tisdag 8 juni 2010

SHINE ON


.
.

Till de som utan någon anledning tycker att livet går i moll och som gör sånt som är negativt och tråkigt för sig själva och andra: Försök ändra inställning - lev livet istället! Gör dig själv glad imorgon genom att göra något som roar dig! Kanske även passa på att göra någon annan glad i din närhet? Det är såå mycket roligare! Njut av livet, var positiv och sluta reta upp dig så mycket på andras liv och val! Smile!:)


God Kväll Fina Ni!


Hur mår ni denna tisdagskväll i juni??? Här har vi precis smällt i oss massor med gott från Burger King.(Testade Angryburgaren och den var riktigt riktigt smaskig  kan jag lova:) Innan dess var vi en liten sväng till Ikea och spanade in lite ev. utemöbler till terassen.  Får se, får se...

Puss på er!

Nyss - En liten glad Flisan med magen full av Burger King!

Nu ska jag och H faktiskt ta var sitt glas bubbel här och inviga våra nya Champangeglas av Efva Attling! Bara för att fira att det finns härligheter som små skatter, sommar, ledighet, kärlek och solsken!

  

KRAM



.


30 kommentarer:

Anonym sa...

Hei:))
Nydelige glass og skjønn jente!
Så utrolig positiv du er - slike mennesker trenger verden.Stå på - du virker som en flott jente/dame!
Klem Kristine :D)

s.m.i.l.e sa...

:-)

a piece of happiness sa...

Som en expedit sa till mig -när man druckit ur kastar man dem i golvet och då kan man ju använda ringarna?????
Vill man det?

LiseLotte

Emma från Kastberga sa...

Såå lik Flisan är sin mamma!! Härligt att kunna "unna" sig mitt i veckan!

KRAM

Casa Loda sa...

Härlig positivitet!!!

Annika

Anonym sa...

Du har helt rätt inställning, man kommer mycket längre av att vara positiv. Det är bra att bli påmind om detta, för det är lätt att bli uttråkad i vardagen... Man ska vara glad för det man har!!! Kanonbra blogg du har!!! Du verkar vara en riktigt go och härlig och positiv människa! Härligt med bubbel mitt i veckan!
kram jessica s

Anonym sa...

Hej, undrar vart ni bor i erat fina hus å vad jobbar du som då du inte är mammaledig? Jätte fin blogg!!! //J

Anonym sa...

Underbart skrivet!! Man ska vara glad i livet! Vilka härliga glas - skål på er! Ser fram mot att se vad det blir för utemöbler. Ha en härlig sommar! Hälsningar Veronica

Anonym sa...

Liker godt din positive innstilling til livet, kos dere med de skjønne barn, hverandre og boblene i glasset!Din vakre blogg sprer mye glede , klem fra Benedicte.

Helena sa...

Fin inspirerande blogg du har. Fina husbilder och vackra outfits.
Kram

Anonym sa...

Söta Philia,
du är så klok :) Dessutom har du Sveriges bästa blogg!
Skål för er och att ni fångar ögonblicken!

Kram,
Helén
ps. puss tillbaks till gulliga flisan!

MITT VITA HUS sa...

Jepp instämmer:) tack för feelgood ord så här på kvllskvisten och njut an bubblet i de vackra glasen, jag älskar mina dom är så Goa att dricka ur, fick dom i förlovnings present jag och min N dock för ett par år sen;)

kram på dig <3

Milla sa...

Goa ord. Jag själv har jämt att göra med att reta upp mig saker i mitt eget liv för att orka reta upp mig på andras... :=)
Härligt med bubbel. Det värsta, eller bästa, med att öppna en flaska bubbel är ju att man måste dricka upp hela flaskan för det är ju knappast idé att spara... Har du någon favoritbubbel?? Själv gillar jag inte bubbel tyvärr och skålar hellre i Pommac, så det lär bli en del Pommac på lördag när det är student... Kram

Camilla sa...

Lite bubbel! Det gör ni helt rätt i, på vår önskelista finns Attlings champagnecoups. Åhh..nu blev jag sugen på Burger King, det har vi ju inte i vår "småstad" men om jag förstått det hela rätt så är det snart dags för oss också. Bästa hamburgarna, fast jag äter ju inte sånt nu förstås....
För mig blev det istället ett par små bitar brieost och lite rödvin. Mannen är på tjänsteresa så man måste ju roa sig bäst man kan!
Sov gott!
Camilla

silje-sin sa...

God kveld:) Nå måtte jeg lese kommentarene under forrige innlegg, og det er jo helt utrolig... Vær deg selv, og skriv om akkurat hva du vil! Jeg elsker bloggen din uansett! Stå på! klem fra silje:)

Jes/Vita villa vila sa...

Å - glasen är verkligen underbara! Vad härligt med bubbel en tisdag! Helrätt!

Kram Jes ♥

Anonym sa...

Du gör helt rätt i att stay positive!

Älskar din blogg :)

Sofia

Anonym sa...

Ja, alldeles rätt, men jag har märkt att det är svårt att få ilskna, gnälliga och avundsjuka människor att ändra på sig...det är precis som om de njuter av att vältra sig i det...så egentligen är det nog bara att ignorera och undvika dem så mycket som möjligt :)

Mia

Unknown sa...

Helt rätt inställning P, tänk om alla kunde tänka så vilken fin värld vi skulle få. Era glas är verkligen fina. Ha de gott Kramizar

Anonym sa...

Vad härligt!! Man kommer så mycket längre genom att vara positiv! Jag kan faktiskt tycka att det är lite otäckt med människor som sitter och läser bloggar som de retar sig på, och måste ge negativ feedback... varför inte bara skita i den och leta reda på någon blogg som man gillar och får ut nånting utav??
Underbara glas!! Skulle knappt våga dricka ur dom... :)
Kram Anna

Anonym sa...

Hej P
Ingen löpning idag förbereder resa på några dagar vi ska på bröllop.
Men ska nog springa lite när vi kommer på plats, brukar vara skönt sätt att aklimatisera sig på.
Vad roligt! att titta på utemöbler, visst! är det underbart att det är sommar, synd om dom som inte kan njuta av livet, fullt ut,
Du P har en härlig syn på livet, skumpa en måndag
helt i min stil....
Ha en fin dag!

Anonym sa...

Såå härligt att läsa dina sköna, positiva blogginlägg.
Hade just en sån där värdelös molldag i går när man bara vil gå under jorden, men när man läser din blogg blir man alltid på gott humör!

Kram på dig
/Kicki

Anonym sa...

Hei :-)
Det er så lett å skrive drittkomentarer anonymt til mennesker man egentlig ikke kjenner, tenker som deg at disse personene må få seg en annen hobby/interesse i livet! Selvom jeg sikkert veier 15 kilo mer enn deg og huset mitt ikke er egnet for blogg, så gir du meg inspirasjon til å ønske noe bedre :-). Det å få lov til å ta en titt i andres liv gjennom blogger, gir meg håp og drømmer om at jeg også kan endre meg og mitt liv. Fortsett med bloggen slik den er, er innom hver dag!
Go`klem fra en som unner andre vel :-)

Anonym sa...

Hei :-)
Det er så fryktelig lett å skrive drittkommentarer til mennesker man egentlig ikke kjenner, tenker de føler seg bedre etterpå?
Du gir ihvertfall meg inspirasjon og lyst til å gjøre noe med min overvekt, du gir meg lyst til å finne et koselig hus...og ikke minst, når jeg ser dine glade barn gir du meg inspirasjon til å være en så god mamma som jeg kan være for mine to gutter :-). Fortsett med bloggen akkurat slik den er, takk for at du gir oss et lite innblikk i ditt liv!
Go`klem fra en som unner andre vel

Anonym sa...

Hei :-)
Beklager at det ble to kommentarer, trodde at den første ikke ble lagt inn :-)

Jessie sa...

Kloka ord och härlig vardagslyx!!
Kramar från ett regnigt skåne!

Lisa sa...

Hej
Underbart att bli påmind om vad härligt det känns att uppskatta istället för att gnälla över allt som är jobbigt, för det händer. Livet är stressigt men fullt av underbara saker. Som mina våra barn. Imorgon ska jag ordna en tjejmiddag för min vakra dotter Cassandra som slutar nian.Jag har varit lite stressad över hur jag ska hinna men nu lyssnar jag på dina ord istället och känner bara att det ska bli roligt och jag glädjer min dotter, och hennes vänner. TACK!!! Lisa

Anonym sa...

Haha! Låter som A-S (Gizmolinas) skrivit detta inlägg, med samma budskapsbilder hon alltid har dessutom! ;)

Men det är rätt, kämpa på och var glad, det kommer man långt med! =)

Kramiz

Anna-Panna sa...

You go girl! Visste väl att du skulle skaka av dig bara. We love you för den du är - visst, du har det gott ställt det råder ingen tvekan om, du är dessutom jättesnygg. Den svenska avundsjukan verkligen lyser igenom vissa kommentarer.

Men vi som troget hänger kvar, vi gillar dig precis som du e.

Kram

PS. nyfiken på vilka ikeamöbler det lutar åt. Själv va jag där o köpte dynor till mina förra helgen, fick jaga lite land o rike då de var slut i Barkarby. Blev en tur till Uppsala. Dit ska jag def tillbaka. Nyrenoverat STORT o fint!

Therese sa...

vilken fin blogg!
MVH
Therese