torsdag 22 juli 2010

STILL SHINING

.


This is the sh-t!:) Hi hi, kommer nog aldrig bli kvitt sommarbegäret att ha Pågens kanelgifflar som fika på stranden. Såå klassiska! Helt fantastiskt hur länge de håller sig dessutom, typ nån månad eller liknande!? Till bullarna idag - absolut fräschaste mammatidningen nämligen Mama.



Hello Sunshines!


Mår ni bra??? Här är det fortfarande tipptoppväder, men sämre är tydligen på väg hörde jag nånstans?  Bäst att ta vara på solstrålarna mao så vi hänger på beachen hela dagen idag också!:)





Bild på skatterna från igår kväll (och i bakgrunden min lilla mams och H). Beabus och Flisan leker ute vid det stora häftiga betongbordet (rymmer 12 personer) där vi brukar äta middag i kvällssolen. (Systrarnas likadana klänningar kommer från Åhlens)

Ikväll ska H och jag ta oss in till Visby för att äta gott på något mysigt ställe. Bara H och jag....


Vi ses senare finingar!


KRAM


.

14 kommentarer:

Lisa sa...

Ha en trevlig kväll, hoppas att inte det är för livligt bland stekarna i Visby bara...Längtar efter en middag i Visby, det är SOMMAR det!

Line fra huset på landet sa...

Hihi..jeg elsker også Pågens. Da jeg gikk gravid med min eldste datter for snart 12!! år siden (guud det føles...nei, det ER lenge siden nå! :o) ) da spiste jeg en slik pose hver eneste dag!! Men da var jeg også ung, og alle kiloene forsvant med en gang jeg hadde født henne.
Det var verre denne gangen, etter fødselen med min nå snart 3-årige minstemor. Da satt kiloene jammen i meg hardt i ja! Jeg har fortsatt noen å ta av!! Hehe (les: en bittersøt latter )

Så fiiiine jentene dine er i like kjoler:) mine er det altfor stor alderforskjell til at jeg finner like klær til dem. Det hender jeg syr likt til dem da..men det er ikke så ofte.

Kos deg i Visby med din kjære. Nyt kvelden når man kan snakke uavbrutt uten at et eller flere av barna enten klatrer på fanget, vil gjerne si noe eller vil dra en med på klatrestativet rett bortenfor.

Koooos dere :))
Klem fra Line (som her får 3 store barn tilbake etter ferie med sine mammaer og pappaer) Mao: her blir det liv!!

a piece of happiness sa...

Absolut bästa köpebullen.
Det finns en ny smak med Shrek på framsidan, mandel aprikos, den är också väldigt god.

Trevlig middag ikväll!

LiseLotte

signerat 71 sa...

Hej,
Låter ljuvligt med lite tid på tu man hand - NJUT!!!

Våra barn ska till farmor en sväng i helgen så då får vi oxå lite egentid. Tror att det är bra för både oss & barnen.
Kram J

Anonym sa...

Du får berätta vart ni gick och åt sen! Mina favoriter är trädgården på Isolabella, Bakfickan, Creperiet... mysiga ställen alla tre(dom är dessutom åretruntrestauranger)!

Johanna sa...

Ja, varför ska man krångla till det :-) Barnen ÄLSKAR ju dem!

härlig med lite tid på tu man hand.

Kari sa...

En gang om ikke altfor lenge, så håper jeg å få komme til Gotland. Ser virkelig ut som en ekte sommerøy... Er også litt misunnelig på det flotte sommerværet dere har i Sverige. Her i Norge er det på langt nær så flott... Kos dere masse i kveld!

Kari :-)

På vår udde! sa...

Har du testa dem med choklad som fanns förra sommaren??? To die for, jag lovar! Fasiken att de inte finns längre... Tror det var en speciall edition 2009 :-)

Kram vännen min!

Anonym sa...

anledningen till att de håller så länge stavas KONSERVERINGSMEDEL A MASSOR i just Pågens kanelgifflar :) Jobbar med mat och har faktiskt haft Pågens gifflar just som exempel på lång E-nummer lista...MEN GODA ÄR DE!!!

Dr Molly sa...

Man kan ju inte hjälpa att undra vad dom stoppar i dom där bullarna just för att dom håller sig så länge... något skumt?!? Men vi köper också dom och njuter! Kramar

Mikaela sa...

Ja, de verkar hålla sig "fräscha" hur länge som helst. Städade ur stugan i våras och hittade en påse med bullar från förra säsongen. Trots att påsen var öppnad så var bullarna fortfarande mjuka och inte ens mögliga... nästan så man undrar hur mycket konserveringsmedel som finns i dem =)

Gotlandsliv sa...

Vilket underbart betongbord! Får man fråga vart ni har hittat det någonstans? Älskar rosten i kombo med betongen... mmm! :)
Förresten var vi uppe i era krokar idag, och myste på stranden i Kyllaj. Mer Grekland på Gotland får man leta efter!

Kram!

Det ljuva livet i stan sa...

Åhh vad man blir sugen på Visby och Gotland när man läser alla inlägg om era turer där ... har inte varit på där sedan jag var 17 år (snart 33)!!

Visst är klänningarna från Åhléns supersöta, köpte två förra veckan en till dottern och en som vi gav till hennes kusin i 3-års present (o kanonpris också)!

Kram Frida

Anonym sa...

Hej
Det fina betongbordet..var kommer det ifrån? Är det ytästomme eller rostig metall. Svårt att se?
Vänligen Mia