torsdag 15 juli 2010

ETT AEGTE SOMMARPARADIS

.

.
V
Välkommen till ännu en dansk sommarstuga! Bilder: Boligmagasinet

.

Heeej Torsdag!



Mår ni bra allihopa?:) Här är det superbra men "något stressigt"...

Vi ska ju åka tillbaka till ön, men får bara plats på Gotlandsbåten som går imorgon, vilket inte är heelt hundra. Skatterna är nämligen med sin pappa i Stockholmsskärgård just nu och jag får inte tag på dem för att bestämma tiden för byte imorgon pga dålig täckning!  Åh, håll tummarna att vi kommer iväg med denna båt, annars får vi vänta en heel vecka till!  (Vi har byte på fredagar men det är ju så knasigt att vi inte har bestämt exakt på vilket klockslag!)

Bjuder er på svala pics från en dansk(så klart ;) liten söt sommarstuga som ligger på Nordjylland idag, för att tänka på något annat
ett litet tag. Visst ser den cosy ut?? Jag blir iallafall sugen på att sjunka ner i soffan nedan med ett glas iskall "lemonaaade" i handen:)

Riktig äkta skön sommarstugefeeling!

Myyysigt! Det är så fint med turkosa accenter i barnrum...

Enkel matplats med ännu mer turkosa detaljer som pricken över i!

Japp, här sover man nog underbart skönt! (Fast jag skulle nog ta bort spegeln från den där kanten, för uj vad jobbigt om den faller ner över en när man sover!!!:S)

Litet enkelt gulligt sommarkök!


Riktigt läckert med sån här svart liggande panel, som man ofta ser i just Danmark. Om stugan varit typiskt svensk faluröd istället, så hade ju stilen blivit en heelt annan eller hur!?


Nu ska jag fortsätta ringa och sen blir det en lång powerwalk i skogen! 
Senare ikväll - middag på restaurang med söta vänninorna! Ska bli såå kul!!!


Njut dagen alla!



10 kommentarer:

Line fra huset på landet sa...

Svalt og skjønt sommerhus i herlig hvitt bare med litt touch av få, andre farger..som turkis. Nydelig farge..bare den ikke blir for sterk.
Åh..her kunne jeg gjerne tilbrakt sommeren ja. Likte veldig godt de falske dragerne i taket på spisestua/matsalen. Kjempefint!!
Ahh..jeg tittet inn på linken du la ut i forrige innlegg..den til Redhe of Sweden. MYE fint! Jeg tror jeg må kjøpte meg en Odd Molly kjole nå..skal i en veeldig uformelt bryllup (ikke kirke..bare fest) på en hytte. Det blir en skikkelig fest liksom. Da tenker jeg en Odd Molly kjole passer fint:)

Håper du får tak i skattene dine, og at dere rekker båten til Gotland!
Det ordner seg heelt sikkert, P. Det pleier å gjøre det for snille piker:))

Ha en fin dag,
Klem,Line

Ett hus i vitt sa...

Vilka ljuvliga bilder du bjuder på! Det är något speciellt med Dansk stil :-). Hoppas verkligen att ni kommer med båten i morgon! Kram, Anette

Tildabyanna sa...

Vilka underbara bilder. Själv älskar jag dansk stil med allt det här vita och gamla. Garvade gott när jag tittade på bilden från deras sommarkök som är dubbelt så stort som mitt till vardags.

Hoppas att det löser sig med skatterna i morgon, vet själv hur det är med flera familjer inblandade. Fick just göra om hela nästa veckas planering pga detta. Kram Anna

Frida- trendenser.se sa...

Vilekt underbart hus! Jag skulle kunan flytta in omedelbart bums! Ha en riktigt skön dag,
Frida

signerat 71 sa...

Hej,
Jag håller tummarna för att ni kommer iväg imorgon - kan förstå din frustration att inte få tag i dem och få ett svar. Jag är lika otålig - vill veta nu;).

Den danska stuen är så mysig. Häromdagen körde vi till Hornbaek - där är så fint och mysigt.
Ha det!
Kram J

Anonym sa...

Så otroligt fantasilöst och tråkigt. Jag är nästan förvånad över att de vågat smyga in färgen turkos som knappt syns ändå. Ett vitt hem som alla andra vita hem i blogosfären Vad är det som gör det danskt? Vad är det som gör det lantligt och med sommarstugefeeling? Ser mest bara ut som om det är grundmålat och ofärdigt och sedan blev det inte mer. Kylskåpslook, nej tack./Tjopp.

Anonym sa...

Å så tokigt det kan bli. Hoppas ni får tag i dem så att det reder sig och ni kommer till Gotland nu. Där ser ju så härligt ut. Kram Sara

PS. Undrar vad anonym menar med kylskåpslook^^? Men visst, smaken är som baken, och tur är det väl att vi alla inte gillar samma saker... Själv gillar jag det :)

sandra sa...

Vilka fina bilder! Hoppas ni kommer med båten så ni slipper vänta en hel vecka till! Kram

LOPPISLIV sa...

Ännu ett underbart danskt sommarhem, jag njuter...verkligen fina bilder. Kram P

Anonym sa...

Kylskåpslook innebär att hemmet är liktydigt med att öppna ett kylskåp: kallt, kylslaget, vitt och ospännande. Javisst är det bra att vi alla har olika smak, men det är ändå väldigt uppenbart hur likriktade nästan alla är som tycker om den här sortens hem, alla ska ha samma grejjer, styla på likartat sätt och som sagt, ingen vågar sticka ut med något eget. Sedan så undrar jag fortfarande vad det är som gör det hela danskt och lantligt, någon som kan/vill förklara? /Tjopp från nyfiken.