onsdag 18 augusti 2010

GODMORGON FRÅN OSS

.
.


Skatterna sitter och tittar på Barnkanalen just nu! Verkar vara något riktigt riktigt spännande. (Indianhalsbandet av svarta fjädrar, som sitter i den lilla ramen över soffan, har jag fått efter min farfar. Ja, han var ju inte själv indian men han gjorde en expedition i Amazonas djungler och tog då hem både giftiga spjut, smycken och masker.)Godmorgon solstrålar!


Kikar in en snabbis för att önska er en strålande onsdag!!! Idag är det bla shopping av regnkläder och stövlar till skatterna som står på schemat. Har ni några braiga tips kanske?:)


Visst ser de ut att vara helt upplsukade ut av tv:n? Så gulligt när de myser så här tätt tillsammans:) Skatternas dagens: Flisan klänning PoP, jeans HM. Bea tights och topp PoP, kofta Tommy Hilfiger. Trulle piké RL och jeans Levis.Nu tar vi tag i dagen!


KRAM


.

9 kommentarer:

Anonym sa...

KappAhls regnkläder vann tydligen bäst i test i år. Vi hann dock köpa andra (Didriksons) som ja.. verkar helt ok. Gummistövlar har vi ärvda från Tretorn, de känns också rejäla och bra. Har dubbla uppsättningar till stora tjejen med ett par från Vincent i neoprene som jag gillar skarpt, materialet och passformen känns väldigt bra.

Sofia

Hanna sa...

Ja regnkläder behövs verkligen i vårt land. Vi har haft åhlens, polarn och pyret och Didriksons till vår lilla stjärna. Didrikson's vinner om du frågar mig. Jag tycker de är kanon bra samt att luvan har en så bra passform och sitter bra på huvudet. Dessutom är de finast tycker jag, jag gillar inte massa onödiga tryck i form av Bamse mm på kläder.... men det är ju en smaksak.

Trevlig onsdag till er!

Anonym sa...

Mitt tips: Undvik galonisar eftersom huden inte andas i detta hemska plagg. Jag tycker att POPS vattentäta vindställ är överlägset =) Gummistövlar från Tretorn fungerar utmärkt. //J

sandra sa...

Regnkläder gillar jag PoP och didrikson, stövlar brukar vi köpa Tretorn eller Vincent. Tycker Vincents fodrade är bra!

Anonym sa...

Kappahl var best i test!!! Jeg kjøpte det gule settet til mine barn, og er kjempefornøyd! Artig med en sprek farge! Rimelig er det også!

Lykke til!!

Designing good life - Sarah sa...

Instämmer med Tretorn men lägger också till Viking. Regnställ brukar det blir Didrikson för det mesta.

I helgen blir det inventering av liknande produkter hemma hos oss...

Ida/Sprall sa...

Hunters barnstövlar är helt fantastiska! De är verkligen uppbyggda ordentligt vilket de flesta andra gummistövlar för barn tyvärr inte är och så är dom ju super snygga! Vi har dem i flera olika färger på frå webbshop (fraktfritt!), varmt välkommen att kika in!

Anonym sa...

vilka otroligt vackra och gulliga barn !!

Anonym sa...

Hej!

Jag läser din blogg nästan dagligen och vill tacka för bra läsning :) Din blogg är en bra blandning av sådant som faller mig i smaken.
En sak som jag saknar lite är kanske klädtips, eller annat som rör inredning, sysslor om din son. Själv har jag nämligen bara söner och tycker det skulle vara kul om du villa slänga in ngt klädtips eller var du helst shoppar åt honom eller andra mer "pojkiga" saker. Uppskattar äver "tjejbiten" såklart :) Jag uppskattade verkligen inlägget om makeovern av Trulles rum!! Mer sådant skulle glädja även oss pojkmammor :)

Kram