onsdag 9 juni 2010

FLISANS SISTA DAG PÅ DAGIS

.



.Flisan i dagens: supersöt klänning från danska Freoli, tights Pop, skor Vincent och hårband HM.


Tjing!

Flisans sista dag på dagis har det varit idag!!! I höst börjar hon nollan på Trulles fina lågstadieskola, så de får alltså ett år på samma skola, innan Trulle börjar mellanstadiet. När Trulle slutade dagis kändes det jättevemodigt att ta avsked men med Flisan känns det bara skönt och roligt att hon snart börjar skolan istället! (Hon själv är jättenöjd och säger att hon är "färdig med dagis nu" hihi!:)


Åh, dessa söta småtjejer som kråmar sig framför spegeln. Men vad får de allt ifrån???;)

Flisan gjorde en fin teckning imorse till sina fröknar som avskedspresent.
.
Trulle har också avslutning på skolan ikväll men guess what? Han är sjuk - igen! Åh så tråkigt (och stackars Trulle)! Det är ju såå mysigt att gå på skolavslutningen och ha picknick och lyssna på barnen när de sjunger Den Blomstertid nu kommer och Idas sommarvisa. Nu missar vi alltså det i år:(


Nej, nu ska löparskorna på och jag ska ut och kuta!


Ha en fin kväll!


.

20 kommentarer:

Anonym sa...

Mysigt att ha så långt sommarlov!

KRAM starmama
http://starmamas.blogg.se

Unknown sa...

Ååå va söt hon ä i den klänningen, lite lillgammal. Jag tyckte det gick bra nar stora flickan börgade skolan fast när lillan kom dit vart jag depp. Då hade jag ju ingen liten kvar..
Ha en bra kväll, kramizar

Anna sa...

Stora tjejen i fin klänning. Tycker det var nyss sonen började på dagis men han har gått i snart tre år!

Stämningsfullt sa...

Stackars Trulle :( Tur att han har ett långt, härligt sommarlov framför sig!
Kul för Flisan som blir stora tjejen nu :)
Ha en bra kväll.
Kram!

Anonym sa...

åhh snälla säg igen vilken tidning ditt hem är med i!! älskar din blogg massa kramar

Anonym sa...

Hejsan!
Vad fin Flisan är, en riktig sötnos!
Vad trist att sonen är sjuk, hoppas han kryar på sig fort.
Hoppas ni har fint väder. Här I vermont, USA är det lite kyligare just nu men de har lovat fint igen till helgen.
Ha en fin dag!
Kram Bodil.

Järnladyn sa...

Såå söt hon är lilltjejen!
Typiskt att missa skolavslutning:(. Näst avecka har vi avslutning på dagis, ska bli jättemysigt!
Visst är det udnerbart att springa!! Ger sån energi och resultat:). Har själv precis kört lite pilates framför TV:n.
Trevlig kväll!

Unknown sa...

Underbart vacker är hon! Kram

Anonym sa...

oj, söt tjej, men gått från dagis nu? Trodde hon var minst 10 år...Att stå framföt spegeln har hon väl fått av mor sin??

SOFIE sa...

Åh så söt hon är Flisan! =) (alla dina barn är så söta förstås;) Det var en riktig modellpose hon körde där framför spegeln =) Massa kramar!

Anonym sa...

Kul med kreativa barn och Flisan verkar verkligen vara ett sånt!!!

Kram till dig Flisan och till din härliga mamma :)
Helén

Lilla Korsvirkeshuset sa...

Vad härligt med en sommarfin Flisan! Hoppas brorsan kryat och att ni nu får ett låååångt och skönt sommarlov tillsammans. Din blogg är fantastisk och verkligen en sann inspirationskälla!

Kram,
Angelica

Anonym sa...

Hej!
Vad söt hon är din flicka!
Jag var med min flicka på dagisavslutning igår, men hon har två år kvar. Hon brukar också stå och "fjanta" framför spegeln! Det är ju så sött! Jag har följt din blogg ett tag nu och blir väldigt inspirerad av ditt hem! Så vackert! Ännu har jag inte "snott" någon idé rakt av men låtit mig inspireras. Men idag hittade jag till en blogg som VERKLIGEN låter sig inspireras av din blogg (nästan kopiera). Ville bara fråga dig hur du upplever det om man kopiera din stil? Köper samma möbler mm. Tycker du att det enbart är kul och ser det som smicker? Jag hade nog upplevt det lite jobbigt ändå... när man inte berättar var man fått inspirationen ifrån. På tal om annat,
Jättefina bröllopsbilder! och vilken underbar resa ni verkar haft... man blir väldigt sugen!
/Johanna

Anonym sa...

Hej,
Jag har oxå sett en som kopierar dig rakt av...mittvitahus.blogspot.com...har tänkt en del på att hon inte hänsvisar till dig....måste kännas lite knepigt.

Kram från Hannah

Solid Frog sa...

Åh, jag önskar att jag också kunde ut och kuta .. har en riktigt elak förkylning som hindrar mig.
Såg precis era bröllopsbilder. Ni är verkligen jättevackra och klänningen ursnygg! Grattis! Bilderna här på Flisan är också väldigt söta.

Anonym sa...

Din dotter ser äldre ut än 6 typ som anraklassare men jag tror det blir så när man fotograferar de små. De brukar alltid se äldre och längre ut än vad de är i verkligheten. DIna barn är ju blivande modeller.. KRAMAR
JAYDE

Anonym sa...

Trodde oxå flickan var äldre, hon ser ut som 9-10 år. Ser mkt större ut än ett dagisbarn!

Så tråkigt för "Trullle" =( Men är skolavslutningen på kvällen, verkar lite ovanligt?

Ha de!

Philia sa...

Tack för era hälsningar raringar! Ja Flisan ser nog lite äldre än vad hon är, på kort vill säga. I verkliga livet är hon en liten normallång sprallig 6-åring och det är stoor skillnad på henne och Trulle som är 9 år!

Anonym - Tidningen som vårt hem är med i är Plaza Interiör som finns i handeln nu.

Johanna - Tack för din kommentar! Kopiering är helt okej tycker jag, så länge det sker med lite "finess"!:) Min blogg är ju faktiskt främst till för att inspirera, så det är klart att det är smickrande om nån tar efter "min stil". Själv inspireras jag dagligen av flera olika fantastiska bloggar och i vissa inlägg kan man nog tydligt se paraleller med någon annans:)Däremot så kan jag nog också tycka att det blir lite för mycket "efterapning" på nätet ibland..

Ha en fin kväll vänner!

KRAM

P

Anonym sa...

TÄNK PÅ ATT GE PERSONALEN PÅ FÖRSKOLAN EN PRESENT OCKSÅ.. DET RÄCKER INTE M EN HEMGJORD TECKNING. TÄNK PÅ ALLT JOBB DE LÄGGER NER UTAN ATT ENS FÅ ETT TACK I MÅNGA FALL !!

Anonym sa...

Ang. vad anonym här senast skrev; Personalen på förskolan gör sitt jobb och får lön för det, så present är inget tvång utan i så fall en kul grej! Jobbar själv i sjukvården och vi får inte ta emot personliga gåvor eller pengar utan då endast till hela personalen , och egentligen inte det heller. Det är väl lika i skola och förskola, att man inte får köpa sig fördelar som det så fint heter?