onsdag 7 juli 2010

ICE-CREAM, GOSSIP & COVER

.
.
.
Hallå i sommarvärmen!


Småstaden dallrar verkligen av hetta idag!!! Jag ska strax bege mig ner på stan, för att köpa det där minneskortet till kameran, men sen blir det minsann badet för mig och lilla familjen!!! Tur att man har nära till vattnet....Puh!

Hur underbara är inte dessa egengjorda ice-sandwichar??? Mmmm.
Foto: Tartlette


Ikväll blir det hemmagjord glassfix i min monsterstora italienska glassmaskin Il Gelationo från Simac. Är så sugen på iskall glass! Men jag har dock inget riktigt bra recept på glass... Vill ju att den ska bli så där riktig mjuk, krämig och god och inte hård och isig. Är det någon av er som har något bra glasstips kanske?




Svala brudar! Alldeles pinfärsk och underbar bild på de fräscha "Gossipgirlsen",  Blake och Leighton, tagen i Paris där de är och filmar just nu. Vad de mumsar på??? Jo de helt magiskt goda macaronsen från Lauduree jag skrev om i ett tidigare inlägg, lucky them! Foto: In Style


Hos In Style hitta jag också denna bild på en av mina favvisskådespelerskor nämligen snyggingen Cameron Diaz som är på omslaget julimånad. Hon är alltid stunning och en äkta skönhet, men nu har  kanske retuschen blivit lite för mycket när hon ser ut som om hon bara var typ 18 år?



Mycket bättre, mycket naturligare och mycket snyggare eller hur!?! Även i julinumret av UK Vogue är Cameron 37 år omslagstjej, dock i en mer normal version....



Nej, nu måste jag ut i sköna solen och fånga dagen!




KRAM


.

9 kommentarer:

Annika sa...

Yes vilket LOVELY väder vi har här med i Oslo! Blå himmel & sol! Nyss ätit en god tonfisklunch med vattenmelon i solen =)
Den där sandwich-glassen så härlig ut.
PÅ fredag dra vi til Spanien, som jag LÄNGTAR!! Sol, bad & massa shopping!

Ha en härlig dag!
Ps. FInns många glassrecept på nätet & div. fitnessbloggar.

Anonym sa...

Nu har jag inget recept men jag vet att äggula och grädde i glassen gör den krämigare.

Lycka till!

Anonym sa...

hello, äntligen nytt inlägg men saknar faktiskt lite inredningbilder :( Mkt annat ett tag nu även om de oxå e helt fantastiska bilder du visat oss trogna läsare =) Vore kul om du kan visa vad du har för porslin.. även bestick å glas å servetter.. //J

Unknown sa...

Vi har en glassbok som heter "Iskallt - från vaniljglass till semifreddo" med massor av smaskigt i - den kan jag varmt rekommendera. Om du har en bjässe till glassmaskin o följer ett recept, sjuder smeten osv. så är jag säker på att det blir kanonresultat =) Har inte själv testat detta recept men såg bra ut =) http://www.tasteline.com/recept/Klassisk_fransk_vaniljglass

Anonym sa...

Hej! en helt annan sak, har funderat på var du köpt dina gul och blå träskor. Säljs de bara i Gul & Blå butiker? Tycker de är perfekta sommarskor och du har dom ofta i flera olika fina combos så blev lite inspirerad.

Simplicity sa...

Har sagt det och säger det igen... DU ÄR SÅ LIK CAMERON!!!!! Så snart kommer vouge med kamera till lilla staden :) Var beredd :)

Hoppas du får en fin dag. KRAM Jannice

chatarina sa...

Hej! Ja, glass är ju så gott..speciellt pistageglass..jag åt den ofta i Italien..och den var helt uinderbar!! Hoppas att du hittar ett bra recept..jag har aldrig gjort glass hemma..eller jo..det har jag..men inte i glassmaskin:)
Kram

Milla sa...

I glassmaskin blir ju glassen så där krämig och god, som typ mjukglass. Om man äter den direkt. Om man istället fryser in den (i en låda, tex om man ska göra mer glass) då blir den hårdare.
Har gjort en hel del god glass i vår glassmaskin som man ju glömmer bort lite... nåra recept finns här tex: http://www.receptcentralen.se/glassmaskin/
Yoghurtglass är mums! Kram Milla

Anna sa...

Tack för ännu ett härligt inlägg! Här kommer mitt favoritrecept på glass
http://hd.se/mat/2010/01/04/hemgjord-glass-i-glassmaskin/
Jag smaksätter gärna med lite lemoncurd/limecurd eller krossad turkisk peppar