onsdag 14 juli 2010

TILLBAKA I SMÅSTADEN

.
.
.

I förrgår: 30 grader varmt, liten go smultrondoftande 1 1/2-åring och oslagbart vacker sommarkväll i södra Dalarna.


Bon noir mon ami!

(Det har ju faktiskt varit Frankrikes nationaldag idag;)

Här har vi en riktigt "pumsig bloggerska"!:) Tidigare i eftermiddags kom vi hem från vår lilla tripp norrut och nu har jag precis vinkat av våra trevliga vänner, som varit här och ätit middag ikväll (Meny: kall advokadosoppa med räkor, grillad kyckling + risotto + romescosås och till sist hallonpannacotta!) 




Igår: Jag och Beabus är i Norberg och ska precis gå in på det  klassiska konditoriet Elsa Anderssons. Gårdagens: ny helt underbar tunika från Odd Mollys Pre-fall som jag bara älskar! De har såå fina detaljer... Finns att klicka hem hos Redhe of Sweden.

Vilket gammeldags och rart café Elsa Anderssons är! Jag och Bea sitter med mina fina svärföräldrar och mumsar ljuvligt goda räksmörgåsar...

Så mysigt  vi har haft under dessa dagar i Dalarna, då vi bara tagit det lungt och njutit god mat och sköna bad. Sverige är verkligen som allra finast just nu, så ta en tur ut i naturen och njut av den vackra sommaren!

Nu väntar dock sängen här...gäääsp. Jag är så trött så jag kommer somna bums känner jag:)


Sov gott alla fina!


KRAM

.

14 kommentarer:

annika sa...

Härliga bilder från er roadtrip!

Njuter av ledighet, sol, bad & GRYM shopping här i Spanien just nu. Nästa vecka ska jag hem till småstaden där jag är uppvuxen. Ska bli härligt att njuta av svensk sommar & träffa nära och kära.

Kramiz!

Anna-Panna sa...

Hmmm...man borde kanske ta sig en tripp till Norberg. Min svärfar är ju faktiskt därifrån t o m. Ser supermysigt ut!

Kul att du är "tillbaka", det är ju verkligen beroendeframkallande sen man hitta din blogg (i höst blir det ett år sen tror jag). Sluta för guds skull inte blogga.

Jag skulle gärna vilja se bilder från ditt förra hus, om det är möjligt? Vet ju inte hur situationen ser ut riktigt, om din ex-man kanske bor kvar i det. Men jag fullkomligt älskar all din inredning!!

Ha en fin dag..... idag, torsdag! Den här mamman är uppe på tok för länge o måsta natta sig nu för att orka med torsdagen.

Kram på dig!

Emma sa...

Vilken underbar tunika! Kunde inte heller låta bli att klicka hem den! Tack för tipset.
Kram

Designing good life - Sarah sa...

Älskar gamla fina caféer. Kul att ni haft det så bra. Håller med - sverige är svårslaget när det är fint väder.

BLONDETTY sa...

Så FINA bilder som alltid! Ja, nu får man verkligen passa på att njuta av sommaren för den är ju helt underbar nu!

Vi Blondettysar har haft en kul girls-night-out i helgen och nu är det mycket lek och bus med barnen. Kul med lite kontraster i vardagen!

Ha nu en härlig fortsatt vecka i solen!

Kramar från oss

Jessica sa...

Härligt med minisemester! Ja, nu är verkligen Sverige som vackrast. Vi har haft fint väder sedan före midsommar och imorgon drar vi kosan mot Spanien. Bättre sommar kan man inte få!

Såg häromdagen att vi hade 1-års jubileum den 8 juli du och jag ;-) Det var då jag hittade din blogg och lade den som favorit. Av ngn anledning kommer alltid det inlägget upp när jag klickar på din blogg så jag måste alltid uppdatera. Det har varit ett mycket inspirerande år med fina inlägg om mode och inredning, bröllop, födelsedagar, dop osv....Tack för att du delar med dig!

Njut av sommar, sol och bad!

Kram Jessica

Anonym sa...

Äntligen är du tillbaka! Säger som de andra - du är beroendeframkallande :)
Ni verkar verkligen ladda era batterier när ni är lediga, precis som man ska. Jättehärligt!

Anonym sa...

Hello! Yes äntligen nytt inlägg =)Hoppas på många fler härliga inredningsinlägg... Gärna från ditt hem även om det är kul att se snygga bilder som du hämtar från andra sidor.. Men alltid extra kul när du visar nåt alldeles eget =) //J

sommar-rummet sa...

HEJ!
Saknat dig :-). Brukar kika in till dig dagligen... Har aldrig fikat hos Elsa, men de måste bara bli av. När vi hade vägarna förbi där för två sommrar sen hade de just stängt för dagen, synd. KRAM

Camilla sa...

Åh, den tunikan stod jag och klämde på när jag var i Stockholm igår. Det var dags för inprovningen av brudklänningen och sen passade jag på att glida runt på stan i min ensamhet :-)
Ha en toppendag!
Camilla

Unknown sa...

Saknade dina trevliga inlägg när du var borta ett par dagar =) Ni se ut att ha haft det mysigt - helt fantastisk sommar verkligen!

Anonym sa...

Hej!
Jag jobbar på ett tv-produktionsbolag och skulle vilja komma i kontakt med dig. Har du någon mejladress eller dylikt som jag kan nå dig på?

Med vänlig hälsning
Elin

Anonym sa...

Jag hjälper till!

Petras hotmail adress syns i profilkolumnen och är houseofphilia@hotmail.com

Anonym sa...

Hej,

dela gärna med dig av flera tips från Dalarna!

/Maria