måndag 7 juni 2010

JAG MÅSTE RÖRA PÅ MIG

Var precis inne på gynning.net och kollade in Sveriges i särklass snyggaste tjejs blogg. Hon berättade där att hon  sprang vårruset på 22 minuter (i riktigt snygga löparkläder dessutom - vill ha!) Bra jobbat säger jag!


Hej nya vecka!

Gah, denna morgon vaknade jag med ett grymt kryp i kroppen! Jag känner mig just nu extremt otränad och väldigt lat. Har faktiskt inte sprungit på en hel månad idag. En månad!!! Jag som hade fått upp ett riktigt bra flås och allt innan bröllopet. Sen gifte vi oss och  jag gick in i koman;)

Nej, nu ska de gamla trogna löparskorna på och  jag ska ut och svettas i femkilometersspåret banne mig! Med i Ipoden har jag denna braiga löparmusik, av två föredetta idoldeltagare.


Wish me luck girls!:)

.

6 kommentarer:

♥ Affi ♥ sa...

Jäklar, 22 minuter! Ja där ligger i alla fall jag rejält i lä :-)
Ha en skön tur i spåret.
Kram Affi

Anonym sa...

Hej Philia, du inspirerade mig (tidigare i våras ) och fick mig att ta fram löparskorna recordtidigt. Redan nu kan jag säga att jag är i "bästa möjliga form" och mår superba.
/Kicki

chatarina sa...

Hej! Ja, det är härligt att springa!! Tänkte fråga dig om du tycker att den där skimmrande krämen för kroppen var bra? ( kommer ej ihåg namnet..bling något? ) Sen så skulle du skicka efter en kräm också..eller mask? hur var den? Kram och lycka till i spåret!!

Charlotta sa...

Låter härligt med att komma ut i försommar-Sverige.

Finns det möjlighet för dig att lägga ut bilder från reportaget i Plaza? Jag befinner mig i USA till mitten av juli och kan inte köpa tidningen.

kram

House of Philia sa...

Tack för era hälsningar!

Chatarina - Krämen heter Body Bling och kommer från Scott Barnes. Den är helt fantastisk om man vill vara extra glittrig nån gång. Du får såå fin bru färg och glitter av den. Dryg som bara den är den också. Finns att köpa på vivamondo.se!

Den andra mirakelmasken står uppe i badrumsskåpet, knappt använd, och är ingen mask jag rekommenderar. Dyr, luktar konstigt och ingen större skilnad efter användande. Då är min fuktmask från Dermalogica 1000 ggr bättre! Smörj in den och låt den verka under natten så får du jättefin lyster till dan efter! Ett tips;)

Charlotta - Ja det var verkligen super skönt! Mycket möjligt, mycket möjligt att reportaget kommer i ett inlägg snart!:)

Ha en fin måndagskväll!

Kram

P

Camilla sa...

Härlig blogg, här går jag gärna in varje dag som inspiration. Jag springer också och jodå, den låten gör att det går lite lättare ;-). Bra tempo måste jag säga att du har också. Är snart där! Kram!