onsdag 25 augusti 2010

MYSIGASTE PLYSCHMYSEN



Ikväll visar jag mig från min bästa sida!:)


Godkväll raringar!


Kikar in för att önska er en mysig kväll! Själv smyger jag runt och myser här hemma i min nya och den absolut finaste hemma-outfiten ever; Mah-Jong från Odd Molly. Kolla bara in rosetten på rumpan med små fastnitade strass-stenar, kan det bli rarare?:) Love it! (Samma söta strassrosett sitter även bak på byxorna) Finns att klicka hem hos Redhe of Sweden.

Nu blir det en kopp gott thé och en deckare på tv:n!


Vi ses imorgon!


KRAM

.

34 kommentarer:

Anonym sa...

WOW!!
Ser fin ut
KLem K

signerat 71 sa...

Så snygg!!!
Kan ibland vara svårt att hitta riktigt fräscha "mys"-kläder, men denna var riktigt lovely!
Kram J

Gro sa...

Høres ikke dumt ut. Ha en riktig fin kveld :)

Josefin -Happy Days- sa...

Den var verkligen jättefin, ser så mysig ut! :-)

Anonym sa...

Hej mycket snyggt men du har 2 snygga sidor .Ha det gott Lena

Camilla sa...

Gokväll!! Men så ljuvlig outfit, härligt att mysa omkring i annat än halvsunkiga joggisar. Det blir så mycket roligare när man gör på ditt sätt!
Ha en skön kväll!
Camilla

Karin - AlicesMamma sa...

Snygg! Gillade inte plysch-dressen ur förra årets kollektion, men denna var helt ok!

Du låter som värsta dröm-mamman som bakar muffins tills barnen kommer hem från skolan... Sån vill jag också bli!

Ha en fin kväll :)

Anonym sa...

Fin fin mysdress! Tyvärr lite väl dyr... nästan 3000 pix :-0 ... Men fin var den :-)
Kram Ulrika

Anonym sa...

Helt sjukt att du har så dyra myskläder. Det måste finnas något bättre att lägga pengarna på. Men du får göra som du vill med dina pengar såklart...
Söta barn, snygg tjej, fint hus - allt är perfekt och kul att kika på. Men att ha myskläder för 3000 spänn - där går gränsen!

Linda sa...

Fin dress. Mkt nya kläder på sistone, du får en hel del genom ´´reklam´´ numera kan jag tro? Ingen kritik alls, du har fått mig att få upp ögonen för Odd Molly och jag har faktiskt "härmat dig" på en hel del fina Odd Molly plagg jag kanske annars aldrig fått in i garderoben =)

Kram
Linda

Tanja sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Tanja sa...

Oh, it´s so cute!

Hah, someone must be jealous (the comment above)... ;)

Anonym sa...

Hello!

Har du tänkt springa tjejmilen??

Anna

Unknown sa...

Oj vad fin den var! Jag är faktiskt grööön av avund, hade jag haft råd hade jag köpt den direkt! Annars är jag inget fan av Odd Molly, då det har blivit så uttjötat. Jobbade extra på restaurang Sjömagasinet ett tag och en kväll hade säkert hälften av alla kvinnliga gäster Odd Molly på sig (jag skojar inte), och det var ändå flera år sedan.
Inte roligt när folk ser klonade ut, som det lätt blir i större städer.

Kram Catta

Anonym sa...

Så snygg du är i din Odd Molly plyschdress, blir så sugen på att köpa en likadan. Men på mig sitter den nog inte lika snyggt... Dyr javisst, men man lever bara EN gång och livet handlar om prioriteringar.
Kramar

Anonym sa...

Ojojoj så DYR mysdress men väldigt fint ser det ut :) Din man har tur han ;) Själv går jag runt i riktigt sunkiga (men billiga) myskläder här hemma.. Fast dom e sköna ;) Kan du inte visa dina äppelmuffins som du bakade? Köper du BARA Odd Molly??? Hittar du aldrig nåt fint på billigare affärer? Ha en fin dag! //J

Anonym sa...

Den är jättefin, verkligen!
Men inte kan du väl säga att du inte är rik...?
För vem annars går och köper myskläder för så dyra pengar.... myskläder liksom.... hmmm...
Vi andra går nog runt i HM-dressar tror jag..

Hur som helst, ha det gott!!! Kram Jossan

Anonym sa...

Men hallå....Rik? Det finns något som heter reklam och då kommer plaggen hem gratis...Så låtsasrik kan alla vara även the perfect Philia:)

Anonym sa...

Jag har oxå många Odd Molly plagg (föredrar skandinaviska designers, Line of Oslo, Branting osv) men blandar med bl.a H&M precis som P gör. Vill oxå gärna ha den mysdressen, men vill handla så mkt nytt till huset just nu. Så även för oss som gillar OM och andra dyrare kläder finns ju en smärtgräns. P har knappast råd att köpa allt hon vill ha heller.

Rikedom är väl relativt. Men jag tror inte P får hem dessa plagg gratis. Är det så konstigt att en del har råd med mer än andra?

Det är bara att gratulera dom som har råd, jag känner mig ofta lyckligt lottad så sett. Men det är ingen idé att vara avundsjuk på andra, det finns alltid dom som har det ännu bättre ställt.

P har finfin smak, och denna blogg inspirerar mig hur mkt som helst! =)

Kram/Greta

Anonym sa...

Har du fått denna dress? Enl. lag måste redovisa det på en blogg i så fall. Att man måste skriva om man man har fått ngt från ngt företag. Jag antar att din dress kommer fr ROS?

// F

Anonym sa...

INGENTING i livet är gratis!!!!

studio karin sa...

Hej P :)
Jag lade en kommentar under Black vs Fuschsia, om du inte kollar gamla kommentarer och missar den, kram karin :)

studio karin sa...

...jag glömde att presentera mig (för det gjorde jag i andra inlägget om hur du väljer taper) men jag tror att du känner igen mig om du kikar på min blogg ;) Kommentaren handlade om hur du väljer en tapet utifrån en inredningsarkitekts syn.

Anonym sa...

men snälla. hon har väl köpt den!! //J

Anonym sa...

Har hittat din blogg i sommar o nu går det inte en som jag inte tittar in hos dig. Jätte härlig stil du har och att du bjuder oss läsare på så många fina foton. Fortsätt med det.

Måste tipsa dig om ett företag som jag kom i kontakt med i våras www.zbh.se
Denna fick jag i mailen häromdagen:
http://np.netpublicator.com/netpublication/n99853985

Tror du skulle gilla grejerna. Själv är jag helt såld. (Tro nu inte att jobbar jag för detta företaget!)Men jag hade själv ett inredningsparty under våren och blev inte besviken riktigt kul även om jag är en aning skeptiskt till dessa forum. Bara ett litet tips eftersom jag aldrig har hört talas om dem förr.

Ha det gott!

/Mia

Alexandra sa...

Åh så fin den är!

eva sa...

HÄRLIG MYSDRESS OCH SNYGG.DU SKA VETA ATT DU ÄR EN HÄRLIG PERSON.BLIR ALTID GLAD OCH PIGG AV ATT LÄSA DIN BLOGG.INTE MÅNGA SOM BJUDER PÅ SIG SJÄLV SOM DU.BLANDAR SJÄLV MINA KLÄDER MED MÄRKES OCH H&M.MEN AVUNDSJUKA FINNS ALLTID DÄR TYVÄRR.
KRAM EVA

Anonym sa...

Hej Philia.
Känner att jag måste lämna en kommentar nu. Vill först och främst säga att mysdressen är mycket snygg, liksom så mycket annat du visar. Vidare skulle jag vilja råda dig att inte överhuvudtaget besvara/bemöta de avundsjuka kommentarer som tyvärr skrivits ang. detta inlägg. Visa att du står över den trista jantelagen genom att helt enkelt ignorera den. Kan säga så mycket som att jag av olika anledningar inte mått så bra under ett antal år, men att jag genom att t ex läsa din blogg känner hopp om att livet faktiskt kan vara gott - och att det kan bli så även för mig. Just detta, kombinerat med mitt stora intresse för inredning, är mina skäl till att besöka din blogg dagligen. Jag menar att det är viktigt att DU är DU och att DU skriver om det DU vill i DIN blogg. Den som inte tycker om det bör ju rimligtvis hitta bloggar som faller just dem i smaken - eller hur. Alltså var den "största" och ignorera. Med massor av kramar önskar jag dig allt gott!

Anonym sa...

Vilken härlig dress den tror jag att jag också ska beställa. Håller med föregående det är upp till var och en vad man vill lägga sina pengar på. Du har en skön stil och hoppas du fortsätter att visa dina inköp det INSPIRERAR. Kram Rita

Karlssons skafferi sa...

Fy för tarvliga kommentaren! Heja Philia! Härligt med snygga myskläder.

Anonym sa...

Hallå Philia, känner mig nästan lite "skyldig" nu som uppviglare ;-) Skämt åsido, så reagerade jag i ett inlägg längre upp att din finfina mysdress var så pass dyr. Sen hakar det på kommentarer som en del inte är så trevliga. Men visst måste man kunna säga, som man gör kompisar emellan ;-) Skitsnygg dress, men vad DYR den var! Sånt jag säga till mina kompisar utan att vara syrlig, elak eller avundsjuk. Jag gillar verkligen din blogg och sluta för guds skull inte blogga. Du bjussar på dig själv på ett ovanligt osjälviskt sätt som du ska ha stor cred för. Sen hoppas jag att man ska kunna kommentera saker på ett TREVLIGT sätt, tycker man märker att en del slänger ur sig saker bakom en anonym fasad, saker som de aldrig skulle våga säga öga mot öga mot nån, men det är väl bloggvärldens baksida. Oj vad långt o svamligt detta blev, hoppas du fattar vad jag menar. Keep on writing baby, du är en STOR inspirationskälla! Kram Ulrika

Anonym sa...

Hej!

Jag hade bara tänkt skriva en liten kommentar hur mycket du inspirerar och att din blogg verkligen är som en "feelgood" film, så är din blogg en "feelgood" blogg. Jag blir alltid på bra humör när jag tittar på alla vackra bilder och läser det du skriver, för att du har ett så positivt och härligt sätt att skriva på. Det känns som om du verkligen trivs med livet och är riktigt duktig på att ta vara på dagen och se till att skapa härliga stunder och minnen. Jag själv har haft perioder i livet då jag inte har mått så bra och har under resans gång lärt mig att påverka mitt eget sätt att bemöta och ta vara på livet. Det viktigaste jag har lärt mig är ju att man inte kan vara alla människor till lags, vilket jag gärna ville och tyvärr ibland hamnar i den fällan igen...men, men, det jag vill säga är ju att man bara kan ta ansvar för sig själv och hur man väljer att förvalta sin tid här på jorden. Det känns som om du gör det och genom att ha följt din blogg i ungefär ett halvår, så känns det nästan som om man känner dig och vill bara skriva att DU verkar vara en TOPPENVÄNINNA, SUPERMAMMA och en riktigt snygg och mysig FRU, vilket tyvärr kanske retar de mindre lyckligt lottade. Ville bara skriva precis som några andra skrivit också...dett finns ju alltid missunsamma människor i ens närhet eller i periferin som har svårt att glädjas med andra, tråkigt...men varför lägga någon energi på det?! Som Mia Törnblom skrev i sin bok och berättar på sitt föredrag om dessa energitjuvar...varför lägga energi på dem och låta dem flytta in i ditt huvud " de jävlarna betalar ju inte ens hyra!" ; )
Hoppas att du får en toppenhelg...och PS, du var supersnygg i din dress, men är ju även grymt imponerad av hur fin du är i allt, dina joggingrundor ger ju finfint resultat.
KRAM från Vivi

Johanna sa...

Hejsan!
Du är grymt snygg i dressen, P!

Fick själv en nästan likadan i brevlådan idag, fast förra årets modell. Håller med ovan "anonym" om att det är mycket pengar, och det är ju härligt att kunna unna sig själv lite hemma-lyx-mysplagg också :-)

Älskar som många andra att läsa din blogg med all härlig inspiration!

Kram
Johanna

Brunkullan sa...

Oj! Här var det många missunsamma kommentarer! Trist!
Tycker dressen är ursöt, och även om jag själv inte har råd, så skulle jag inte tveka att köpa några Odd Molly plagg om jag hade det:)
Som tur är bestämmer alla själv var ens egna pengar ska gå!

Din blogg är en av de mest inspirerande bloggar jag läser, och du ska fortsätta vara som du är, blogga som du gör och strunta i alla Jantelagare!!

Kram Susanne