måndag 27 september 2010

KÄRLEK TILL ER

.

.
Uppe i mysiga stugan i Dalarna satt jag och lusläste i Sköna Hems nya Skapa Stilen. Jisses vad mycket fint och inspirerande det fanns i den! Löp och Köp säger jag:) (Silkessjalen jag har runt halsen måste jag bara tipsa er om. Den är nämligen en så supercool favvis och kommer från svenska märket Ester Eleonora som gör maaassor med fina sjalar. Min Skullsilksjal har jag klickat hem här)




LOVE U BLOGGISAR!



Massor med kärlek till alla fina goa damer!!! Nu vet jag att det jag gör verkligen uppskattas och det är jag såå tacksam för. Tusen tack var och en för era söta hälsningar!!!

Alla kan inte gilla allt, visst är det så. Jag har läst varenda rar kommentar som ni sötingar lämnat här på morgonen och är alldeles överväldigad av allt snällt ni skriver. Det är riktigt roligt att läsa att de allra flesta faktiskt gillar bloggen precis som den är! Ibland kanske H of P far åt olika håll men den är ju faktiskt en del av mitt liv och mina intressen. Tror jag är lite av en "periodare" och efter mycket hemmafix och " vara hemma med bebbetid" så har jag de senaste månaderna först koncentrerat mig jättemycket på bröllopet, sen på träning och kost. Nu har jag en kropp jag trivs med och tycker därmed det är roligare att handla kläder (ja, jag köper faktiskt kläder själv med "egna pengar") och därmed skrivit mycket mer om det. Dock känner jag att jag saknar inredningsbiten mer och mer så jag lovar: Fler inredningsinlägg kommer framöver!


Älskar bilden på det här superläckra sovrummet i Skapa Stilenmagasinet. Nu vill jag verkligen ta tag i vårat!


Nu ska jag gå ner på stan och försöka byta ett objektiv som blev helt fel! Har dock redan lyckats tappa bort kvittot så håll tummarna att de är schyssta och låter mig byta det ändå...


Ha en fantastiskt dag girls - nu går vi vidare!!!


KRAMAR EN MASSE


P


.

33 kommentarer:

Em sa...

Härligt inlägg och en bra start på veckan! Kram!

Anonym sa...

Tack för att du är så generös med ditt liv och din positivitet! Du piggar upp min dag när jag har det lite motigt. Kram sofie

Mitt skabbiga chica hus sa...

Morron goa Petra!

Tack för tipset måste rusa och och köpa mig en tidning till lunchkaffet. Jobbar hemifrån idag så lite lyx måste man väl unna sig dårå.

Vet du tjejen jag tror att anledningen att folk ens orkar bry sig och skriva påhopp är att du berör. En go glad, skitsnygg tjej med ett vackert hem, vacker familj och fina kläder klart att det nånstans dyker upp nån sur nucka som blir avundsjuk. Men skit i det och fokusera på alla oss andra istället:o)

Aldrig funderat på att klicka i kommentarsgransknings rutan så att du läser kommentaren, godkänner och sen blir den publicerad? Jag vet, man vill ju inte sålla men jag tycker inte heller att surnuckorna ens ska få nåt utrymme på dina glada fina blogg.

Nej, dags att fånga dagen nu:o)

Kraaaam!
Mia

Solid sa...

Hej!

Även jag vill tacka dig för en trivsam blogg, jag kikar in här men kommenterar inte särskilt ofta. Jag vet inte om du läser Dr. Mollys blogg men hon gjorde ett verkligt fint inlägg om dig igår och om anonyma kommentarer.
Allt gott till dig från Eva

Karin - AlicesMamma sa...

Detta inlägg glädjer mig :) Bra att du fokuserar på oss positiva läsare ist :) Helt rätt!!!

Ha en bra dag, lycka till med bytet - hoppas de är snälla.

Kramar!

Tina sa...

Härligt att läsa! Keep up the good work. Din blogg glädjer och inspirerar och jag gillar den precis som den är.
Du förgyller en liten kontorsråttas dag :-)
Kram

Anonym sa...

Bra skrivet P! Nu blev det en naturlig förklaring till varför det har varit mer mode än inredning på senaste tiden. Alla är vi periodare speciellt om man renoverar hemma, ska få barn eller vill ha nya kläder till sitt jobb.

Ta hand om dig och fortsätt njut av livet på samma sätt som tidigare

Kram Maria

Helen sa...

Tack för tipset, ska göra om i sovrummet och då är ALLA tips välkomna, ska handla tidningen med mig hem
Det enda jag vet säkert är att det ska vara VITT

Sweet Chili . sa...

Hei og Hopp:)

Blir alltid så glad når jeg er innom bloggen din og håper du fortsetter i samme stil:) Vil gjerne ha litt mer innredning da jeg synes stilen din er bare helt fantastisk:)

Sjalet er forresten bare sååå kult! Løøøøøve it!

Ha en glad dag!

Klem / Pernille

Unknown sa...

Har också den ChillNorway jackan, så härlig!

Lina Gardelid sa...

Hej!

Vilka vackra bilder du har på din blogg! Rejält avis här! ;)
Ville passa på att säga att jag utlyst en tävling på min blogg där jag lottar ut färgglada, fina, kul, annorlunda och användbara hälsningskort för alla tillfällen. Ta gärna en titt och se ifall du vill vara med!
/Lina

Anonym sa...

Hej,
Rätt inställning Philia, nu går vi vidare.
Det är mycket som "separate the wheat from the chaff" och vinnarna från förlorarna. Det är framförallt allt inställningen till livet. Du verkar ha rätt inställning till det mesta.
Kram
Malin

Lingonberrie sa...

Hej Philia,
Jag tycker att du verkar vara en sån vacker person och gillar din blogg jättemycket.
Har inte hänt med här helt och hållet sista dagarna, men stå på dig och din positivitet som jag och så många andra älskar!

Stora kramen!

Mejrams! sa...

Hej Petra!
Har följt din blogg ett tag nu och vill bara säga att du har en jättefin och inspirerande blogg. Hade överhuvudtaget inte tänkt att lägga mig i den här negativa spiralen du har hamnat i men jag tycker det här är för mycket. Det är så tråkigt, framför allt för dig, men även för oss övriga att behöva läsa de här så oerhört kränkande negativa kommentarerna som ges på din blogg. Jag tycker att du för allas skull ska klicka i rutan för ditt godkännande av kommentarerna innan de publiceras. Ta även bort alla kränkande negativa kommentarer (gör det åtminstone ett tag). Att lämna synpunkter och att i alla delar inte dela åsikter är både klokt och sunt men att uttrycka det på ett sådant kränkande sätt som så många gör är inte acceptabelt. Var av en av oss lever våra liv som vi vill och väljer själva vilka delar vi vill dela med andra. Det du gör på din blogg är din ensak, så länge du inte skadar andra, vilket verkligen inte du gör utan bara är en postiv och glad människa som inspirerar./Hälsn Merja

Anisis sa...

Hej ! Jag har precis läst din blogg för jag har varit borta några dagar och såg lite vad som hade hänt. Därför skrev jag ett långt inlägg och var upprörd men när jag skickade iväg det så blev det något errorfel och det kom inte med. Så nu gör jag ett nytt försök !
VALFRIHET, ÖDMJUKHET, TACKSAMHET och RESPEKT för andra är det jag vill skriva om i den här kommentaren.
Det här är mina åsikter : Jag tycker att alla som läser en blogg har VALFRIHET att välja vilkas bloggar man läser. När man läser en blogg anser jag att man ska vara TACKSAM och känna ÖDMJUKHET inför den personen och att man kan få följa någon så nära. Att visa respekt för andra människor är viktigt för mig och som läsare av en blogg där en människa blottlägger sig och sitt liv tycker jag att man ska vara väldigt ödmjuk inför det.
Om man inte har detta i åtanke när man läser bloggar och skriver kommentarer så är mitt förslag att man slutar läsa den blogg man retar sig på ( VALFRIHET) , är ÖDMJUK så att man inte sårar den som bloggar som öppnat sig inför världen, känner TACKSAMHET att man fått tagit del och läst av det som varit bra på bloggen men tackar för sitt samt visar RESPEKT genom att inte lämna sårande kommentarer ( allrahelst som Du ovan som är anonym!!!).
Till dig Philia vill jag bara säga att min åsikt är att du får skriva VAD DU TYCKER ÄR VIKTIGT på din blogg. Det är din blogg och ditt liv och ibland är det barn, ibland är det mode, ibland inredning, ibland glädje och ibland sorg för just så är det här i livet ! Vill du tjäna pengar så gör det. Jag väljer att läsa din blogg för den ger mig glädje och tips och inspiration i vardagen !!!
Kram Anna

Anonym sa...

Philia....happy day!!! kisesss from argentina,andrea

Anisis sa...

Hej igen!
Vill bara lägga till att jag hänvisade till en kommentar som var från en anonym när jag skrev förut. Den anonyma kommentaren finns inte längre kvar här, vilket jag tycker är bra.
Däremot finns det en kommentar från en annan anonym här och jag vill klargöra att det är inte den jag hänvisar till i min kommentar.
Nu blev det rörigt !!! Hoppas ni förstår vad jag menar ! Må gott ! Kram Anna

Anonym sa...

Hej P
Löpning i morse alltid lika härligt är bara förnamnet!
Klart du inte ska ändra ett skit, rent ut sagt detta är Din blogg.
Du bestämmer! Så är det annars blir det inge kul.
Men att sortera bort kommentarer skulle jag inte heller bry mig om! Då ger man dom!!!halva handen.
Ha en alldeles härlig måndag alla!!

Unknown sa...

Ja, mera inredning! Hur blir det med tapeten i sovrummet? =)
Väntar nyfiket på hur du får till det!

Kram Catta

Anonym sa...

You go girl! Nu går vi vidare och lämnar alla tråkiga inlägg bakom oss....! You make my world happier! ♥♥ Cia i Lund

Anonym sa...

Keep up the good work ! :)
Gillar dig som du är !

Kram Kicki i Åre

Anonym sa...

Funderar på vad du använder för kamera och objektiv? Det kanske står här i bloggen men jag hittar det inte/Lisa

Anonym sa...

Har hittat din blogg ganska nyligen och gillar den skarpt. Jag tycker det är fantastiskt att du bjuder oss att ta del av ditt liv. Det sägs att vår generation är den generösa som delar med oss av mycket på nätet på många olika sätt.
<3<3 Kram Anna

Anonym sa...

Åhhh du är så bra! Du tar ingen skit! Keep that spirit!

En sak vet vi alla, surpupporna kommer att dyka upp igen å igen å igen! Men låt dem inte få ta utrymme i din härliga blogg utan rise above! Ignorera dem!

Kram fr Pernilla <3

Anonym sa...

Kramar...
Annsofie

Anonym sa...

Hejsan! Bra Petra. Håller med de som menar att negativa kommentarer bör ignoreras helt och hållet, vilket därmed också (som någon annan också skrev) innebär att de inte ens är värda att sållas bort. Bäst vore nog om inte någon alls gav dem något utrymme. Som jag skrivit i ett tidigare inlägg - var störst och stå över. Kram
//Marika//

LOPPISLIV sa...

Hej Petra! Härligt inlägg, du bjuder på dig själv och det positiva får fördel, det gillar jag. Livet är för kort att fokusera på negativitet. Keep up the good work!! Den tidningen köpte jag till helgen, och oj så mycket ögongodis det var i den. Härligt med inspiration. Din skarfs är verkligen superfin. Jag har en liknande fast en betydligt billigare version som liknar den lite, svart med döskallar på från Lindex. Ha det gott. Kram Paula

Casa di Caro sa...

Hei Petra! Jeg må bare legge inn en liten hilsen fra meg også :-) Som så mange andre synes jeg at bloggen din er helt topp, og liker den akkurat som den er :-)
Så overse de sure kommentarene, og nyt livet!!

Gleder meg til fortsettelsen, klem fra meg

Madeleine sa...

Underbart att höra att du är glad igen! Tusen tack för att du är den du är och delar med dig så generöst av ditt liv och massor av vackert och inspirerande till oss här i cyberspace! Din positiva och varma personlighet genomsyrar hela bloggen, och att någon skulle kunna se något negativt i det är för mig helt obegripligt. Men även om någon nu gör det så kan de hålla inne med sina sura bitska kommentarer, tycker jag. Sånt gör ingen människa glad. Men du och din härliga blogg gör människor glada, så just go, girl!! :) Kram från ett fan / Madeleine

Anonym sa...

Hej!
Tycker din blogg är toppen - en av de bästa! ...skulle bara önska att du uppdaterade oftare! :-)
Ha en härlig höstdag! // Linn

Anonym sa...

Hej ! Vilken härlig blogg du har, får mkt inspiration. Undrar vad du jobbar med?? Mode eller?

StrandviksVillan sa...

Duktigt gjort att tappa vikt!!
Om man ändå hade den självdisciplinen...

Gärna mera inredning! Älskar din stil!!
Vad skulle du förresten kalla din inredning? Det är så svårt att förklara den när man vill berätta för andra :) Det finns också väldigt lite av "din stil" i olika magazin, kan du tipsa om nåt bra som inte bara har lantligt eller bara toppmodernt?

Ha en riktigt fin dag!

Anonym sa...

Hej P!

Jag tycker din blogg är jättebra. Men har en liten önskan. Ibland så publicerar du inlägg som inte hamnar i någon "kategori" och då "missar" man dem när man bläddrar bland katgorierna (förstår du hur jag menar?) Man orkar inte alltid sitta och gå igenom det daterade arkivet per månad om man letar efter ngt gammalt inlägg.

Tex när du tipsat om skönhetsprodukter osv. De ligger inte i en egen kategori tex.

Vore lättare för oss läsare om alla inlägg hade en "etikett" och hamnade i någon kategori.

Bara en tanke från mig som skulle kunna göra den här superbloggen ännu bättre!!

Kram
Emmy