fredag 10 september 2010

THANK GOD

..
.
.
Lite pyssel och knåp har det varit även varit här hemma vid skrivbordet idag, när jag suttit där och fixat med alla adresser och kort som ska iväg!


IT´S FRIDAY!!!


Mår ni bra mina bloggvänner?? Här i Småstaden har jag farit runt och fixat en hel del "to dos" idag, bla kort och foton till de tack-kort som ska skickas ut till  nära och kära som var med på bröllopet i maj (så ni som kikar in här och var med då, snart kommer det ett litet brev på posten!!!:).


Min älskade lilla "sjuttiotalsfrissade" Bea hihi!:) ( Är hon inte liiite lik Jonatan Lejon, äldsta brodern, i filmen Bröderna Lejonhjärta?;)


Nu har vi precis kommit hem från vår lilla tripp ner på stan och ska snart sätta igång och fixa fredagsmyset här hemma!!! Det blir hemgjord chokladkladdkaka och innan det...pizza!!! (Jippiiieee ropade skatterna högt i kör när jag berättade att det skulle bli vår kvällsmat idag!:)


Dagens jag: stövlar Hunter,väska Mulberry, ridbyxetights HM, halsduk Odd Molly, kofta Hunky Dory och under den min nya fina tunika från favvisen Chill Norway!!!


 
Min nya Jasper tunika är så himla fin med hjärtat på ryggen, figursydd och mysig.


 Vet ju att det är många många fler än jag, som är riktigt svaga för märket Chill Norway:) Har förstått (pga era kommentarer) att det är lite svårt ibland att hitta Chill Norwayplaggen (de är ju såå populära) på nätet och ni är ju många som vill veta var man får tag på de åtråvärda kläderna i Sverige! Nu kan jag faktiskt tipsa er om en jättebra svensk butik med fint Chill Norwaysortiment, som inte har nettverksamhet, men som skickar det du önskar mot postförskott!! Butiken ligger på Bankgatan 4 i Vellinge, heter UNICA OF SWEDEN och just därifrån är min fina tunika beställd. Telefonnumret till butiken för beställning är 0731-42 15 88  
040 - 42 15 14.


Nu ska jag strax ta bilen och åka och köpa stenugnsbakad smaskig pizza till oss!



Ha en riktigt mysig Fredagskväll!



KRAM



.Psst, Senare blir det skön slapp tvkväll! Först Idol Auditions på 4:an och sen Fun with Dick and Jane på 3:an, med såå roliga favoriten Jim Carrey! Till det - maaassor med god kladdkaka och lättvispad grädde:)

.

12 kommentarer:

Dr Molly sa...

Du är så fin!!! Visst är chillnorway underbart! Har en egen sida på bloggen med tips på var man kan hitta plaggen! Unica är en otrolig butik och vårt första stopp imorgon på Odd-Molly-träff i Skåne. Många som vill testa Chillnorway så klart! Kramar

Anonym sa...

Vad mumsigt, ska du oxå det då? Ibland måste man ju unna sig, visst! =)

Kram Greta

Anonym sa...

Så söt hon är lillan! Ja, faktiskt riktigt lik Jonatan :) Men mycket, mycket gulligare!

Vilken fin tunika, Chill Norway har mycket snyggt i sortimentet.

Vilken mysig blogg du har! Trevlig helg!
Kram, Sofie

Kakans mamma sa...

har chili Norway här i lilla byn men tycker inte att de tagit in "de fina"... men det går ju att åka till en annan stad.. :)
Kladdkaka blir det här med i kväll. Hoppas det smakar hos er också!

God kväll.
Kram Tess

room of karma sa...

Super snygg tunika! Älskar ockås Chill Norway!
Ha en fin kväll!
kram

Ida sa...

Önskar en trevlig helg! Tack för tipset, bor nära Vellinge och skall ta mig dit och kika på kläderna live snart.. Mvh Ida

sandra sa...

Fin tunika!! Hoppas ni får en bra fredagskväll!

Anettes tankeboble sa...

Hei! På www.chicliving.no kan dere bestille ChillNorway:)
De sender sikkert til Sverige også!

Anette

Anonym sa...

må tipse om min lokale interiørbutikk"Monica¨s Interiør" i Norge.Hun har mye fint og legger ut bilder på Facebook.Bare å "like"Monicas interiør på facebook mulig hun sender til Sverige

Ha en chill Fredag

mina finaste. sa...

Vilken fin tunika! Jag tycker att det är så svårt att hitta den där rätta längden, som gör att fina tights syns men att man ändå inte känner sig för avklädd.

Ha en fin kväll!

Line fra huset på landet sa...

Skikkelig fin tunika. Jeg eeelsker Chill Norway!! Men guuud så skjønn Bea var i de klærne da!! Til å spise opp, som vi sier her i Norge:))
Nydelige høstfarger med klassisk marineblått slår aldri feil. Det MÅ jo bare bli fint det!
Kos dere med helg og håper dere får finvær:)
Klem fra Line

Anonym sa...

Var har du köpt Beas fina tunika?
Mvh
Anna