tisdag 29 juni 2010

RÖTT & PONTUS


..


Vallmofältet här vid huset har världens vackraste röda färg!


Hello!


Vi kom inte ända till Fårö idag utan bara till Fårösund och finfina restaurangen Fästningen by Pontus (Pontus by the Sea, Pontus! på Brunnsgatan, ja alltså den Pontus:) Maten var underbar (jag åt en enorm perfekt gjord Toast Skagen) och utsikten magnifik, så ni som efterlyser Gotlandstips här kommer ett: Ät gott på Gotland på Fästningen!:) 
Lady in Red och en liten tok!:) (Både Bea och jag kör med sommarklänningar från HM idag)Här sitter jag och har precis njutit god mat och ett glas gott vitt till lunch. Mums!


Trulle på restaurangens tak!? (ja det gick alldeles utmärkt att gå upp där) Bakom honom skymtar Fårö på andra sidan sundet.Nu ska jag "ut och kuta"!


Ha en mysig kväll!


KRAMPsst,  Tack för namnsdagshälsningar sötisar! Vad glad jag blir:) Det hade jag (och resten av la Familia) heelt glömt bort...
.

.

7 kommentarer:

Anonym sa...

GRATTIS:)

A House With A View sa...

Oj vilket fint vallmofält! Älskar vallmo! Lyser upp rabatter med sin röda färg men är också underbar på midsommarängen!!

Kramiz aka

chatarina sa...

Hej! Vilket underbart vallmofält! Jag är så glad att jag har lyckats med sibirisk vallmo i den härliga lavendelblå färgen här hemma..
kram

Line sa...

Takk for glede og inspirasjon,og vakre bilder!Du ser jo ut som en supermodel:)
Kos dere videre i nydelige omgivelser;)

Helt Enkelt sa...

Tack ♥

Anonym sa...

Hej! Måste bara säga att du ser verkligen superfit ut, jag har inspirerats och har inhandlat nya löparskor. Nu ska jag också ta tag i de sista graviditetskilona !! Vad har du för BMI ?? (Nyfiken ! :o)

Tack för jättemysig blogg !!

Kram Linda

Designing good life -Sarah sa...

Fina sommarbilder. Åt på Pontus! i förra veckan och det var också himla bra. Men inte lika härlig omgivning...