söndag 26 september 2010

THIS SUNDAY EVENING

.
.

Jag och min älskade stora skatt fiskar vid en liten sjö någonstans i vackra Dalarna.



God Söndags Kväll


Efter att ha ett fantastiskt trevligt dygn uppe i Dalarna med god mat och mycket glädje så kommer jag hem och slår på lilla lapen och möts av värsta kommentarerna. Jag är tydligen "en liten människa", gold digger, ytlig, lider av bekräftelsebehov, har ingen ödmjukhet och skänker inte till välgörenhet. Jisses girls, vad är det med er??? Detta är ingen djupgående, analyserande samhällssida, House of Philia ska ju för bövelen vara underhållning!!! Ytligt javisst - but remember thats the point! Ja, jag är nästan alltid glad och jag älskar att inspirera.  Det finns andra sidor för er som vill läsa andra saker. Jag visar bara såna typ av inlägg som jag gillar hos andra här på H of P. Men att säga att jag är liten som människa för att jag visar lite av vad som finns i min garderob gör mig faktiskt både irriterad och lite ledsen. Jag gör ju dessa inlägg enbart för att inspirera och roa er och jag vet ju att det faktiskt finns de som tycker det är underhållande! Visst får man tycka olika men att skriva massa personliga påhopp är såå onödigt.

Jättemallig Flisan med egenfiskad (dock väldigt väldigt liten) Aborre

Men... nu ger jag er chansen att vara med och påverka House of Philia lite! Vad tycker du är mest underhållande av det jag skriver? Inredning, shopping, drömhem, klädtips, personligt, ytligt eller vad? Passa på nu att komma med dina åsikter!





Nu blir det höstmys med en stor kopp thé och hyrfilm på tv:n.


So long bloggisar



Psst, Just nu lyssnar jag på denna supersköna låt... Love it!




182 kommentarer:

Dr Molly sa...

Men herregud vad människor är snabba att döma varandra. Jag älskar din blogg och gillar precis det du beskriver nämligen att den är feel-good men visst är du ibland ledsen och skriver om det med! Du är en sann inspiration och det är väl mer än man kan säga om någon av dom som roar sig med att trampa på en med-syster. Jag säger som Grynet: "ta ingen skit"!!! KRAMAR

Mahatma sa...

Jag älskar din blogg och den är precis det du vill att den ska vara..INSPIRERANDE♥ Tack för härliga bilder och fint skriven text. För er som inte tycker om den bör leta er någon annanstans.

Anonym sa...

Hej,vännen! Jag tycker att du ska fortsätta blogga om det du gör nu! Det är ju precis det man letar efter i alla dessa bloggar som finns. Din är spciell med vackra kläder, inredning,kul grejer som du gör mm. VAR SNÄLL OCH ÄNDRA INTE DIN BLOGG DEN ÄR ABSOLUT DEN BÄSTA AV ALLA. KRAM från mig som ingen blogg har, men älskar dina tips! RITA

Black White Lovely sa...

Älskar att titta in och läsa din blogg! Du gör det du gör jättebra. KRAM & njut av underbar söndagkväll!

Emma från Kastberga sa...

Precis som dr molly, tycker jag väldigt mycket om din blogg och besöker den dagligen!
Tycker det är så tråkigt med dessa påhopp... och förstår det inte riktigt... gillar man inte bloggen är det ju bara att surfa vidare, eller hur?

Jag gillar att läsa om kläder och "personligt", men framför allt inredning, då jag tycker att du har så bra smak :)

Hoppas ni får en fin kväll tillsammans i höstmörkret!

Kram Emma

mina finaste. sa...

Försök att strunta i den trista kommentarerna!!!

Jag blir alltid så glad av din blogg och det jag gillar mest är inblicken i ditt liv och ditt hem. Dina bilder är vackra så snälla sluta inte med dem!

Go girl!

Anonym sa...

Åh du köpte den där Ester Elenora döskalle-sjalen för 1000:- ! Den är ju bara för fin men tyvärr ångrade mig i sista sekund för den är ju bara fin, värmer tyvärr ingenting :(

Em sa...

ÄLSKAR din blogg precis som den är! Bry dig inte om vad de skriver! Det finns människor som inte klarar av inspiration utan att bli bittra över att de inte är lika FAB :) Dom får vi leva med. Du är bäst! Kram på dig!

Anonym sa...

Fortsett akkurat som før! Elsker ALT!!!!!!!!

Ha en fin kveld!

Siv

Anonym sa...

men stackars dig! bry dig inte ett endaste dugg om kritiken. den bottnar förmodligen bara i avundsjuka, det brukar vara så! dom som gnäller kan hålla sig nån annanstans, och du ska inte ändra på nånting. vi som stadigt besöker din sida gör det just för att Du inspirerar oss, och för att Du är den Du är! glöm aldrig det!!
höstkramar åsa

Petra sa...

Din blogg är DU. De allra flesta förstår att det endast är en liten bit av ditt liv som vi får ta del av genom din blogg. Men din person och din personlighet lyser igenom och därför känns din blogg autentisk och ärlig.

Dessutom har du ett språk och ett sätt att skriva och uttrycka dig som jag tycker om.

Du ska såklart fortsätta att blogga precis som du gjort hittills. Det enda du kanske ska bli bättre på är att radera dumma kommentarer. Bara ta bort dem och glöm dem.

Ulrica sa...

Herregud, varför gå in och skriva och kommentera negativt och ödsla sin energi på något man ogillar???!!! Jag förstår inte detta! Själv söker jag upp sidor som inspirerar mig på olika sätt och klickar bort sidor jag inte gillar! Älskar att läsa om, inredning, trädgård, kläder, foto, konst och annat, och går inte in på sidor om ämnen jag inte har intresse av!!
Bara för att du gillar kläder och annat betyder inte att du är ytlig! Du kanske inte väljer att skriva djupgående analyser när du har problem eller om privata känslor, men det är ju ditt val!!
Nej, stå på dig! Det är många som gillar din sida och säkert några få som inte gör det och man kan inte behaga alla! Jag blir iallafall inspirerad!! Kram//Ulrica

Unknown sa...

Jag gillar din blogg just precis sådan som den är...lite av varje, varvat i lagom doser!! Finner den väldigt uppmuntrande och just som du själv säger, inspirerande! Keep up the good work, säger jag!! =)

Lotta sa...

Hei! Innom med en klem og for å si at jeg digger bloggen din. Jeg leser alle innleggene dine og har lest alle helt fra begynnelsen:) Ikke bry deg om alle de teite kommentarene. De er nok bare misunnelige skal du se! Fortsett med den fine stilen din. Fineste bloggen ever!

Klem fra
Lotta :)

Anonym sa...

Hej!
Jag läser inte din blogg varje dag utan då och då, eftersom det är samma typ av inlägg hela tiden. Men det är väl bara att klicka vidare om det inte passar. Låt det positiva väga tyngre.
Ha en mysig kväll!
Kram från Lisa E

Unknown sa...

Jag tycker du är helt rätt ute med det du skriver och även med blandningen på bloggen - you go girl ;O)

Viola sa...

Gillar din blogg precis som den är! Du har valt att göra en feel good blogg och fortsätt med det så länge som du vill.

Det är ju det som är coolt med nätet att här finns så mycket att välja mellan och här hos dig kan jag välja inredningstips, kläder och lite mat då & då (kanske finns det ännu mer att läsa om, men jag har bara läst här i drygt 2 veckor :-) )

Om jag är på jakt efter bloggar om andra ämnen så väljer jag de bloggarna. Det är ju inte svårare än så! *tips till er som gnäller på innehållet här*

Kram från V

Anonym sa...

Herregud, din blogg är din blogg...och den är BÄST, helt enkelt! Varning för avundsjuka fånar!

Kramar från Anna i norrland

Johanna sa...

Jag älskar din blogg PRECIS som den är. För min del så behöver du inte förändra ett smack! Tack för att du bjuder på dig själv :)

Anonym sa...

Så viktigt att få känna sig uppskattad, så jag tänkte bara säga att jag i alla fall tittar in regelbundet, och det gör jag för att jag tycker om det.

Anonym sa...

Fortsätt blogga precis som du gör nu!! Det är ju den härliga blandningen av mode, inredning, fina bilder och vardagslivet som gör den intressant. Skit i neggon - bättre att bara radera de trista inläggen.
Din blogg är mycket inspirerande och glädjande! Fortsätt så...kramar jessica s

Cecilia sa...

Älskar din blogg precis som den är! Gillar din stil i både inredning o kläder. Fortsätt så!!! Jag kikar in flera ggr om dagen för inspiration. Kramar från Cecilia

silje-sin sa...

Kjære deg. Drit i dem!! Det er de som har problemer... Fortsett som du er, og vær deg selv! Stakkars de som må skrive sånne dumme ting til andre sier jeg.. Du er til STOR inspirasjon! Stor klem fra Silje.

Anonym sa...

Älskar att titta in på din blogg! Den är så inspirerande och verkligen en feelgood blogg!! Tycker den är super som den är - så ändra den inte!! Tack för att du bjuder på dig själv, ditt hem och dina fina barn!

Kram Linda

Miss Linda sa...

Jag ÄLSKAR din Blogg precis som den är ♥

Du har en HÄRLIG variation på inläggen som VERKLIGEN tilltalar mig!

Ett UNDERBART hem, det du bjuder på av DIG själv Å din FINA familj, Recept, Mode, Semester Å små Äventyr ♥ DU ÄR SÅ JÄVLA BRA! Go Girl! ♥

Kram Linda

Cissi sa...

Tycker din blogg är så inspirerande, bra avvägning av innehållet. Bry dig inte om elaka kommentarer, bara ren skär avundsjuka..... Fortsätt på samma sätt i framtiden. :-)

Carolina sa...

Gillar din blogg massor, forstätt precis som du gör!! Kram

Lindis sa...

Tycker din blogg ska vara som den är... underhållning... mest av allt gillar jag dock när du visar godbitar från din gaderob!

Vibeke sa...

Hei P. Fortsett akkurat som før du. Bloggen din er FANTASTISK akkurat som den er. Dessuten tror jeg det er den samme personen som skriver negative innlegg bare for å fucke opp stemningen. Fortsett med å være glad og positiv, og vise oss ditt gode liv - det er mange som liker det - og de som ikke tåler det - finn på noe annet. Stor klem fra Norge.

Dr Molly sa...

blev så provocerad av den där kommentaren om välgörenhet och Odd Molly att jag gjorde ett blogginlägg precis! Kramar

Signe 1 sa...

Åhh min favvolåt oxå just nu, blev helt förälskad när jag hörde den på Lindex-reklamen första gången!!! Skön kväll!

Sofia

Unknown sa...

Jeg elsker bloggen din. Fortsett som før! Liker aller mest å lese om shopping, klær, innredning, barna din etc..mao det du allerede skriver om i dag.
Tudelu:-)
Klem Marianne

Anonym sa...

Lägg inte mer energi på dessa trångsynta och avundsjuka människor, som anser sig ha rätt att tycka så mycket. Försök istället att se hur många som tycker mycket mycket om ditt bloggande. Din positiva inställning, dina tips och dina fina fotografier. Det är ditt "tänk" som är rätt inte deras!

Kram

Nina sa...

Tycker också om din blogg riktigt mycket. Mest gillar jag nog att läsa när du ger tips om inredning och matlagning...det är mycket inspirerande. Fortsätt som du gör!

Anonym sa...

Jag har läst din blogg ett tag och är en av dem som har försvarat dig förut när folk skrev dumma kommentarer. Ville bara säga att jag har blivit trött på din blogg för att jag tycker som några andra att den har blivt mest reklam än något annat och du som var ganska unik (det jag gillade mest av dig) har blivit en tjej som ser ut som alla andra, har samma kläder som alla andra och exakt samma gummistövlar som alla andra... Ta inte detta på något dåligt sätt, som du säger, du kan skriva vad du vill. Det är jag som bestämmer idag att sluta läsa eftersom det finns inte mycket som intresserar mig längre. Det har blivit precis som gizmolinas, en blogg jag läste förut och gillar inte alls idag. Lycka till!

Liselott sa...

Men hur ORKAR de?? Jädra energitjuvar, världen fokuserar väl tillräckligt på det negativa ändå, det är väl härligt att bara få vara lite skönt "ytlig" (om det är nu det de kallar det) och glammig ibland och fokusera på det enkla och vackra:-)
Jag älskar din blogg precis som den är!!!
You go girl och ta ingen skit!!

Anonym sa...

Tycker att din blogg får vara just din, dvs som du själv vill ha den. Vissa delar gillar man mer, andra mindre, precis som ett magasin! Men eftersom du nu frågar så tycker jag mest om inredningsbiten och din positiva glada attityd! Sedan är mode superhärligt, men lite tråkigt när allt känns så sponsrat, alla nästan alla kläder du visar kommer från butiker som har en sponsrad länk på sidan. Men samtidigt förstår jag att du inte tackar nej, vem skulle göra det? Keep up the good work!

Anonym sa...

Elsker bloggen din akkurat som den er:-) Fortsett slik du gjør, og prøv å ignorer de ekle kommentarene, og ikke gi de oppmerksomhet på det. Da oppnår de det de vil. Gleder meg til å følge deg videre. Klem Unni

Anonym sa...

Tycker verkligen om din blogg men jag kan ändå känna att den förändrats sedan start! ´Från början var variationen större och kanske mer inriktad på inredning som är min stora passion!! Vill verkligen inte att du ska sluta blogga men eftersom du ställde frågan om önskemål på bloggen så skriver jag min åsikt!Go girl!

Trude sa...

Hei!
En liten hilsen til fra Norge. ´Et lite menneske´er vel heller den personen som rakker ned på deg. Prøv å blåse i det, det er jo egentlig bare synd på slike mennesker. Jeg er innom bloggen din nesten daglig og synes den er kjempefin. Særlig liker jeg innlegg om lchf (det var slik jeg egentlig fant veien til deg), men koser meg også med alt det andre du deler med oss. Tusen takk for mye og god inspirasjon :)
Klem.

Anna-Panna sa...

Usch va tråkigt att du emellanåt åker på de här kommentarerna. Det finns ju MILJARDERS med bloggar, så stör man sig på nån får man väl klicka sig vidare i cybern.

För att va en tjej som har god ekonomi o kan unna sig ( i stort sett) det mesta så tycker jag du är otroligt jordnära ändå. Du verkar vara en varm människa, som även du har dina bra o dåliga dagar. Och som vi får ta del av här.

VAd kan vi önska mer?
När det gäller mode så gillar jag plaggen du visar men har tyvärr inte råd att köpa de själv (syftar på OM och CN) så därför tycker jag om när du tipsar om plagg från de mer "vanliga kedjorna" om man säger så ;) Sen älskar jag ditt hem, så där får jag liksom aldrig nog - även dina föräldrars verkar helt lovely, för att inte tala om Gotlands huset. Hade ni inte nåt ställer i Frankrike oxå? Hur ser det ut??

Som sagt, jag älskar mixen i din blogg. Och är själv mamma till en 6 årig pojke o 4 årig flicka. Så jag delar ju en del av din vardag kan man säga! :)

Visst, man ska få ha synpunkter o alla kanske vi inte alltid håller med eller gillar samma saker. Men det kan man säga/skriva med en mer hjärtlig ton än att "hugga" sådär som det görs här bland kommentarerna.

Hoppas du känner dig lite gladare nu, när vi som gillar dig har fått skriva vårt!

Ha en fin söndagkväll!

Kram
Anna

Caroline/drömlägenheten goes radhus sa...

Hejsan!

jag gillar din blogg som den är! Dock ogillar jag alla som skall klanka ner på dig, herregud! Skaffa ett eget liv då!

Nej, you go girl!

KRAM Caroline i en hyreslägenhet i centrala Uppsala! ;)

Johanna sa...

Jag vill gärna läsa din blogg så som den är - mode, inredning och småbarnsliv. "Ytligt" eller inte, så är det som du skriver underhållande och intressant. Alltid lika roligt att kika in!

Det som jag har funderat på liiite, om jag ska vara helt ärlig, är att den kanske har börjat kännas lite väl genomtänkt och ja, "sponsrad, eller vad man ska säga. Man blir lite osäker på om det är kläd- och inredningsval du själv gjort, eller det är sådant som du fått av olika butiker för att göra reklam. Hoppas att du förstår vad jag menar:)Samtidigt är det ju jättebra att du skriver varifrån saker kommer. Svårt det där...

/Johanna, en som ÄLSKAR din blogg :-)

Line fra huset på landet sa...

Jeg har vært inne her hver eneste dag i laaang tid, og jeg liker bloggen din. Min største interesse er interiør, og siden det jo er langt mellom de innleggene her nå, så legger jeg kanskje ikke igjen så mange kommentarer. Jeg er også enig i at bloggen nok har forandret seg over en periode. Nå er det nok mer klær det dreier seg om her. Men du må jo selv skrive om det du liker, hva du interesser DEG for..det er jo det viktigste synes jeg da.
Jeg innrømmer at jeg nok savner allsidigheten på bloggen, og interiør-innslagene. Men jeg leser hver dag, og det er morsomt å se bildene, og koselig å høre om barna. Må til slutt si at det er ille at folk vil skrive så negative kommentarer...hvorfor ikke heller bare slutte å lese??!!
Fortsett som DU vil Petra;)
Gode klemmer fra Line

Anonym sa...

Hei P!
Fortsett å skrive som du gjør, det er det som gjør deg glad, og meg også :) Hadde jeg hatt interesse av å lese om fadderbarn og donasjoner til veldedighet hadde jeg lest en blogg som handlet om det. Men hadde du skrevet om slike ting hadde sikkert det også vært feil, da hadde du nok blitt anklaget for å søke bekreftelse for å være et "godt" menneske...
You can't please them all!
Stå på P, du er perfekt akkurat som du er, du er deg <3

Klem fra Siri
(helt uten fadderbarn og med Odd Molly og mer enn 10 par sko og i skapet)

Anonym sa...

Hej svejs!

Läser din blogg varje dag och tycker det är så inspirerande och trevligt och för det mesta blir man på ett alldeles strålande humör :)

Människor som skriver sådana där trista saker är ingenting annat än avundsjuka. Du ska inte ta åt dig av vad de skriver. Tycker de gott kan surfa vidare från din sida och aldrig mer återvända! Ha en trevlig söndagkväll!!

Anonym sa...

Hejsan!!
Jag tycker du ska köra på som du gör för jag följer din blogg dagligen och inspireras verkligen av hela ditt innehåll....Kram Karin

Susie sa...

Philia kära, du är fantastisk! Jag är lutning och inspirerar dig att vara en dag utan din blogg du redan kan inte tänka mig!
Alla vackra, liksom Susie från Tjeckien
PS: Översättningen jag använde Google Translator :-))
Jag skulle bli hedrad om navšívíte min blogg :-)
Poslech
Fonetický přepis
Slovník - Zobrazit podrobný slovník

Anonym sa...

Tycker om din blogg precis som den är. Väldigt vackra foton. Du är så fin i dina kläder. Dina barn är så söta. Avundsjuka människor är inget att bry sig om.

Kramar och ett stort tack för en fin blogg!
Maria

Anonym sa...

Go girl! Fortsätt i samma stil.

H. Anette

Madde sa...

Hej! Jag är en utav otroligt många som älskar din blogg!

Jag har ett toppenidé till er som inte gillar den här bloggen, läs inte den mer då! Så slipper ni vara irriterade och ödsla tid på att skriva elaka saker som faktiskt sårar!

Kan man inte bara glad för en annan person? Tycker det är jätteroligt för Petra att hon kan köpa och unna sig sånt som hon tycker om!
Det är ju faktiskt hennes blogg och då måste hon ju få välja precis vad hon vill visa eller skriva om! Gillar ni det så är det enklaste för er att inte gå in på den här bloggen mer ju!!
Svårare är så är det ju inte!

Jag kommer fortsätta läsa den här bloggen för att jag tycker om allt med den!

Kramar från Madde från Kalmar

LOPPISLIV sa...

Hej sötis, jag gillar din blogg precis som den är!! Det är just blandingen av inspirerande danska hem, ditt eget vackra hem, recept och vardags/familjeliv och sist men inte minst alla vackra kläder du visar...även om jag själv inte har samma ekonomi att shoppa för så får jag ju massor av tips och inspiration och det är väl det som är meningen. Bara fortsätt som du gör för det gör du så himla bra!!! Stor Kram Paula

Jenny H sa...

Suck att folk orkar hålla på så där, eller är det månne en och samma person som skriver alla elaka kommentarer? Din blogg är, precis som många tycker, bra precis som den är! Den är ju du! Vi som besöker din blogg tycker ju om det du skriver! Fortsätt med det! Och varför inte visa upp sig när man är så där snygg och välklädd som du?! Kram!

Kari sa...

Det er din blogg, du bestemmer selv hva du vil skrive om. Forstår ikke hvorfor folk skal kritisere, man kan bare la være og lese. Jeg lever et ganske annerledes liv enn det du gjør. Likevel får jeg masse inspirasjon og glede av din blogg. Må innom hver eneste dag. Ønsker deg en fin uke med masse solskinn på din vei.

Kari :-)

Birgitta sa...

Ser att du fått många kommentarer på dett inlägg och de har jag inte läst.
Men för sjutton! Fortsätt precis som förut!
Gillar din blandning av allt. Tycker du är super härlig och det är därför jag kommer tillbaka hit.
Låt de som inte gillar läsa någonannanstans. Försök att inte ta det till dig.
Kram

Konvallhaugen sa...

Hei!
Fortsett som før!! Elsker bloggen din!
Liker utrolig godt når du skriver om stemningen og legger med en sang!
Klem Liv Johanne

Anonym sa...

ÄNDRA INGET! Denna blogg är så härlig och inspirerande!
Du har t.o.m. inspirerat mig att börja städa mer! :)

Såg att någon innan här skrev att du blivit "mest reklam". Jag tror inte för ett ögonblick att du skulle visa upp något som du inte gillade eller inte var din stil bara för att du fått det i sponsring. Det är bara att gratulera att du blivit så känd att du får gåvor. Men det är ju åsikter som står för den personen och det är ju helt rätt att sluta läsa om man blir irriterad. Bra där.

Jag kommer fortsätta att med glädje läsa dig varje dag! Hoppas du förtsätter länge till.

Keep up the good work girl!

Anonym sa...

Hej! Hittade din blogg igår och jag har frossat i den hela helgen! Älskar allt om inredning, mode - verkligen inspiration! Tycker du verkar vara en jättegullig tjej. Det är så trist med de negativa kommentarerna, men det BORDE ju vara enkelt för dem att sluta läsa här.
/ ingela

Anonym sa...

Elaka kommentarer är ju helt onödiga, förstår inte att man kan bli så otroligt upprörd över en blogg. Jag har läst din blogg ganska länge men har precis som flera andra skrivit tröttnat och gör ett litet uppehåll nu men så upptäckte jag denn"diskussion" Eftersom du efterfrågar lite tips så vill jag säga att inläggen har blivit så lika på sista tiden. Det har handlat så mycket om shopping (det verkar ju vara det som de flesta irriterar sig så mycket på dessutom) och börjar kännas lite som en reklamsida. Jag tycker att du brukar hitta fina drömhem som du visar bilder på och det är roligt med klädtips och annat men det framstår nog som lite ytligt att berätta om all shopping och att visa bilder på sig själv i allt. Just nu följer jag din vänninas blogg istället, "på vår udde". Hon har en skön självdistans, skriver humoristiskt och allt verkar inte alldeles för perfekt i hennes liv, hon delar med sig av sina drömmar osv. Men du är säkert en trevlig tjej så det är onödigt att vara elak i kommentarfälten. Detta var menat som lite konstruktiva tips, lycka till med bloggandet! Hälsn. Karin

Anonym sa...

Hej!!
Du har den finaste och mest inspirerande blogg ever!! Jag vill att den ska vara precis som den är, så där lagomt härlig med massa fina bilder på allt möjligt. Ta inte åt dig av människor som tycker det är roligt att trycka ner andra, utan fortsätt bara vara som du är:)

Ha en skön kväll!!

Anonym sa...

Jeg synes bloggen er perfekt som den er nå!
Bloggen din er noe jeg faktisk gleder meg til hver dag. Grunnen til at vi alle er i forsvar når de idiot kommentarene kommer, tror jeg er fordi vi alle er vel litt redd for at du skal bli lei og slutte med denne fantastiske bloggen. Mitt lille forslag er at ALLE bare overså disse negative kommentaren! Grunnen til at de skriver sånn er vel akkurat for å få oppmerksomhet! Det jeg liker aller best med House of Philia er fordi den er så personlig. Ikke forandre noe, vi får jo litt av hvert og jeg synes bloggen er perfekt!
Heidi

Anonym sa...

HEI
Elsker din fantastiske blogg
Inspirerende
Mote, hus &hjem, mennesker mm. Digger din blogg og ditt positive syn på livet. Det smitter. Håper at de som kommer med slike kommentarer forsvinner. KLEM Kristine;)

Anonym sa...

Jag kikar in på din blogg då och då. Följer inte slaviskt, men tycker det är fantastiskt roligt att läsa den. Den är ju bra för att du visar just det du visar och skriver det du skriver. Det är sånt vi gillar, vi tjejer! Jag tycker nästan det är lite komiskt att de här människorna faktiskt har lagt ner sin energi på att gå in på din blogg, läsa den och sen t.o.m kommenterat. Det finns människor som har för mycket tid över och antagligen har allt för många tråkiga stunder. Då kanske dom mår bättre av att klanka ner på en lycklig, glad och vacker människa som du!!??

Fortsätt som du gör WE LIKE!!

Anonym sa...

Hei P! jeg titter innom her hver dag, og det er fordi jeg LIKER bloggen din så GODT! Det er ikke vanskelig for meg å se at du/dere har mer penger enn jeg har å rutte med, men det betyr absolutt ingenting. Det blir jo som et kjekt magasin/blad. De jeg kjøper er jo blant annet for å titte på fine saker, både til huset, barna og meg selv. Kan ikke se at jeg skulle ville ha noe annet av en blogg. Jeg finner like mye glede i din blogg som i et kjekt magasin!
Synes du fremstår som et varmt og flott menneske som elsker din familie og ditt liv!! Synes det er herlig å følge deg/dere, og kjenner at jeg blir inspirert, men mest av alt GLAD av å følge bloggen din! Fortsett akkurat slik du liker det selv - jeg blir garantert med videre uansett!
Klem fra Jane, Stavanger

Anonym sa...

Älskar din blogg precis så som den är, en riktigt "må bra blogg"! Säger som flera andra, man behöver ju faktiskt inte läsa din blogg om man blir så upprörd. Nej, kör på precis som du gjort härliga Philia! /Jennifer

sussi sa...

Oj vad många som har skrivigt till dig ja där ser du alla gillar din blogg. Som jag jag ÄÄÄÄLLLSSSKKKAAAR din blogg. jag tittar in varje dag flera gånger till och med. du skriver och visar det som jag gillar nästan så att jag är avis hur fint och bra du har det. Men jag har för mig att någon som har skrivigt skit förut dom är bara avensjuka Många kramar från Sussi upp i dalarna kul att du var där. Vart i dalarna var du?

Anonym sa...

"Keep calm and carry" on, jag tittar in varje dag och får inspiration och blir glad....
Många kramar från "Mia i Småland"

Anonym sa...

Jag tänker så här- bloggar är ju nästan som en veckotidning- roliga att titta i, inspireras av eller bara drömma sig bort en stund och slappna av. Gillar man inte tidningen så fortsätter man inte läsa den, och det kan man göra utan att behöva skriva elaka kommentarer först, bara tyst och lugnt lägga ner den och börja titta i något annat.
Den här "veckotidningen" gillar jag,så jag fortsätter läsa.
/C

Anonym sa...

Tycker verkligen om din blogg, men gillade den ännu mer förut då det var mer inredning! Men tycker ändå om mixen...och jag läser den ju fortfarande så fortsätt som du gör men med mer inredning :)
Kram!

Anonym sa...

Du är fantastisk och ger mer mig en dos glädje varje dag. Här vet jag att det alltid finns glädje och inspiration. Det är en frizon från verkligheten där bara vackra ting finns och familjeglädje. Tyvärr så finns det vissa som har svårt när någon lyser för mycket- det kallas nog avundsjuka. Men fortsätt lys - Du gör mig glad!

YVONNE

Stinas mys sa...

Kära du!

Kör din stil! Gillar att läsa om mys och flärd m.m. Alla vet vi ju att livet
inte är bara "glada dagar", mycket trist vardag däremellan - men varför frossa i det? Vem blir på bättre humör av det liksom? Varm kram-Anna-Stina

Milla sa...

Hej Philia. Eftersom du nu ber om åsikter så funderade jag själv på din blogg, andras och varför man bloggar. Jag har läst din blogg länge nu, och gillar den ju skarpt. Samtidigt som jag kan se en viss förändring. Kanske var det mer variation tidigare och lite mer från vardagen än kläder och shopping? Men jag som läst blogger rätt många år ser ju alltid lite annorlunda inlägg på hösten, lite mer shopping och kläder, som kanske blir mer fokuserat på hösten. Vilket tyvärr tror jag är ganska jobbigt för många, och något provocerande om man inte har möjligheten att handla på samma sätt. Negativa kommentarer kan komma av många olika anledningar. Vanmakt, dålig självkänsla och oförmåga att tänka klart att en blogg faktiskt inte är en spegling av en människas liv. Men vi läsare kan ju faktiskt låta bli att läsa om man mår dåligt eller blir negativ.
Ensidighet i en blogg är ju den största fienden för en bloggare och det drabbas nog de flesta filtiga bloggare av efter ett tag, vilket säkert kan lösas på många sätt. Jag tycker det är toppen om du har en dialog med dina läsare Philia, men det går ju inte att tillfredställa alla, och det är ju DU som bestämmer vad du vill skriva. Jag har sett många goa bloggerskor duka under av negativ respons och stress, hopppas du kan hålla det ifrån dig!! KRAM från Milla

Anonym sa...

hei

Har lest din blogg siden i vinter og liker den godt:) Likevel må jeg si den har endret seg den siste tiden - den føles mer "kjøpt" Kanskje lurt å skrive et innlegg om hvorfor du har valgt som du gjør med sponsing og reklame. Hvis man ikke kan stå inne for et produkt og likevel roser det opp i skyene tror jeg det raskt blir gjennomskuet så regner med at du er fornøyd med klærne du har fått - får av og til likevel en liten følelse av at dette ikke er alltid noe du ville kjøpt selv. Uansett bare konstruktiv her fra meg liker din blogg godt spesielt interiør biten:)

Anonym sa...

Hej jag besöker din blogg var dag älskar den. allt kläder o inredning är min favorit. älskar odd molly.o hankey dory, niccan

Karin - AlicesMamma sa...

Here we go again alltså... jag tänker inte ens läsa ovanstående eller det förra inläggets kommentarer, känns inte som någon idé. Istället vill jag fokusera på att tala om att vi är många, många, många som gillar dig och trivs kanonbra här inne hos dig P - och vi gillar bloggen precis som den är! Jag vill inte ändra på något i din feelgood-mix av mode, inredning och familjeliv. Visst, din vardag är rätt långt från min egen och jag kan inte ens drömma om att ha en garderob av den prisklassen som din - men inte är jag bitter för det! Nej, jag ser din blogg som en källa för inspiration och gör sedan min egen grej.

Jag hoppas verkligen att dessa negativa kommentarer, med rena personangrepp i vissa fall, inte skrämmer dig från att fortsätta sprida glädje och idéer till oss läsare - detta är min favoritblogg no 1 och jag skulle sakna dig om du slutade...

Stora kramar
Karin

Anonym sa...

Hej!
Jag vill att du kör på som vanligt.
Jag kollar den varje dag, gillar det du visar och skriver. Härligt med bilder från ditt hem och familj.

Kramar Camilla

Anonym sa...

Det så trist med de personer som lämnar negativa inlägg. Mig har du inspirerat massvis med din blogg och jag går in och läser dina inlägg varje dag. Jag hoppas att du vill och orkar fortsätta att blogga för oss som verkligen uppskattar dina inlägg.

Om jag skall skriva om vad jag tycker mest om så är det när du visar bilder från ditt fina hem, dina föräldrars lägenhet eller huset på Gotland! Tycker dock att du skall fortsätta blogga om det DU vill - det är ju det som gör din blogg så personlig! Kram Linda

Hilde sa...

Fortsätt som du brukar, vi gillar dig och din blogg som den är:)

Kram!

Anonym sa...

Men kära värld!!! hur svårt kan det vara!! Gillar man bloggen så läs den.....gillar man den inte så strunta i den!!
Alla har vi ett eget val,det är ju inte så att man är tvingad att läsa!!! Varför ödsla energi på att komentera massa negativt!!! Fortsätt som bu brukar "Philia" och strunta i alla konstiga mäniskor där ute i cybervärlden!! som sagt ALLA har ett eget val!! Ha en skön söndag!

Anonym sa...

Men shit vad tusan är det med folk? Tror folk inte klarar av att det finns lyckliga människor, ack det är så lätt att klanka anonymt där de siter i sina sunkiga liv! Gillar allt på din blogg, från inredning till kläder!

GRANSTAV sa...

Alltså du får tydligen inte skriva vad du vill men det får de....
Suck vad mycket ufo:n det finns där ute!
Om de nu tycker att den är ytlig... jamen det är ju en blogg!!! Herregud då får de väl skaffa sig vänner då om de vill vara personliga.
Svårt att inte bry sig men försök.
Det är DIN blogg och DU skriver och gör precis som DU vill och passar det inte finns det andra bloggar som tillfredställer andra behov.
Eller så kanske man inte ska kolla runt på bloggar om man bara blir irriterad.
Fortsätt! Det du gör är bra och inspirerar många.
/s

Anonym sa...

Hej kära du!
Kommenterar sällan...men måste nu "gripa in" :-).
Jag älskar din blogg och går in 2 ggr varje dag. Har tom fått andra att börja läsa din blogg. Den är bara bäst och är så härligt inspirerande :-)
Underbart med shoppingtips, supersnygga bilder från både hemmet och klädinspiration och mat. Precis det som vi flesta moderna tjejer vill ha och se....det äe ju därföe vi hänger här!!!
Keep on going girl!!
Passar inte galoscherna så är det bara att söka sig till annan sajt! Det finns ju några tusen andra -så varför ändra ditt vinnande koncept!!??
Bamsekram från en som diggar din blogg / Lotta

Anonym sa...

Hej Petra,

Jag önskar att du fortsätter som du gör i din fina blogg!! Love it!!

Som vanligt är det avundsjuka människor som inte unnar andra lycka och välgång som klagar. De måste vara väldigt missnöjda med sitt liv!

Jag skulle gärna vilja läsa lite om hur du ser din framtid, dvs skall du börja jobba snart och med vad, som exempel.

KRAM JEssica E

Anonym sa...

Fortsätt precis som du gör nu! Gillar verkligen att kika in här och låta mig inspireras av allt du skriver om!

Kram

Anonym sa...

Jag tycker du ska köra på din magkänsla, skriv om och visa det du känner för. Jag har gillat din blogg sedan jag hittade hit men visst har den ändrats lite sen dess. Kan väl hålla med om det där med ytligheten, men det är ju lite av en poäng. Jag vill inte läsa om eller se bilder av tvätthögar, hm plagg som ändå visas i tv reklam, sorg och svält. Det diskuterar jag live med mina närmaste. Jag gillar inte datorer så mycket och önskar att din blogg vore en papperstidning, det är en lyx jag unnar mig just nu som nybliven tvåbarns mor- en massa magasin, och så din blogg och några till. Tycker att du ibland framställer livet som lite väl glammigt, men det är samtidigt så jag vill bli bemött när jag klickar upp din blogg. Glam, bekymmerslöst, glättigt och positivt. Visst gör du en del reklam, men det är rolig reklam tycker jag i så fall. Det är verkligen dags att strunta i surpupporna nu P, och blogga på som om inget hänt.
Kram Sara

Anonym sa...

Hej,

Har tittat in varje dag senaste 2 månaderna och då och då tidigare. Älskar din blog, visst- blir jag ibland avis på alla fina kläder och ert fina hem som jag inte själv har råd att köpa och visst kan man undra var alla pengar kommer ifrån.. men det är ju njutningen.. att få drömma lite.. är det inte ofta därför man läser? Hittade en annan blog igår som var väldigt lik din (samma, kläder osv.) men jag kan säga att din är 1000 ggr finare. Du tar så fina, härliga & inspirerande bilder. Eftersom du frågar så saknar jag också lite av inredningsbiten. Tex. när du var på invigning på stans "nya" inredningsaffär/kläder för ett tag sedan var det bilder på er tjejer i fina klänningar "gillar" men då blev jag väldigt nyfiken på butiken- det hade gärna fått vara lite mer mijöbilder från den. Gillar också att du lägger upp nya bilder varje dag- det är alltid kul att titta in!
Den svenska avundsjukan finns alltid runtomkring oss- tycker man och tänker man inte som "mellanmjölkssvensson" så är det alltid någon som skall trycka till en. Det är helt ok att visa upp sig i H&M kläder men inte i Odd Molly för att de är dyra- fattar inte det?? Alla kan väl inte handla på H&M (som exempel).
Nä- var glad för att du vågar visa dig som den du är, så får folk tolka det som de vill- lär dig leva med de syrliga kommentarerna (det får man alltid göra när man "sticker ut" lite i detta landet). Äääälssskar ert kök!
U Go Girl!!!!

//Jenny

Rosor & Pioner sa...

Jag är en av många som har blivit iiite beroende av din fina blogg ;)
Att gå in och kolla på dina fina bilder är ett måste varje dag så fortsätt som du gör. Det är bara att beklaga de människor som lämnar elaka och dumma kommentarer. De handlar nog mest om avundsjuka från deras sida! Förstår inte varför man ens lägger ner tid att läsa om de nu inte är något för dom (?) hur orkar dom (?)

För att svara på din fråga så ser jag gärna lite mer inredning. Men det är bara för att jag älskar det och för att jag gillar att bli inspirerad ;)

Ha en bra vecka!

/Karin

Carolina sa...

Fortsätt precis som nu! Det är ju DIN blogg. Personligen knallar jag in här nästan varje dag just bara för att det är avkopplande att läsa om sådant som intresserar mig utan att kräva alltför mycket hjärnverksamhet [tolka nu det rätt - det är positivt i det här sammanhanget!;)] Så tack för att du avrundar min dag på ett skönt sätt!

Anonym sa...

Hej Philia!

Kikar in på din underbara blogg varje dag! Jag älskar att se vad du inhandlat och så kan jag drömma mig bort ett tag. Skulle gärna se mer inredning, ditt hem är fantastiskt fint. Kanske har bloggen blivit mer som en reklamblogg men mig gör det inget! Jag kommer fortsätta att besöka dig!

Blåsiga hälsningar från Borås

Mia sa...

Hej alla glada...och sura.

Nu måste jag bara skriva, brukar mest läsa men kan inte hålla mig.

1. Till er som dissar...Det kan ju inte vara så att någon kastar denna blogg i ansiktet på er när ni vaknar, det måste ju vara lite självförvållat att ni kommer hit mmm... erkänn nu?

2. Till er som säger att ni nu ska sluta läsa denna blogg, *fniss fniss* Ni kommer inte sluta för ni bara måste gå in och bli irriterade, varje dag. Och ni kommer fortsätta...

3. Ni är som tjuriga ungar, skrev jag som?...ni ÄR tjuriga ungar. Sluta gnäll om allt ni inte vill se, berätta vad ni vill se istället på ett vänligt sätt.

4. Sponsrad eller inte sponsrad, vem bryr sig! Nyfikna i en strut, vad är ni intresserade av? mode eller hennes ekonomi.


NU TILL LITE ROLIGARE SKRIVNING.

Tack för en trevlig blogg!

Unna dig alltid sa...

Hej!
Nu har jag läst igenom en del av de kommentarer som du har fått i helgen men orkade faktiskt inte igenom alla. Mitt enda råd är, stäng ner webbläsaren och kom aldrig tillbaka hit!

Jag gillar verkligen din blogg och vill att du ska fortsätta precis som du började. Personliga inlägg, inredning och gärna Odd Molly :-) Jag tittar gärna på saker för att de är fina, inte beroende på vad de kostar. De som irriterar sig gör det endast för de är avundsjuka och själva inte har råd!

KRAM till dig

Jamblinne sa...

Ännu mera inredning, var så god!

Malin sa...

Kikar in i princip varje dag, men kommenterar sällan. Som flera andra nämnt före mig, så ser jag gärna mer inredning. För att det är det som intresserar mig mest helt enkelt, men smaken är ju som baken. Och man kan ju undra VARFÖR folk läser en blogg om de INTE gillar den?! O sen kommentera negativt känns ju bara onödigt...

Anonym sa...

Jag kollar in varje dag, och gillar det mesta! Annars skulle jag sluta...så man har ju ett aktivt val. Jag har inte råd, möjlighet att shoppa det du visar men det spelar inte så stor roll, jag blir inspirerad! Det är ju det som är själva grejen. Men jag saknar också mer inredning just nu, men det kan ju ha att göra med att du visat det mesta från ditt hem redan. Gör det du är bra på, gå på magkänslan och strunta i alla negativa människor. Det finns så mycket ilska i världen, den behövs inte här.
/Johanna

♥ mamman i huset ♥ sa...

Skaka av dig elaka kommentarer. Glöm dem. Du är härligt generös i din blogg. Fortsätt gärna med det. Du får oss läsare att le. Fortsätt gärna med det. Din blogg är din ~ och den är positiv, fin, proffsig och härlig.

Tack och kram till dig ifrån mig.

Anonym sa...

Hei søte du:) Elsker alt ved bloggen din så bare fortsett i samme dur;) Stor klem

Anonym sa...

Men Herre Gud!!!!! Hur orkar folk? Brukar inte kommentera så ofta men kände att nu var det verkligen dax. Älskar om DIN blogg jätte mycket, och det gäller allt du berättar. Fortsätt att berätta det du känner och de människor som det inte passar, de kan väl för fa...n låta bli att läsa då!

Tycker att det är så sorligt med alla dessa människor som lider av den svenska avundsjukan.
Massor med kramar
Ulle

Dagar hos mig sa...

Har följt din blogg länge o gillar den. MEN jag gillade den bättre förut. Nu är det mest kläder. Dessutom känns det som om det är samma sorts kläder hela tiden. Hoppas att det blir mer inredning. Ett stort plus med din blogg är att du skriver ofta!

Anonym sa...

Hej,

Tyvärr, tyvärr så är det så att med framgång kommer alltid avundsjuka människor som ett brev på posten. Lätt att säga, men försök att inte bry dig. Din blogg är en helt fantastisk inspirationskälla. Den är precis den inspirerande blogg för mode och inredning som du vill att den ska vara. Du delar så generöst med dig av ditt liv. Du har fått en oerhörd respons på din personliga blogg som klättrar på listorna. Framgång kommer aldrig vara fri från avundsjuka människor. Låt dem inte förstöra din kreativa och vackra blogg. Fokusera på det du vill göra, för du gör det så bra.

Hälsningar från Maria i småstaden

Anonym sa...

Mer inredning från ditt hem vore kul,badrum kanske!
Ta gärna mer foton från de olika vänner och hus du besöker.

Marie sa...

Jag gillar din inredningsstil otroligt mycket!!
Du har så fint och ger mig inspiration till mitt hem!
Hoppas du haft riktigt härligt "höstmys" i Dalarna! Vem vet du kanske har varit i närheten här?? många kramar! Marie

Lindis sa...

Jag gillar alla inlägg! Goda recept och dina kläder är så fiiina. Gillar även när man får ställa frågor till dig. Undrar lite hur din man ser på din blogg?? Och vad du ska jobba med i framtiden?? Har du någon dröm? Kanske något du gärna skulle vilja ha med inte har råd med?

Du bor fantastiskt fiint!!!

I like you

Kram Linda

jenny ~ mammanochkidzenpunktse sa...

Tycker absolut inte att du ska ta åt dig av sånt skitsnck! Fortsätt precis som du gjort innan...

PUss!

Anonym sa...

Jag vill att du fortsätter med din blogg precis som den är! Den ger mig inspiration och hjälper mig faktiskt att komma upp ur det mörka hål som jag har befunnit mig i under lång tid. Lusten och energin till inredning och till livet, familjen och till mig själv har börjat komma tillbaka igen och faktiskt så är det till viss del tack vare dig, att varje dag få inspiration ger mig en knuff framåt på många plan. snälla fortsätt vara du!
Tack för att du finns. Kram

Ica sa...

Jag fastnade för din blogg i julas! Din inredningsstil tilltalar mig mkt! Du undrade vad vi helst vill att du bloggar om, och jag gillade hur bloggen var när du visade mkt från DITT hem och er vardag, lite personligt med inte privat. Jag gillar såklart bloggen nu med, men den har förändrats som några andra oxå skriver...sedan tror jag nog alla förstår att du är så mycket mer än yta även om en del gillar att snacka skit de inte behöver stå för.
Kram Ulrica

Anonym sa...

Din blogg är underbar! Jag blir glad och inspirerad av att läsa den varje dag:-) Tråkigt med folk som ska missunna dig och vara så avundsjuka! För det är ju det de är tyvärr..man undrar ju om det verkligen är vuxna människor som skriver sånt där??
Kram på dig och tack för en underbar blogg!!
/Malin

Normsi sa...

I am from Germany and I really love you blog. Take care and don't think about so negativ mentions....
Norma H.

Anonym sa...

Hej!

Jag gillar din blogg men om jag fick önska så skulle jag vilja att du hade lite mer inredning med. Det är dock DIN blogg och du väljer vad du vill ha med och vi som tittar in hos dig kan välja att läsa eller inte.

Ha en bra kväll

Åsa

Jorid + NOE Blog sa...

Fortsett som du gjør, du inspirerer, viser flotte bilder og viser deg selv! :-) Jeg setter pris på bloggen din og er innom hver gang et nytt innlegg dukker opp. Ikke bry deg om de kommentarene, se på alle disse positive kommentarer du får!!

Godklem fra Norge

Anonym sa...

Åhhh vad trött man blir på människor som ska klaga! Har följt din blogg ett tag och detta har hänt tidigare, tyvärr. Men jag hoppas så innerligt att du kan skaka av dig det hela, lägg ingen energi på dessa "små" människor! Snälla, sluta aldrig m din blogg, i Love it! Ta in alla fina kommentarer du fått och använd den energin istället! Vi är MÅNGA som gillar din blogg! Så när det känns motigt, tänk på oss!

Kram Pernilla

Anonym sa...

Din blogg är så perfekt som den kan bli. Jag kikar in nästan varje dag. Fortsätt i samma stil så kommer iaf jag följa den. Skit i alla människor som skriver elaka kommentarer, bara skaka av dig det. Tänk på ALLA oss som gillar dig/din blogg istället =) Stor kram Desiree

Anonym sa...

Till alla er som lägger ner energi och tid på att skriva negativa kommentarer.

Räkna ut hur mycket tid ni lägger ner på att läsa, bli irriterade, kritisera och ösa ut negativa ord på människor och deras saker som ni inte känner i verkligheten.
Har ni så mycket tid över så tycker jag att ni ska göra något som ger er positiv energi istället, och det tror jag inte handlar om att bli provocerade när andra människor kommenterar tillbaka. Är det värt att klanka ner på en okänd människa? Vad får ni ut utav det? Känner ni er som bättre människor?

Det är just ni som verkar ha ett ohyggligt stort bekräftelsebehov. Och visst - här får ni ju bekräftelse.

Detta är Petras blogg. Ingen annans. Tycker du inte om den, så besök den inte. Se efter en annan. Gör något annat. Tycker man inte om något så gör man ju inte det, inte en normal människa i alla fall. Om man nu kan bortse från att göra det, vilket ni kan - för ingen tvingar väl er och det är ju inte direkt livsavgörande att läsa en blogg?! (jag menar att man kanske inte kan bortse från att äta om man tycker att det är tråkigt, för äta bör man.. eller typ tvätta. ja, ni förstår säkert!)

Som ovan, räkna istället ut hur många minuter, säkerligen timmar i veckan ni spenderar på att ösa ut negativ oas över andra.

Kom sedan tillbaka när ni ligger för döden och tänk om det var värt det. Om ni fick ut det ni ville - om ni växte och kände er bättre som människor. Man lever bara en gång. Lägg energi och din egentligen lilla livstid på något som stärker dig och gör dig glad. Inte något du verkar bli irriterad och besviken över.

Tack för mig.

Anonym sa...

Det gör ont i hjärtat att höra hur folk klampar på i ullstrumporna. Lätt att vara tuff bakom en anonym skärm. Jag tror att det är avundsjuka som skaver någonstans. Kom ihåg att du inte måste publicera inlägg utan avsändare! Du bör kunna göra en inställning så att de inte kan göra inlägg om de inte fyllt i uppgifterna.
Jag gillar din blogg som den är! Skulle uppskatta ännu fler (lchf,gi) recept.
Stor kram!
Christin

SOFIE sa...

Fortsätt på precis samma sätt som du alltid gjort! <3 Underbart fina bilder, vackra ord och en massa inspiration! Jag älskar dig blogg!! Det är alltid lika roligt att titta in här! =) Man blir ju alldeles chockad hur "folk" håller på, hur orkar man vara så elak och negativ?
Keep up the good work! Din blogg är underbar! Massa kramar!!

Anonym sa...

Hej Petra, Din blogg finns på min "kolla-varje-dag-lista" och det kommer den att fortsätta vara även om jag också blir lite besviken över att vissa inlägg bara fungerar som ett skyltfönster för företag som vill att du ska visa upp deras saker. Men jag klickar bort dem och gläds i stället när du skriver om sådant som JAG gillar, t ex när du blir mer personlig om ditt hem och familj. Du har ett härligt sätt att skriva och jag hoppas att du kommer att kunna använda det i framtiden när du vill börja arbeta igen. För min del är det självklart att du ska skriva om det som är viktigt och kul för dig - först då blir bloggen personlig och levande - men om man får önska så kanske lite mindre "skyltfönster" som sagt. (Du har inte fått någon påhälsning från Skatteverket förresten?) Kram från Malmö

Therese W. sa...

Men suck på dessa bittra cyberspace-människor! Gillar de inte vad de läser så sluta läsa då!

Jag gillar din blogg massor - du och din familj representerar mina framtidsdrömmar: En familj med god sammanhållning och lite lyx i vardagen. Du påminner mig varje dag om hur jag vill ha det, håller mina drömmar levande. Så snälla - ändra inget, jag gillar sidan precis som den är!

Cina sa...

Hej P !
Din blogg är härlig! Du är så duktig på att få en enkel måltid att se ut som en fest. Vacker dukning gör så mycket och du tar dig den tiden.
Fångar dina barn på bild i vardagliga situationer, men också lite Flisan stylat :)
Klart man vill visa om man köpt nått man tycker är fint. Go on girl, we like!!!

Anonym sa...

PHILIA DU HAR SVERIGES BÄSTA BLOGG. Fortsätt precis som du gör nu. Du kan inte låta andra att bestämma vad som skall skrivas på din blogg då blir den inte din. Vi som läser din blogg vill att den skall vara precis som den är nu med familj, barn, inredning, kläder, resor, mat mm. Det finns alltid avundsjuka missunsamma människor som kommer att skriva elaka saker för att försöka dra ner dig.. LÄS INTE DERAS SKIT SNACK utan hoppa bara över det. Varje gång du ger dessa människor utrymme är det som att hälla bensin på elden. Då får dom den reaktion som dom hade hoppas på, så hoppa över deras ångest och fotsätt som du gör. Det finns en anledning för att flera tusen läsare läser din blogg varje dag DÄRFÖR att VI gillar den..
DU ÄR BÄST PHILIA....

Ha det bäst..

Martina

Anonym sa...

Hej!
Är en tjej som följt din blogg i snart ett års tid. Har varit inne dagligen och inspirerats av din positiva framtoning och fina bilder. Jag håller dock med en del andra kommentarer om att jag saknar en del av det gamla.... Jag gjorde för skojs skull en snabb genomgång av äldre inlägg och förändringen märks ganska tydligt. Nu är det nästan enbart visning av varumärken som gäller. Vad hände med recept, bilder från olika hus, inredning och dyl? Allt handlar ju egentligen om varför du skriver bloggen. Är den för att tillfredsställa oss och ha många läsare eller är den enbart för eget nöje? Eftersom du ber om råd utgår jag från att läsarnas åsikt är viktig? Du kan så mycket bättre än att rada upp inköp!! Keep up the good work!

sofie sa...

Läser din blogg varje dag. Ibland många gånger per dag! :) har aldrig tidigare kommenterat tror jag.. Jag läser och inspireras. Jag älskar ditt hem och vi har precis flyttat till hus och jag tittar på dina bilder och härmar endel! ;)

Jag gillar när du lägger ut recept och skriver peppande inlägg! Fy för neggo people som vill trycka ner dig! Avundsjuka! Sluta inte med det du gör för du hjälpte mig att börja med lchf och inte bara du men lite iaf har hjälpt mig till en bättre och gladare människa..:) Jag försöker iaf vara positiv! tack för att du bloggar och låt ingen annan få dig sluta!

SwedishCorner ~ DownUnder...Pernilla sa...

Fortsätt skriva som du gjort tidigare! Mysig, kul och inspirerande - med vacka bilder.

Kram från Australien♥


Ps. Om man inte tycker om en blogg behöver man inte läsa den - onödigt med en massa negativa kommentarer. Det är ledsamt för både den som skriver bloggen - och oss som följer. Kram♥

Anonym sa...

Jeg liker bloggen akkurat som den er, en herlig blanding av fantastisk interiør, mote, familieliv og positiv livsglede!! Fortalt gjennom nydelige bilder og vakre ord. Jeg gleder meg over hvert innlegg, og finner mye inspirasjon her! Klem fra Benedicte uten blogg.

Anonym sa...

Jeg synes du har en fantastisk evne, til å spre positivitet,varme,livsglede,takknemlighet!
Du deler gleden over de små og store ting i hverdagen, med oss lesere.
I tillegg nyter jeg alt det vakre, huset, interiøret, barna, Gotland, mote, mat osv.
Men mest av alt, leser jeg bloggen din hver dag, fordi den gir meg så mye positiv energi!
Hilsen fra Monika uten blogg.

Madeleine sa...

Kan bara instämma i de flestas kommentarer om att det är fruktansvärt tråkigt och dålig stil med personliga påhopp och elaka kommentarer. Jag tillhör inte heller dem som har möjlighet att köpa dyra märkeskläder och annat "lyxigt", men tycker det är underbart att se och läsa om vackra ting, och blir alltid glad och inspirerad av House of Philia, både texter och bilder är kanon! Tycker allra mest om inredningen och de personliga inläggen om familjelivet. Du har en härlig känsla och stil och verkar vara en varm, kul och godhjärtad tjej, så jag hoppas och önskar att du fortsätter på samma sätt och inte låter dig nedslås av några enstaka "surbullar" ! ;) Kram, Madeleine ♥

eastcoastmom, USA sa...

Keep doing what you do. Du ska inte förändra nåt alls. Tycker jag.

Anonym sa...

Please,please,keep your blog similar that it has been!!I really like it.
Many of us have a lot of Om and other things what you have,and its so nice to see some new things asap.
You inspire me!

There is so many jealous people and they dont understand that -if you have something,its not
away from them.

Your blog and all the themes are just what I want to read!
Kindly Regards,
-Siiri-

Anonym sa...

Ändra inte något alls. Tycker man inte om bloggen behöver man väll inte läsa den. En del människor har verkligen en tråkig inställning till livet. Ta vara på dig och de dina,kram Maria.

Jessica sa...

Men du, ta och strunta i alla avundsjuka människor som sitter där och tar energi av dig. Dem har själva ett sådan tråkigt liv, så att det kanske känns skönt att kasta lite "skit" på dig och din fina blogg.

Fortsätt så som du gör nu, jag tycker din blogg är väldigt intressant och väldigt avkopplande att läsa.
Du ödslar bara din energi att bli förbannad på dessa dumma kommentarer. Dem behöver liksom inte läsa din blogg.

Jag ser fram emot flera nya fina inlägg här.
Ha en bra vecka.
Kram Jessica

Anonym sa...

Fortsätt i precis samma stil. Bloggen är helt perfekt !! Det är suverän balans mellan mode, inredning och privat. Keep up the good work !!!

Många kramar Linda

Anonym sa...

Jag har tröttnat på denna blogg. Men kikar in då och då. Från början älskade jag den men nu består den mest av kläder av samma märke och shoppande hela tiden vilket inte intresserar mig. Förut var det en bättre mix. Men det är bara en blogg som förmodligen inte ska påverka och styra hela ditt liv. Dessutom är det DIN blogg och du skriver om precis vad du vill. Jag har andra bloggar som inspirerar mig. Elakt att lämna dumma kommentarer när det finns så otroligt mycket bloggar som säkert passar dem som inte gillar denna. Kram från en som kollar in då och då.

Anonym sa...

Jag tycker du ska fortsätta som du gör.
"negodiler som jag kallar dom, ska du inte lyssna på.
Kramis från Tidö

Anonym sa...

Jag tycker att det är sååååå tråkigt när man börjar att hacka ner på varandra! VARFÖR??!! VI har ju ALLA frihet att välja vad som passar oss & vad som är inspirerande!Speciellt när det gäller vilken blogg man vill läsa...det är ett VAL man gör! Om jag inte är tillfreds med hur min granne lever ex.vis inte sjutton knackar jag på bara för att tala om det! ABSOLUT INTE! Jag kanske reflekterar men fokus sätter jag på det som gör mig GOTT! Jag tycker att alla som gör personliga påhopp kan börja att blogga själva istället & skriva om det som känns kul,inspirerande & viktigt för dom för att själva få ut SINA åsikter etc.! Alla är vi olika men vi har FRIHETEN att välja det som vi vill ha i vårat liv!Passar inte denna blogg, fine,ni har ett val...precis som jag! Så därför väljer JAG att fortsätta läsa :) JAG tycker mycket om din blogg P!

Kram,Camilla

Anonym sa...

Hi there from the UK,
My friends and I read your blog most days. What we have started to appreciate here in the UK, after many years of disastrous consumerism, is the Scandinavian attitude 'just enough' (Lagom?) and I suspect the negative comments are just highlighting the sadness that Scandinavian blogs might be falling into the trap too.

But we love to read because we want to be inspired by the outdoors (the light and colours are so appealing to us grey Brits!), unique Scandinavian design and beautiful scenery and architecture.
Hope this helps! Best wishes, Marina, Sarah and Annabel x

Marie sa...

Jag läser din blogg varje dag och tycker om allt med den! Du behöver inte ändra på den alls...

Förstår inte varför folk ska behöva skriva såna kommentarer, gillar de inte bloggen kan de väl bara surfa vidare och hitta något annat som passar dem bättre?!

Det finns bloggar som jag inte gillar så mycket men då besöker jag dem inte igen. Alla människor är olika och vissa passar inte varandra men respekt måste man ha!

Jag tycker du gör ett jättebra jobb och jag längtar till varje gång du uppdaterar bloggen med nya fina bilder och trevlig läsning.

Kram Marie

Mamma Svartvit sa...

Vad många kommentarer :)

Kanske onödigt med en till men jag skickar den ändå eftersom du frågar :)

Jag kollar in här varje dag. Är verkligen totalt ointresserad av kläder, ser ändå aldrig vad folk har på sig så det orkar jag inte läsa om. Handlar inlägget om kläder så klickar jag mig bara vidare, jätte-enkelt ju :)

Däremot är inredning min största passion, så naturligtvis önskar jag mig mer av den varan. Och visst, danska drömhem i all ära, men dem ser man ju i magasiner. I bloggar vill man läsa om något "riktigt".

Varje inlägg behöver inte heller handla om märkeskuddar eller -stolar. Du kan jättegärna skriva om billigare saker och sådant som inte ger "100 poäng", till exempel om du köper snygga ljusstakar från IKEA eller om du köper ett gäng nya orchidéer. Gör ett inlägg som bara handlar om dem! Ingen kommer att tro att det är det enda du hade råd med den dagen, utan det ger bara lite sund perspektiv och gör bloggen lite mer levande.

Det jag vill se mer av, är din personlighet och din personliga stil.

Hanna sa...

Även om det kan vara svårt så försök bara strunta i de som är elaka!! Du är ju fantastisk och din blogg är verkligen en härlig feel good oas. Mina favoriter är inredningstipsen och hemmen. Men jag gillar nog allt :)
Ha en härlig vecka! Kramar

Mia Daniels sa...

Fortsätt på samma vinnande koncept som du har gjort så här lång. För mig som avskyr att gå i klädaffärer är dina tips om webbutiker guld värda. Helt plötsligt har även jag Odd Molly kläder och andra spännande märken UTAN att behöva ta mig till den Stora Staden för att shoppa. Fortsätt i samma anda!

Anna sa...

Jag gillar din blogg! Helt ok att du bara visar det positiva och kul mix av kläder, inredning mm men inte kul då du känns "köpt" av t ex Chill Norway, Redhe, babyshop mfl företag. Förstår att det är lockande men det sänker tyvärr trovärdighet och lusten att läsa.
I övrigt toppenbra alltså och låt inte avundsjuka brudar knäcka dig!

Fröken C sa...

Det är just så som din fina blogg är som den ska vara. Det är ju det som gör att jag vill titta in, läsa, bli inspirerad och koppla av en stund.Vill jag läsa om annat väljer jag ju självklart en annan sida. Ha en underbar måndag! Kram

Helen sa...

Hej !

Du ska fortsätta precis som nu, det är ju detta som är intressant tycker jag & därför kikar jag in på din blogg (ofta).
Dom som inte finner detta bra, roligt eller intressant varför tittar man då in. Man kan ju faktiskt själv välja var man vill titta..
Forstätt som du brukar, ALLT är intressant
Kram

Unknown sa...

Jag ÄLSKAR din blogg! Tycker om de flesta av dina inlägg så fortsätt skriva om vad som faller dig in.

Puss o kram!

Anonym sa...

Hej, jag läser din blogg varje dag och du är mycket inspirerande! Jag tycker du skriver bra, roligt och med mycket fina bilder. Dock tycker jag att efter sommaren så blir det allt mer reklam och länkar till shopping-hemsidor etc. Jag tycker det är helt rätt med sponsring och att du tjänar pengar, är själv sponsrad men det var roligare att läsa mer om erat vardagsliv och bilder från hemmet. Ta hand om dig och tänk på att det är din blogg, du skriver det du vill och känner för!!!!!!

Jag kommer fortsätta att läsa din blogg så länge den finns!

// Maria

Helen sa...

Hej
Jag hittade dig via Dr Molly och har bara tittat just nu. Du har en jättevacker blogg med fina foton. Uppenbarligen är den väldigt provocerande i sin positivitet. =)

Som du själv skriver är väl tanken just att den ska vara positiv och en inspiration och det gör du bra. Nu när jag hittat dig kommer jag absolut att läsa vidare.

Anonym sa...

Fortsätta blanda som du gör!! Varför läser och klagar dom kan man ju undra ??? Jag är helnöjd och som sagt den är beroende framkallande din blogg, och det Gillar jag!!! Kram!

Unknown sa...

Men herreguuuuuud vilka dryga människor det finns,gillar dom inte din blogg kan dom väl sluta läsa den,man behöver väl inte kommentera om man inte gillar den...Näää strunta i dom bara och fortsätt vara på ditt sätt,du kan väl inte förändra den du är och hur du vill blogga,bara för att vissa inte gillar det...Jag säger bara jääädrans fjortis fasoner..Ha en riktigt härlig dag och blogga på..:))..jag gillar den...En stooor kram/Annelie

Anonym sa...

Hej!! Lova mig att Du fortsätter att köra DITT race!!! Du ger mig MASSOR med "må bra-känslor"!!!!
Kan inte låta bli att undra varför dessa tråkiga människor ens kliver in på Din blogg???!!!
De kan väl lägga sin bittra o. avundsjuka energi någon annanstans än här!!!
Sluta inte att vara den Du är, fina Du!!!
Kram och Kör hårt!! ;)
Anki i Sälen

Anonym sa...

Fortsätt som du gör, höj dig över alla sura människor. Älskar att läsa din blogg och önskade att jag hade lite av din underbara livsglädje och inspiration. Så fortsätt med din blogg som den ser ut idag, är bara roligt att läsa om allt.
Kramar Inger i Borlänge

Maria sa...

Snälla goa, FORTSÄTT i precis samma anda!!! Det här är en så ONÖDIG DISKUSSION, om man inte gillar det du skriver så ska man inte vara här och läsa - det är inte svårare än så! Fortsätt som du gör, för mig är du en HÄRLIG INSPIRATION!!!

Anonym sa...

Hei Kjære du! Fortsett med å blogge som du ønsker. Jeg følger bloggen din hver dag, og gleder meg til nytt innlegg fra deg :-)
Skulle ønske det var meg som kunne handle nye ting til et flott hus, fine nye høstklær til meg selv og barna, men pyttsann! Mye mer moro å se deg og ditt hjem og dine barn flotte og freshe! Også får jeg gjøre det beste ut av de midlene jeg har selv.
Og det inspirer du meg til! Du får meg til å få lyst til å høre på musikk og danse med barna, du får meg til å få lyst til å rydde kjøkkenet, eller til å bake eplemuffins.
Fortsett med det, så får de som ikke ønsker denne inspirasjonen heller la være.
Når du skriver, så ønsker ikke du at vi skal BLI som deg! Men at vi skal bli glade, freshe og få energi som gjør oss til det unike menneseket vi ER!!
Fortsett sånn, jeg kommer til å følge deg videre, uansett :-)
Klem Magnhild (også uten egen blogg :-)

Therése sa...

Oj så tråkigt att höra!! Jag har inte läst kommentarerna och brukar sällan skriva något men sånt här gör mig arg - små patetiska människor som tar datorskärmens anonymitet som en ursäkt att bete sig som fega idioter. Patetiskt som sagt, riktigt lågt beteende!! Jag har sett sånt här i många, många bloggar som jag har läst och den här typen av nätmobbing är verkligen skrämmande. Som sagt, gillar man inte en blogg är det faktiskt helt fritt val att sluta läsa den!

Men till din fråga, jag personligen gillar mixen av inredning och mode. Tycker inte alltid att "danska drömhem" är så intressanta att läsa om och gillar inte heller Odd Mollys kläder men där är vi ju alla olika. Du har din stil och det du gillar och då är det så klart det du ska skriva om!

Anonym sa...

Men herreguuuud!! Låt bli att läsa då! Människor som inte har roligare saker för sig än att läsa bloggar dom INTE gillar måste ju ha det tråkigaste och mest meningslösa livet ever!!
Jag älskar din blogg precis som den är och får nästan abstinens när jag inte hunnit sitta vid datorn en dag ;)

Fortsätt som du börjat! KRAMAR

Anonym sa...

Hej!

Usch, vad det är tråkigt med människor som måste klaga... om de tycker din blogg är ytlig etc så behöver de väl inte läsa den...

Jag tycker att du ska fortsätta precis som du gör! Jag älskar din blogg precis som den är, den är otroligt inspirerande både när det gäller mode och inredning! Jag blir alltid på gott humör när jag läser dina inlägg, det är precis så det ska vara!

KRAM!
Ulrika

Anonym sa...

Tycker folk det är okej att vara otrevlig på nätet bara för att man är anonym här eller vad är det frågan om? Jag brukar inte kommentera, men nu blev jag sååå arg!!! Jag är en tjej på 21 år som ÄLSKAR din blogg, hur mysig som helst med alla fina bilder du bjuder på, en PERFEKT blandning av inredning och mode och som ett extra PLUS (det som gör mig gladast varje gång jag tittar in din söta, fina, underbar skatter! Ha en fin måndag och STOR kram till hela familjen!

Anonym sa...

Jag skulle vilja se MER inredning, bilder från ditt hem och trädgård och MINDRE Odd Molly-kläder... som jag faktiskt är ganska trött på att se...
Jag kikar in mindre ofta, tyvärr, för jag tyckte bloggen var lite bättre förr...
Men i det stora hela är den jättebra!
Du tar jättefina foton!

Sofia

Anonym sa...

Hej,
Fortsätt precis som tidigare!!! Jag vill inte att du ändra på någonting! Kör ditt egna race och sen får dom som vill läsa det och gilla läget! Annars kanske dom kan hitta andra bloggar som passar dom själva bättre eller sluta läsa helt..

KRAAM

Anonym sa...

Heisan P! Kikker innom bloggen din nesten hver dag og synes den er så søt og koselig. Synes det er utrolig flott at du deler hus,barn,familie og annet med oss lesere. Jeg elsker interiørstoff, så det ville jeg se mer av hvis jeg kunne ønske meg noe. Ellers må du bare fortsette å skrive og kose deg med bloggingen, tror de fleste av oss er veldig glad for at House of Philia finnes. Klem og ønsker om en riktig fin dag, hilsen Nina :o)

Anonym sa...

Hej,

Tycker din blogg är helt perfekt som den är!
Kram

Anonym sa...

Hej!

Har läst din blogg ett tag och gillar den JÄTTE mycket! Fortsätt som du gjort,jag hejar på dig och tycker du gör ett mycket bra jobb med din blogg<3

Kramar Malin

Anonym sa...

Hej, tycker du inte själv att det blivit väldigt mkt OM plagg å Ch N?? Har liksom tagit över bloggen känns det som.. Och det kan väl inte vara BARA för oss läsare som du visar bilder på nyköpta dyrgriper?? Tycker du inte att det blivit väldigt sterotypiskt med dessa Hunter stövlar å OM plagg? Ni är så MÅNGA som ser likadana ut!! Är inte det trist?? Gillar faktiskt bloggen bättre som den var i början. Mer inredning! Det jag önskar är att få se mer av vackra dukningar, små härliga inredningsdetaljer, tips på fina ting, personlig inredning å idéer. Nu liknar bloggen en reklamsida för ovannämnda märken för att inte tala om din vackra Flisan som "står modell" i alldeles för fina vardagskläder. Kan ni inte bara vara lite "vanliga" nån gång? Måste det alltid vara så himla dyrt å uppklätt?? Men säger det igen: jag gillar ju trots allt din blogg å läser den ofta. Men nu har jag tyckt till. Just nu föredrar jag att kolla i arkivet eftersom jag inte läst från början å där hittar jag så många härliga inlägg å inte alls så mkt kläduppvisning. //J

Anonym sa...

Jag började läsa den här bloggen pga av inredningstipsen, verkligen snyggt och stilfullt. Nu är det inte så mycket inredning, men väldigt mycket mode, i en stil som inte är min, vilket för mig gör bloggen mindre intressant, men det är ju mitt val! Och sponsrad eller inte, vem bryr sig??!!! Kul för P om hon blir sponsrad av sina favoritmärken! Vem hade inte velat det? Jag kollar inte lika ofta längre, men tycker fortfarande att bloggen är bra, men håller tummarna att den ska hitta tillbaka till sitt ursprung! kram!

Anonym sa...

Ja, kära nån. Jag råkar också ut för dessa påhopp lite titt som tätt. Nyligen för bara ett par veckor sedan, vilket gjorde mig SÅ trött att jag var tvungen att också ventilera det på bloggen. Det handlar endast om den svenska avundsjukan, vissa människor har inget annat för sig verkar det som än att sprida negativ energi. Skaka av dig det och fortsätt i samma fantastiska anda som du gör. De som inte klarar av att se dina fantatiska kläder och bilder allt som du visar, kan söka sig till andra platser!
/P

Anonym sa...

Hej.
Jag har följt din blogg i ca 6 månader och jag tycker du har en super blandning av inredning, mode, familj. Det är just mixen som gör din blogg alldeles lysande. Fortsätt på ditt koncept, dina läsarsiffror talar ju också sitt tydliga språk - we like!
/Petra

Anonym sa...

Jag tycker mycket om att läsa din blogg. Den ger mig inspiration att förgylla min vardag som småbarnsmamma. Något man kan behöva ibland mellan blöjbyten och vaknätter. Även dina tips på barnkläder, barnvänliga resmål, etc tycker jag är bra. Kram.

Anonym sa...

Hej jag ääälskar din blogg (jag och några tusen till!!!!)fortsätt att inspirera med dina bilder om inredning, dina kläder och din vardag kramar Theresa (tycker det är så kul att du visar mer av dina inköp av OM kläder och chillnorway än vad du gjorde förr)

Charlotte sa...

Fortsätt precis som du gör och välj att ta med saker som du själv blir inspirerad av så kommer du fortsätta att inspirera andra.

Själv tycker jag om mixen med inredning, mode och mat. Utomhusbilder är också trevliga, så man kan följa årsväxlingarna, det liksom detaljbilder är godis för ögat.

Sedan vad jag förstår är det en svår balansgång med kommersiella inslag, man vill väl helst inte att det ska märkas så mycket för att ge önskad effekt.
För att väga upp det hela kanske du även kan varva med lite annat mode också från andra märken där du har "no win", t.ex som dagens outfit eller kläder som du har sedan tidigare, för att påvisa att det inte nödvändigtvis är kommersiella krafter som ligger bakom utan dina helt personliga val. Det är nog ett vinnande koncept tror jag.

Kramar
ღ Charlotte

Villa Humlebo sa...

Hej!
Jag är hyfsat ny på din blogg. Jag älskar inredning, men även shopping.. Jag skulle gärna se mer av ditt hem och din trädgård, inte bara alla snygga kläder! ;)
Klart att folk blir lite avundsjuka, det finns nog många som önskar att dom kunde shoppa loss men inte har råd..
Framgång föder avundsjuka.. alltid! Men skit i det!! ;)
Kram Mia

Anonym sa...

Bry dig inte om det P,jag läser din blogg varje dag utav fri vilja.Älskar din mix av mode, inredning, recept, och ert liv.Många kramar/Carola

Anna sa...

Jag ÄLSKAR din blogg precis som den är.. Avundsjuka människor finns tyvärr överallt skit i dem och fortsätt precis som du gör :)

Anonym sa...

Har bara följt din blogg några veckor och tycker att den skiljer sig en hel del från många andra bloggar. Eftersom du skriver om mode, inredning etc. och ofta ger tips på var man kan finna dessa prylar uppskattar jag din blogg. För att en blogg ska bli bra ska man utgå ifrån sig själv precis som du gör. Ta istället till dig alla positiva kommentarer du får.Och sist men inte minst jag är evigt tacksam att det finns personer som du som tar dig tid att inspirera så många andra människor. STILL GO ON!!!! / Ingela

Anonym sa...

STOPP STOPP STOPP!!! Detta är din blogg där du skriver precis vad du själv vill. Som du själv vet är det otroligt många som är inne och läser bloggen för att det av olika anledningar faller dem i smaken. Fortsätt på ditt sätt och backa inte för de som har negativa synpunkter - de får söka andra forum för att uppnå sin tillfredsställelse!!! Du är du, och låt det få vara så. Kram Marika

Anonym sa...

Jag gillar din blogg superduper mycket och ger mig mycket inspiration, främst till hemmet.
OM det är så att du får varor tillskickade till dig från företag är det bara att gratulera. Vilken kändis får inte det? Och förresten, hade jag ett företag med produkter som passade in på din blogg så självklart skulle jag skicka mina produkter till dig. En win-win situation för båda.

Nej, ner med alla missunsamma röster och fram för mer go och glädje för dem som är driftiga och duktiga.

Karin

Anonym sa...

Hej! Jag fullkommligt Ä L S k A R din Blogg. Fortsätt precis som du gör nu. Jag har följt dig i mer än 1år nu och jag kan inte vara utan den (och dig!). Onödiga negativa kommentarer ska du strunta i. Gör som jag:Gå in i duschen och skölj av dig dem, de är inte värda att sitta på din fina kropp! Ha det så bra!!Mvh Märits Mamma.

Anonym sa...

Hej!

Jag tycker att bloggen är jätteinspirerande och mysig, men precis som många andra så tycker jag att den var roligare att läsa fram till i våras. Då var det mer av det som gör att jag fastnar. Inredning, vardagsliv, lite shopping, mat och vardagslyx. Nu har det blivit lite för opersonligt och bloggen börjar likna många andra bloggar med många läsare=många företag som vill göra reklam. Jag tycker det börjar bli lite tjatigt med samma märken i alla bloggar, OM, Chilli Norway, Hunter etc.....

Jag skulle gärna vilja ha lite mer av de "gamla" inläggen blandat med odd molly-inläggen, nu är det tyvärr mest odd molly-inlägg och då tröttnar jag lite..

Hälsningar Linn

Anonym sa...

Hej hopp!
Tycker din blogg är bra precis som den är nu.
Skulle vara kul om du har lust att skriva vart du köpt sakerna när du lägger upp en bild på tex nått i ditt hem =)
Sett att du har gjort det ibland men lite mer vorde uppskattande.
Kram Kram

Anna A sa...

Vad ska man säga: SUCK!
Ibland ler tyvärr inte livet mot mig och det känns allt annat än lyckorus, grått och min dotter är trotsig och livet är allmänt down. Då går jag inte in på en blogg och spyr ur mig mitt eget missnöje, nej jag ger enbart f-n i att gå in på bloggar. Och när livet börjar ljusna igen ja då går jag in på din blogg och får en sån där feelgood känsla.
Så jag säger som jag sagt förrut Keep up the good work Philia! och jag hoppas innerligt att du orkar det och kan se bortom alla som känner sig ha rätt att säga kränkande saker bakom en anonym kommentar.
KRAM

Anonym sa...

Det är DIN blogg där DU bestämmer vad som ska skrivas! Strunta i alla negativa "tyckare".
Jag gillar iaf din blogg precis som den är
Kram Carina.L

Anonym sa...

I love You because You are not perfect...because perfect n o b o d y are...

SÅ KÖR DITT RACE PETRA!

Låt bloggen vara precis som DU ÄR och gör den till!! Det är DIN BLOGG och ska spegla DIG och inte vad någon annan önskar, de kan önska och bygga sina egna bloggar!

Efter regn kommer sol!!:-)

Anonym sa...

Hej!

Jag har en fråga..:-)

Jag undrar om det är Du som ritat de fina figurerna ( logon?)med "skatterna" och Dig själv under House of Philia texten på bloggen?

SÅ H I M L A FINT!! och snyggelisnyggtsnyggt!

För det är väl Du och skatterna?

Läste i ett gammalt inredningsreportage om Dig och att Du läst konstvetenskap. Att Du har känsla för Färg och form m ä r k s ju...!

SNYGGGGG BLOGGGGGG!!!!!!!

/ Kram Julias Mamma

Rita dit snygga fantastiska underbara maken määäää vet ja!:-)

Anonym sa...

Kära Petra... du ska absolut inte ändra på någonting här på din blogg! Jag har läst bloggen ett bra tag nu och man blir glad av din blogg och full av inspiration! Så jäkla trist och onödigt med negativa kommentarer, jag har ingen aning om varför men försök strunta i det och bara kör på! KRAM Martina

Anonym sa...

If the blogger asks reader´s opinion, I suppose she can cope with the negative that comes out. It´s natural that people have different opinion about lifestyle blog and writer knows that for sure! Both sides have freedom of express themselves:)
Katjuska

Monica sa...

Jag satt just o tänkte att jag måste skicka en kommentar om denna jättehärliga o inspirerade blogg! Och så läser jag detta! Jag har tom blivit lite intresserad av kläder när jag läst din blogg. Annars är jag en inredningsnörd!

Anonym sa...

Lika lite som att ni kan sitta och säga att vår bloggerska har bekräftelsebehov, är ytlig osv, kan vi säga att ni är avundsjuka. Det vet ni inget om och inte vi heller. Men vad spelar det för roll vad vår bloggerska väljer att skriva och visa - det är ju hennes blogg... Starta en egen istället. Hur lite har folk att göra om de orkar gå in och titta och kommentera en blogg de inte ens gillar?? Jag gillar kanske inte heller allt på sidan eller har samma smak som bloggerskan men inte sitter jag och kallar henne både det ena & det andra. Sen är det väl upp till vår bloggerska vad hon gör med sina pengar... Hon kan nog sköta sin egen ekomoni utan att några ska börja peka med pekpinnen och säga att hon borde lägga en del på välgörenhet osv. Antar att folk struntar i vad ni gör med era pengar?! Trodde det var vuxna människor som läste den här bloggen... Jag gillar iallafall att titta in här men blev bara så förbannad när jag läste vissa kommentarer! Skäms på er. //Camilla