söndag 5 september 2010

GÅRDAGENS


.

På väg till ett kul kalas på landet! Hihi, snacka om min klänning blev ett riktigt hastigt impulsköp igår! Sprang ner på Småsstaden i typ en kvart och fann denna mörkblåa söta sak på Vila för bara 249kr. (Boots Scorett och väska Alexa oversized Mulberry. Apropå Mulberry. Kolla in den här coola lilla filmen från senaste kampanjens "photoshoot". Den nya lila-rosa Alexan är superhäftig men man blir ju kanske nåågot "låst" med just den färgen??)



Heeej Söndag!


Nu är vi hemma hos lilla Bea igen! Jag hade ju tänkt visa er lite pics från igår men den halvdåliga bilden ovan var allt som blev, innan kameran la av. (Så jag bjuder på en riktigt snygg min idag;) Hade ju liksom glömt att ladda batteriet innan vi åkte...

Födelsedagsfesten vi var på var hur som helst riktigt trevlig och vi kom i säng seent. Gäääsp. Så det var såå skönt att få en riktigt lång sovmorgon på hotell i morse! Det är ju sån "lyx" för en småbarnsmamma numera, att få ligga och dra sig "ända" till kl 10.00..
.
Nu känner jag mig dock ganska så risig här:( Fryser som bara den och har ont i halsen, brrr, så nu blir det blir skönaste mysdressen på och sen krypa upp i soffan med tjocka täcket och en stor kopp honungsthé!  


Ha en mysig Söndags eftermiddag så ses vi senare!


KRAM


.

17 kommentarer:

Anonym sa...

SNYGGT!

Anonym sa...

Så fin du var!!!!!
Hvilken leppestift bruker du? Den var superfin!!!
Kos deg!

Anonym sa...

Nice! Tack för bilden, man blev ju liksom lite nyfiken på vad det skulle bli till slut. Snygg som vanligt :) Sitter själv och snörvlar ikapp med dottern som dessutom har feber, så krya på oss alla! Kram Sara

Unknown sa...

Ser ut att vara ett riktigt bra impulsköp, skitsnygg! Så fint med brunt till marinblått, I like.

Mysig söndagseftermiddag på dig med!
Catta

Anonym sa...

Tycker du är lite lik din vän H på denna bilden :-)
Kram Ulrika

Miss.Gizmolina sa...

Snäckan!

TACK för din trevliga kommentar hos mig för en stund sedan! Alltid lika härligt med positiv-energi från dig :)

Nu var det länge sen även jag skrev hos dig för tiden flyger och jag jobbar som bara DEN med mina stylinguppdrag. Men det är enbart kul & inspirerande så jag koser mig! :)

Vad snygg du var igår. En perfekt outfit för årstiden och din väska är verkligen FAB.

Önskar dig en amazing september! N J U T höstdagarna och fånga minnen.

Kramar! Miss.Gizmolina :)

eva sa...

MYCKET SNYGGT!
KRAM EVA

Jessie sa...

Jättefin klänning,ett riktigt fynd!!Ha en fortsatt bra söndag och krya på dej!
Kram Jessie

room of karma sa...

Kanon snyggt!

STYLIZIMO sa...

Så kult antrekk! Liker så godt sort med denne camelfargen.
Takk for at du alltid er så positiv! Det kvikner opp en hver grå dag :)

Ønsker deg en nydelig søndagskveld!
klem Nina

Anonym sa...

Hej P!
Fin outfit! Ibland lönar det sig med impulsköp..
Kram Ann-Sofie

Lin K sa...

Jeg drømmer om at noen lager evigvarende batterier en dag - så kjedelig å finnet ut at det er tomt i det man er på vei ut døren ;)

Det var veldig fint med kombinasjonen brunt og mørk blå! Den brune vesken er lekker - en klassiker man kan bruke år etter år. Den lilla-rosa var vel - tja litt mer spesiell kanskje :D

Håper du føler deg mye bedre igjen i morgen!

Linnette :)

Anonym sa...

SNYGGO! : )

Jenny H /Finland sa...

Oj vilken snygging i en jättesnygg outfit!! Tror bestämt jag ska bege mig till Vila imorgon för att se om jag hittar en likadan..

P.s. hoppas du har återhämtat dig nu efter gårdagen :)

malin sa...

Hejsan! Läser din blogg varje dag men har aldrig förut kommenterat. Ser att du måste ha bott på min arbetsplats i helgen. Vad roligt! Hoppas att vi tog bra hand om er! Hälsningar Malin ( som du kunde se bland alla bilder i matsalen)

Karin - AlicesMamma sa...

Fiiiint, och jag älskar dina boots! Vill ha... dom också ;) Synd att vi absolut inte har samma storlek, att du bor si så där 30 mil bort och att jag inte är din bästis - annars hade jag lätt kunnat låna hela din garderob :)

Kram på dig P!

SpdZ sa...

You look fantastic!

Greetings from Holland,
Soraya