torsdag 3 juni 2010

TVÅ MINUS + ETT PLUS

.
.


Gillar er mina bloggisar!:) Ni gör mig alltid på så gott humör, så Tack Snälla för det!!!
.

Godkväll!

Ojojoj vilket sent inlägg det blev idag! Dagen som började helt fel med 1: magsjuk Beabus (stackars liten skrutt) + 2: migrän hos mamman (alltså jag då) men slutade perfekt med 3: Trulles finfina dansuppvisning ikväll i den årliga musikalen som lågstadiet har!(Trulle går i en jättefin liten lågstadieskola som har musik som inriktning) 

Du var såå duktig ikväll skatten min och din mamma satt där på teatern och mös och pös av stolthet minsann!:)


Det var jättemycket folk och så svårt att få en bra bild! Här är iallafall min skatt till vänster, dansandes som John Travolta till låten Stayin Alive! (Barnen körde flera låtar ur olika musikaler)

Nu väntar sängen och en ny bok, Modellsommar, en debutroman av forna toppmodellen Paulina Porizkova ! (Måste ju bara se om hon är lika duktig på att skriva böcker som att vara  fantastiskt vacker!:)


Sussa så gott så ses vi imorgon!


KRAM..

10 kommentarer:

Stjärnor & Champagne sa...

Hoppas att ni kryar på er snabbt. Och visst är man stolt som mamma när ens barn gör bra ifrån sig. Han ser bra ut på bilden...Ha det gott.
Kramkram Anne

Under Min Himmel sa...

John Travolta aka Trulle ser mkt stilig ut!

Min 11 åring hade dansuppvisning i sin skola för 2 år sedan,och jag filmade det som KUL minne! *hihi* Kanske visa upp för blivande flickvännen om sisådär 5 år?

Hoppas nu att LillBeaBus kryar sig kvickt och att ingen annan drabbas..*hua*

Kram

www.jeanetteskreativeutbrudd.blogspot.com sa...

Hehe, "in like with you", I love it!
Fin blogg:-)
Hilsen Jeanette:-)

På vår udde! sa...

Vilken söt tuffing! Hoppas huvudet är ok idag och att lilla Ba åter är pigg och kry!
Kramis

lilla Tildes hem sa...

Usch då med migrän, hade också migrän igår och det är ingen lätt uppgift att ta hand om ett barn (eller flere) när huvudet är helt ur funktion. Men som tur går värken om och idag är det en ny dag!

Ghislaine sa...

Could be interesting to check that book. Waiting to hear what you think about it...

Snart 3-barnsmamma sa...

Hej!
"Hittade" till din blogg för en vecka sedan av en slump, och nu är jag fast! Du skriver så glatt och vackert! Tack!

eva sa...

TACK SJÄLV.BLIR ALLTID GLAD NÄR JAG LÄSER DIN BLOGG.HOPPAS ATT NI MÅR BÄTTRE IDAG.
FÖRSTÅR ATT DU MÖS ÖVER TRULLES DANSUPPVISNING.VI MAMMOR GÖR JU DET NÄR DET GÅR BRA FÖR DOM SMÅ LIVEN.TREVLIG HELG.SJÄLV SKA JAG JOBBA.
KRAM EVA

Anonym sa...

Hej! Gillar din blogg, önskar bara att du svarade på frågor du får, eller du kanske brukar göra det men ej hunnit ännu? Roligt med 2 vägs kommunikation =)

Greta

House of Philia sa...

Tack för era kommentarer bloggvänner!

Hela fredagen har jag tillbringat på barnakuten med liten sjuk Beabus:(

Greta - Vad kul att du gillar min blogg!:) Jag är ledsen att jag inte svarat på din fråga. (Ang. löshåret så satt det inte i så särskilt länge så det hann slita något tycker jag! Jag fick mina insatta på en salong här i Småstaden och vet tyvärr inte vilket märke det var. Det kostade 4800 kr att få håret färgat, klippt och mina limade extensions ditsatta!)
Självklart är det mycket trevligare med 2-vägskommunikation, men sanningen är att jag får ganska många frågor både via mail och inlägg som jag inte hunnit med. Jag läser precis a l l a kommentarer ska du veta men att svara på alla frågor tar ju lite tid. Ska verkligen försöka bli bättre på det!

Ha en fin fredagskväll!

KRAM

P