fredag 2 juli 2010

STOCKHOLM TUR & RETUR

,
.
.


Japp, nu ska det njutas godsaker ikväll! I påsen finns min stora favorit när det gäller skaldjur - havskräftor. Till det blir det lite bubbel, vitlöksbröd, aioli och advocadosallad med rödpeppar! Mums!!!



Heeej Sköna Fredagskväll!
.


Oj, det känns som om det var eeevigheter sen jag var inne på lilla lapen men det var visst inte längre sen än igår morse faktiskt! Bloggberoende någon?!?!:)

Idag har jag iallafall tagit en liten tripp till Stockholm med "lilla familjen" (Trulle och Flisan har nu sommarlov med sin pappa). Uppdraget idag var främst att hitta ett par riktigt bra löparskor!(och att strosa runt och mysa tillsammans på stan förstås)



På Strandvägen med Beabus i vagnen. Vad jag gör på just denna gata? Jo det finns ju ett ställe där, som jag verkligen inte vill missa när jag besöker Hufvudstaden, gissa vilket??:) Dagens var:  skönaste klänningen från Day (såg att den just nu finns hos Redhe of Sweden med 30% rabatt!), träskor Gul & Blå, skärp MQ och väska Mullberry.


Eftersom jag har Sveriges finaste och bästa bloggsbesökare, så gör jag såklart som ni tycker att jag ska göra! Här är jag, tack vare era braiga tips, på butiken Löplabbet och provar nya löparskor. (Ehhh, om ni ska prova löparskor och springa på band och filma fötter och grejja - ha inte lång maxiklänning och axelbandslös bh för ojojoj vad saker fladdrar och far då!. Ett tips från en med just denna lilla erfarenhet....)


Lite senare står jag i urmysiga Östermalmshallen hos fiskbutiken Melandersfisk och spanar in kvällsmaten...



...och här står jag ännu en stund senare på Odd Molly och spanar in denna underbara dyrgrip IRL! Jag tycker denna jacka är hur läcker som helst och skulle gärna haft den framåt hösten, men prislappen var tyvärr liite för saftig (14 000kr) så det blev inget köp denna dag...

Sen kommer här Dagens skvaller!!! När vi var på Café Creme och tog en cafe latte på Nybrogatan idag var Prinsessan Madeleine där samtidigt och gjorde det samma. Hon var så strålande söt och såg såå glad ut!  (Dessutom var hon lite blondare, lite längre och lite rundare än jag trodde hon var, så nu vet ni det!:)


Nej, nu är det dags att duka ute och korka upp bubblet! Vi har 28 grader och full sol här i Småstaden ikväll - underbart!!! 




HA EN RIKTIGT HÄRLIG SOMMARKVÄLL!





22 kommentarer:

Anonym sa...

Hei :-)
Livet er herlig, hva?
Så utrolig skjønt å bare vandre rundt omkring, shoppe litt og spise på kafe uten å måtte stresse avgårde for å rekke det ene og det andre.. Ønsker deg og dine en fortsatt flott sommer! C`est la vie :-)
(Nyskjerrig; hvem er det som tar så flotte bilder av deg?)
Go`klem fra Arendal

Line fra huset på landet sa...

Hehe..jeg må le av dine beskrivelser når det kommer til å løpe på tredemølle på Løplabbet! Jeg kan nok absolutt tenke meg at en slik kjole du hadde på deg idag ikke passet til akkurat det formålet nei ;)
Men. Da håper jeg du uansett fant noen perfekte løpesko!!
Nam-nam...det så yammie ut det du hadde kjøpt til kveldsmat idag:)
Selv har jeg kjøpt inn deilig rosèvin, rosa i glasset er skikkelig girly-girl. Lovin it!
Kos deg ikveld:)
Klem,Line

A House With A View sa...

Oj vilken smarrig mat!! Klänningen är supersnygg, men kanske inte så praktisk att springa i :)

Kramiz aka

Karin L sa...

Låter som ett trevligt stopp i stan!! Det är så mysigt att handla mat i Östermalmshallen!
Ni märkte inget av rånet/gisslandramat på Handelsbanken vid just Östermalmstorg?

Charlotta sa...

Hoppas att du hittade några bra skor. Var det Löplabbets specialbutik för tjejer? Isf kanske de är vana med pinglor i maxiklänning...

Är avis på din middag, även om vi ska äta italienskt i Boston North End (Bostons motsvarighet till Little Italy i NYC) i kväll. Inte helt fel tror jag.

Ha det så bra,
Charlotta

Anonym sa...

Åh, "Gula Änkan" min favvo!!!
Hoppas att Ni får en toppen kväll!!

// Anki i Sälen

Anonym sa...

Tack för ett härligt inlägg! Såg inte en förvirrad man som rånade banken?! ;) Har ett tips/önskan på ett kommande inlägg: finns ju så mkt fint porslin i den där stilen som din frukostskål (vita). Vore kul om du samlar ihop lite smått å gott från olika märken å jämför. Hur ska man tänka för att inte ångra sitt köp? Jag såg att Sia har fått mkt fint, Himla har ju härligt porslin, Lots Living å även Matteus. Vad har du för servis? Samma på té/kaffekoppar eller annan stil? Hm.. rena djungeln ;) Önskar en fin kväll! Något speciellt ni firar? //J

Anonym sa...

Hej du! Hamnade på din blogg av en slump för några veckor sedan, och måste säga att ni bor i ett fint hus! söta gulliga barn och inte minst du som är så snygg och naturligt vacker! Ja jag är tjej och heterosexuell! men ville säga det ändå! hoppas ni har de mysigt ikväll! många kramar Lina

Ghislaine sa...

Nice to see YOUR Stockholm. Greetings and have a nice weekend!

Det ljuva livet i stan sa...

Hej,

Åhh längtar så till huvudstaden när man läser om alla roliga butiker du besökte idag ... men snart så, mindre än en månad tills man strosar runt på Stockholms gator igen! Har aldrig varit i Odd Molly butiken så dit måste man ju gå (däremot flera ggr på Dis och Hans Mikaels på samma gata).

Gillar blandningen av mode, inredning, familjeliv och mat på din blogg!!

Kram Frida

Camilla sa...

Håller med! Havskräftor är GOTT! Ser ut som om ni hade en toppendag i Stockholm!
Camilla

Anonym sa...

Hei!!! Hvilke sko endte du opp med?? Er så spent....... :-) Vil du dele oppskriften på avokadosalaten? Ha en fortsatt fin kveld!!!!

Jenny H /Finland sa...

Jag älskar din blogg, följer med dig dagligen och inspireras av din inredning, din klädsmak och ditt sätt att njuta av livet - du tycks njuta av även de små sakerna vilket är oerhört viktigt! Oj vad jag saknar fina Sthlm (har bott där). Stor kram! Fortsätt med din härliga inspirerande stil! Skön forts. på sommaren! Kram!

Kristin, Norge sa...

Hei!
Fantastisk fin og inspirerende blogg du har. Leser den nesten hver dag. Lurte på hvilken utførelse du har valgt på ditt Chicago sofabord. Er det hvit laminat og frostet glass nede, og er du fornøyd med bordet? Ha en fortsatt god sommer!

Milla sa...

Härlig dag ni verkar haft i storstan med prinsessfeeling :=)
Jag ÄLSKAR havskräftor (och skaldjur) och blir nyfiken på hur ni åter dem? Helt naturellt, eller "fixade" på nåt vis?
Det godaste jag ätit någongång i skaldjursväg är gratinerade havskräftor i nåt vitlöksjox på Långedrags värdshus i slutet på 80-talet. Jag letar alltid efter den ultimata upplevelesen men har inte funnit den igen... men havskräftor är ju inget man slösar med häruppe i Mälardalen direkt. haha! Kram Milla i Kvicksund

Anna sa...

Madde såg verkligen strålande ut på bilderna från London häromdagen. Kul att du såg henne IRL.
Älskar Melanders! Har ett presentkort som bara väntar på att användas.

a piece of happiness sa...

Det var ju lustigt. Jag var också på Strandvägen idag. Närmare bestämt Svenskt Tenn. ;)

Trots lång klänning blev säkert löparskorna toppen.

LiseLotte

Jennie sa...

Hahahaha! Jag kan se dig framför mig hur du känner "paniken" på löparbandet... Hehehehe!

Anonym sa...

Hej P!
Blev det några löpardojor???
A-S Wreeby

Anonym sa...

Åhh vilken underbar klänning, var helt enkelt tvungen att beställa den. Hittade för övrigt Odd Mollys MC-jacka till ett billigare pris här http://www.missgreta.se/produkt.asp?kat=5&artnr=ODD181A

Tack för en bra blogg.
Helén

Deniz sa...

hej .. tack för en fin sida.. jg ska precis flytta och blev inpirerat av din inredning.

jag maste fraga dig en sak.. nu sitter jag och kämpar med blogger och far inte det rätt alls..
hur gjorde du för att lägga in en innehallsförteckning in din blogg?
det funkar inte riktigt för mig. Min sida är http://leosvrld.blogspot.com/ vore tacksam om du kunde tipsa.
Hälsningar fran Zurich..
Deniz

simplicity sa...

Låter underbart kära söta P!!! Och sthlm ser såååå nice ut! Mötte även madeleine när jag var där... tänkte detsamma som du ;) Fast nu tror jag nog hon lagt på sig liiiite till efter NY resan... såg så ut. Fniss*

Ha en strålande solig dag.
kram
jannice