onsdag 21 juli 2010

ETT FRUKOSTTIPS IKVÄLL

.
.






.

14 kommentarer:

Annika sa...

TACK!!! Superbra tips! Detta ska jag testa redan ikväll. Kram Annika

A House With A View sa...

Åh så gott, ska också prova mig på att göra frukostbrödet!

Kramiz aka

Anonym sa...

Låter supergott! Men ska inte vattnet värmas & jästen lösas upp i det ljumma vattnet?
/B

Anonym sa...

Har precis börjat följa din blogg och jag är mäkta imponerad över dina inlägg, dina tips och den "vänlighet" som utstrålas här. Receptet låter supergott och det skall jag prova och bjuda min danske far på när han kommer på besög neste gang! Ha en dejlig aften! / Cia från Lund

Mitt skabbiga chica hus sa...

Mums, det måste jag testa i helgen då jag får käka lite bröd. Här är det Gi i veckorna...hmmmm undra vems fel det är..;o)
Tack för det OCH tack för det smarriga receptet:o)

Ha en mysig kväll!
Mia

Anonym sa...

Å vad det låter gott! Måste jag prova till helgen:-)tack för en härlig blogg!!/Lina

S sa...

Å vad gott det låter!!
Ska i väg och handla ingredienserna som saknas här hemma för i kväll ska detta bröd bakas:-)


Tack snälla för receptet// Sabina

Jessie sa...

Mmm det låter jättegott och framförallt väldigt enkelt!Tack för att du delar med dej rara du!!
Kram Jessie

Hemma hos Katta sa...

Receptet låter superenkelt, nyttigt och framförallt ser bröden urgoda ut! =)

Ska absolut testa att svänga ihop en deg när vi är hemma i stan igen!

Tack för alla fina sommarbilder du delar med dig av! Love it!

Kraam /Katta

Classic Living sa...

Tack, detta ska jag göra redan ikväll. På fredag har jag semester och åker till den förtrollade ön som även du befinner dig på. Nästa vecka delar jag med mig av mina gotlandspärlor i min blogg. Kanske är det något även du kan ha glädje av.

Kram

Anonym sa...

Gud så gott :) Men sååå inte LCHF..så jag får spara receptet till jag känner att jag får unna mig bröd igen!

Line fra huset på landet sa...

Ah. Dette hørtes godt ut. Det skal jeg prøve.. må sjekke om jeg har alle ingrediensene først. Men du...hva er dinkel på norsk ?? Vet jeg ikke det, så kan det kanskje gå riktig galt med bakingen!
Er dinkel det samme som hvetemel..eller annet type melsort ?
Jeg har endelig skjønt etter å ha lest svenske blogger en stund at jäst er gjær på norsk :o)

Klem, Line

Anonym sa...

Takk for fantastisk blogg. Følger deg hver dag:)
Ett lite problem bare med rundstykkene. Har forsøkt oppskriften to ganger nå, men resultater likner dessverre ikke på ditt delikate bilde. Deigen flyter ut og rundstykkene blir flate... Smaken er deilig, men ikke så bra å se på dessverre. Noen gode tips?
God sommerklem fra J

Karin fra Hvaler sa...

Hei!
Flott blogg du har :) Jeg fant ut at dinkel er spelt på Norsk! Brød med spelt mel er jo så godt..og visstnok sunnere.. disse skal jeg prøve og lage veldig snart. Karin.