu är jag inte så glad utan rent ut sagt aptrött på damer som uppförstorar vad jag skrivit här inne!

Jag har definitivt inte mobbat någon annan bloggerska. Det skulle jag ju aldrig göra! Jag fick frågor om kopiering och jag skrev att jag tyckte det både var smickrande men också kändes "lite märkligt" om någon nästan kopierar ens blogg och undrade vad ni läsare tyckte om inspiration och kopiering. Nämnde absolut inte någons blogg. Thats it! Sen får jag läsa att det var ruttet, jag är mobbare, kopierar själv, startar drev etc Hur mycket skit ska man få för att man skrivit att man tycker kopiering är "lite märkligt". Jag kan inte stå för allt vad andra tycker och skriver i kommentarsfältet och jag kan inte veta vad som komma skall.  Skriv inte att jag är elak för det är jag verkligen inte. Detta ska ju vara en glad blogg och inte en massa skitsnack! Jag har tagit bort kommentarer hela dagen som däremot är riktigt elaka både både mot mig och en annan tjej. Massa trist negativitet.
Enough!


.

78 kommentarer:

Jenny sa...

Bra skrivet Philia!! Jag vill skicka en cyber-kram både till dig och den andra tjejen - för jag tycker att ni båda är superfina tjejer (definitivt inte elaka!)
Till alla sur-pottor som sprider negativitet säger jag bara: GET A LIFE!!
Kram

tyttism sa...

It seems to be international, the problem! I found your blog via a Finnish blog, Kalastajan vaimo, where there has been a similar problem going on. Finally the situation seems to have calmed down, as Johanna made it impossible for anonymous people to comment. Hopefully they'll leave your blog as well!

A House With A View sa...

Trist när det blir skitsnack på bloggarna... Inspiration finner vi alla som har bloggar via olika hemsidor- det är väl det som är meningen! Vi plockar lite här och lite där. När allt kommer till kritan har vi alla vår egen lilla nisch. Tror de som kritiserar har för mycket dötid att slå ihjäl, fniss.

Kramizar aka

Anonym sa...

Hej Philia, förstår inte varför dessa "tråkmånsar" över huvudtaget är inne på din blogg om det är så att de inte gillar den. Obegripligt :/ Själv tycker jag att du har en fantastisk blogg,som man blir jätte glad av, följer den mer än gärna. Du ger mig jätte mycket inspiration. Tack för det :) Ha nu en fortsatt trevlig vistelse i finaste Gotland och en riktig skön sommar med familj och vänner!! Kram
Marie

Anonym sa...

Hej P.
Ja det verkar inte vara lätt att blogga ibland. Mitt tips till dig är att inte nämna något mer om händelsen alls. Låt dem som fortsätter kommentera att göra det, förhandsgranska och kasta allt som handlar om detta. För även om du får positiv feedback av vissa så vänder någon annan det till negativt och så fortsätter kommentarsförloppet i all oändlighet. Förstår att detta inlägget som jag kommenterar nu kändes nödvändigt att få ur sig men jag skulle nog ta bort det med samt också denna kommentar för detta är bara ett litet råd till dig i all vänlighet. Du vet att vissa bara älskar sånt här tjafs så ge dem ingen näring. Du vet ju att du inte skrivit något elakt men andras kommentarer vrids och vänds så till slut blir man det svarta fåret fast man är oskyldig. Fortsätt som förr! Vad händer imorgon på gotland?

Mia

Anonym sa...

Ja jag gillar då din blogg och blir både glad och inspirerad! Förstår inte hur folk kan ha så himla mycket tid över att läsa och kommentera bloggar dom uppenbarligen inte gillar?? Gör nåt vettigt av den tiden istället, t ex läsa nåt som NI blir glada och inspireras av!

Anonym sa...

Precis!

Låt denna underbart fina och inspirerande blogg få vara i fred! Det är den ENDA blogg som står sig över tid, den ENDA som håller måttet och som JAG återvänder till VARJE dag! Det är bara avundsjuka människor som håller på och söker fel och som gillar att sprida S K I T. Väx upp!

Till dig PHILIA: *love*

Anonym sa...

Käraste P, försök att inte ta åt dig. De är som vanligt avundsjuka på att du har allt du har och skapar en positiv blogg som ger många massor, inklusive mig. Så försök bara bortse från de negativa och fokusera RÄTT dvs på den positiva glada mamma, fru och KVINNA du är. Allt gott önskar jag dig starka kvinna! Hälsar Marie från Skåne

MITT VITA HUS sa...

Åh Petra! Jag har absolut aldig känt mig mobbad av dig, jag tycker du är alldeles reko som bloggvän! Jag tycker bara alla jävla trista kommentarer är skit vare sig dom är här eller hos mig! Jag känner för min del är det nog för tillfället jag vill inte mer men det är vad jag känner! Dom pisspottorna som skriver att du har utsatt mig har så fel så dom fattar inte ens själva! Det är väldigt lätt att tycka tydligen men sen skylla ifrån sig helt sjukt! Jag önska bara att allt detta försvann piff och alla var glada igen!

Kram på dig <3

ps tack för ditt mail!

Anonym sa...

Philia, du är bara bäst ! ! !

Nu tycker jag också att vi alla ignorerar dessa små människor för gott!!!

Puss&kram,
Helén

Anonym sa...

Det kändes som om det blev en hel hönsgård av en liten liten fjäder. Helt galet. Jag tycker att du skött all "dramatik" på ett föredömligt sätt och jag hoppas att människorna som lämnat elaka kommentar sig lär sig att hålla tyst om de inte har något snällt att säga! Antar att de aldrig fått lära sig att "tala är silver men tiga är guld"?!

Försök att inte ta åt dig de elakheter som skrivits- kanske lättare sagt än gjort men du kan verkligen inte hjälpa alla dumheter som andra personer fått för sig att skriva i kommentarsfältet i din blogg. kram Linda

Emmie ♥ sa...

Sluta aldrig vara den du är Petra för du är ett stort föredöme och en helt fantastisk person!

Natasha sa...

YOU GO GIRL!! ENOUGH.....
Standing right there behind you, backing you up!

Northen Light

Anonym sa...

Hej!!
Skit i elakingarna och fortsätt att skriva och vara den DU är, för det är DU bäst på!!
Sa senast i går på jobbet att jag läser en blogg (Din) och att Du ger mig så härlig och positiv inspiration!
Jag hade önskat att det gick att filtrera bort trista kommentarer innan Du hann läsa dem!!
Kör hårt tjejen!!
Kram Anki i Sälen

Anonym sa...

Jag vet inte exakt vad som har hänt, men har ett litet hum och måste bara säga att det är klart att du inte vet vad som komma ska. Det är så ruttet av folk att vrida och vända på det man säger så att det till slut får en helt annan innebörd än den man själv menade. Och som du sa, det är helt omöjligt att förutse allt som kommer hända. Om man skulle tänka på det hela tiden så skulle man ju inte kunna skriva något alls. Så, försök att borsta bort detta och ha inte ont i magen. Detta är andra människors verk, inte ditt! Du är ett föredöme! Kram C

Annika sa...

Är det något man ALDRIG hittar i din blogg är elakheter och sorgsamheter. Här är det glatt, positivt och massor av kärlek ju! Tror att du är en utsatt bloggerska tyvärr just bara därför att du lever ett härligt liv. Avundsjuka stavas det. Att bara folk orkar!!!! Stor kram till dig och din familj. Annika

Sussi's värld sa...

Åhhh, jag kan inte sluta tänka på betongsnäckan du visar i förra inlägget;-)
Den skulle vara så fin här hemma i fönstret.
Hoppas ni får härliga dagar på Ön tillsammans och att de senaste dagarnas händelser inte smutsar ner er tid tillsammans alltför mycket.
Tänk om alla härliga tjejer kunde hjälpa, stärka och stötta varandra istället för att lägga tid och energi på att allt för ofta försöka sänka varandra?
Ha nu härliga dagar,
Kram

Anonym sa...

Du har en jättebra blogg, tittar på den varje morgon när jag stiger upp, du förgyller verkligen min dag.Kram

Anonym sa...

Hej Philia,
Jag är från Tyskland och jag finner hennes blogg mycket trevligt. Varje dag jag tittar på bloggen och jag är glad att se något nytt från dem. De gör vackra bilder för att inspirera varje läsare. Jag är glada om deras hem, deras inredning etc.
De ser alla så glada och det är trevligt.
Ta det vidare och låta dem dela. Många, många tack.
Anke
Jag hoppas att Google översatt korrekt :-)

Ludvigsdal sa...

Phillia...du är så "osvensk" inget negativt utan tvärtom!!! du vågar skriva o visa vad du är stolt över och så får man inte enligt jantelagen...
Har själv haft lite gnäll på min blogg därav mindre hemmabilder.....Så fortsätt att skriva som du gör jag blir så inspirerad! kram

Anonym sa...

Hej P
Ta en löptur och skit i Dålig Energi!
Det är sommar o sol och ko...i hagen som vi ger alla elaka!!! Eller så behöver dom kärlek för dom kanske får för lite av det!!!
Vi är så..många som ÄLSKAR din blogg!! Glöm inte det!!
Ha en fin Dag! Du får en Jättekram av oss alla!!

Anonym sa...

Fattar ingenting, jag läser bloggar för att må bra, få tips och bli inspirerad. Vilket jag verkligen blir av din blogg. Varför kan det inte bara vara så enkelt?
Camilla

Solid Frog sa...

Tråkigt med all negativ energi på nätet. Din blogg är verkligen inspirerande. Keep up the good work!
Kram Mia

Anonym sa...

Jag uppptäckte din blogg nyligen och tycker den är fantastisk....lagom personlig, och vilka fantastiska bilder, inredning är såå underbar, njuter varje dag av din blogg (+tydligen flera tusen till)kram

Kerstin sa...

Hej Philia!
Jag blir så förvånad när jag läser att du får elaka kommentarer. Jag har ju sett det tidigare i år också. Jag kan inte förstå vad det är dessa läsare har att klaga på. Du driver en jättefin blogg med positiva tankar och fina bilder. Jag blir inspirerad av dig och är tacksam för att du så fint bjuder på ditt liv. Du känns lite som en vän trots att vi ju inte känner varandra.
Önskar dig och din familj en fin sommar.
/Kerstin

Blogg by Maliin Stoor sa...

Otroligt onödigt och en energikrävare..
Jag har missat hela grejen men förstår om du lackat ur totalt,det måste ha gått långt innan du nämner det såhär - Trist!!

Jag säger - Go Girl!!!
Du har en intressant och trevlig bloggMaliin

Linda sa...

Keep up the good work. Du har en helt fantastiskt fin blogg o du verkar va en underbar person. När jag har svackor i livet o känner att kraven blir för stora håller jag mig borta från alla feel good bloggar för min egen skull. Det är så lätt att jämföra sig o känna press. Men när jag mår bra innerst i magen så ÄLSKAR jag bloggar som din. Folk borde ta större ansvar över sitt innersta om de tycker det sticker i ögonen, vilket jag tror att allt skitsnack handlar om innerst inne. Tycker det är rätt att du markerar att det är enouch. Tack för en fantastisk blogg o all inspiration och inte minst den LIVSGLÄDJE du utstrålar! Kram Linda

Anonym sa...

Hello
I hope you don´t stop this blog.Its beautiful and i get so much inspiration!
Minttu

Intressesmurfen sa...

Jag liksom Malin tycks ha missat hela grejen men det är inte svårt att förstå vad det hela handlar om.
Jag kikar in här för att du gör mig glad och inspirerar. Tusen tack för det!
Finner jag en blogg jag inte gillar då fortsätter jag inte kika in där - hur svårt kan det vara? Men det är klart det handlar om avundsjuka. Skit i tråkmånsarna och fortsätt som du gör på bloggen.
Ha en skön sommar. Kram.

Anonym sa...

Hej!
Visst är det märkligt? Om jag inte tycker om en blogg och/eller hon som skriver den, då fortsätter jag väl inte att läsa? Och dessutom ödsla min tid på att kommentera? Det är ett väldigt märkligt beteende.
Jag gillar både dig och din blogg - tycker du är skön på ditt vis!

/Susanne

Anonym sa...

Hej,
jag misstänker att vi bor i samma "småstad" och iaf jag tycker att det saknas en inredningsbutik med "philia känsla" här. Kanske något att satsa på när lilla sessan blir stor nog för förskola/skola! :)
Strunta i det som hänt de senaste dagarna och fortsätt precis som du gjorde tidigare, det är ju just det vi gillar hos dig och därför som vi kommer tillbaka hela tiden!
Kram Lotta

Lisa sa...

Hej
Jag vill bara säga att du gör mig glad och din blogg gör mig glad och inspirerad så till den milda grad. Love

Anonym sa...

Hej!
Din blogg är min absoluta nr1 favorit blogg!!! Och en sak som jag har märkt när jag visar din blogg för kompisar, är att man får kommentaren "jasså, vad hon har perfekt liv då! Jag orkar inte läsa rosa moln bloggar, för alla vet ju att verkligheten inte ser ut så" med en sarkastisk ton. Tycker att det är så hemskt, alla ver väl att livet inte alltid är en dans på rosor, men det betyder inte att man ska gräva ner sig i allt negativt! Livet blir bra mycket enklar om man riktar in sig på positiva saker, och jaeg tror att tänker man positivt så leder det vidare till andra positiva saker! Jag läser många "rosa moln" bloggar, tycker om känslan jag får när jag kommer in på era bloggar, man blir inspererad! Tycker det är så hemskt att bloggar som riktar in sig på positiva saker får så mycket skit, när skit-snackar bloggar blir hyllade! Men det visar ju bara vilken hycklar värld vi lever i! Vuxna som beter sig som skitugnar! Hur ska man kunna visa för barn att mobbing är fel, när det sitter vuxna o mobbar andra vuxa dag ut o dag in mitt framför ögonen på hela världen!

Anonym sa...

you go girl, strunt i alla människor som inte förstår hur bra du é, du é för bra för o ta skit från dem. Ännu en gång tackar så hemskt mycket för en helt fantastisk blogg. Njut nu av din tid på Gotland istället o låt inte dessa tråkmånsar ta av din tid.
Stor Kram Anna

Line fra huset på landet sa...

Kjære P. Jeg håper du har ristet av deg alle vonde kommentarer til nå. Det er desverre alltid slik at noen er slemme og misunnelige. Slik er det i bloggverdenen også:( men jeg hadde håpet at disse menneskene kunne holde kjeften sin rett og slett, og heller egne seg til å prøve å få seg et eget liv!! Noen ganger lurer jeg på om de gjør slik bare! for å starte en diskusjon. Noen mennesker elsker oppmerksomhet..i uansett hvilken form den kommer. Jeg sier bare: det finnes en diagnose for det"!!
Ps: det beste jeg gjorde da jeg opplevde noe lignende på min blogg, var å skrive et nytt innlegg så man kan få fokuset bort på alt negativt.

Nå ønsker jeg deg en SUPER dag med dine kjære:)
Goood klem fra Line

Stjärnor & Champagne sa...

Håller med nu är det enough...Det är ju inte meningen att alla skall vara elaka mot varandra. Man måste faktiskt tänka på vad man skriver. Bästa är att stryka ett streck över allt. Kramkram Anne

Carina sa...

Hej P! Har aldrig lämnat någon kommentar tidigare, trots att jag följt din blog sen i höstas. Vill bara säga att jag älskar den! Tyvärr kommer det alltid att finnas negativa människor, oavsett i vilket sammanhang man befinner sig, men ta inte åt dig av några få trista kommentarer, utan ta in allt positivt som bara öser in istället. Varje dag! Du inspirerar och glädjer så många personer. Fokusera på det! Stor kram från Carina i Sthlm

Anonym sa...

Jag älskar både din och den andra finfina bloggen :) När jag skrev att det var "ruttet" menade jag inte du utan de som hängt ut den andra bloggen och hånade henne osv. via din blogg.

Var klokt av dig att ta bort kommentarerna :)

Ulrica sa...

Jag tycker du har en härligt positiv blogg!! Det som är underbart med bloggar i allmänhet är ju att man väljer vilken inriktning man vill läsa om och struntar i resten, eller hur!! Förstår inte denna negativitet!! Strunta i den och fortsätt som du gör!! Jag tycker den är Toppen!!
Kram//Ulrica

Anonym sa...

Hej
Du ger så mycket glädje med din blogg.Varför ska människor lägga sig i jag blir så arg,ni som skriver ner andras bloggar,det är frivilligt att läsa,ingen tvingar er.Tack Philia för att du delar med dig av ditt liv.
Kram
Cissi

Pethra C sa...

Att folk orkar hålla på, de borde lägga sin energi på att jobba med sig själva istället för att klanka ner och driva häxjakt på alla lyckade bloggerskor.

Vi är många som gillar dig och din blogg, du är oerhört inspirerande och jag hoppas att du fortsätter som förut!

Kramar

Anonym sa...

You are the best!!!!!!! kiss from Poland:)

Anonym sa...

Du har en underbar och superinspirerande blogg, -du bjuder på dig själv och har dessutom helt fantastiskt god smak :) ville bara säga det!!!

Kram Madelene

Isa sa...

Jag som blir så glad av din blogg.
Strunta i allt snack, gå ut i solen nu och njut av dina skatter och det underbara gotländska landskapet!
Ser fram emot härliga bilder imorgon. :-)
Soliga hälsningar från Isa

Thelma Louise sa...

Snodg sak dette...Ikke første gangen dette hender hos deg på din blogg. Merkelig oppførsel av voksne mennesker. skulle likt og hørt den andre siden, hva og hvorfor ? er det ren misunnelse...Kan ikke være annet.:-) en fin dag til deg og dine.:-)

Anonym sa...

Hei Philia! Dette er jo helt forferdelig, håper du har klarer å sette en stopper for alt dette negative snakket. Du deler raust av ditt liv, og sprer livsglede på alle plan, jeg håper inderlig at du klarer å "riste" dette av deg. Nyt din deilige ferie med din skjønne familie, og hils din mamma og pappa som har et vidunderlig vakkert sommerhus! Blir veldig glad hvis du vil vise flere bilder! Jeg ferierte på Gotland som barn, og vil gjerne reise dit igjen med min familie en gang!
Klem fra Benedicte

Li Åkesson sa...

Jag älskar din blogg, den är en stor inspirationskälla för mig!!! Du gör ett superbra jobb, fortsätt med detta! Är det inte märkligt att folk skall fortsätta hänga upp sig på saker?! Nu skall vi vara glada! Njut av er semester på Gotland!! Vilket fantstikst fint hus!
Kram Li

Anonym sa...

God morgon Philia! God morgon Gotland! Ny dag, nya tag. Känner att det blir molnfritt och fyllt av kärlek idag. Din blogg är världsklass. Kram och tack! //Hanna

Anonym sa...

Allt du (alla) gör med framgång har sina baksidor, tyvärr. Svenska avundsjukan är så påtaglig just här.
Tänk vad mycket glädje du sprider till så många dagligen;)
Låt inte dessa negativa avundsjuka människor (som är en minoritet) ta mer energi av dig o oss.

Älskar din blogg, den ger energi!!

Kram

Anonym sa...

Du har inte gjort något fel alls! Som du skriver, du kan inte ta ansvar för kommentarer som andra skriver.

Rent allmänt tycker jag såhär om bloggar; kommentarer kan gå överstyr och det är en svår balansgång. Får man framföra kritik överhuvudtaget på kommentarsfältet eller ska man som läsare "köpa allt" som skrivs i en blogg? Det är en svår fråga! Å ena sidan är det märkligt att bara kunna yttra sig om man gillar allt man ser och allt som skrivs. Å andra sidan kan kritiska åsikter såra och skapa bråk som saknar all rimlig proportion. Som bloggare antar jag att man vill få en läsekrets och kunna sprida sina åsikter/bilder osv till ett stort antal människor och det ger väldigt mycket positiva upplevelser; man får uppmärksamhet, kanske en affärsverksamhet och man har ett givande utbyte med likasinnade på en daglig basis. Men baksidan av att ha en blogg är att det finns vissa som kanske inte gillar det de läser och har åsikter kring detta. Och ett litet antal läsare är ENBART ute efter att få bråka av okänd anledning. Jag tror man som bloggare får ta "det goda med det onda". Jag menar inte att man ska acceptera rena elakheter eller påhopp, men om någon kommer med en "obekväm sanning" i kommentarsfältet. Ja, då tror jag man får köpa det och väga fördelarna med bloggandet mot nackdelarna.

Sofia

Anonym sa...

Fortsätt!! Själv är jag en tjurskalle som har mycket lättare att se det som är svårt och jobbigt än tvärtom. Jag borde vara avundsjuk och grinig på dig för allt fint och roligt du visar upp, men på något underligt vis gör du det på ett fantastiskt fint sätt som gör att jag ofta tittar in hos dig. Du skrev för ett tag sen om att livet går upp och ner och att du inte alltid har haft det toppen. Själv hade jag det oerhört tungt just då men tack vare ditt inlägg bestämde jag mig för att skärpa till mig och försöka se det som är bra. Det går faktiskt riktigt bra! Så igen: fortsätt. Du inspirerar.
Tack

Madeleine Berglund sa...

Din blogg är jätte jätte jätte bra. Du har ett vackert hem och du inspirerar alltid mig. Att du uppdaterar ofta är toppen! Kram Madeleine - Mitt hem och jag

Anonym sa...

Kjære deg.

Fortsett med din vakre blogg! Tusen takk for inspirasjon ♥

Hilsen fra Gro i Norge

Ulrika sa...

Här får man alltid en trevlig stund och jag är så glad att få ta del och inspireras - det är SÅ synd att en del personer hellre tänker negativt
kring bloggandet.
Tack för alla vackra bilder från Gotland också -
Sverige är fantastiskt :-)

Kram från Ulrika

Anonym sa...

Nu tycker jag faktiskt att du har lite fel. Det var faktiskt DU som startade denna konversation om tjejen med den andra bloggen. Oavsett om du fick frågan från någon hur du ställer dig till det, var det DU som valde att ta upp det som en allmän fråga här i din blogg. Och då fick du vad du bad om. Många med mig har nog sett denna tjej kopiera din blogg totalt och har såklart åsikter om det - goda som dåliga, som med allt annat här i livet. Om du inte vill vältra dig i någon som helst negativitet här på din blogg, välj då att strunta i all negativitet själv! Minns hur du tidigare har beklagat dig över en vän T och också en annan tjej med en blogg som skrev vad hon tyckte här. Låt folk tycka och tänka vad de vill, om du är storartad nog låter du det PASSERA. Inte ta upp till allmän diskussion här. Fortsätt då hellre med trevliga bilder från din vardag. Ha en fin dag! /Eva

Anonym sa...

Vill bara tacka dig för att du inspirerat mig att ta tag i mitt liv. Är nu äntligen SÅ lycklig tror nästan inte att det är sant att man kan må så här bra. Varenada minut är underbar inte ens vanligt vardags-strul är jobbigt. Tack än en gång DU ÄR BARA BÄST!!!

Anonym sa...

Hallo Philia

duhast einen fantastischen blog, ich schaue täglich vorbei, viele tolle inspirationen .Mach einfach weiter so, und laß dich nicht ärgern!!!

LG aus Deutschland

Daniela

Anonym sa...

Hej, jag läser din blogg varje dag och tycker den är kanon. Om man har problem med den så är det väl bara att låta bli att läsa, hur svårt kan det vara.
Fortsätt du i samma anda som förut och strunta i surpupporna.
Ha en bra dag, kram från en annan småstad /J.

Marit sa...

Man skal nok passe seg litt for å legge ut sånne spørsmål, for det blir fort mye tull. Det skjedde på en kjent blogg her i Norge og, og både bloggeren og mange andre ble lei seg. Det er alltid noen som prøver å vri og vende på ting, men som en positiv og flott person som du virker å være, håper jeg du hever deg over slikt.

Bloggen din er "et deilig sted å være", her finner jeg glede og inspirasjon!

"keep up the good work"

Maritklem

Johanna Dolk sa...

Trist! Hoppas du kan skaka av dig det och fortsätta som du brukar! Kramar!

Classic Living sa...

Detta är absolut inget att finna sig i! Folk är otroligt avvundsjuka och kaxiga där dom sitter på tryggt avstånd bakom sin skärm. Vad jag inte förstår är hur man orkar ta sig tid och energi att kommentera en blogg man inte gillar. Om den inte tilltalar dig, läs den inte! Själv älskar jag din blogg och blir otroligt inspirerad av den. Skit i alla bloggtroll som inte kan annat än klaga. kom ihåg att dom är dom mindre människorna inte du!
Stor styrke kram

Anonym sa...

Hej! Har inte hängt m riktigt fr början.. Trist att du raderar.. "råkade" hamna hos den där bloggaren om vita hus.. Kände direkt att d va en kopia (mkt sämre förstås) av din blogg. Såg att hon lägger av nu.. Gillar din blogg, känns lyxig m fräscha bilder på både barn, dig å otroligt fiiina huset å Gotland =)
//J

JohannaMaria sa...

Hej Philia!


Jag tycker att det måste vara avundsjuka människor som gör sådant!! Jag har följt din blogg sedan julen, och jag tycker att det är verkligen spännande att läsa om ditt liv - du ger mycket mycket inspiration och ren livsglädje. Du är en äkta och positiv människa, som sprider energi.

Kram, Johanna från Finland

Cina sa...

Vill bara säga att du är en underbar och go tjej som delar ditt liv med oss. Att kunna skriva så som du gör,är en gåva. Om du står i ditt kök, befinner dig i Paris, är på honeymoon eller på Gotland spelar ingen roll. Det är alltid mycket positiv energi och inspiration som du förmedlar.Inte konstigt att din blogg är så populär.
Många varma kramar

Anonym sa...

Åh så trist... Hoppas vi får läsa nåt gladare nästa inlägg. Stick iväg härifrån alla surpuppor och läs nån annan j-la stans om det inte passar. Lågt :(
Kramar till dig P, ser alltid fram emot när jag ska läsa dina inlägg! / Sara

Anonym sa...

Du har en jättefin blogg som du ska vara stolt över! De kritiska är inget annat än avundsjuka, inget att bry sig om (fast jag vet att man gör det ändå). Fortsätt blogga som du gör, det är roligt och underhållande och jag läser varje dag! Sträck på dig och var stolt över din blogg nu. Bums!//Åsa

Anonym sa...

Dear Philia! I don´t also understand why somebody wants to be so mean to you, without any reason! I love your blog and style :) Pictures are great and you and your family gives me some much positive energy.
Hälsningar från Finland :)
-Maiju

sofiaaugust sa...

Hej söta fina du!
Jag har följt din blogg i cirka ett halvår. Fastnade direkt för den då den är helt underbar! Fullt med inspiration både vad det gäller inredning, kläder, barn, mat mm. Jag vill bara säga att i mina ögon är du en ödmjuk människa med finaste hemmet och sötaste barnen. Jag hoppas verkligen att du fortsätter att blogga för din blogg make my day!
Kram Sofia

eva sa...

BRA SAGT!FORTSÄTT SOM DU HAR GJORT INNAN.DET FINNS SÅ MÅNGA AVUNDSJUKA MÄNNISKOR.
DU HAR EN UNDERBAR BLOGG OCH DU ÄR EN GO TJEJ.MAN BLIR SÅ GLAD AV ATT LÄSA DEN.NJUT NU AV DIN FAMILJ OCH GOTLAND.
KRAAM EVA

Anonym sa...

..Men herregud kära ni! Vad ska man säga?! E de inte lite typiskt både brudar och den "lilla" svenska sjukan...avundsjukan...som skulle sätta er båda på spel mot varandra?!Båda har FANTASTISKA BLOGGAR som man mer än gärna klickar in på både en, två o tre gånger om dagen! :-) Så varför blir det såhär, t o m så att en väljer att stänga ner?! Nu hoppas jag att båda NI två med UNDERBARA BLOGGAR fortsätter som om INGET har hänt! Annars "vinner" de losers som väljer att skriva SK*T istället för att läsa, titta o njuta o få en himlans massa idéer till hus o hem! Nej snälla söta P jag ber dig fortsätta o lika så till dig du lilla vita...! Ha det BÄST i denna ljuva sommartid! Kramar / En annan glad o positiv tjej som vet att det inte är så bra o va föör positiv av någon konstig anledning...

Muffinsmidja sa...

Hej Hopp!!
Kan se att du fått en snigel på ditt öga. Jag har med drabbats av en men nu är den väck.

Jag bestämde mej för att granska alla kommentarer först innan jag la ut dom och att inte mer lägga någon onödig energi på idioter som inte har något liv.
Gillar din blogg jättemycket och kommer att tipsa om dej i fortsättningen med.

Passa nu på att njuta med familjen och dom som vill er väl.
Kramar och Trevlig sommar till dej och de dina, Åsa.

Ilaine sa...

Kære Philia!

Jeg elsker din blog.

Mange hilsen
Ilaine

Drömmen om ett hus på landet sa...

Jag ser din blogg och andras som ett sätt att få inspiration och se på hur andra har det .. Jag gillar din blogg och kan inte se dig som en tjej som är ute efter att starta drev/mobba. Man kan istället vända på steken och undra hur hjärnan fungerar på dem som ser negativism och mobbing i allt. Samt;Är detta vad de har att sysselsätta sig med??? Först och främst tycker vi alla olika men till att bli påhoppad stup i kvarten tär på den egna energin.. Strunt i alla som gnäller.. Det är den svenska avundsjukan som spökar... Man får ABSOLUT inte tycka och tänka annorlunda eller vilja något annat en din granne.. Säger bara: Fortsätt i samma anda och var dig själv.. You go girl!!!!!
Kram Jeanette

lilla sa...

Hej hej jag är dotter till hon som har bloggen signerat71 tror du vet vilken det är. Jag har också en blogg som heter lillasliv du kan kolla på den på www.lillasliv.bloggspot.com. Jo där kan du också svara på min fråga som jag har till dig. Jag undrar varför din blogg heter House or philia. Jo jag bara undrar vad som menas med Philia? Jag har frågat mamma men hon vet inte heller det. Så snälla kan du svara på denna kommentar så är jag jätte taksam

//kramizzar mig//
Ps.Ha en skön sommar.Ds

Anonym sa...

Du har en superblogg, jag är beroende och följer den varje dag. Du ger så mycket energi!!!! Skit i skitsnacket och fortsätt vara så positiv som du är! Ha en riktigt skön sommar!! kram jessica i värnamo

Anonym sa...

Din blogg är så himla bra och vacker, P! Och oavsett vad som skrivs eller sägs, kommer jag alltid att välja tro på dina ord. Fortsätt skriva dina fina ord och bemöda dig ens inte om att skiva i din underbara blogg om dem som gör dig illa. Det är dem INTE värda!

Positiv energi!
Varma kramar från Isabelle
"En småstads granne!"

Malin sa...

Hur orkar människor... Alla borde ta och göra något kreativt och bidra med något vackert till världen istället för att bara sprida svavel och dynga. Vara med och bygga upp istället för att bara riva ner. Vi tjejer ska hålla ihop och peppa - de flesta av oss är nog alldeles tillräckligt kritiska mot oss själva och behöver inte andras negativa kommentarer... Läste precis att begåvade M lagt ner sin blogg. :-( Hoppas att inte du gör detsamma!

Anonym sa...

Hej1

Du har en underbar blogg!
Jag blir alltid på bra humör av det du skriver och det är ju därför jag läser, elände finns det gott om ändå.
Visst är du lyckligt lottad som lever det liv du lever, inte tal om det. Men varför ska du inte få vara glad och stolt över det? Vi människor mår ju faktiskt inte bättre av att andra mår sämre än oss, inte heller borde vi må sämte av att andra har det bra.

Nej, strunta i alla dårar som förgiftar sin omgivning! Stackars dom, men man väljer själv det sätt man har att se på världen!

Så, var stark, fortsätt din fina blogg och ignorera dom negativa kommentarerna!!

Hälsningar Helena i samma stad som du :-)