tisdag 21 september 2010

GISSA VAD?

.


Gissa vilka som bor här? Ledtråd: kaniner...


Heeej Tisdag!


Hoppas ni mår bra idag kära bloggisar! Här i Småstaden småregnar det och Bea har faktiskt varit på inskolning på dagis idag! Så klart var det såå spännande med alla nya fröknar och kompisar för lilla skatten. (Hon kommer dock bara gå där ett par timmar per dag till att börja med.)

Denna septembertisdag visar jag lite pics på ett hem som tillhör en (dansk) familj som gör leksaker som är väldigt populära i bloggvärlden och som är både söööta och lååånga. Guess what...


Modernt, stort och rymligt och en häftig spiraltrappa finns det i detta hem!

Ett stort svart skåp från Olsen & Jensen står på min önskelista sen länge! Det är ännu snyggare än det på bilden ovan och är vitmålat på insidan (om någon ev. har ett sånt ståendes hemma, och kanske tycker "att det är aaalldeles för skrymmande" och som vill bli av med det så får ni ju hemskt gärna skänka det till mig i så fall!:)

Känns mattan från Day igen kanske? Snyggt!:)

Hm, hade kanske valt lite andra stolar och matbord men den lilla nätta fåtöljen är ju grym!

Fint enkelt badevarelse!
.
Åh, nu börjar ni känna igen lite va? Det finns ju en viss liten docksäng med prinsessan på ärten att köpa...


...och den står också där på byrån. Bilden visade dock inte den utan faktiskt "full-size-prinsessan-på-ärten-madrass-myshörna" på golvet istället! Jisses, en sån skulle flickorna ha! Hur gulligt som helst.

Så klart var det "Familjen Maileg" vi hälsade på idag! De har tydligen sin verksamhet hemma, i stora härliga ljusa lokaler. (Älskar förresten de där adventskalendernissarna i XL som hänger i bakgrunden. Verkligen superfina.)


Nu ska vi kolla på mysiga Kalle Blomqvist och äta glass här (eller skatterna ska äta glass och jag ska ta och göra mig en riktigt god caffe latte i espressomaskinen!).


Ha en fin tisdagseftermiddag!



KRAM


Psst, Såg ni  New Yorkfruarna igår? Jisses, vilken underhållning! (verkligen bästa "fruprogrammet" ever!) Ta bara kvinnan i Florida som ville ha en "fiskmun" eller den totalt galna mamman på Manhattan eller den superhäftiga lyxvillan i Hamptons där damen som hade en "hundmatskock" (?) bodde!!! Oh my, vilket underbart kök hon hade förresten, hur läckert som helst. Om ni inte såg allt detta så kolla nästa måndag kl 21.00, det tänker iaf, jag göra!




22 kommentarer:

Dr Molly sa...

ja dom tomtarna är så fina! Köpte en förra julen till storasyster som ska följa med oss varje jul! Missade new-york-fruar! Får absolut kolla nästa vecka! KRAM

[ c o y o t e ] sa...

Försök nr 2...

Vackert hem... Har ingen egen rabbit men har gett bort några blandannat vid jultider.. Så söta är dom..

Missade fruarna igår...

Kram

Charlotte sa...

Missade också New York fruarna igår, men såg det nu istället på datorn, det var verkligen underhållande!!!
Kram
ღ Charlotte

Anonym sa...

förstår faktiskt att du tyckte det var ett bra program;) men nån ska ju gilla sån underhållning oxå thiiiihi...

kramkram!

Ps. fint maileghem!!!

Anonym sa...

Hej Philia!
Jag tycker att du har fantastisk smak och stilkänsla. Nu när det går mot mörkare tider, undrar jag om du har någon fin ljuslykta ute vid entrén och i så fall vilken typ/märke?
Tack!
Jenny

Jannicke sa...

wow lekkert! Kunne flyttet rett inn :)

jenny ~ mammanochkidzenpunktse sa...

Klart Maileg familjen har det snyggt liksom. Inte alls avundsjuk!

Och det är klart att man ska kolla på NYfruarna nästa vecka. Håller med dig! Bästa ever!

Puss!

Anonym sa...

aldrig att man ska ge dig tips eller nå annat nå mera. gud folk skulle bara veta ser bra ut utåt men fy va som finns bakom fasaden.

Anonym sa...

Hej!
Jag har ställt lite frågor då och då här i kommentarsfälten... undrar om du läser och isåfall, har du inte tid eller lust att svara på frågorna?
MVH Johanna

Emma från Kastberga sa...

Ja, håller med! Mycket underhållande program :)
Kram

Unknown sa...

Håller med om att fruarna är underhållning, inte mycket att vara avundsjuk på precis =), rätt crazy brudar.

Fint hem de har de där mailegarna, och mattan känner jag allt igen :)

Personen ovan..?

Kramen på dig

Unknown sa...

Jag menar personen ett par steg över..?

Anonym sa...

jag ett par steg ovan är inte avundsjuk vet mer och tipsar denna dam men aldrig mer svara inte på nå alla andra undrar över man får väl ialf ge och ta lite grann

Anonym sa...

Tycker oxå att denna bloggande tjej verkar lite nonchalant, dom få frågor som ställs här kan man ju åtminstone svara på, sååå många kommentarer och frågor ställs ju inte med tanke på antal besökare! Har faktiskt vänner som har mejlat om frågor oxå men inte har fått svar där heller, rätt dåligt faktiskt:( Lite ödmjukhet och respekt inför sina läsare kan man faktiskt ha, en liten reflektion bara...

mvh Anna

Philia sa...

Men usch och fy vilken dålig stämning det var här inne igen!:(

Jag vet att jag har varit dålig på att svara på mail och frågor och det ber jag om ursäkt för kära bloggisar. Ni anar inte hur många mail jag får och det är så klart både roligt och smickrande, men även svårt att hinna med ibland. Blir inte arga på mig för det, jag menar inte att medvetet nochalera er och jag läser precis ALLA kommentarer jag får. Eftersom jag är både lite virrig och glömsk så kanske det är bäst att jag svarar på alla frågor i frågestunder? Jag är så glad över att ni skickar era hälsningar hur som helst!!!

Sen till dig anonym som skriver en massa konstigt om mig som person. Hur vore det om du skrev vad du menar och står för vem du är istället? Jag har inte varit elak eller dum mot någon och det står jag för!

Kram

P

Tina sa...

Vet du, Philia. Jeg synes det er så kjedelig på dine vegne med alle sure og bitre kommentarer! Noen av de som kommenterer sier at "man kan jo ikke bare gi positiv feedback hele tiden", men det mener jeg at jovisst, det kan man!

Dette er en privat blogg, og ingen av oss leserne dine kan kreve at du svarer på spørsmål... Du har jo hatt opptil flere spørsmål og svar runder, så hvis de leter litt så finner de ikke svaret.

Håper du ikke lar den dårlige stemningen som sånne kommentarer skaper ødelegge kvelden for deg.

Jeg så forresten New York-fruene på svensk nett-tv. Hvordan går det an å miste bakkekontakten så totalt bare fordi man har penger?

Ha en fortsatt GOD kveld!

Tina sa...

... så finner de ikke svaret, skulle jo selvfølgelig være at så FINNER de svaret...

Hehe!

sandra sa...

Åh vilket hem! Jag såg fruarna igår och såg hon som ville ha fiskmun ;-)

Anonym sa...

Hej P
Ingen träning inte mått bra!!
Jag blir snart Galen på alla mindre smarta individer som tycker att dom kan ställa krav på Dig!
Det är ju din blogg!
Ha en fin kväll !!!

Anonym sa...

Jag förstår om du inte hinner svara på alla frågor, vad tror folk egentligen.? Dessutom är det din privata blogg och de kan inte ställa sådana krav. Du delar ju med dig så mycket av ditt liv ändå, så de borde vara nöjda! Låt inte tråkiga kommentarer få dig på dåligt humör, för du har den absoluta BÄSTA BLOGGEN ever! Fortsätt i samma positiva anda!!
kramar jessica s

Anonym sa...

Hej!
Har frågat tidigare... vad jobbar du med när du inte är mammaledig? ska du börja jobba nu när din minsta ska börja på förskolan.I de flesta kommuner måste man väl jobba för att få ha sina barn i förskolan?

Mvh Anneli

BO sa...

Hei! Så fin blogg du har! Masse fine bilder i dette innlegget! Ha ein kjempefin dag!