Har precis börjat följa din blogg och jag är mäkta imponerad över dina inlägg, dina tips och den "vänlighet" som utstrålas här. Receptet låter supergott och det skall jag prova och bjuda min danske far på när han kommer på besög neste gang! Ha en dejlig aften! / Cia från Lund
Mums, det måste jag testa i helgen då jag får käka lite bröd. Här är det Gi i veckorna...hmmmm undra vems fel det är..;o) Tack för det OCH tack för det smarriga receptet:o)
Tack, detta ska jag göra redan ikväll. På fredag har jag semester och åker till den förtrollade ön som även du befinner dig på. Nästa vecka delar jag med mig av mina gotlandspärlor i min blogg. Kanske är det något även du kan ha glädje av.
Ah. Dette hørtes godt ut. Det skal jeg prøve.. må sjekke om jeg har alle ingrediensene først. Men du...hva er dinkel på norsk ?? Vet jeg ikke det, så kan det kanskje gå riktig galt med bakingen! Er dinkel det samme som hvetemel..eller annet type melsort ? Jeg har endelig skjønt etter å ha lest svenske blogger en stund at jäst er gjær på norsk :o)
Takk for fantastisk blogg. Følger deg hver dag:) Ett lite problem bare med rundstykkene. Har forsøkt oppskriften to ganger nå, men resultater likner dessverre ikke på ditt delikate bilde. Deigen flyter ut og rundstykkene blir flate... Smaken er deilig, men ikke så bra å se på dessverre. Noen gode tips? God sommerklem fra J
Hei! Flott blogg du har :) Jeg fant ut at dinkel er spelt på Norsk! Brød med spelt mel er jo så godt..og visstnok sunnere.. disse skal jeg prøve og lage veldig snart. Karin.
Välkommen till min värld och till en av Nordens största bloggar inom livsstil-inredning! Jag är en positiv mamma och entreprenör, med ett mycket stort inrednings/fotointresse, som med denna sida vill dela med mig av mitt liv i Småstaden. Min familj består av min man och tre söta skatter; Trulle, Lo Lo och Bea, och det mesta i livet kretsar så klart runt dem. Jag älskar att inspirera och jag vill att sajten House of Philia ska vara skön, enkel och underhållande, fylld av smittande feelgood och strösslad med det jag gillar allra mest. Mitt familjeliv med extra allt!
Här når ni mig: houseofphilia@hotmail.com
14 kommentarer:
TACK!!! Superbra tips! Detta ska jag testa redan ikväll. Kram Annika
Åh så gott, ska också prova mig på att göra frukostbrödet!
Kramiz aka
Låter supergott! Men ska inte vattnet värmas & jästen lösas upp i det ljumma vattnet?
/B
Har precis börjat följa din blogg och jag är mäkta imponerad över dina inlägg, dina tips och den "vänlighet" som utstrålas här. Receptet låter supergott och det skall jag prova och bjuda min danske far på när han kommer på besög neste gang! Ha en dejlig aften! / Cia från Lund
Mums, det måste jag testa i helgen då jag får käka lite bröd. Här är det Gi i veckorna...hmmmm undra vems fel det är..;o)
Tack för det OCH tack för det smarriga receptet:o)
Ha en mysig kväll!
Mia
Å vad det låter gott! Måste jag prova till helgen:-)tack för en härlig blogg!!/Lina
Å vad gott det låter!!
Ska i väg och handla ingredienserna som saknas här hemma för i kväll ska detta bröd bakas:-)
Tack snälla för receptet// Sabina
Mmm det låter jättegott och framförallt väldigt enkelt!Tack för att du delar med dej rara du!!
Kram Jessie
Receptet låter superenkelt, nyttigt och framförallt ser bröden urgoda ut! =)
Ska absolut testa att svänga ihop en deg när vi är hemma i stan igen!
Tack för alla fina sommarbilder du delar med dig av! Love it!
Kraam /Katta
Tack, detta ska jag göra redan ikväll. På fredag har jag semester och åker till den förtrollade ön som även du befinner dig på. Nästa vecka delar jag med mig av mina gotlandspärlor i min blogg. Kanske är det något även du kan ha glädje av.
Kram
Gud så gott :) Men sååå inte LCHF..så jag får spara receptet till jag känner att jag får unna mig bröd igen!
Ah. Dette hørtes godt ut. Det skal jeg prøve.. må sjekke om jeg har alle ingrediensene først. Men du...hva er dinkel på norsk ?? Vet jeg ikke det, så kan det kanskje gå riktig galt med bakingen!
Er dinkel det samme som hvetemel..eller annet type melsort ?
Jeg har endelig skjønt etter å ha lest svenske blogger en stund at jäst er gjær på norsk :o)
Klem, Line
Takk for fantastisk blogg. Følger deg hver dag:)
Ett lite problem bare med rundstykkene. Har forsøkt oppskriften to ganger nå, men resultater likner dessverre ikke på ditt delikate bilde. Deigen flyter ut og rundstykkene blir flate... Smaken er deilig, men ikke så bra å se på dessverre. Noen gode tips?
God sommerklem fra J
Hei!
Flott blogg du har :) Jeg fant ut at dinkel er spelt på Norsk! Brød med spelt mel er jo så godt..og visstnok sunnere.. disse skal jeg prøve og lage veldig snart. Karin.
Skicka en kommentar