måndag 14 juni 2010

SO UNINTERESTED

.


Delar ur det italienska landslaget för Dolce Gabbana Underwear 2010. (Italien - Paraguay spelar tydligen ikväll. Tänker sitta med och göra H sällskap när han tittar på dessa pojkar och en boll. Men det är ju bara såå tråkigt att titta på män som spelar  fotboll! Eller kanske inte??:) 


Hallåå Alla Fotbollsänkor!

Sverige är inte ens med i denna ooolidligt tråkiga tävling som heter fotbollsvm men ändå ska våra män titta på nästan alla matcher. Jag förstår verkligen ingenting av spänningen kring detta. En boll, några spelare, en grön gräsmatta och jag kunde inte bry mig mindre faktiskt. Dessutom blåser hela Sydafrika i några hemska tutor så att det dessutom låter jätteilla, o a v b r u t e t! Jag har försökt att intressera mig, men det gåår bara inte att låtsas att tycka om detta spektakel. Är det någon annan "änka" där ute som håller med???


Det som ändå är lite kul att läsa om är "wagsen" och vad de gör och vad de har på sig. Ovan syns supersnygga programledaren Sylvie van der Vaart 32, på omslaget till spanska GQ. Hon är en holländsk fotbollsfru, gift med Rafael, som håller på att gå om Victoria Beckham som den absolut mest populära "wagen" just nu! (Älskar hennes snygga hårfärg btw!)



 Roque Santa Cruz 28 år från Paraguay spelar också ikväll. Här kommer lite info som du kan "dra till med" för att visa att du minsann också är "insatt" i fotbollsvm! Here we go: Han är landets stora stjärna, spelar i Manchester United City (skrev fel lag först, haha, ni ser vilken koll jag har! Tack för påpekandet bloggis) men har dock varit mycket skadad efter en riktigt tung säsong. (sen är han ju bara såå sööt, men det behöver du kanske inte nämna hehe;)

Nu ska jag minsann ut och springa igen. Här finns det inga branta backar, så dagens personliga "rekordförsök" är att springa 6 km på 30 minuter! Talar om hur det "gick med den saken" imorgon:)


Ha en fin fotbollskväll!:)


KRAM



34 kommentarer:

Maria sa...

Fniss, jag känner verkligen igen mig i ditt svala intresse för fotbollen. Har också försökt sitta med som sällskap, med min laptop i knät skall tilläggas, men står knappt ut att vara i samma rum (pga de omtalade vuvuzelorna). "Bara" ett par veckor kvar ...

Tack för en härlig blogg, som sätter lite guldkant på dagen!
/Maria

Anonym sa...

Världens rooooligaste inlägg. Håller fullständigt med och orkar inte ens fundera på ursäkter till varför jag skulle sitta och glo på detta spektakel...

Annika sa...

Javisst är vi många "änkor" nu ;-) Sjukt trist att se på en tur jag har min Mac så jag kan se massa bra serier t.ex Greys Anatomy m.m. Alla nya avsnittfrån USA drssutom så kommer klara mig detta VM ;-)

Lycka till i löparspåret!
Själv tränade jag ett GRYMT bra pass före jobbet imorse. Lovely start på dagen och är verkligen redo för BEACH 2010 ;-) Tjoohoo!

Kari sa...

Holder helt med deg. Fotball er virkelig ikke interessant.

Kari :-)

Linruz sa...

Hihi känner igen mig såååå väl.
Är totalt ointreserad men kamen och sonen disskutetar allt som har med sport attgöra ständigt.
Lycka till i spåret.
Kram Lina

Dr Molly sa...

oh jag älskar faktiskt fotboll och har alltid tidigare följt alla EM och VM slaviskt. Tror fortfarande jag kan rabbla alla lag från VM -90. Men att följa fotboll med småbarn hemma är helt omöjligt. Jag har gett upp. Men sörjer så att inte kunna kolla.... låtsas som det inte är VM alls och är glad att Sverige inte är med för då hade jag verkligen varit ledsen... KRAM

Anonym sa...

Hej Philia (eller vad du nu heter)! Jag håller inte riktigt med. Vad är det med oss tjejer att vi verkar sakna en genuin vilja att inressera oss för sånt som vi tycker är typiskt grabbigt, som t ex fotboll. Jag har aldrig spelat fotboll på min fritid och aldrig brytt mig om fotboll. Har mest hållit på med hästar när jag var yngre. Sen jag träffade min kille (för 9 år sedan) som spelat professionell fotboll i Holland har mitt intresse för fotboll ökat. Han har lärt mig massor om fotboll, om olika spelare och fotbollstaktik. Nu är det mycket mer intressant att se på fotboll! Med undantag för allsvensk, som faktiskt är ganska tråkig. Den här sommaren har jag börjat spela jag fotboll två gånger i veckan och jag hade aldrig trott att det kunde vara så kul! Och vilken konditionsträning! Respekt för alla fotbollstjejer! Prova på vet jag och försök lära dig lite om fotbollstaktiken, så kanske både du och din familj får en roligare fotbollsmånad ;-)Sätt ihop var sin drömelva på aftonbladet vet jag och starta en egen liga så kan ni tävla inom familjen :-)
Hälsningar
Maja

Anonym sa...

Hej! Att Sylvie har haft bröstcancer är rätt svårt att fatta när man ser denna bild!

//Mimmi

Nettan sa...

Kunde inte vara mer ointrsserad av fotboll..så tröttsamt hur det liksom tar över allt annat!!
Såg ditt fantastiskt vackra hem i plaza, stämmer det att de fina stolarna kommer från bruka? Har kollat deras hemsida men hittar dem inte!?
Kram Nettan

Anonym sa...

Ännu en som sållar sig till det ointresserade gänget när det gäller fotbollen. Intresset kan öka om Sverige finns med i semi- eller finalsammanhang... men inte ens det hoppet finns nu. Nej, tacka vet jag att det finns ett alternativ att följa - kungabröllopet! / Maria

Jannicke sa...

hehe jeg elsker fottball vm! Sitter som limt foran tv'n:) Er ikke dumt at det er mye pent å se på heller da ;)
Ha en fin kveld!

Anonym sa...

Jo nog är det lite roligt med VM och fotboll, men inte tillräckligt för att jag ska orka. Men det är ju världens bästa spelare ska man tänka, och tänk dig världens bästa inredare och modemänniskor på tv varje kväll i en månad, haha! Så jag kan förstå mannens intresse trots Sveriges frånvaro i detta evenemang. Köp honom hörlurar förresten, riktigt bra investering tycker jag ;)
Hoppas löpningen gick efter förväntan. Kramar Sara

Milla sa...

Hemma hos mig går alla matcher på tv:n, och jag är med och ser nästan alla! Man saknar absolut Sverige, men det finns många spännande lag att se... en bra fotbollmatch är nåt extra men en dålig inget vidare, ibland kan man gissa på förhand :=) Men så finns det ju en massa saker man kan göra samtidigt. Läsa bloggar, se webbtv, virka, fundera på veckomeny...och inte att förglömma, spana in en och annan snygging därute på planen! Det blir man nog aldrig för gammal för har jag upptäckt :) Kam *Milla**

Villa vit sa...

Ja puuust! men då kan vi blogga.... ifred.... jättelänge!

Charlotta sa...

Är väldigt nöjd med att min sambo totalt saknar intresse för fotboll. Dessutom bor vi i USA för tillfället så därför hör vi precis inget om VM. Skönt.

Line fra huset på landet sa...

Jeg er totalt uinteressert i fotball!! Men jeg er heldigvis ingen enke der. Min mann er også totalt uinteressert nemlig. Puhh..herlig.
Gleden var stor da jeg traff ham og jeg skjønte at det var en sport han absolutt kunne klare seg godt uten!

God klem fra Line

Anonym sa...

Åh, tycker PRECIS som du. Intresset för fotboll från min sida är NOLL!! Man kan nog inte bli mer ointresserad än vad jag är. Och jag är visst inte ensam om det! =)

Klem/Greta

Piffa och Puffa sa...

Jag håller fullständigt med dig. Skittråkigt med fotboll. Jag har istället ägnat tiden till att nätshoppa. Såg att det var halva priset på allt på Juniform.se. Skickade efter en supersnygg matta till hallen. En likadan som den du har i rummet, den svart och vita, fast som platsmatta i storleken 70*200 cm. Svenskt var det också. Kika in där får du se om du har tråkigt.
Ha det super på Gotland, blir så avis. Imorgon får jag sommarlov i 7 veckor, inte illa.
Kramar Anette

chatarina sa...

Hej! Nääää...fotboll är världens bästa sport!! Jag började tycka om fotboll när jag bodde i Italien..och speciellt när Italien stod som värd 1990, då jag gick på flera matcher..vilken stämmning det var!! går inte att beskriva..helt underbart..Jag säger som min son..fotboll äger :)
kram

Jamblinne sa...

Please show more pictures of that wonderful house on Gotland!

Anonym sa...

Var själv ute och sprang i rekordfart idag. 5,20 min/km! Jag är NÖJD!
Lycka till i spåret.
Karin

Anonym sa...

Hej P
Hoppas löpturen var dejlig!!
Ja fotbollstunderna vet man var man har sin darling, tycker det är ganska OK att han sitter och tittar då vet jag var jag har honom den stunden!! Äh....skoja bara! men det är ju faktiskt sant!!
Han tittar på Golf och tennis också de Ni...
Ha en fin kväll !!!!

Christin sa...

Gillar din blogg!
Kram Christin

STILinredningochdesign.blogspot.com sa...

Tack gode gud för att min man ej är så intresserad av fotboll :) Jag är uppvuxen i en fotbollsfamilj där alla matcher följdes slaviskt!!! Skönt att slippa.

Hoppas att joggingrundan gick bra.
Kram Madde

Ullis sa...

Har du läst The wag's diary av Alison Kervin? Jag lovar att du får dig ett gott skratt!

Camilla sa...

Ha ha....du har helt rätt, jag sitter fortfarande och fnittrar och skakar på huvudet då jag känner igen mig från igår kväll. Tom vår nioåring ifrågasatte det hela (fast så är hon ju tjej också). Själv stod jag i vardagsrummet och strök och förundrades över "fotbollsskriken" som ljöd genom vardagsrummet emellanåt, why...?
Hoppas löprundan gick bra!
Camilla

Anonym sa...

om du kikar in Spaniens landslag & Torres så kommer du inte att tycka att fotboll är tråkigt längre! :o)

Sophie sa...

Jag tillhör sportfånarnas värld och följer fotbolls-VM med glädje, även när inte Sverige deltar anser jag att det är en höjdpunkt som inte går att missa...Jag minns att jag redan som 16-åring satt inne sommaren 1986 och följde VM, och Maradonas framfart...oförglömliga minnen att diskutera med sönerna nu.
/Sophie

Anonym sa...

Roligt inlägg :) Fick mig ett riktigt gott skratt trots att jag själv gillar att se fotboll och då särskilt VM (även om det är supertrist att Sverige inte är med). Du är verkligen rolig!

Den senaste tiden har jag sett att en annan blogg kopierar i princip alla dina inredningsdetaljer. Känns det inte konstigt att se att din stil får sån genomslagskraft eller vad man ska säga? Jag älskar också ditt hem så jag förstår att många gillar det de ser, tycker inte alls att det är fel egentligen, man får göra som man vill. Men detta gav mig ändå en lite creepy känsla.

Sofia

Anonym sa...

Hej!
Måste hålla med sofia, jag har också märkt detta...med många andra tror jag..
Gillar också ditt hem skarpt men.. ja Sofia jag förstår vad du menar!

Kram!

Anonym sa...

Tvärtom. I just love football. Särskilt italiensk calcio... Min man är inte lika tokig i fotboll som jag.

Anonym sa...

Jag har också noterat det som Sofia mfl gjort. En tjej som kopierar din stil rakt av. Jag ser inget fel med själva kopierandet så länge man håller det för sig själv, men att lägga upp en snarlik blogg blir ju lite ja...pinsamt, hon är så uppenbart en "copy cat". Skulle vara kul att höra vad du tycker om detta. Blir du smickrad eller irriterad? Tror du vet vilken blogg vi menar ... ;-)
Ha en jätteskön kväll! KRAM Ulrika

Paula sa...

Nu blir man ju nyfiken på vem den där copycaten är, men jag måste säga, även om jag inte har sett hennes blogg, att hon kanske inspireras av P å vill ha likadant, så då ska man ju inte bli annat än smickrad.
Fast visst vill man ju få ha sin egen stil, men om man tittar på alla Lantliga vita/shabby chic-bloggar så är de ju oxå likadana...alla har de samma saker som de måste visa å för mej är det som att "har jag sett en har jag sett alla"

Anonym sa...

ӏ am ѕuгe this рaгagraph has touchеd all thе internet ρеople, іts really гeally nice piece of wгiting оn building uρ new
websіte.
My page :: Bad Credit Personal Loans