måndag 23 augusti 2010

I LEKSTUGAN

.
.

Skål och välkomna till mig!:) Bea har kul ute i lekstugan tidigare idag.



Hallå solstrålar!

Här sitter jag och är i valet och kvalet om jag ska tapetsera om sovrummet och gästrummet eller bara gästrummet eller sovrumme!?!. Har hittat en supersnygg tapet som jag tror det får bli och nu kommer andra frågeställningen; ska den då vara rosa eller svart??Många jobbiga val blir det ibland!;)

 
Bea gillar verkligen att pyssla inne i sin och Flisans lilla stuga. Här har hon dukat fram fejk-jordgubbar på sitt lilla bord,  som jag skulle smaka... (Beas dagens: kofta Mexx, tröja och jeans PoP)


Jag återkommer lite senare med pics på den fina tapeten jag hittat så kanske ni, snäälla sööta bloggisar, kan hjälpa mig med färgvalet sen!:) 


Soo long vänner!


.Psst, Jag letar efter en stoor, svart eller vit, fransk spegel (alltså en så som är rundad upptill). Är det någon som kanske vet var man kan hitta en sån!?!


.

20 kommentarer:

Anonym sa...

Hej,
P&B Home har sådana speglar som jag tror att du eftersöker. Kolla deras hemsida om återförsäljare!

Ha en bra dag!
/Maria

Anonym sa...

Hej!
Tack för att du lyser upp våra dagar!!

House Doctors har dom speglarna.

MVH J

Anonym sa...

hej, tycker du ska tapetsera om erat sovrum :) Har faktiskt undrat över fondväggen. Det enda i erat fiiina hus som jag inte gillar ;) Passar liksom inte in i det övriga perfekta inredda huset =) Innan jag sett tapeten så säger jag svart =) Har tyvärr inget tips ang. speglarna förutom HD. Tack snälla du för en helt underbar blogg. Love it!! //J

Anonym sa...

Tapetserar du om gästrummet så är du HELT GALEN! Den är ju underbar o ovanlig, svårt att hitta liknande! Sovrummet är det fin tapet, men jag hade nog tagit den :) Ska bli spännande att se vad det är för tapet!
Kram Anna

FruSofie sa...

Vilka underbara bilder ifrån Lekstugan, vi får snart lekstuga till våra barn som jag hade tänkt renovera i liknande stil som denna så det var jättekul att se!
Kram

Frans and Friends sa...

Det finns en spegel i den modellen på IKEA som nyhet för hösten. Iofs i silver och lite mer "stram" i modellen än de gamla franska. Färgen går säkert att fixa, priset är ju överkomligt :) Annars är det nog House Doctor som redan nämnts här.
Blir spännande att se vad du skall tapetsera :) Tack för en fantastisk blogg!!

MITT VITA HUS sa...

Hej P!

Jag köpte min house doctor kaminspegel på Vass inredning i Stockholm, dom hade silver, svart och vit hemma i alla storlekar:)

lycka till med tapeterna, kul med nått nytt:) och tack förresten för receptet på aubergine gratängen med köttfärs! Den var mums:)

kram M

Katarina sa...

Hej,
vet att Vita Hem här i Sickla hade en sådan tidigare. Prova och ring dem och hör efter.
08 714 05 00
http://www.mamut.net/vitahem/subdet26.htm

Lina sa...

Hej! Din blogg är verkligen helt underbar! :-D Så fin! Angående spegel tror jag att IKEA kommer börja sälja en sån, om de inte redan har gjort det. Vet dock inte vilka färger den ska säljas i...

Anonym sa...

Hallå!
Jag fick en spegel i 30-års present, House doctors snygga svarta....jag bara älskar den. Jag tror att den hade passat jätte fint hemma hos er! Angående tapeten, svart skulle jag säga, man tröttnar fort annars...hemma hos mig är det så ialla fall.
Tack för att du delar med dig!

Unknown sa...

Tycker även jag att om du gärna vill ändra någonstans så välj sovrummet. Eran tapet i gästrummet är ju så cool.
Vad jäller färg så tror jag utan att sett dem på svart pga att det är lättare ändra färg på assosearer. Ha nu en skön kväll, kramizar

Beate i Husets Hjerte sa...

Det var så kult med det gulvet i lekestua! Takk for bra tips!! Ha en fin kveld.

sandra sa...

Åh så fin lekstuga! Vill också ha en till mina pojkar, om dom nu vill leka i den men än tror jag det kan gå!

Anna-Panna sa...

Ikea har ju en sån spegel i sitt nya sortiment,den är riktigt stor. Dock tror jag att den bara finns i silverfärg....men det kan ju en sprayburk råda bot på ;)

Spännande med nya tapeter! Du som har så snygg i sovrummet redan. Men tapeter finns det ju en djungel av, svårt att bestämma sig. Bra med bloggen då :)

Söta Bea i sötaste lekstugan.

KRam

STYLIZIMO sa...

For en herlig lekestue <3
Holder en knapp paa svart tapet uten og ha sett de. Kanskje jeg endrer mening naa jeg ser tapetene.

klem Nina

Signe 1 sa...

jag köpte min svarta kammarspegel från house doctor hos goa mia 'hem och lycka'...i hennes nätbutik.

lycka till med färgvalet nu!

kram sofia

SamogSofie sa...

Hei; hvor kommer lekstugan deres fra ? Den så nydelig ut - og akkurat passe stor :)

SollenkrokaBy sa...

Oj vilken fin lekstuga!
Verkligen bra inspiration för mina små tjejers stuga som vi ska försöka få till!

Kram Lonka

Anonym sa...

vassinredning.se har sådana speglar i 3 olika färger och 3 olika storlekar i bra pris! Tänkte själv beställa en mellanstor spegel där

Victoria sa...

Vilken fin lekstuga! Vi ska snart flytta och där finns en gammal lekstuga på gården, fick väldig lust att piffa den när jag såg dina bilder!
För övrigt gillar jag din blogg jättemycket!
Kram Victoria