fredag 23 juli 2010

ODD MOLLY F/W 2010

.
.

Högst upp på önskelistan!


Hellooo!


Odd Molly har kommit med bilder på nya höst och vinterkollektionen i dagarna och dessa klänningar och blusar tycker jag var allra finast och som nästan är ett "must have":) Annars var det myycket fransar och stormönstrat i denna kollektion och det är inte riiktigt "min kopp thé".. Den lilla silkiga klänningen till vänster andas 40-tal och har ju en riktigt smickrande och söt modell. Den med ett par tjocka tights + boots till i höst vore såå läckert tror jag... Skjortklänningen till höger är supertuff tycker jag och är redan beställd från ROS. Blir säkert en mycket användbar vardagsklänning!


Ett gäng med finfina blusar i härliga dova färger! Come to mama....Några godsaker till att sukta efter framåt hösten mao!:)


.

7 kommentarer:

Line fra huset på landet sa...

Hmm..ja, absolutt en litt annen stil en det de har hatt før synes jeg. Ikke alt var like mye Odd Molly som det har pleid å være.

God bedring til deg og Trulle;)
Klem,Line

Anonym sa...

Fick en enorm craving efter den första stickade klänningen när jag såg den på hemsidan igår :) Dock lite tveksam till rosen...

Victoria (matplatsen) sa...

Jag är ganska besviken på höst och vinter kollektionerna, men har sett en och annan godbit som står på önskelistan! Fransarna går bort direkt, inte min kopp the heller ;)

Krya på er!

Anonym sa...

Hej! Vile bara tacka för en glad och inspirerande blogg jag gärna besöker. Har inte kommenterat förut men passar på i kväll! Ha det så bra hälsar Helena

Anonym sa...

Wigwam dress ska bli min! Har vinterns i chalk och sommarens i grått Älskar denna modell som förnyas lite fräscht till vare säsong!

Klem/Greta

Anonym sa...

Hej!
Underbar blogg!!
en liten fråga, du behöver inte svara MEN vart har ni köpt er vigselring?

Anonym sa...

Hej!
Du har en fantastisk blogg följer varje dag mycket insperation.
Jag har tänk åka med barn till
Gotland kan du rek något boende nära bad och shopping.Ha en trevlig dag.
Kram Sussie