lördag 4 september 2010

TACK SÖTA NI


Japp, jag tror verkligen på att försöka vara snäll, vänlig och glad! Bjud på många leenden idag tjejer:)



Hello sweeties!


Tusen miljarder tack för era söta underbara support! Vilken otrolig värme det finns där ute i cyber. Ni är nog världens absolut snällaste och bästa bloggläsare:) Jag blir så otroligt glad över allt fint ni skriver. Puss på er raringar!

Nu på morgonen hittade jag pics från ett så vackert hem som jag läste om i en Elle för ett par år sen och som då fastnade på näthinnan. Tycker det är såå stylisch så jag bjuder er på dem också! Tror inte det var danskt dock... Kanske var det holländskt? Ser ut som ett holländskt hem på något sätt...



Lovely lovely. Gillar den antracit grå väggen och golvet och de krispigt vita fåtöljerna och de snygga bokstavsplädarna som ser dyyyra ut...


...gillar tavlorna med gamla ramar och arkitekturtryck och de blanka detaljerna och det moderna bordet och plädarna som ser dyy - Just ja, det hade jag ju redan nämnt ;)

Asså, kan det bli krispigare och snyggare!? Såå Elle Interiör!;)

Om bokhyllan ser ut så här med ordning och reda (och mest vita bokryggar) så är en sån välkommen hem hit till mig också!

Tjusigt "lite kolonialt" stilleben.

Enklast är snyggast och jag gillar verkligen såna där kraftiga "90-talsaktiga" vita  träpersienner!


Mer "kolonialt" i matsalen.

Fräscht kök som blandar gammalt  med nytt på ett mycket trevligt sätt tycker jag! Me like:)


Sen vill jag uppmana alla mina fina gulliga läsare att vara ännu lite gulligare och rösta på min söta snälla bloggkompis Jannice som har den heelt underbara bloggen Simplicity! Hon ska upp till Stockholm (i fotriktiga skor) och vara med i en bloggtävling där hippa typer som Rececca Simonsson och Håkan Hellström är med och tävlar. Jag vill verkligen att hon ska få vinna! You go snäckan! Röstar gör ni här.


Nu ska jag och fina fördelsedagsbarnet H snart ta våra packade väskor och åka till Grannstaden för att bo på trevligt hotell och gå på paaarty!!! Så kul! (Fast jag har inget att ta på mig! Gaah, varför är det alltid så när man ska på fest?)


Ha en alldeles ljuvlig Lördag!


KRAAAM


(och åter igen - Stort TACK vänner!)


.

22 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Hej!
Härliga bilder, ha det så mysigt i grannstaden. Här på Gotland är det ett underbart väder. :-)

Kram

Hemma hos Katta sa...

SNYGGT, SNYGGT!!

Det låter som att ni har en rolig festkväll framför er! Skönt att få starta söndagen och "dagen efter" med en hotellfrukost dessutom ;)

Ha en riktigt rolig kväll med födelsedagsbarnet!

Kraam /Katta

Anonym sa...

Hej!
Inget att ta på dig? Du måste skämta!?

Katjuska sa...

Oj! Det finns avundsjuka människor även i Sverige! Jag lever utomlands och har märkt att det är bättre att lämna mina fina prada-väskor och allt annat skönt hem när jag är på besök i Skandinavien...jag orkar inte svara på frågor hur har du pengar för det!
Keep up the good spirit Philia! Your blogg is like a good book. I check it every morning when I am having my coffee:)

Magda sa...

Du kan väl ha den underbart fina rosa Tiger (tror jag det var?) klänningen som du hade i Paris? :)

Kram och tack för att du har en av mina favoritbloggar!

Line fra huset på landet sa...

Lekre bilder P. De hvite stolene som ser helt herlige ut å sitte i med de dyyyre :)) pleddene var helt nydelige!! Me want! Desuten..kjøkkenet. Kult med glasshyller. Plutseig blir jo da et landlig kjøkken stilig:)
Kos deg masse på fest og hotell idag! Gratulerer til H med bursdag.
Hadde ikke du en kjempefin lang kjole fra Malene Birger ??(svart og gull eller noe... ??!) Vel, vel..jeg tenker du finner noe;)
God lørdagsklem fra Line.

Anonym sa...

Hei :-)
Godt å "se" at du smiler og ikke lar andre ødelegge for deg! Du skriver om det DU har lyst å skrive om, du skriver ikke hver dag (og noen ganger flere ganger om dagen)fordi andre har betalt deg for å skrive om noe DE liker...
De av oss som setter pris på det du skriver og finner inspirasjon i din blogg, vi kommer igjen og igjen. Til alle andre som ikke finner det interessant, lag deres egne blogger!!!
Ha en superfin helg med dine kjære, og ta vare på de små øyeblikkene!
Go`klem Yvonne :-)

LOPPISLIV sa...

Tack själv söta du :-) för all inspiration och glädje du ger. Jag tycker väldigt mycket om din blogg just därför att du bjuder på sån härlig mix av både vacker inredning, klädtips, familjeliv & recept. Det ger mig helt enkelt en underbar feelgood känsla. Go girl & Keep up the good work!! Superfint "drömhem" du visar, såå stilrent och snyggt!! Ha det nu så gott med party och hotell övernattning. Stor kram Paula

Anonym sa...

Visst är det knäppt?! Är helt säker på att om jag hade kikat in i din garderob hade jag hittat otaliga festplagg åt dig, som du själv bara skulle fnysa åt och säga "Äsch den hade jag ju då och då..." Visst har man kläder, men humöret ska vara rätt inställt också på just de kläderna. Jag är likadan, har flera festplagg egentligen, men ibland klickar vi bara inte... Hoppas du hittar något och att vi får ta del av det imorgon, glöm inte det ;) Ha en underbar kväll. Kramar sara

Anonym sa...

Hei

Har fulgt bloggen din en stund og synes den er herlig inspirerende - har merket at det er mer reklame nå enn før og det er greit for meg så lenge man står innne for produktet. Noen blir kanskje provosert av dette så det er kanskje lurt å være mest mulig åpen om det. Nå er det slik at veldig mange som blogger blir sponset på en eller annen måte og det er en fin bonus men mange som leser tror kanskje den som blogger er full av penger.
Synes man skal la vær å spekulere i andres økonomi og unne andre det beste.
Gleder meg til neste innlegg:)

Anonym sa...

Hej,
Hade ett litet önskemål ifall du kan visa vad Flisan har för vinterkläder... typ skidkläder eller likn (om ni åker slalom). Tycker det är svårt med tjocka vinterkläder till en 8-åring för de kan ju inte bara gå omkring i "finjacka".
Snälla, tips tack!
Har kikat runt men kan inte hitta något "kul".

Kram Laila

Anonym sa...

I think some understanding is lost in the translation of your blog into English , But there is enough to know that those challenging you are trying to hold you down from more success !

But they cannot ! You already have a worldwide audience. Your blog is excellent, truly like a great magazine to browse through and enjoy. In fact , I think there should be an official " House of Philia " magazine !

Keep going forward !

Tree , New England , U.S.

sandra sa...

Hoppas ni får det mysigt idag!

Anonym sa...

Philia...I see the others blogs....but your blog is my preferid! I hope the best for you....thanks for all thinks beautifull every days!!! ...you speaking spanish? love from Argentina Andrea

Cecilia sa...

Vill inte blåsa liv i debatten igen, men måste skriva det jag tänker på.

Jag gillar din blogg och det du skriver om. Ibland har du köpt ett plagg eller en kudde som inte jag skulle vilja ha, men det är ju det som är grejen! Jag får se hur du har det i ditt liv och får inspiration av det även om jag inte alltid tycker som du.

Jag är lyckligt lottad och lever ett liv där jag har en ekonomi som gör att jag kan köpa vad jag vill (inom rimliga gränser naturligtvis) och det är jag tacksam för. Mitt liv har inte alltid sett ut så, så jag vet hur det är att vara "fattig" också....men det är en sak att vara avundsjuk och en helt annan att var missunsam. Det är ingen klädsam egenskap!

Fortsätt med din blogg P - I love it!

Anonym sa...

It's my birthday to!!! :)
Ha en LOVELY kväll nu och njut av alla fina och underbara cybervänner:)
//Anna

Unknown sa...

Härliga bilder, själv skulle jag gärna ha dessa tak hemma.
Hoppas ni får det mysigt i grannstaden.
Röstat har jag redan gjort (givetvis på bästa bloggen, din vän).
Kramizar I-B

Unknown sa...

Dette blir den første svenske bloggen jeg følger. Nydelig blogg med mye inspirasjon.

Marthe:)

Unknown sa...

Härligt hem! Gillar soffan som tusan, eller ja, helst skulle jag vilja ha klassiska Howards men den här ser grymt skön ut.
Nä nu ska jag ta och rösta på din vän.

Kram Catta

Anonym sa...

Kænns som jag nu måste læmna en lite kommentar....
Du har en helt underbar blogg som jag besøker varje dag, den ger mig mycket inspiration och många skratt!! Jag blir glad att efter att jag varit inne på din sida:)
Tycker det bara ær patetiskt att læmna dumma kommentarer, det ær folk som inte har något annat æn misær i sina liv och inte kan glædjas åt andra..
Ha nu en fortsatt trevlig søndag och ser fram emot næsta inlægg!
Kram Jessica

Anonym sa...

TH2 in Germany

studio karin sa...

Hej, tack för tipset till simplicity, alltid roligt med nya bekantskaper. Du är generös med beröm när du gillar något, och storsint att länka till henne. (Stort tack för min länk förresten, blev så glad).
Keep up the good work.

kram och hoppas ni hade trevlig födelsedag

PS du har alltid så härlig chit-chattig stämning här inne på kommentarerna, värsta tjejfesten :)))