torsdag 10 juni 2010

SOMMAR I SMÅSTADEN

.
...


Småbarnsmamma med sin minsta lilla skatt (som har hela munnen full av Piggelin:) nere i hamnen vid lunch idag. Min dagens: jumpsuit HM (ny superskön vardagsfavorit!), solisar Ralph Lauren och "clogs" Gul & Blå.


Sommar, sommar, sommar!

Här har vi varit ute fram tills nu och njutit av det underbara vädret nere i hamnen. Där åt vi god sallad till lunch och sen ännu godare glass efteråt, på Småstadens absolut populäraste sommarrestaurang (jisses så mycket folk det var och låång kö!) 
.

Bea ville testa att äta med gaffel själv idag när vi lunchade. Dock så ramlade det mesta av innan hon ens fick den till munnen...:) (Rutig klänning från Lindex och solhatt Åhlens.)

I hamnen var det dessutom otroligt många, otroligt söta unga damer i lika otroligt gulliga sommarklänningar. Det var tjejer som slutat nian idag, visade det sig.( jag kände mig verkligen som en småbarnsmamma från forntiden brevid dessa små "ärtor" ) Tänk så mycket kul, erfarenheter och upplevelser de har framför sig! Första hemmet, första barnet, första kärleken... Åh, jag blir alltid såå himla sentimental så här års!:)


Så  sant! Man blir verkligen tuffare med åren och av erfarenheterna. Så var snälla mot er själva, alla nykläckta tonårstjejer!:)


Nu ska jag göra något så otroligt tråkigt som att storstäda. För imorgon åker vi bort "en liten sväng". Vart vi ska? Till ön! Jipppie! Gotland - here we go again:)
Behöver jag skriva att jag längtar massor!

(Lilla "lapen" får minsann följa med till Gotland och så får med andra ord ni också göra!:)




KRAM

.

18 kommentarer:

Lilla Korsvirkeshuset sa...

Ha det så mysigt på Gotland! Vad underbart med glassfika i strålande sol, det är sommar det!

Kram,
Angelica

Anonym sa...

Jaaa! Tack! Va snällt! Jag följer jättegärna med ;)

Ha det så himla mysigt och bra på alla sätt!
Härlig ö , men jag har Öland som MIN ö :-p

Stor kram,
Helén

Unknown sa...

Vilken otroligt fin blogg och vackra bilder.
Huset är en dröm. Hoppas att du verkligen uppskattar hur bra du har det. Vi har en stuga vid havet, som vi påminner varandra om stup i kvarten, att det är få förunnat att ha. Ni verkar ju också ha närhet till havet. Det är så otroligt lugnande med vatten, eller hur?
Man känner frid och harmoni.

Njut av ditt vackra hem och familj och ha en riktigt trevlig helg!

Annelie i Sundsvall
vill du så besök min blogg radhusochstuga

Anonym sa...

Vad lustigt hur vädret kan skilja sig! Här i Göteborg har vi 15 grader och regn, regn, regn....

Kram E

Puman sa...

Hoppas ni kommer med fint väder till öjn, för här har solen & värmen lyst med sin frånvaro! :(
Tycker om din blogg otroligt mycket & kikar in här nästan varje dag!

Välkomna till öjn! ;)

Kram

Linda på Gotland!

chatarina sa...

Hej! Härligt väder!! Här i Gävle skiner också solen och jag har suttit ute hela dagen lång!! Hoppas att ni får det bra på Gotland..jag har aldrig varit dit..men någon gång ska jag ta mig en tur!!
Kram

Lisa sa...

Hej
Vilkett otroligt fint väder ni verkar ha haft idag! Min dotter slutade nian och här på västkusten har det regnat och varit lite kyligt hela dagen. Så de frös nog i sina små söta klänningar. Men det blev mysigt ändå, med lunch för 10 tjejer och jordgubbstårta. Nu är det iaf sommar oavsett väder..lisa

signerat 71 sa...

Hej,
Så härligt det låter med sommar - här hos oss öser regnet ner:(

Vad fin du är i din jump-suit - jag köte en likadan för ett par veckor sedan...

Låter härligt med Gotland - där har jag aldrig varit - kasnke, kanske att vi får ett infall och åker dit i sommar. Vi har inget bestämt på semestern så väder & vind styr lite vad vi ska göra. Om inte annat får jag nöja mig med att följa med "dig" till ön via din "lap":))
Kram J

Unknown sa...

Hejsan! Hoppas ni får det härligt på Gotland. Det är ett ställe jag länge velat åka till men aldrig kommit iväg, kaske kaske i sommar :).
Ha de gott, kramizar.

Anonym sa...

Hej, din blogg har blivit ett beroende... verkligen en härlig daglig energikick att kika in på din inspirerande blogg... Du är jätteduktig - på mycket! Kan nu helt säkert konstatera att vi bor i samma småstad... jag har haft mina aningar ett tag!Ha det så bra på Gotland! Om några veckar får även jag komma dit i jobbsammanhang, vilket också är härligt! / Maria i småstaden

Anonym sa...

Hej!
Hittade din blogg för någon vecka sedan. Måste bara tala om för
dig hur duktig du är, vilken fin familj du har och vilket otroligt vackert
hus ni har. Är glad att vi får följa med dig till öjn :-). Åker själv dit
med familjen om några veckor. Jag bara älskar den öjn, så
underbar den är och alla människor som bor där. Ha en underbar
helg! Kram Ulle

Gotlandsliv sa...

Välkommen till ön! :)

Anonym sa...

Ha en jättetrevlig semester på Gotland. Så som några andra anonyma här, har jag också blivit helt "addicted to" din blogg. Snälla du, fortsätt att posta bilder från ön! Snart ska jag packa min familj (tre flickor och gubben) och flyga från Chicago till home sweet home - Finland... Can't wait! Din blogg är helt fantastisk, kollar den varje morgon! Fina bilder av alla ljuvliga saker i ditt liv!

Njut av sommaren,
Kramar
Tiina

Linruz sa...

Låter härligt med en tur till ön.
Hoppas vädret är bättre där än här. Det ösregnar ute...stackars alla studenter här i staden som ska springa ut i ösregn.
Ta hand om dig
Kram Lina

Alexander sa...

Aldrig varit inne här, vilken mysig blogg du har!
Ha en fin helg!

/A
http://www.maxiander.se

Johanna Dolk sa...

Nu blir jag avundsjuk! ;-) Gotland! Jag önskar vi kunde åka dit varje år... För ett par dagar sedan sa min 3-åring "jag längtar till Gotland", och jag kunde bara hålla med!

Anonym sa...

Vilken fin småstad ni bor i!!:) Ja Linköping är defintitivt ingen småstad i alla fall;)

Ha det fab på Gotlands ön nu!!!

Kram Sanna

Pernilla sa...

Ser att du har en Mountain Buggy Swift. Är du nöjd med den? För-och nackdelar?