onsdag 1 september 2010

FINT HÖSTNYTT

.
.

Skål!:) Kvällens är min nya Odd Mollyförälskelse från Country Dreams!


God kväll raringar!


Ikväll var vi i mamsen och papsens fina lägenhet och åt och drack riktigt gott! (Biffstroganoff är ju mumsfillibabba och med grönsaker till istället för ris-  perfekt lchf!). Kikar in en kortis bara för att visa den underbara höstnyheten från Odd Molly (med den stora och härliga broderade rosen på ryggen) som kom på posten idag - Love it! Denna kommer jag nog mer eller mindre bo i under kommande halvår tror jag;)


Nu ska jag gå ner i vår vääldigt oglamorösa tvättstuga och hämta tvätt - huuu



Jag önskar er en mysig kväll tjejer!


KRAM

.

34 kommentarer:

room of karma sa...

Oj, vilken snygg tunika du köpt från Odd molly!
Den blir jag sugen på nu. Jag har också haft en tvätt kväll i dag. Ha en fin kväll. Nu skall jag kika in på Contry dreams.

anna sa...

Fin!

Kram anna

Hege sa...

Nydelig tunika..kledde deg godt :o)

Hege

Tant Johanna sa...

Så fint det ser ut att vara hos dina föräldrar. Fina stolar!
Kram Johanna

STYLIZIMO sa...

Knallfin <3 Jeg vil ha! :)


klem Nina

Anonym sa...

philia! is beautill odd molly! i want a odd molly!!! kissssss from Argentina!!!

Brunkullan sa...

Ljuvlig och tuff på samma gång. Gillar ärmarna speciellt:)
Kram Susanne

Katjuska sa...

Hi!
I read many blogs but I have to say you are the one and only with that "twist". Så mysigt:)

Anonym sa...

Ja, fina kläder som vanligt! Du är jättefin och lyckligt lottad som kan shoppa så mycket.
Men att säga att du inte är "rik" är nästan larvigt.....
VEM annan här kan lassa hem så mycket märkesprylar du ständigt gör?
Klart att det provocerar, kanske det som är meningen?

Anonym sa...

ja börjar bli väldigt mkt shopping i bloggen.. Helt otroligt att du kan handla så mkt kläder, skor å grejer till hemmet + en massa fint till barnen då du e hemma.. själv har jag samma höstjacka som förr förra året men e lycklig ändå :) //J

LOPPISLIV sa...

Ohh vilken underbar kofta, ser så fin ut med rosen på ryggen. Och lilla Trulles rum du visade i inlägget innan är en riktig pojkdröm. Sååå snyggt med svart och vitt. Tycker man får se alldeles för lite barn/ungdomsrum här bland bloggarna, så en eloge till dig för att du visar och inspirerar. Kram och ha en toppenfin dag //Paula

chatarina sa...

Hej! Jättefin tunika!! Ja, det finns så mycket fint hos Odd Molly som jag skulle vilja ha..jag gillar den rutiga klänningen "Plath strap dress" och tror att jag ska gå in i vår lokala butik och prova den..jättefin med stövlar och kofta..nu i höst.
Ha en bra dag...

Janne sa...

Superlekker:) Love it<3

Ønsker deg en fin dag:)

Anonym sa...

Åhh, så fin du var i den!!! Tror att Odd Molly gjorde den just för DIG ;)
Passar super!
Hemma hos din m&p är det så himla fint! Mumsfillibabba!

Ha det bra söta du,
Helén
ps.det verkar vara mera andra som vill provocera, inte du!kram

Stämningsfullt sa...

Jättefin!
Fifina stolar och bord i bakgrunden också!

TJ sa...

Hej....Älskar bara Odd Molly dom har å fina kläder, speciellt den som du har på dig är fin , men inte så billigt...nåja du har alltid fina kläder och fint hem....Brukar gå in och läsa din blogg nästan varje dag ,fick tips av en vännina alltid roligt och inspirerande....ha en underbar dag i småstaden....T Jackson

Tulipa sa...

Åhhh vad snygg!!

Riktigt läcker bild också!

Kikar in här varje dag, men är desto sämre på att lämna kommentarer. Detta är dock en blogg man blir beroende av..*ler*...

Härlig och inspirerande till max!

Kram Mariette

Therése sa...

Hej P,
Eftersom det de senaste månaderna har blivit så mycket fokus på diet i din blogg så måste jag fråga vad du har för mål med din bantning? Jag tycker att du ser ut att vara smal redan nu men du verkar ändå vara så fokuserad vid din vikt - tänker också på vad detta kan signalera till dina barn och personer i din omgivning! Hur resonerar du kring det här?

Jag har också funderat på den diet du kör - även om den gör att du går ner i vikt så verkar den innehålla massvis av kolestrol och det är ju inte helt bra för kroppen det heller. Jag har själv ett stort intresse för träning, friskvård, kost etc så det vore kul att höra dina tankar om det här!

Unknown sa...

Här kommer ett litet tips till dig som tycker om fina kläder! Inte för dig men för dina skatter, kolla in här http://www.pompdelux.se/

Kram kram

Anonym sa...

Eh, nu måste jag fråga ang kommentaren ovanför: Philia, har du sagt att du INTE är rik? Det kan väl ändå inte stämma? Vilket jäkla hån mot typ en ensamstående morsa ute i Alby som handlar på Myrorna...

Anonym sa...

Ha ha,snacka om hollywoodfru wanna be!
Och inte får man vara kritisk heller.
Då tänder alla "söta,gulliga,kramiga"
på alla cylindrar.
Vilket fenomen!

Pia Alexandersson
från "storstaden"

Philia sa...

Tack för era söta hälsningar bloggisar!!!

Anonyma oc Pia - Nej, jag vill verkligen inte provocera, håna eller reta upp någon med denna blogg!!! Detta ska ju vara en feelgoodblogg så det är inte min mening alls. Jag visar mina och barnens kläder, eftersom jag själv läser många bloggar som också innehåller just såna inlägg med bilder med mode som visas "på vanliga tjejer" och inte fotomodeller. Jag tycker själv det är både inspirerande och roligt att vara inne på såna bloggar! Jättebra om kläderna som visas dessutom finns i nettbutiker så att man lätt kan klicka hem det man tycker ser fint ut (speciellt när man bor i en Småstad där det inte finns så stort utbud)Det är därför dessa inlägg finns med på House of Philia!

Min feelgoodblogg ska vara en blandning av sånt som jag själv gillar. Det måste den vara, annars blir den nog inte så kul om jag ska anpassa det jag skriver om efter andras tycke, smak och åsikter. Tycker man inte om det som skrivs eller visas här så kanske man ska gå in på en sida som gör en g l a d istället?

Sen detta med kommentarer om rik eller inte rik. Jag fick en fråga om hur jag hanterade ev. avundsjuka och jag svarade att en del kanske tycker vi "är rika" men att vi verkligen inte är det om man jämför med en del andra. Då syftade jag självklart inte på de som har det sämst ställt. Det är inte heeelt lätt att svara på en del frågor ibland, så att alla blir nöjda med svaret...

Therese - Jag tycker nog inte jag bantar utan det är mer en livsstil som jag ägnar mig åt! Jag mår inte bra av för mycket socker och är ju en riktig godisälskare egentligen. När jag utelsuter kolhydrater i min kost så blir jag helt enkelt inte så sugen som jag brukar vara och tillåter mig inte att äte smågodis varje dag (som jag lätt gör om jag inte sköter mig). Kolestrolet är det dock ingen fara med för jag vräker inte i mig några enorma fettmängder. Mina barn tänker kanske inte så jättemycket på att jag inte tar potatis, pasta eller ris till det vi äter tror jag. Fast det absolut viktigaste för att må bra, bli nöjd och trivas med sig själv är ju att träna och detta gäller ju faktiskt för a l l a människor!!

Ha en fin dag!

P

Unknown sa...

Hej på dej!

Blir lika glad varje gång jag läser din blogg. Och som sagt så är den nya Odd molly super snygg. Gillar inte allt dem gör men den var snygg. Alla får tycka som dem vill men hoppas du inte tar åt dig av sura kommentarer. Har själv en blogg o vet hur mycket tid det tar. Och då gör jag inte så många inlägg som du. Men visst är det kul. Lycka till! Kram Helene

Anonym sa...

Jag tycker att din blogg har tappat lite från hur den var för ett tag sedan. Det har blivit för mkt Odd Molly, shopping (eller snarare gåvor på posten), diet...Känns som Gizmolinas blogg rakt igenom, fast snäppet sämre. Varför kan du inte göra ditt eget race?

Sen ang diet håller jag med ovanstående. Dina barn ser nog mer än vad du tror, snart försvinner potatisen från deras tallrik också.. Var ett gott föredöme och feelgood är väll att äta ALLT i lagom mängd. Varför utesluta sådant man gillar?!

Anonym sa...

Halloj där fina P.
Ursnygg klänning! Habegär!! Har du dtw sett de urfina nya skinnhandskarna de har kommit med? Vill ha! Annars inget jätte O.M. fan, men dessa går inte av för hackor :-)
Det var väldans vad det var mycket sura miner här inne i dag. Gå ut i solen och njut istället för att sitta inne och läsa bloggar man inte gillar, ett tips bara...
Själv blir jag glatt uppiggad av att ta en paus i arbetet framför datorn med att hälsa på hos dig! (när man inte kan gå ut i solen, menar jag ) I feel you, keep it up girl!

Kram
Petra

Tomines hjem sa...

Herremiiiiin ( 3. gang jeg prøver å skriver her nåååååå ) det vil alltid være noen som ikke er fornøyd.. fattig eller rik.. tynn eller tykk... jeg liker bloggen din godt og kommer visst tilbake hver dag.. jeg elsker stilen din.. odd molly or not.. chinos fra TH ( i loooooove ) eller poteter eller ikke poteter.. my favorite.. music tips... ha en deilig dag.. vi hørs i morgen.. .stor klem fra Norge..

Anonym sa...

Hej fina, fina du!
Vill bara säga att jag läser din blogg varje dag, du är toppen och super inspirerande. Man blir ju glad och upprymd och faktiskt peppad på att istället för att sura ihop, göra nått kul med sina barn, laga god och vällagad mat, träna och uppdatera sin garderob. Keep up the good work och bry dig inte om surpupporna, lova mig det.

Kram /Å

Cina sa...

Hej P !
Varför är din blogg så populär!?!
Jo, för att du är dig själv och förmedlar det på ett mycket bra sätt!
Har följt bloggen ett bra tag (varje dag) och tycker inte att här "kopieras".
Angående maten, körde jag för något år sedan med att utesluta bröd, pasta, ris och potatis. Har inte märkt att mina barn "tagit skada". Bara man inte gör någon stor affär av det. Man äter ju nästan som vanligt. Men att sitta med "shaker" när övriga familjen ska äta, det kan ge fel signaler.
Rik eller inte... Allting är ju relativt och vi använder våra pengar på olika sätt och saker.
En del röker upp dom...
Så fortsätt och skriv det du vill och känner för!!!

Anonym sa...

Hei!

Stå på! Du hjelper mange som trenger oppmuntring og feelgood i hverdagen!
Vit det!!!! Hvilken str har du i Om-kjolen, forresten?

Klem

Anonym sa...

Hei!

Du er min store bloggfavoritt! Du må IKKE ta deg nær av disse negative kommentarene, jeg blir helt matt av å lese dem. Hold på din fantastiske stil, jeg elsker din kombinasjon av interiør, mote, familie, lchf, kakeoppskrifter og ALT du skriver om. Måten du skriver på er også helt fantastisk, du er akkurat passe personlig og man blir glad i deg!

Siv

Anonym sa...

Varför blir man en "surpuppa"bara för man inte
tycker lika om allt och säger det?
Jag är både rik och lycklig och inte
avundsjuk.Det verkar som ni som kommenterar
har mest problem,jag tror inte "Philia"tar
åt sig och deppar precis.
Har man en öppen blogg får man så klart
räkna med sånt.Varför göra så stor
affär av det?

Pia

Anonym sa...

Fortsätt vara lika positiv och härlig och gör bloggen till det du vill! Jag blir glad av att läsa den och se alla fina bilder.. annars skulle jag inte fortsätta läsa. Så ja, strunta i de negativa kommentarerna och fortsätt sprida glädje istället :)

Tina sa...

Ville bara skicka en liten hälsning.Bry dig inte om alla avundsjuka sura kommentarer... Gillar din blogg och du inspirerar verkligen. Hoppas ni får en underbar helg.
Kram

Anonym sa...

Denne bloggen er så BRA for meg. Jeg får masse ideer og tips her hver dag. Og GLAD blir jeg også. Sparer forresten masse tid o penger da jeg oppdateres på så mye via din blogg. Og det er jo derfor jeg kommer innom så ofte.
Gleder meg allerede til å titte innom i morgen.....

STOR varm og glad hilsen med ønske om en GOD HELG.

Carina Jelsness, Sarpsborg (nære svenskegrensen)