måndag 16 augusti 2010

GÅRDAGENS UTFLYKT

.
.


Skatterna i full storm!:) På det häftiga stället vi var igår fanns en stor motor där man kunde prova olika typer av vindstyrka. Gissa om det var uppskattat...Hej eftermiddag!


Några av er kanske undrade var vi tog vägen igår? (Såg när jag kom hem att jag ju missat en bokstav i inlägget och skrivit att vi skulle till "helig ort" hihihi. Hemlig ort skulle det ju stå så klart!!! Så nej, vi tog inte ett snabbplan till Mecka utan bara bilen till Södertälje!;)

Vi har ju haft en presentkort som legat sen julafton och väntat på att bli utnyttjat och nu så var det alltså dags att åka till Tom Tits Experiment! Ett riktigt smart, stort och mycket annorlunda "lekland" där barnen får, under roliga former, lära sig en massa om kropp och fysik. De experiment som fanns var riktigtuppskattade av framförallt Trulle som verkligen hade jättejättekul!Gårdagens jag (med absolut bästa och smidigaste barnvagnen, Mountain Buggy Swift) utanför Tom Tits Glasscafé.

Hjääälp, vem krympte skatterna???:) Typisk "Tom Tits grej" med jättejättestora möbler. (Det måste ju förresten vara så här liten Bea känner sig!)

Åka "Robotarm" var tydligen riktigt riktigt häftigt:)


Så om ni har lite större barn och vill göra något roligt som dessutom gör era skatter "lite smartare" så är Tom Tits ett hett tips!!!


Nu ska jag baka en mumsig chokladkaka med Flisan som jag lovat(både hon och jag ääälskar smet, så vi får väl se om det blir någon fin kaka till fikat)(och ja, jag kör lchf fortfarande men med undantaget: viktiga skolpremiärer!!!:)


Toodeloo raringar!

.
.

12 kommentarer:

Anonym sa...

Kul ställe, vi var på ett liknande i Karlshamn som var jätteul för alla, även vuxna....nu måste jag ju fråga....du måste ha ett enormt klädkonto eller? Nya klädinköp jämt....kanske tjänar du bra men ändå väldigt mycket shopping över lag.....gillar din blogg och följer den dagligen....

Anonym sa...

Ja visst är det kul på Tom Tits! Vi var där i juli, jag och mina barn (9 och 17 år) och jag blev positivt överraskad över alla kuliga grejer, där fanns nåt för alla! Ett mycket bra utflykttips för familjer med lite större barn, men det man ska tänka på är att det går åt MINST en halvdag, ja nästan en hel :-)
Kram Ulrika

signerat 71 sa...

Så kul barnen verkar ha haft det - tror mina kids skulle uppskattat det till 100%.

Vi har varit i Småland i helgen och barnen har roat sig i ett stor luftkuddeland plus i en bassang med stora plastbollar som de kunde kravla inuti.
Kram J

Anonym sa...

Hej Philia,jag känner bara gör att ge ett tips ang "de blå stora fula studsmattorna"
De går att gräva ner i marken..syns inte alls så mkt o då behöver man inte heller ha det fula nätet. man kan även ha trall runt i gräset så kan man ta av skor mm där.
ungarna tycker ju att det är så kul att hoppa! =)

Åsa sa...

Godkväll!
Vilka härliga bilder! Dina små är ju bara för söta!
kram Åsa

Anonym sa...

Hej Måste skriva något om ovan stående som undrar över ditt klädkonto-Låt var och en bestämma vad man lägger sina pengar på.Tycker själv det är jättekul att handla tex odd molly som jag ofta gör trots att jag har en ganska liten lön.Så handla på .kul att du visar.Jätte fin blogg. Mvh Lena

Anonym sa...

Hej!!

ÄLSKAR att få se va du har handlat så sluta inte att visa =)

Anonym sa...

Tom Tits är verkligen kul ! Vi var där i somras men missade "utedelarna" då det spöregnade den dagen :) Men vi hann knappt med att se allt inne så det gjorde inte så mycket. Åker gärna dit igen !

Kram Kicki i Åre

Anonym sa...

Jättefina fotos och blogg du har här-jag gillar!

sandra sa...

Såg jätte roligt ut där! Har hört talas om det men tror mina barn är lite för små än! Kramar!

Line fra huset på landet sa...

OJ! Dette så ut som et perfekt lekeland for barn..OG voksne:)
Må sjekkes ut;)
Herlige bilder av barna P!
Gode klemmer sendes herfra

Mikaela sa...

Hej!
Jag tycker också om din blogg, väldigt mycket! Du verkar vara så rar! Jag undrar bara över vagnen, Mountain Buggy Swift, hade du den med liggdelen också? Var den lika toppen då? Det finns ju de som hävdar att den är ostadig?! Jag tycker den verkar grym men man blir ju lite osäker.
Ha en toppendag!