lördag 12 juni 2010

GODMORGON LÖRDAG

..


Frukost i salen: kaffelatte i mugg från Fide Fajans och nya Sköna Hem att läsa. Tidningen hade så mycket fint denna gång (äälskar köket på framsidan - så snyggt!). Fåtöljen är från Norrgavel och mattan och bordet kommer från Ikea.

 


HEEEJ VÄNNER!

Gotland vädret just nu: sol och blåsigt!

Efter att ha sovit som en prinsessa inatt så är jag full av energi denna morgon! Nu ska löparskorna på och jag ska ut och sprina på slingrande vitkalkade små vägar efter kusten. U n d e r b a r t!

.
Fint ur senaste Sköna Hem. Längst ner ett reportage från den otroliga Betongfabriken i Boge, som inte ligger särskilt långt härifrån och som vi ska besöka vilken dag som helst...

Senare idag blir det en tur till Visby - vi glömde visst Beas barnstol hemma och måste köpa en ny (+ gå på mysigt café och sen strosa på kullerstensgatorna och äta glass:)



Hoppas ni får en fin lördag!



KRAM

.


21 kommentarer:

Anonym sa...

Hei :-)
Høres helt herlig ut, ingenting er som ferie og "late" dager (med små barn blir man vel ikke helt arbeidsledig :-). Ha en super ferie og nyt de små øyeblikkene!
Klem fra Arendal

Philia sa...

Tack för din hälsning Arendal!

Ja visst är det härligt med ledighet. Sen är mina föräldrar här samtidigt som oss så visst är jag helt "ledig från arbete" när de tar hand om och leker med lilla Beabus emallanåt! Mammalyx!

KRAM

P

Anonym sa...

Hejhej. Du tar så fina bilder och verkar ha en bra kamera. Vi ska köpa en digital systemkamera och jag undrar vad du har för någon och om du kan rekommendera den?

Ha det skönt på Gotland.
Mvh Anna

Birgitta sa...

Ha så mysigt:)
Jag va på Gotland förra helgen med bla fika på skafferiet, så härligt

Stämningsfullt sa...

Hej!
Vilken vacker fåtölj! Älskar formen!
Hoppas att i har bättre väder än vad vi har här idag. Just nu tokblåser det och är grått och trist :(
Hoppas ni får en bra dag.
Kram Vanja!

Anonym sa...

Hej Petra!

Betongfabriken...vilken dröm! Hoppas du hittar några godbitar där. :)

KRAM Mirva

Anonym sa...

Är det dina föräldrars sommarhus? Måste åka till Gotland med familjen någon gång.

Nu blir det Kroatien i 4 veckor snart iaf! :)

Jennie sa...

Låter som ni har det supermysigt! =) Här hemma i vår småstad så superregnar det tyvärr... Men får destomer anledning att surfa runt på alla bloggar.. =D

Anonym sa...

Hej söta du!
Jag förstår att du stormtrivs. Ni har det såå fint och Gotland är ju ljuvligt alltid! Bara en kort fråga,du skrev i ett tidigare inlägg att du blev tvungen att reklamera en bikini som färgat av sig. Jag tyckte du var kanonfin i den korallfärgade bikinin från Twilfit och är sugen på att köpa en också men ville bara dubbelkolla att det inte var just den som färgade av sig? Fortsätt njut av livet, kram Lisa

Olivia sa...

När det är sommar i staden leker livet ;)
Snygg jumpsuit, en sådan skulle jag vilja ha. Du har matchat fint! I LIKE THE WHOLE OUTFIT ♥

KRAMISKRAMAR // OLIVIA

Cecilia sa...

Låter härligt med Gotland, jag har aldrig varit där trots att min farbror har lägenhet i Visby! Måste ta tag i det snart...

Jag gillade också senaste numret av Sköna hem skarpt! Köksön på framsidan andas perfektion, och jag ska inspireras när vi bygger vårt kök senare i sommar.

Ha det bra!
:o) Cecilia

Anonym sa...

Hej! Vill börja med att säga att du har en jättefin blogg! Har suttit o kollat på lite bilder o undrar va det är för en spjälsäng bea har? Den är superfin, och fina spjälsängar växe inte på träd. Väntar mitt första barn i slutet på sommaren och börjar nu komma in i boa-stadiet..=) Kram malin

Unknown sa...

Hej!
Vilka fina finstämda bilder du tar. Så harmoniskt det känns hemma hos er.
//Camilla

Anonym sa...

Låter så härligt! Har aldrig varit på Gotland, måste ta mig dit någon gång. Ha det så gott och tack för din härliga blogg! /Jennifer

Trendenser sa...

Vilket underbart hem, så harmoniskt och stilfullt! Och betong som är så läckert... Hoppas att du får sköna dagar på ön. //Frida

madelaine sa...

Hejsan, helt ny här och jag måste säga att din blogg är fantastiskt kul att kika i...hittade hit via plaza, du har ett otroligt vackert hem :)

Det vita dårhuset sa...

Jag skulle inte heller ha något emot att få jogga på Gotland ;)
Lite annat än att strosa runt här hemma i byn. Samma vända vareviga dag ;)...

Måste komentera ditt inlägg om Gynning!
Du tycker att hennes blogg är den bästa.....Men då tycker jag att din är fan så mycket bättre! Och snyggare kläder hade du på dig också ;)

Ha en fortsatt trevlig kväll.

Classic Living sa...

Hej hej, är så glad att jag funnit din blogg! Nu blir jag dessutom väldigt nyfiken på var på Gotland du är? Mina föräldrar har hus i Fide. Jag älskar Gotland och att kunna åka dit är verkligen härligt.

Må så gott!

StrandviksVillan sa...

Dom där bilderna var också mina favoriter i det numret.
Men DU har verkligen jättevackert hem! Blir alltid lika hänförd av dina bilder :)

Trevlig söndag!

B LIVING sa...

I onsdags kunde jag inte hålla mig längre, snabbt bokade jag in mig och lillkillen på torsdagsbåten till ön. Maken kom efter med flyget i fredags kväll... Vi verkar bo ganska nära varandra här på ön och har många gemensamma favoriter! Vill även passa på att tipsa om Sommarcaféet Vinterviken som ligger strax norr om Åminne. Hembakat vid stranden, minigolf och gunga för de små, eller varför inte vandra barfota i sanden! :)

Jisses nu har vi en del att fixa innan det bär av hem igen imorgon bitti, vill ju att allt ska vara klart inför midsommar då det kommer besök!

Kram Cecilia B

Blogg by Maliin Stoor sa...

Vilken underbar miljö att sitta i och ta en kik i en så bra tidning, mysa med en kopp kaffe eller kanske vin...

Ha det så gott


Mys på



Maliin