tisdag 20 juli 2010

TISDAGENS TVÅ TIPS


.
.

Söta lilla klänningen!



Tjingeling!



Denna soliga tisdag tillbringas på stranden, varvat med små turer upp till huset för att tex äta en glass, hämta en bok eller dricka lite saft. Är just nu uppe en snabbis bara för att tipsa om två riktigt bra köp jag gjorde förra veckan!:)

Tips nr uno: Lilla blanka fodrade klänningen med volanger på översta bilden. Kommer från HM, kostar nästan ingenting och är såå söt! Visar lagom mycket av allt och ett riktigt kap tycker jag. (Hade den på tjejmiddagen i torsdags och trivdes såå bra i den) Skärpet, som inte är i konstläder, hör egentligen inte till men kommer även det från HM. Klänningen finns även i svart men denna pudriga är ju så mycket mer sommar!

Tips nr duo: En "life-saver" för oss småbarnsmammor som inte direkt får sova vår "skönhetssömn" alla nätter. Detta är den andra tuben med Hylexin ögonkräm jag beställt och den är verkligen jättebra  mot mörka ringar och trötta ögon. Stimulerar tydligen blodflödet på något sätt. Kostar 493 kr så den är lite dyr men dock riktigt dryg! Finns hos Vivamondo.


Superduper krämen mot trötta ögon!


Är det någon annan förresten, som har ett tips om någon riktigt bra skönhetsprodukt eller "husmorsknep" som ni vill berätta om? Dela gärna med dig!!! Det är så himla bra att höra om några av alla dessa skönhetsprodukter som finns att tillgå verkligen funkar IRL!:)


Nu - back to the beach!:)


VI SES!



..

23 kommentarer:

Gro sa...

Takk for tips!! Det trengs - her er det urolige netter i varmen *gjesp*
Skal klikkes hjem umiddelbart!

Da vil jeg tipse om Dermalogicas Daily Microfoliant!!
Den gjør huden babymyk - og øker blodsirkulasjonen i ansiktet så man får glød og ser riktig fresh ut hele tiden.
Jeg er hvertfall helt avhengig og føler meg gusten om det går et par dager mellom.

Anonym sa...

Söt kläning, ska till hom idag ska kika på den då.
SKönhetstips ifrån mig är mary kays satin care handset. Tre produkter en fet kräm, peeling och en handkkräm. Luktar underbart och mjukar upp både händer och fötter funkar även som kropps peeling.

Kram Kristina

Unknown sa...

Den där klänningen har jag också hittat. Ett riktigt fynd & oh så trevlig att sippa på ett glas vitt i.

Jag vill tipsa om Boots No7 produkter. WOW! speciellt deras serum - och till bra priser. Och nu verkar ju Boots komma till SWE så det är glädje.

Anonym sa...

Ljuvlig klänning och ögonkrämen är nästan något jag borde (läs måste) testa.

Måste tipsa om lite handkrämer; Kiehl´s är ett riktigt under för riktigt torra och trötta händer, sedan är jag även barnsligt förtjust i handkrämerna från L´occitane.

Annars måste jag ge tummen upp för Ole Henriksens ansiktsprodukter!

Anonym sa...

Psst det är samma innehåll i vanlig hemorrojd salva men till ett lägre pris...

Therése sa...

Har sett många ha den klänningen och provat den själv, men den blev alldeles för "flickig" på mig - så den fick hänga kvar. :-)

Magnhild sa...

Takk for en super blogg! Jeg følger deg fra Norge, og blir sååå inspirert til å reise til Gotland!
Elsker fra før Stockholm.
Har også en jente fødd i februar 09, og synes du er så flink til å kle opp veslejenta :-)
Den kjolen til HM skulle jeg sett i forrige uke, sikkert solgt ut nå.....super søt.
Ha herlige dager i solen, her regner det...
Klem

Anonym sa...

Söt klänning och bra med tips på ögonkräm. Jag tycker liksom Pethra ovan att Ole Henriksen har väldigt bra rengöring etc. Skall jag bara tipsa om en produkt så får det dock bli M.D. Formulations Vit-A-Plus Firming Masque som verkligen är helt suverän! Kram Linda

Anonym sa...

Jag stavar som en kråka- M.D. Formulations Vit-A-Plus Firming Mask skall det vara - inget annat!

Anonym sa...

Älskar din blogg! Är inne varje dag och hälsar på:-)Myser till vackra bilder och din härliga vardag. Fina små skatter och positiv och urgullig mamma (ja en trevlig herr H också fast han är lite mer i periferin;-). Ha en underbar semester på ön. Tack för all inspiration!

Anna i Göteborg

Anonym sa...

Jobbar du med inredning eller mode när du inte är mammaledig?


Mia :)

Hannah Nyström Lindau sa...

Hej,
vill rekommendera IS från FACE Stockholm , ersätter dag-, nattcreme serum, ögoncreme och primer. Det här är Gun Nowak grundarens favorit också. Den är framtagen av en professor i biokemi. Helt fri från syntetiska tillsatser. Besök FACE nästa gång du är i närheten av en butik. Priset är 1295:-, men värt det med tanke på vad man får.
Fortsätter med glädje att läsa din underbara blogg.
Kram Hannah

Anonym sa...

En riktig lifesaver i dessa bikinitider är att smörja med zinksalva, exempelvis natusan, efter bikinilinjerakning så slipper man de där hemska "röda nopporna".

Anonym sa...

Hej har köpt en microd. mojäng från tv shop som är helt grym kram

Anonym sa...

Tack för en rolig och inspirerande blogg och framförallt till dig som är positiv och VILL dela med dig av " ditt".
Jag har inte några dunder krämer eller så,utan rekommenderar Niveas produkter.Whash Gel och Den feta blåa hudkrämen. Den fungerar bra och jag tror att det ( med viss reservaton)är ungefär samma innehåll + bra pris.
PS har sett likadan ut de senaste 10 åren!! ;)Skrynkelfri alltså!

Marta - livet på landet sa...

Hei!

For en flott blogg du har!
Nettopp oppdaget den, og legger deg til listen min, så jeg kan fortsette å følge deg!:)

Ha en fin kveld!
(Heldige dere som har pent vær, her er det regn, regn og atter regn...)

Anna sa...

Vilken söt klänning! Den var helt ljuvlig! Mitt tips är ringblomssalva en riktig räddare i nöden. Läker eksem, är perfekt för torra händer och fötter och läker även små sår på söta barn!

Njut av Gotland!

sienneis sa...

http://smartavardagstips.blogspot.com/

Där finns bra tips rent generellt, vet ej hur det är med skönheten... Jag har noll koll där, dricka vatten i mängder, äta bra och försöka sova är väl det jag gör :D

Glad sommar

Creative Lounge sa...

Brukar förvara ögoncreamen i kylskåpet.
Perfekt på morgonen för att vakna till
och få bort ev svullnader.

Sothys "SPA märket" har fantastiska men dyra produkter som jag använder just nu.

Ha det gott!
Kram Evelina CL

Anonym sa...

Hej,
vill tipsa om Lancomes Genifique serum. Räddaren i nöden.Dyr men beroendeframkallande. Tror att det var årets skönhetsprodukt bla i tidningen Glamour.
Hälsn Anna

Anonym sa...

Hello, den bästa krämen för mjuka fina fötter är: apotekets Locobase Repair tycker jag som även har den i ansiktet morgon å kväll =) Tack igen för en superbra blogg! //J ps. önskar ett inlägg om fin té/kaffebjudning-dukning. Var så kul att få se din dukning med det där fina blåa porslinet. Nyfiken hur du skulle göra en vacker afternoon the dukning =)

Det ljuva livet i stan sa...

Klänningen från HM (som jag tydligen missat helt) är verkligen superfin ... o jättefint med ett skärp till!!

Kram Frida

Anonym sa...

Hej!

En klassiker som stått på mitt sängbord i snart tjugo år, Elizabeth Ardens "Eight Hour Cream". Alltid på läpparna innan jag sover, på nariga nagelband, torra hälar och onda små sår, den är helt suverän. Väldigt dryg och därför inte speciellt dyr!
Den enda nackdelen är doften, mannen är inte förtjust så han vill pussas godnatt innan jag smörjer in läpparna! Jag tycker att den är helt ok och hundarna älskar den och skulle säkert äta hela tuben om dom fick chansen!!

Sen finns inget bättre för torrt, behandlat, skört och slitet hår än Redkens "Extreem" serie. Shampoo, balsam och ett superbra "antisnap, leave in medel. Kan verkligen rekommenderas!

Tack för din fina blogg! Trevlig sommar.

Kram Helena