söndag 25 juli 2010

BRÖLLOPSYRA







Härligt moodboard i dova färger från Snippet and Ink, en sida där man kan hitta mycket fin inspiration om man är i bröllopsplaneringstider.




Hello "not so sunny" Sunday!


Helt crazy väder har vi haft här på Gotland! Inatt åskade det så där "skräckfilmsaktigt" dvs blixtar som lyste upp hela rummet oavbrutet, full storm och ett ständigt muller i kombo med regn som verkligen forsade ner för rutorna. Jag tänkte på alla de stackare som då campade eller satt i en segelbåt här på ön i natt, kan inte ha varit kul...

Apropå bröllopsinspiration förresten - det har ju varit hela två "kändisbröllop" denna helg! Två föredetta såpastjärnor, Emma Andersson och Linda Rosing, har gift sig under stor mediabevakning i Mölle och Djursholm. Den ena bruden var verkligen så smakfull och vacker som en saga tycker jag... Men alla brudar är ju fantastiska eller hur!?


Nygifta och lyckliga  - Emma Zetterberg och Linda Thelenius  med sina numera äkta makar! Foto: Aftonbladet och Chic.

Det är snart tre månader sen H och jag gifte oss...Galet galet vad tiden går fort! Kan sakna lite att inte längre frossa i allt bröllopsfix. Planeringen var ju såå rolig!

Nu ska jag ta ut en färdig gratäng ur ugnen. Det blir fläskfile med ett täcke av kantareller och chevreost till lunch. (Det doftar ljuvligt från köket så det verkar lovande detta!:)



Ha en skööön Söndag!

.
.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Kantareller och chevré låter jättegott!!

Undrar lite snabbt var du köpt dina Gul&Blå clogs??

Kramiz/Grete

Olivia sa...

Usch och fy! Stormväder gillas inte :S
Här hemma är det massor utav regn som vräker ner, ska det aldrig sluta?!

Vackra bilder, ger varm inspiration. Tack då vet jag vart man hittar bröllopsspecialisten, gå in på 'House of Philia' bara ;)

K R A M I S K R A M A R // O L I V I A ♥

Skönt Hemma sa...

Vackra bilder.
Även kändisen Anna Sahlin gifte sig i helgen har jag läst och sett bilder på. Hon var om än vackrare enligt min smak. Klassisk vacker klänning.

Anonym sa...

Wow, vilken lyxlunch. Här blev det hamburgare från frysen, och imorgon åker vi till "vårt" smultronställe Donsö utanför Göteborg. Uuuunderbart ska det bli! Hoppas vi får tillbaka sommarvädret nu. Ha det gott. Kramar Sara

Hemma hos Katta sa...

Här är det också regnoväder idag! =(

Emma vinner lätt bröllopsmatchen enligt mig! Hennes klänning ser jättesöt ut även om jag kanske skulle skippat floret (heter det så?)! By the way så såg jag förresten f.d. fröken Rosing med familj spatsera omkring på bryggan här i Kungshamn för någon vecka sen...

Lunchen låter helt fantastisk!

Kraam /Katta

Ica sa...

Det låter ju alldeles fantastiskt gott! Har du lust att dela med dig av receptet?
Ha en härligt söndagskväll!
Kram Ulrica

Gotlandsliv sa...

Någon som också gifte sig i helgen, och det på Gotland dessutom, är Anna Sahlin. Och min käre man var minsann bröllopsfotograf! :)

Anonym sa...

Jodå, visst var det storm alltid... Vi reste hem till fastlandet i igår, lördag och det var sådan sjögång att folk spydde ÖVERALLT! Herregud vilken mardrömsresa det blev. Personalen hade fullt upp att ta hand om alla sjuka passagerare. Det blåste 18 m/s och sjöhävningen var helt grym. Jag satt ute i aktern i 3h med min son och fokuserade på horisonten... Vi klarade oss bra, men båten såg ut som efter ett sjöslag när vi kom till Nynäs, en timma sena. I båtens butik låg allt godis på golvet och i baren hade glas och flaskor gått sönder. De ställde tydligen in alla båtturer till och från ön resten av lördagen.

Vi kom till ön två veckor tidigare i underbar värme och lämnade densamma i spöregn och storm. Det känns nästan som om sommaren tog slut i ett nafs. Hoppas, hoppas att den snart kommer tillbaka...

/Lotta

Anna sa...

Din lunch lät helt ljuvlig! Kantareller är ju sååå gott!

Tror att blåsvädret lagt sig lite. Nu hoppas vi på solsken igen!

Di sa...

Är i giftastankar men vet ännu inte riktigt hur vårt bröllop ska utformas så jag letar inspiration. Såg bilderna från ert fina bröllop och undrade lite över ert upplägg, hade ni endast middagsmottagning på Ulla W och sedan "fest" med vänner på hotellet?