tisdag 15 juni 2010

PIPPI LONGSTOCKING IS BACK IN TOWN

..


"Här kommer Pippi Långstrump, tjolahopp tjolahej tjolahoppsansa!":)


Godkväll!

Dagen tillbringades mycket riktigt i vackraste staden Visby och det blev en hel del shopping, men bara till skatterna (jo jag köpte faktiskt en liten mysig tröja till moi också, hehe)


Dagens Pippi: Fleece från Molo, jeans Esprit och sneakers från Viking. (Bea är inte direkt rödhårig utan har ljusbrunt hår som är lite rödlätt, vilket syns väldigt tydligt på dessa bilder. Har tidigare fått nån kommentar om att hon inte borde ha rosa på sig pga hårfärgen. Jag tycker personligen att hon är urfin i rosa, eller urfin i allt förresten!:)

Bea körde full fart framåt på kullerstenarna och var på riktigt gott humör idag! Kanske berodde det på att hon fått en likadan hamster från Zsu Zsu Pets som Flisan redan har? (De är ju såå söta, låter superknasigt och far omkring som tokar i olika banor = mycket populära hos mina tjejer!)

Prusseluskan var visst också i Visby denna dag!:) Hennes dagens: blus Odd Molly, jeans Acne, skor Converse och väska Mulberry.

Lunchen åt vi idag på helt otroligt mysiga och smaskiga Creperiet Strykjärnet! (Ett Visbytips!)

Strykjärnet har både snygg inredning, logi och såå goda crepes så klart! Ovan H:s crepe med vit choklad, jorgubbar, vaniljglass och grädde. Själv åt jag en med chokladsås, vitchoklad, vaniljglass och rostad mandel. Ojojoj så god den var. LCHF? Don´t think so...


Jag och min minsta lilla skatt hemma i köket ikväll! (Ser ni akvarellen till vänster om mig? Den har minsann jag gjort när jag var typ 18 år och den föreställer ett knäckebröd!?:)


Imorgon kommer äntligen älskade Trulle och Flisan till ön. Längtar massor efter dem nu!!!



KRAM



Eftersom  saker gick "way too long" och fick helt fel proportioner så gör jag om och gör rätt. Ni får ha överseende med att jag raderat alla kommentarer till detta inlägg!!!
...

..

22 kommentarer:

Anonym sa...

Angående den lilla sessans kläder; Allt klär en skönhet!!! Så mer rosa alltså!//Karin

Kati sa...

Dina fina bilder och vackra stämningar är dagens höjdpunkt! Du är en av mina favoritbloggerskor! Min blogg startade jag för släktingar och vänner långt borta, så att de också kan följa hur vår lilla tjej utvecklas.Du har inspirerat mig i mitt eget bloggande i den mån att jag också vill visa den positiva sidan av livet.

Jag önskar härliga dagar på ön! Hälsningar från Kati i Skåne.

Anonym sa...

Lilla Bea är urfin i rosa! hur kan man ens kläcka ur sig nåt så löjligt.
Min tjej har också en sån där hamster, finns tydligen kläder och allt möjligt till dem:-)

Ha en fortsatt mysig dag.
Kram från Kicki

Anonym sa...

Hej Philia!
Det är så vackert på gotland, vi är där varje sommar och myser man vill inte åka från den vackra ön, det blir lite ångest då!
Har en färg fråga hoppas att du kan svara på den
vilket färgnummer har ni använt av er i vardagsrummet/köket samt i hallen?
Har köpt en liten röd stuga med vita knutar och jag ska göra den lite lantlig och mysig och då vill man göra det bästa av det hela:)
Ha en jättebra dag med din kära familj.
Mvh Evelina

Anonym sa...

Åh vad bra! Nu ser jag fram emot ett nytt härligt och inspirerande inlägg från ditt härliga Gotland! Kram från en trogen läsare!

Anonym sa...

Snyggt jobbat duktiga P!

Anonym sa...

Hej P
Lyckliga dom i Visby en så söt pippi på besök.
Ja Visby är härligt med alla rosor som blommar i gränderna.
Lite avis blir man då man snart måste iväg och jobba lite!
Ha en fin Dag! och mera rosa till Bea!!!

Stjärnor & Champagne sa...

Bra gjort, det blev för mycket av allt. Ha det gott och Bea är visst fin i rosa. Alla småtjejer t om vi vuxna ibland:):)Hoppas att ni har fint väder.
Kramkram Anne

Lena sa...

Hej Philia!
Du är på Gotland utan dina stora skatter och mina skatter är på Gotland utan mig:(

Gud så söt hon är lilla Bea!

Och så måste jag bara säga att du gjorde helt rätt!
MVH
Lena med barnbutiken!(vi som träffades på NK för några månader sen;)

Anonym sa...

Jag förstår att du raderade kommentarerna (min, bl a). Nu kan vi gå vidare!

Så söt din lilla Pippi är!

Härliga bilder från Gotland och tack för tipset vad gäller leksaker, jag är på jakt efter en födelsedagspresent och nu ska jag testa dessa hamstrar :)

Sofia

projecantasi sa...

Hello,
I' ve been following your blog and your photographs, and really like them. What kind of camera are you using (brand and model)?
Regards.

Eda

Unknown sa...

Suuuperfina är ni alla tre och självklart skall tösen har rosa! WHY NOT?? Ser supermysigt ut på cafeét ni är på. Hade önskat att jag kunde teleportera mig dit. Kram på er!

Anna-Panna sa...

Åh va jag längtar till Gotland när jag ser dessa bilder. Var way too long sen jag va där...2005 liksom!! Ni ser ut att ha det supermysigt. Och lilla Bea - hur söt som helst. Klart att hon klär i rosa!!

Kramen

Livets njutning sa...

Sicken söt Pippi ni har. :) Rosa passar henne jättebra. Min lillsessa har också lite rödton i sitt hår efter sin mormor. Hon passar jättebra i rosa. ;)

Måste berömma dig vad du gjort. Jättebra!

Kan inte du skriva mer om Gotland. Jag är såå sugen på att åka dit med familjen.

Kram Jenny

petra.nordh sa...

Jag är så nyfiken på om du jobbar eller är hemma med barnen? Vad gör du i så fall? Själv jobbar jag på ett arkitektkontor och sitter och ritar hela dagarna. MÅNGA idéer blir det men energin räcker inte riktigt till allt. Barn, hus, sambo, jobb, släktingar, barnens aktiviteter osv. Allt tar tid och det blir inte mycket över till "huspyssel". Är det löpningen som gör att du orkar? Man kanske borde börja...

Anonym sa...

Så fint det är. Åh vad jag längtar till at få komma till Gotland. Nästa sommar måste det ske!!!
Ha det nu så skönt med stora skatterna också :)
Kramar Sara

Anonym sa...

Din lilla pippilotta är fin i alla kläder, och, my god, det är ju barn, vad bryr sig de om ifall håret matchar klädsel eller inte????

Prinsessan sa...

"Gör om, gör rätt" - Helt rätt tänkt och jag ber om ursäkt för mitt inlägg, tack för att du var vuxen och förståndig :) nog att ta bort det!
Mer kärlek i bloggvärlden, vi tjejer ska stötta varandra!

Anonym sa...

Jag har en dotter som är 4 år, hon hade exakt likadan hårfärg när hon var i din flickas ålder.
Jag brukade köpa mycket rosa till henne! för jag tycker det är super sött på små rödhåriga flickor!
Var det pga taskiga kommentarer om det som du raderat alla kommentarer? Fattar ingenting?!
Aja, det var säkert helt rätt gjort iallafall!
Crepesen ser helt ljuvligt goda ut! Ska försöka göra en "hemma" variant någon gång. Har ju tyvärr inget gotlandbesök inbokat.

Johanna

tora sa...

Om du va på Creperiet kanske du såg mina bilder som hängde på väggarna=)?
Ha det skönt på ön!

mvh Tora

Anonym sa...

nämen lilla "pippi" så söt du är! /jayde

Anonym sa...

Hej! Vill bara säga att du inspirerar till att vara lycklig. Har under hösten brutit upp och börjat om på nytt jätte jobbigt med många tårar men på någotvis visste jag att det var rätt. Har nu hittat en ny vän o aldrig varit lyckligare går omkring o myser o småler hela dagarna "säkert på nätterna också". Vill bara hälsa till alla där ute genom dig att gå efter hjärtat vi har bara ett liv o bara du själv kan bestämma om du vill vara lycklig eller ej lättare sagt än gjort men tro mig det är värt varenda tår. Kram o ha en riktigt mysig sommar!