tisdag 21 september 2010

KVÄLLSHÄLSNING

..
.

Min fina fina lilla "Flisa"!



God kväll kära bloggisar!


Här har jag precis nattat små skatter och läst saga för dem i deras små sängar. Tror att det är superviktigt att alltid natta och krama om sina små och tala om för dem hur mycket man älskar dem.  Att alltid få somna när man är liten och veta om att man är såå älskad...

 

Flisan och jag myser hemma i våra supersköna nattlinnen som Fredrika, med gårdsbutiken/netbutiken Flitiga Fredrika, var så gullig och skickade i present åt oss (Tusen Tack söta du!)! Visst är de helt otroligt fina? De kommer från det danska märket Natt och är i skön bomull. (I vinter ska vi minsann matcha med likadana raggisar och morgonrockar till också!;)


Uppe på övervåningen där vi alla har våra sovrum! (Bakom fönstrerna till höger ligger lilla Beabus rum)


Nu ska jag fortsätta kika på House här!


Ha en fortsatt fin kväll!


GE KÄRLEK

KRAM


.

22 kommentarer:

Unknown sa...

Vad fina ni är :)

Sov Gott!

Anonym sa...

Hej Philia! Med tanke på att det svälter närmare 1 miljard människor i världen just nu, vore inte det bättre att du delade med dig av ditt överflöd än frossa själv och att inspirera andra till överkonsumtion.

hälsningar
Niklas
Ps. ikväll är fullmånen som vackrast - och gratis för alla på hela jorden. Ds

Philia sa...

Hej Niklas,

Vad jag skänker till olika organisationer och välgörenhet vet bara jag!

Ha en fin kväll i fullmånens glans!

P

Lenita från Bohuslän sa...

Hej! Har följt din blogg sen början av sommaren då jag bara av en slump hamnade här. Vill bara säga att din blogg är så inspirerande och man blir så full av glädje när man kikar in. Man får en adrenalinkick helt enkelt av att läsa dina härliga inlägg om småstaden och din familj.Själv är jag en tjej på 46 år med en konstnärssjäl som älskar inredning. Har 3 vuxna söner som jag älskar,talar om detta för dom så ofta jag kan,precis som du nämner i detta inlägget. :-)Fortsätt med det du gör,det är en fröjd att klicka sig in och läsa på din blogg. :-) Kramar från mig & Bohuslän.

Fru Fly * Heidi sa...

Skjønne jenter - og jo nattlinnen var herlige!<3 Klem H

A House With A View sa...

Superfina nattlinnen och foton! Ha en skön kväll och strunta i surkartar!!

Kraam aka

LOPPISLIV sa...

Godmorgon! Hoppas ni sov sött i de nya linnena. Superfina nattlinnen på två supersöta tjejer :-)) Kram Paula

Att ha det gott sa...

Det är så härligt att kika in här
Du skriver med sån värme
Jag har själv 4 barn Den yngsta nu 16

Anonym sa...

Knepigt, du är så snabb att svara när det gäller att försvara dig själv... men när vi bloggisar som vill ha svar på frågor, då avstår du att svara här inne...

Lisa

Bokcaféet i byn sa...

Hej!
Jätte fina nattlinnen och den där Eiffeltorns-tapeten i bakgrunden var jätte läcker! Just varit i Paris så jag blev lyckligt påmind om den ljuva staden när jag såg din bild!

Barn är livet och bara att instämma i att man inte kan tala om sin kärlek till dem nog mkt! Fick just SOS-barnbyars lilla tidning igår och där stod det så fint om barnbyfamiljer och stjärnfamiljer. Älskade barn de också! Härligt att läsa om!

Tack för en fin blogg och ha en riktigt mysig onsdag!

Hälsar Anna T

Anonym sa...

Hej!
Har följt denna blogg några månader nu och det är verkligen blandade känslor när man tittar in här.. jättehärliga bilder du visar men förstår att några kan bli provocerade.
Redan har gott ställt, mycket pengar och kan handla dyra märkesvaror samt FÅR produkter från företag.
Du får nog tyvärr räkna med att en och annan blir upprörd emellanåt!

Sanna, Göteborg

Unknown sa...

Söta P, tack för att du delar med dig så mycket! Jag älskar att titta in hos dig, blir glad och får härlig inspiration. Blir ALDRIG upprörd eller irriterad som vissa verkar bli, hade jag blivit det hade jag slutat besöka dig på momangen. Jag har det själv inte speciellt gott ställt, men varför ska jag bli sur på DIG för det? Tror att du är en lycklig person, men inte pga av att du har det hyfsat ställt utan för att du älskar och för att du är älskad. Att du kan förse dig med fina saker kanske förgyller en del av vardagen men man kan ju inte köpa lycka.
Folk verkar tro att du är befriad från att må dåligt och det är så tröttsamt att läsa, du, lika mycket som andra kan drabbas av tråkigheter (önskar absolut inte detta förstås).

Fortsätt i samma anda, I löööv it, strunta i Jante-Sverige!

Pussen o kramen

Anonym sa...

Hej Philia,
först vill jag bara tacka för en helt underbar blogg! Jag har läst den dagligen i mer än ett år och vet du vad, jag blir lika glad varje gång. Feelgood känsla och inspiration rakt igenom, sen verkar jag gilla samma saker som du och det hjälper förstås.
Brukar aldrig kommentera på nätet, första gången faktiskt men blir sååå trött på människor som kastar skit omkring sig. Gillar man inte det man ser är det bra att stänga ner. Jantelagen vilar tungt över Sverige och jag hoppas innerligt att du inte tar till dig av de iaf få beska kommentar du får.
Som vanligt säger kommentarerna mer om den som skriver än vad som sägs i inlägget.

Ha en fin dag Phila! Det ska jag ha :)

Kram Anna

Anonym sa...

Tror ni i "fan klubben"verkligen att alla som skriver något annat än hejarop är avundsjuka??
Då måste ni vara väldigt inskränkta.Om bloggen enbart är till för beundrare som inte tål någon annans kommentar om den inte är inom den tydligen förutbestämda mallen borde bloggen vara öppen endast för inbjudna läsare.Och att säga att man inte behöver läsa bloggen är väl larvigt,är det allt eller inget som gäller?
Jag håller inte med om allt som mina vänner tycker men inte slutar dom vara mina vänner för det.Ni som blir så upprörda över sk.negativa kommentarer vad tror ni att det säger om er då?
"Tyck som oss annars får ni inte kommentera"
Vi har faktiskt åsiktsfrihet.Varför måste man vara avundsjuk om man kritiserar.Avundsjuk på vad då??
Patricia

Anonym sa...

Hej, vart kan man hitta det vackra skåpet? Det är verkligen super fint! Tips - välkomna!

jenny ~ mammanochkidzenpunktse sa...

Superfina foton på dig o dottra! Gillar skarpt nattlinnena!
Håller med dig om att kvällstunden är nog den bästa på hela dagen! Mys med sina ♥ och en massa kärlek!

Puss!

Lindis sa...

Jättesöta nattlinnen....

Anonym sa...

Hej! Du kan verkligen fånga in en bra bild, tycker du tar bra bilder.

Men en fundering har jag angående alla "negativa" kommentarer som hela tiden alla skriver om. Varför? Alla har rätt att tycka vad dom vill om vad som helst. Petra har gjort ett val att lämna den möjligheten att vi kan kommentera på hennes blogg, då måste man acceptera att vi alla tycker olika.

Njut utav den soliga fina höstdagen vi har här i Västerås.

Ha det gott!

projecantasi sa...

You are angels.
Kram.

Mait sa...

Hej!
Oj så vackra ni är båda två. Nattlinnena är verkligen underbara.
Tack för att du delar med dig med din blogg. Jag blir glad när jag läser den, strunta i eventuella surkartar. De allra flesta gillar din blogg.
Mait

Unknown sa...

Ja det tycker jag med,fastän mina grabbar är vuxna nu så säger jag det varje gång jag pratar med dom och pussar på dom när vi träffas..Inte helt lätt men jag anfaller..hahhaaha...Ha en riktig myspys kväll...Kram/Annelie

Anonym sa...

Vilka fina bilder du har, och vilken otrolig fin blogg, fortsätt med det.
Den fina Eiffeltorns-tapeten i bakgrunden, varifrån kommer den, sån skulle förgylla min hall....

// Maud, Västerbotten