fredag 3 september 2010

INGET KONSTIGT ALLS


.
På väg ut för att fånga fredagen - veckans bästa dag! Dagens: återigen min nya fina OM klänning från Country Dreams, tights HM, skor Scorett, halsduk Odd Molly, armband Humanity från Creative Lounge och väska Mullberry.



Tjingeling på er!



Hur mår ni alla fina tjejer där ute i cyber??? Jag hoppas ni mår bra! Själv mår jag utmärkt men tycker faktiskt att det är lite tråkigt att det stormas så himla mycket i kommentarsfälten just nu!

Jag vill bara skriva att jag bloggar enbart för att jag finner stor glädje i det!  Glädjen finns i att både få skapa inlägg och fotografera men sen så klart även i att läsa alla era fina hälsningar! Jag vill att House of Philia ska vara ett mysigt härligt place på nätet där tjejer, damer och mammor kan få inspiration, mysa och bli glada. Ja, ett riktigt happy place!!! Ungefär som när man sätter sig i skönaste fåtöljen och läser ett nytt härligt magasin som man verkligen gillar. House of Philia är ju personlig iom att jag visar bilder både på bla mig själv, mitt hem och mina skatter. Det visar jag för att ni ska få se små glimtar från vårt liv här i Småstaden. Det är en liten bit men det finns inga andra "konstigheter" hemma hos oss som jag döljer, det kan jag lova er. Vi är verkligen en mycket lycklig familj med världens härligaste skatter! (jag är ingen negativ tjej egentligen, har inga obetalda räkningar och har verkligen ingen man som slår mig eller annat konstigt som någon skrev att jag kunde ha) Jag skriver alltid sanningen men jag är dock inte helt privat här och skriver inte ner allt som händer i mitt liv. Ibland har jag skrivit om sånt som verkligen bekymrat mig här på bloggen men det är svårt, då vissa då undrat var den goda stämningen tagit vägen och jag kan förstå dem. Men självklart har även jag mina dåliga dagar precis som alla andra!

Vissa väljer att bara visa sitt hem och vissa visar mer i sina bloggar. Vill man bara läsa om tex inredning så kanske man bara ska vara inne på sådana bloggar? Jag gillar personligen både inrednings, mode och mixade familjebloggar. Jag kan läsa tex Carolina Gynnings blogg med stor glädje men skulle inte själv kritisera henne för något inlägg som inte passar mig. Man kan ju inte gilla allt hos alla tänker jag. Min inspiration får jag på många fina bloggar och det finns så klart liknelser med flera, eftersom vi är i samma "genre". Jag uppskattar positiva tjejer som tex Malenami och Gizmolina för att de bjuder på härliga bilder på både mode, dagens och från deras vardag i sina bloggar. Jag frossar även gärna i ljuvliga inredningsbloggar som tex Simplicity, Helt Enkelt och My Home som ger mig såå mycket inspiration. (Tack för det tjejer!!) 

Annorlunda åsikter får ni gärna ha i kommentarsfältet mina kära läsare. Dock så är detta främst en vänlig sida!. Jag ber er därför att inte skriva så pass "otrevliga" kommentarer att det blir en tråkig stämning. "Kängor" hit och dit är ju såå negativt och definitivt inte någon feelgood!!!


Nu tycker jag vi njuter av fredagen istället och är glada tjejer!



Stor KRAM till alla er goa girls!


P

.

90 kommentarer:

Anonym sa...

håller helt med dig underbara philia =)
ha en underbar dag vackert väder hos oss i småstaden så vi ska njuta denna fredag med kanske lite shopping vacka blommor från torget och ljus med god mat till kvällen =)

kram angelica

LIse-Lotte Nydahl sa...

Hej!
Bra inlägg,jag har inte läst kommentarer på ett tag här men tråkigt när det blir så.Jag tycker iallafall att du lyckas med din blogg & jag tycker mycket om den & går in nästan varje dag för att få lite inspiration & se vad som händer .
Man kan väl bara känna tacksamhet att man har det bra & är lycklig!
Njut av din fredag & ha det så bra.
Varma hälsningar
Lise-Lotte

Jessica sa...

Här i min småstad skiner solen och jag ska gå ut på promenad med min lilla M. Du är en stor inspirationskälla och jag trivs såååå bra här hos HoP! Jättefin klänning, den klär dig verkligen. Ha en underbar fredag och en skön, ledig helg.

Kram Jessica

sara sa...

Hej härliga du,
Tack för en fantastisk blogg som ger mig så mycket!
Ha en härlig dag,
sara

room of karma sa...

Jag tycker du har en super härlig blogg! Man blir glad av att vara inne på den! Och jag håller också med om att det är härligt/roligt att blogga om både mode, inredning och familjelivet. Jag finner också ett stort nöje i att fota. Fortsätt så! Ha en härlig dag!
Ps gillar dina inlägg om shopping!!!

Jessica Ringahl sa...

Hej Fina du!
Jag hittade din blogg för några dagar sedan och har då roat mig med att läsa igenom hela din blogg. Jättekul läsning, massor av inspiration och sunda tankar. Nu till min confession. Jag säger ärligt att jag är avundsjuk på dig. Då menar jag inte på ditt liv, men din förmåga att kunna hålla hela huset så städat. Vad är hemligheten. Vad är hemligheten till att hålla så "stylade barnrum". Hur mycket jag än städar och har skåp med dold förvaring så ser det ändå ut som ett plåtter. Vore extremt tacksam för tips! Jag har ju läst om dina klädkammare/förråd. Men barnrummen och alla gemensamma ytor är alltid så fina. Som fina du. Fortsatt lycka till med bloggen och strunta i de som har alltför negativ stil. Vi vill bli glada av att besöka din blogg:)

Kramar Jessica Ringdahl

jenny ~ mammanochkidzenpunktse sa...

Superfin outfit!

Puss!

dreamhouse sa...

vill kika in och önska dig en ljuvlig fredag! go girl, hejar på dig. Varmaste kramen camilla dreamhouse

Kastrullresan/Eva sa...

Jag hör till dem så sällan skriver kommentarer trots att jag uppskattar bloggen massor!

Det är faktiskt lite kul för jag tycker inte om Odd Molly kläder och jag är inte särskilt förtjust i svartvit inredning generellt. (När jag sätter på mig Odd Molly plagg ser jag ut som en överviktig/övervintrad tyrolerdam) Trots det uppskattar jag verkligen allt som skrivs här och det ger mig nya impulser inom ramen för det som är "jag".
Jag tror att det är just den mysiga positiva tonen som är det avgörande för att bloggen är så uppskttad.

Fortsätt som du gör för du inspirerar och tipsar så om man har rätt glasögon kan man hitta något som passar oss alla även om vi inte kopierar eller ens gillar allt du visar.

Eva

Shopaholic sa...

DU är så fin i din Odd Molly klänning och du har en underbart fin blogg. Mycket feelgood och inspirerande! Har också fått elaka småsinta kommentarer på min blogg sista tiden men det är bara att strunta i dessa. Kommer alltid finnas negativa människor som mår bra av att ta ner andra.
Ha en trevlig helg!!
KRAM!

projecantasi sa...

wOOOw! You are very beatiful Philia :)
Kram Eda

Annika sa...

Hej!
En blogg är väl till för lite verklighetsflykt från all vardagsstress? Även en källa till att få dela med sig av det livet bjuder på. Tycker att det är härligt med lite glambilder blandat med livet som pågår. Tänk om alla kvinnor kunde skita i att tycka så mycket och ta del av alla duktiga kvinnor i det här landet!!
Kram Annika

Unknown sa...

Håller med dig fullständigt..Jag är inne på din sida varje dag och tycker att den är jättefin,jag gillar även dina OM kläder,lite min stil faktiskt..:)..Önskar dig en härlig dag..Kram/Annelie

Anonym sa...

Mycket välformulerat inlägg !! ;-)
För mig är du är en härlig feelgood tjej som driver en underbar blogg - det ger mig positiv energi, inspiration och glädje, tusen tack för det :-)!!

Trevlig helg hjärtat ;-)
De allra bästa hälsningar
Liselott

Linda - Inspiration, Inredning, Design sa...

Jag har följt din blogg ett bra tag och gillar den jättemycket. En härlig mix av vardagen, med inredning, mode, familjeliv och träning. Fortsätt så:)

Jag brukar dock inte kommentera så ofta men nu när jag läser i ditt kommentarsfält blir jag riktigt förvånad. Alla dessa elaka människor, att de bara orkar hålla på...

Trevlig fredag
Kram /Linda

Anonym sa...

Ja! Fånga fredagen!
Vet du- det är min sista dag på jobbet, sen är jag föräldraledig. WIIHOOO!!! Den 14:e kommer bebisen ut med planerat snitt pga sätesläge (precis som min första sessa). Så jag har massor av tid att följa den här bloggen i lugn och ro och väljer bort att läsa kommentarerna du får och fokuserar bara på dina positiva tillrop. Fortsätt med dem, du har lyft min dag flera gånger kan jag säga. Många kramar Sara

Designing good life - Sarah sa...

Håller med. Bloggar läser man för att det är intressant, roligt och ger en idéer. Ibland tycker man lika och ibland inte. Trevlig helg!

Tomines hjem sa...

happy weekend.. kos deg og nyt din happy feeling.. i will!! hugs!

chatarina sa...

Hej! Jag säger bara Go..Philia Go!!
Kram

Anonym sa...

Nej, jag tycker inte heller det känns kul när det blir mycket negativitet och gnäll. Det bästa är nog att sluta läsa om man blir för upprörd, både för sin egen och P's skull.

Jag är dock den första att erkänna att jag då och då känner ett sting av avundsjuka när jag läser just din blogg. Jag vet att vi alla har våra bekymmer men ditt liv känns enkelt och bekvämt. Men i slutändan så har jag mitt liv och är glad och tacksam för det och du verkar vara glad och tacksam för ditt. Jag unnar dig att vara lycklig!

Jag förstår att du vill ha en viss stil på din blogg och inte vara för privat och bekymmersam, det köper jag. Jag älskar att se vackra bilder av dig och ditt hem. Jag tycker du verkar vara en kul tjej och jag beundrar ditt estetiska sinne (urk hatar just det ordet men jag kan inte komma på nåt bättre sätt att säga det på).

Sofia

Line fra huset på landet sa...

Her er alt bra, takk:)) jeg bare har litt mye å gjøre om dagen. (les: valp, en liten syk to-åring og masse å sy).Så da har det blitt liten tid til å titte inn til mine bloggefavoritter,og jeg ser jo at det har skjedd litt her hos deg siden sist. Når det gjelder negative kommentarer...vel, det finnes alltid endel som liker en, og alltid noen som ikke gjør det. That`s life. Men jeg trives godt med bloggen din jeg da, og dine fortellinger om hverdagslivet. Jeg selv blogger for eksempel ikke om barna mine, det er mitt valg. Men jeg liker forskjellige blogger...kommer an på dagens "mood" egentlig;)
Stick to it P. Det du gjør, gjør du så bra at!
Ha en feeling fine fredag:)
Klem fra Line

Milla sa...

Jag blev lite bekymrad av att se en plötslig liten "debatt" i ditt kommentarsfält, lite egendomligt ändå att se bloggägarens namn pratas om i 3:e person på sin egen blogg så att säga.... supergott att se dig bemöta och besvara Philia, respektfullt och helt klart så ska inga andra få dig att ändra din stil för att den kan skapa en del missunnsamhet.
Ha en härlig fredag, ja det tar vi fasta på! Härligt solsken idag vid Mälaren! Kram Milla

Stjärnor & Champagne sa...

Håller med dom flesta här:) Har slutat att lämna kommentarer här men går in varje dag för att få inspiration. Ha det gptt/ Kram Anne

Charlotte sa...

Jag brukar mest kommentera om någon fråga ställs, i det fallet jag kan vara till någon hjälp :-)
Fortsätt i alla fall precis som du gör!!
ღ Charlotte

S sa...

En fantastisk blogg har du skapat som jag och många andra älskar att följa!!
Ett stort Grattis till den bästa bloggen!!

Kram från Sabina

Creative Lounge sa...

Vacker som få! :)

Så tråkigt med negativa personer.
Bra att du inte tar något skit!

Happy Friday hugs / E CL Umeå

Unknown sa...

You go gal!
Positiva människor är underbart!
Trevlig fredag!
u.

Anonym sa...

Hittade Hasbeens nya höst collection idag och såg ett par stövlar som man inte kan bli annat än glad av. Dessa fantastiskt färgglada borde passa en positiv och livsbejakande mamma som du..
Kika in vettja!

Kram ifrån en annan happy mama i Älvsjö

Cina sa...

Underbart höstväder och fredag!
Och så lite feel good! (HoP)
En härlig dag önskar jag Dig!
Kram

Anonym sa...

Jag bara älskar dig, nu är min fredag på topp också. Önskar jag hade din kreativitet och känsla för livet. You make my day/Kram Carina

Anonym sa...

Jag läser din blogg varje dag och det har liksom blivit ett "måste. Keep up the good work Girl!
Trevlig helg!

Kram Elin

Anonym sa...

Hejsan!

Jag har bara last din blogg i några månader men jag fastnade direkt. Jag tycker du verkar vara en fantastisk mamma med urgulliga barn och du har ett underbart hem. Du har en, och du vill ha, en feelgood blogg! ändra inte på det heller! :)

När gnällspikar skriver är det ENBART utav avundsjuka! Bry dig inte om dom, kan du ta bort kommentarer så gör det!

Tack för en underbar blogg som får mig att må bra!

Linda Liljeblad sa...

Folk ifrågasätter bloggandet överlag just nu. Cyber världen stressar i ett redan stressigt samhälle..
Jag tycker din blogg är jättebra på många sätt. Snygg o inspirerande. Du har verkligen riktigt god smak. Förstår att du vill fokusera på det positiva o uppskattar dig för det.MEN eftersom det inte är nån raketforskar blogg utan mest yta o feel goodblogg så tycker jag att både Philia o alla läsare som hon har på sin sida, borde ha Större förståelse för att vissa stör sig. SÅ ÄR DET I DETTA LIV.
Det beror på massa omständigheter såklart. O framförallt för att folk själva inte är födda eller lyckas bygga upp sån styrka som Philia har.
Så keep up the good work som nån annan sa Men snälla ha förståelse för de som tycker att en blogg som DIN stressar på i ett liv som är fullt av krav..Sluta publicera deras kommentarer om du vill ha mer kontroll över stämmningen här.

Anonym sa...

???
Jag fattar ingenting? När jag läste i ditt inlägg om kängor i kommentarsfältet?
Menar du att det är folk som tar sig tid o läsa igenom alla kommentarerna o sen skriva olika kängor?? DÅ har man verkligen INGET LIV! Har aldrig läst någon annans kommentar och är inte intresserad av det heller! Varför gör man det? Man skriver väl till Philia här?
Jisses! Jag förstår inte det där med svenska avundsjukan och varför man ska spy galla eller ens läsa en blogg om man bara ska gnälla ELLER RENT AV INTE GILLA DEN??? Då kanske det är dax att se över sin egna livssituation och liv och göra något åt det! Eller själv skaffa sig en blogg o se om man får någon besökare..Trist om du ska behöva stänga kommentarsfältet. Men jag förstår om du gör det. För vem orkar höra gnäll från någon man inte känner! Stackars deras verkliga omgivning då..
Så, nu kan ni som läser kommentarer störa er på min o spy galla. Tyvärr så når dom inte mej då jag inte läser dom i alla fall. Men se över era liv eller gå till andra bloggar som faller er mer i smak om ni nu stör er här..
GO Philia och fortsätt i din sköna stil!
Det är därför jag är här!
Trevlig helg!
KRAM Jessica

Unknown sa...

Kram på dig med, fin du är idag, älskar skorna!

Kram Catta

Kati sa...

Det går aldrig att ändra andra på människor, men det går att visa vad man själv står för och vad man själv önskar, vilket jag tycker att du lyckats mycket väl i detta välformulerade inlägg!

Jag är mycket förtjust i din blogg och blir inspirerad av dig och din känsla för inredning. Jag hoppas att du inte tar åt dig av elakheter i cybervärlden.

Tack för en superhärlig blogg!

Anonym sa...

Hoppas du aldrig slutar med denna underbara blogg med en alldeles lagon blandning av mode/hemmabilder/familjeliv.
Bästa bloggen tveklöst!

Har tyvärr ingen blogg själv men älskar att läsa dem!

sandra sa...

Hoppas ni får en underbar fredag! Solen lyser fint här i "småstaden" Kram!

Anonym sa...

Hejsan!
Tycker att det här var ett bra inlägg!! Tråkigt att så många människor orkar lägga ner både tid och energi på att vara negativa..det går ju fortare att klicka sig vidare till en annan blogg!! :-0
Nåja, man ska vara snäll mot dom som är mindre..med andra ord negativt tänkande gör en människa liten..Så vi andra starka positiva får ha överseende med de andra stackarna..:-D

Ha en trevlig helg!

Anonym sa...

Hej Philia! Jag är en smygläsare och har nog inte lämnat någon kommentar förut, men jag går in varje dag och läser din blogg. Ibland retar jag mig väldigt på den, då du visar svindyra kläder, ett perfekt kök och skriver hur lycklig du är. Men på något sätt inspirerar du mig också, inredningsmässigt och på just det glada och positiva sätt hur du skriver. Mycket snyggt bemötande av kommentarerna förresten. Du är smart! Du har verkligen lyckats fånga mitt intresse med din blogg. Det är lagom blandning av inredning, mode och ditt ego. Du berör med din blogg, det är bra!

Ha en trevlig helg!

Helena

Anonym sa...

Halloj allra bästa Philia!! Det ska du veta att din blogg är helt enkelt underbar.Man får massor av inspiration och glädje av dig och det har blivit ett måste att besöka bloggen nästan varje dag.Så stå på dig för vi är så många fler som tycker att du är så bäst.Ha en underbar helg. Massor av kramar Nettan

Ida sa...

Hej P!

Jag är en av dem som läser din blogg flitigt men som sällan lämnar kommentarer.

Ville bara säga att jag gillar din blogg skarpt precis som den är, den inspirerar verkligen! Dels blir man ju såklart inspirerad av din inredning och dina shoppingtips men framför allt -du inspirerar mig till att tänka positivt, leva i nuet och vara tacksam för det man har! :)

Ha en härlig helg!

Mvh /Ida

Anonym sa...

Hej!
Jag läser din underbara blogg varje dag men lämnar aldrig en kommentar, du är min inspiration för min vardag. Vill ha din blogg som den är.
Ha en underbar dag och helg, för det ska jag och min familj ha.

Kramar Camilla

Anonym sa...

Bra skrivet. Fortsätt med din feegoodanda, den ger energi.
Håller med om att man måste få ha olika åsikter, men på vilket sätt är det "att ha en annan åsikt" när man irriterar sig på att en människar visar sina inköp? Vad är det man har en annan åsikt om? Inte är det konstruktiv kritik heller. Bara gnäll är vad det är. Så nu har jag fått gnälla av mig oxå....

Anonym sa...

Tack för en snäll och positiv blogg!

Oavsett om jag kan bli lite avundsjuk ibland så, varför inte? Det finns mycket fint jag vill ha som jag inte kan köpa, men längta lite, drömma, det är väl helt ok!

Jag tycker det är skönt att slippa läsa om att du och mannen tjafsade om vem som skulle gå ut med soporna, även om jag förmodar att något i den vägen händer då och då, som för oss alla! :-).

Fortsätt som du gör! Det är en härlig blogg du har!

Kramar från Helena i samma småstad!

Anonym sa...

Kort sagt -
Bra Philia!

Hege sa...

Godt du er fornuftig og forklarer situasjoen....alltdi noen som vil vri og vrenge på ting,og ofte skyldes det vel misunnelse,dessverre.
Fortsett på den måten du gjør Philia.

Ha en trevlig helg.

Hege

B LIVING sa...

Oj oj oj! Har ni gått igenom de senaste dagarnas kommentarer för att skaffa mig en uppfattning av "vad är det som har hänt!?".

Så här känner jag:
Avundsjuka tjänar ingenting till - för någon! Det förpestar framförallt för den som känner så men kanske även kan göra andra ledsna. Därför (och säkert av många andra anledningar också) känner jag aldrig någon avundsjuka.
Däremot känner jag OFTA att "åhh, en sån vill jag också ha!". Den stora skillnaden är att jag aldrig skulle missunna någon anna person något för det är just det som är avundsjukan.

Tack för en fin blogg med fina bilder!

Kram C

Anonym sa...

Oj, jag läser aldrig kommentarerna men blev ju tvungen att göra det nu.. Så himla trist! Jag kikar in på din blogg varje dag. Faktiskt så är det det första jag gör när jag kör igång min dator! DU INSPIRERA!!

Hoppas det negativa inte får dig att sluta..

Ha en fortsatt bra dag och kväll!!

/anna.

Jenny H /Finland sa...

Jag är inne dagligen i din fantastiska och inspirerande blogg, lämnar sällan någon kommentar.. kan tänka mig att vi är många som njuter av din blogg medan de avundsjuka lämnar kommentarer.. jag undrar varför de då måste läsa din blogg? Vi borde vara mera tacksamma för vad vi har - då blir vi också lyckliga! Ganska logiskt egentligen att pessimister är avundsjuka - och olyckliga..
Livet är alldeles för kort för att vi ska tracka ner på andra - ta hand om varandra istället! Kram!

Anonym sa...

Kan inte alla sluta vältra sig i detta nu! Räcker det inte med såna här kommentarer nu? Let´s move on liksom!

Två negativa kommentarer och så allt detta i kölvattnet, är det värt det?

Låt oss få den goa bloggen tillbaka nu =)

/Greta

Anonym sa...

Hej
Instämmer med alla andra här att strunta i de negativa kommentarerna och fortsätt skriv som du gör. Du inspirerar mig massor även om jag sällan lämnar någon kommentar så läser jag din blogg dagligen.

Så ha en skön fredag och mysig helg för det ska jag ha.
Kram Cilla

Anonym sa...

Hej P !
Jag skriver inte så ofta, men jag tittar till din blogg några ggr om dagen! Den är så härlig på alla sätt och vis!Lite tråkig stämning bara!
Svenska avundsjukan är inte att leka med!!
Till er där som kritiserar hela tiden,läs Kaj Pollacks bok att "Välja glädje"den handlar om att sluta vara offer och istället bli ansvarstagande och skapande kraft i sitt eget liv! En bok att rekomendera, har varit på två föreläsningar och även pratat med Kaj efteråt!!
"Varje gång jag föraktar någon,finns en möjlighet
för mig att få reda på något om mig själv."
Det säger han, och det är tänkvärda ord!!
Ha nu en skön helg du och din familj det ska jag och min familj försöka ha, man har ju bara ett liv!!
LEV DET!!!! Mia Småland

Anonym sa...

Oj, sånt här får mig att häpna gång efter annan...ni som inte uppskattar sidan, precis som den är: Gå någon annanstans, det skulle jag gjort. Det finns tillräckligt med riktig lort att reta sig på. Jag ser det som en stunds avkoppling ungefär som att bläddra fram o tillbaka i ett magasin. Ibland hittar man ett guldkorn, gör man det inte så läser man inte om just det numret. Hälsar: Linda

Anonym sa...

En eller två tråkiga kommentarer, så går ni andra igång och skapar detta.
Synd tycker jag. Förstör ju liksom stämningen här.
Hoppas att du HoP kommer att fortätta som vanligt.
Du har en härlig blogg som jag läser varje dag.

Anna

carola, Skara sa...

Hejsan P! Förstår att du läst en del tråkiga kommentarer. Jag var tvungen att titta tillbaks i kommentarerna några dagar för att förstå vad du läst. Jag tycker lugnt att du kan ta och sträcka på dig ett par cm till och vara stolt för den du är och din familj. Jag går in varje dag och kollar din blogg. Jag tycker du är jätteinspirerande och jag blir glad när jag läser den. Ta till dig detta! Detta är första gången jag kommenterar en blogg för jag tyckte du behövde det idag. Ha en bra dag. Kram Carola

Anonym sa...

Det enda som är j-ligt negativt med denna blogg, det är att Philia givetvis gör reklam för en HEL DEL plagg/butiker här, utan att säga det rakt ut. Det är ju var och varannan dag hon eller barnen har kläder från hennes sponsorer här på sidan och det tycker jag känns billigt. Ok om man gör reklam för något, i en tidning låt säga, en kändis eller vem som helst. Då vet alla att "aha, Emma gör reklam för minimjölk och får pröjs för det" (ok uråldrig reklam ;) Här talar Philia aldrig om det, utan gör smygreklam och skriver bara glatt att nu har lillskrutten nya kläder från...och så är det från någon av hennes bidraggivare. Ett himla fult och oschysst sätt.

En läsare som älskar denna blogg, förutom just detta.

FruSofie sa...

Så himla snygg du är!!!

Ang din blogg så fortsätt som vanligt med allt, var dig själv, det har du ju redan kommit långt med;)
Jag älskar positiviteten du sprider och går in här för att bli GLAD vilket jag alltid blir med!!

KRAMAR till dig!

Anonym sa...

Håller med föregående kommentar ang ev ''gratisreklam''. Visste inte att det funkade så. Får väl gratta Philia till att ''vi som går in och kollar'' kan bidraga till ännu mera fina saker till familjen. Ganska komiskt, eller hur...

Anonym sa...

Hej!
Jag har nog aldrig skrivit en kommentar i någon blogg, (trots att jag läser en hel del) men efter att ha läst ditt inlägg måste jag bara säga att din blogg förmedlar verkligen allt det du skrev i detta inlägg!
Din blogg gör mig glad och inspirerar mig!
Ha en fantastisk helg!

Stina sa...

Hej Philia!!
Jag skulle vilja önska lite fönsterinspiration, har nyss flyttat in i ett hus och fönstren står ganska tomma, vad ska man ha i fönstret, blommor, lampor dekoration, du är ju så duktig på allt det!
tack för du skriver i din underbara blogg
kram Stina

Camillasnyahem sa...

Jag kikar bara in för att önska dig och din familj en riktigt TREVLIG helg!

Jag vet att du varje fredag köper italiensk från en butik i "vår stad", om du någon gång skulle få tid över får du gärna skicka adressen till mig på camillasnyahem@hotmail.com. Men ingen brådska!

Trevlig helg önskar en glad besökare som varken har tid eller ork eller lust att bry mig om sponsring, avundsjuka eller något annat - tackar mest för en härlig blogg! :) KRAM

Smilla sa...

Love your blog! Ha en trivelig helg med din vakre familie!

Anonym sa...

Tråkigt, men vem orkar lägga energi på negativa människor. Träffar många människor i mitt arbete, och ibland drabbas jag av liknande situationer, och jag blir ledsen, men bara en stund. Vem mår egentligen sämst? Jag har mycket att vara lycklig över. Det är inte alltid enkelt, man vet att det inte är viktigt men man känner ändå att man tar åt sig. Men man blir bättre på det! Hur kan någon orka att hitta fel i allt som alla andra gör? Fortsätt att vara du! Du har en fantastisk blogg. Man blir glad av dig!

Härligt hemma sa...

Hej!!
Har nyligen upptäckt din HÄRLIGA blogg!! Underbart med en människa som har självförtroende nog att bjuda på både hemmet och sig själv...så härligt!! Tittade in av en slump och upptäckte att jag var tvungen att komma tillbaka för att det är ett happy place som du skriver!! Dessa människor som känner att de måste vara lite elaka finns ju både här och där, märker man. Tycker att jag upptäckt att det oftast handlar om en ogrundad avunsjuka. Verkar det för bra i någons liv så måste man hitta negativa saker för att orka med sitt eget, det är synd om dem.
I alla fall, nog om det!! Du har en toppenblogg keep on!! :)) Kramar Madeleine

Fjasevas Huset sa...

vi er mange som elsker bloggen din P, så keep up the good work!! Ikke la deg stoppe av misunnelige mennesker som ikke klarer å holde sjalusien for seg selv.
We love the way u do it!

Stor klem fra mor i huset

Anonym sa...

Hej! Jag är 23år men kan verkligen finna inspiration från dig och din blogg. Alla åldrar kan finna något på denna härliga sida. PS: vad har du för storlek på din odd molly tunika? Då jag ska köpa samma tunika men plaggen kan skilja sig så mycket i storlek. massa varma hälsningar/ Anna!

Lena sa...

Strunta i alla elaka kommentarer. Du har en fantastisk blog som uppenbarligen inspirerar och gläder många!!! Det är värst för de som tjurar!

Tack för en underbar blog!

BLONDETTY sa...

Go girl! Du har verkligen en feelgood-blogg och du är så inspirerande och har en så härlig känsla här inne!

De som kommer med trista kommentarer behöver väl inte läsa då i så fall. Förstår inte vad de håller på med. Kan det handla om avundsjuka....?

Fortsätt som du gör för du gör det så BRA!

Ha en mysig HAPPY fredag!

Kramar från
BLONDETTYSARNA!

marie sa...

Halkade in på din blogg av en slump för några månader sen och sedan dess har jag följt den i stort sett varje dag. Gillar verkligen din stil, både inredning och mode.
Förstår inte varför folk måste klanka ner på andra med elaka kommentarer, det är väl bara att sluta följa bloggen då,eller?
Tycker du har en toppen blogg allafall,fortsätt med det du gör!

Ha en mysig helg!!

Anonym sa...

Tack för en underbar blogg! Jag är så glad för all feelgood du sprider, skulle nog sluta läsa om du skrev om dina vardagsbekymmer som vi vet att vi alla har;) ni som skriver negativt och vill ha sånt köp en kvälltidning;(
varje dag ser vi löpsedlar som är katastrof o den informationen matar oss hela tiden, inte bra med detta stora negativa informationsglöde som bara blir grövre o grövre, värre o värre;( super att det finns härliga bloggare som Philia som skriver om livets goda som finns mer eller mindre i allas vårar liv, det gäller bara att välja att se det;) läs en annan blogg i stället för att kritisera // kram till alla som vill njuta av det fina i livet

kerstin sa...

Hej Philia!

Jag blir som många andra förundrad över att någon kan störa sig på din blogg. Du har en härlig positiv inställning till livet och visar fina bilder både från ditt hem och på dig själv och dina skatter. Sedan är det underbart att läsa dina kärleksförklaringar till dina barn. Jag är också mycket förtjust i din inredningsstil och gillar din klädstil. Du har verkligen en förmåga att hitta det rätta både när det gäller barn och vuxenkläder. Jag har faktiskt lekt med tanken att jag skulle fråga dig om råd när vi ska bygga om vårt vardagsrum.

Ha en fin helg / Kerstin

Anonym sa...

Snälla alla!
Kan det inte räcka nu?
Orkar inte läsa EN till
kommentar om alla som är
"avundsjuka,negativa och
sånt skit".
Alla tycker att "P"
ska strunta i dom och det
tycker jag att alla andra
också ska göra.
Det känns nästan som det inte
längre handlar om "P" utan om
att alla ska tycka till om vad andra
tycker.

Pia

Cecilia sa...

Du har världens härligaste blogg, jag blir lika glad varje gång jag kommer in här! Jag har svårt att förstå hur folk kan vilja skriva en massa negativa saker, att man ens orkar ... Som du säger, man väljer ju själv vilka bloggar man ska läsa, och stör man sig på vissa inlägg behöver man ju inte spy galla över bloggen bara för det. Du har verkligen en underbar feel good-blogg, jag älskar stämningen här och att jag kan känna att det är härligt att vara kvinna!
Tack för det :)
/Cecilia

Anonym sa...

Hei :-)
Selvom jeg er innom siden din flere ganger om dagen, er det ikke ofte jeg legger igjen kommentarer her. Men blir så oppgitt på dine vegne når du får så mye dritt fra enkelte lesere!! Har disse personene selv blogger? Skulle likt å lese hvordan de var i så fall... Hvem blir lykkelig av å kritisere andre, spesielt personer som man slipper å møte ansikt til ansikt? Tror enkelte mennesker er født negative, som bare MÅ si noe negativt for å selv føle seg bedre. Dårlig selvbilde, kanskje..?
Du er ihvertfall intersant nok for meg, og sånn som "Eva" skriver er jeg helt enig i! Og en annen skrev at din blogg har det lille ekstra, X-factor :-). Det har den, og derfor titter jeg og sikkert mange, mange andre innom! You go, girl!!! Ha en flott helg med din kjære, og nyt alle de gode øyeblikkene.
Go`klem Yvonne fra Arendal :-)

charm design sa...

Tenk om hele verden kunne vært som deg.Positiv,positiv,positiv............
Mann blir glad av å besøke deg og din familie.Alltid noen blide vakre ansikter og se på,eller noen nye spennende inspirerende antrekk.
Her henter jeg positivitet,inspirasjon og glede.Mann kan se det lang vei at dere er en vakker,lykkelig og fantastisk familie.
Alle er mann vel litt misunnelig på det......
De menneskene som er negative til andres lykke har nok desverre ikke det helt godt med seg selv.Fortsett og blogg som du gjør,du gir masse glede til mange mennesker.Ønsker deg og din familie en riktig god helg

Anonym sa...

Hejsan P
Läser de bloggar som gör mig glad.
Ger mig inspiration.
Det gör du med din blogg.
Fortsätt som du gör

NICOLINAS BONING sa...

Där fick "neggisarna" verkligen svar på tal;-)

Fortsätt bjud precis så mycket som du vill av dig och ditt liv precis som vanligt så är då jag nöjd.
Jag trivs alldeles förträffligt här inne och kommer att fortsätta kika in till dig!

Hälsn/Birgitta

susanne sa...

Cool dagens outfit!

Anonym sa...

Hej fina Philia! Jätte snygg outfit =) ÄR du sponsrad av OM?? Du köper ju jätte mkt från det märket.. Men det skulle jag också göra om jag kunde ;) Gillar din blogg å läser den dagligen.. Hoppas i alla fall på lite fler inredningsinlägg. Å gärna som en annan skrev: fönster-tips :)Trevlig helg önskar jag Dig! //J

Det vita dårhuset sa...

Oj oj OJ! Vilka kommentarer plötsligt...Och kan du tänka dig att de flesta kommer från en "anonym" ?! Man kan börja undra om det är av avundsjuka någon sitter och skriver alla dessa själv?!!

Men du! Jag hoppas verkligen att du skakar av dig allt detta och fortsätter som du gör!!

Jag är en 4 barns mamma med inte allt för mycket pengar över till "fancy" clothes.
Men jag får sååååå mycket inspiration av dig och den dagen mina barn blir lite större....ja då vet jag (tack vare dig) vart jag kan gå och handla för att hitta dessa underbara plagg du visar :)

Sen är det väl så att du inte bara visar Odd Molly! HM har väl ändå alla råd att shoppa på?!!

DU har även gett lilla mig enormt stor inspiration till att börja motionera! Du har ändå 3 barn och är urläcker. Stor kredit ska du ha för det ;)

Låt folk prata....

JAG älskar din härligt uppfriskande blogg och vad jag kan se på din räknare är det några till *ler*

Galleri Våga vara Åsa sa...

Du har en Härlig Blogg! // Åsa

Anonym sa...

Om någon i min omgivning har något väldigt snyggt på sig så brukar jag kommentera det. Om någon har på sig som inte faller mig i smaken så säger jag inte vad jag tycker och jag hade aldrig heller kommenterar om jag tyckte att något var för dyrt, såg "billigt" ut etc. Jag skulle inte heller fråga om någon köpt sina kläder själv, fått dem eller kanske köpt dem men använt sitt kreditkort för att kunna köpa dem. Varför?! Jo, för jag tycker att det är ohyfsat att kommentera någon annan/något i negativa ordalag utan att personen i fråga faktiskt frågat om min åsikt. En del människor tycks tro att man kan bete sig annorlunda bara för att man kan söka skydd bakom sin dator och slipper "konfrontera" personen i verkligheten. Jag tycker att det är både fegt och inte minst ohyfsat att skriva vad en del personer gjort här i kommentarsfältet och det är verkligen jättebra (tycker jag!) att du nu satt ner foten och undanbett dig den typen av negativa kommentarer! Hoppas att alla respekterar detta så att bloggen kan förbli som det där härliga magasinet som man kan krypa upp i soffan tillsammans med nu i höst. Hoppas att du kan ta åt dig av alla positiva kommentarer och skaka av dig kommentarerna som är negativa eller alltför ifrågasättande. Tack för att du så frikostigt delar med dig av dig själv i bloggen- jag hoppas att du kommer att fortsätta med det! Kram Linda

Karin - AlicesMamma sa...

Hej du, min favvo-bloggerska!
Hoppas det lugnar ner sig och att ni får en underbar helg.

Stora kramar!

Anonym sa...

Jag har följt din blogg ett bra tag, minns inte hur jag snavade in på den men har stannat kvar för att jag gillar ditt sätt att skriva och dina foton. Jättehärlig feelgood-blogg :-)
/Ingela

Aina sa...

Dear Philia,

Just a few words to support you,and your work in this blog.I've just discovered this wonderful place this week, and I though was one of the most inspiring blogs on my list!
In the blogosphere as in the normal life there is always ENVY,which is the best word to define the reason of the bad comments. Anyway, I hope all this words of so many people leaving you a comment will be a big support for you, and please KEEP INSPIRING OUR LIVES!
Regards from Mallorca!

Anonym sa...

Men om det här "tråkiga"ska
få ett slut,varför måste det tas
upp hela tiden??
Sätt stopp NU och och
lämna det en gång för alla!
Alla sk.försvarstal är lika
tjatiga som dom negativa.
Det finns väl roligare saker att
lägga energi på.

Anna-Malin sa...

Tusen tack, och detsamma
till dig. :)

Kram
Anna-Malin

Anonym sa...

Det jag funderar på är varför det ska göras ett inlägg som detta? Har man en blogg får man vara beredd på att folk tycker och tänker, alla kan inte stryka medhårs.
Varför gå in i försvarstal och skriva att mannen inte slår,inga obetalda räkningar och liknande, ingen tror ju det på allvar. Svara på andra kommentarer görs däremot inte...
Jag ser det inte som negativt att fråga om det är shopping eller reklam, bara en fråga, eller hur?
Nej inlägg som detta är bara fånigt, varför lägga energi på det, diskussionen blir ju bara som denna då.

Karin sa...

Hej,
Tack för en fin blogg! Läsvärd och inspirerande! Jag och min man ska bygga om vårt kök och har inspirerats av ditt fina kök. Vi undrar om du kan dela med dig av var du har köpt kåpan till köksfläkten?

Hälsningar

Karin