lördag 30 oktober 2010

BOHOOOO

-
-
Buuu på er!:) Världens läskigaste små häxor och demoner knackade på dörren igår - det var Flisan och hennes urgulliga skräckentourage! De var såå söta så att jag höll på att smälla av:)


Good evening bloggisar!


Är äntligen lite piggare idag och det är såå skönt!:)

Just nu står jag faktiskt och lyssnar på denna sköna låt och fixar för fullt med maten i köket. (Gott kött, gott rött, klyftpotatis, tomatsallad och beanaise står på middagsmenyn mmmm).



Dagens jag!


Detta blev bara en liten snabb hälsning till er för nu ska jag vispa ihop min lilla "beasås" här och den får absolut inte skära sig!:S

Ha en riktigt mysig lördagskväll, krama era kära och glöm inte världens bästa och klokaste talesätt (och som jag själv försöker leva efter) - Var och gör mot andra så som du själv vill bli behandlad! Be nice! (Tack för påminnelsen kloka Josefin)


STOR KRAM


P


Psst, Glöm inte att ställa tillbaka klockan till vintertid (brrr) ikväll!



.

14 kommentarer:

Frusna flickan sa...

Sjukt snygg du är!

Anonym sa...

Hej P
Löpning idag igen!!
Du ser så strålande vacker ut, som alltid.
Bra att ni mår bättre nu.
Jag vill bara Önska Er alla en fin kväll!!
Och vet Du min man tycker att dom nya stolarna är snygga!!Ibland överraskar han mig, idag undrade han var man kan få tag i dom?? tror du det finns sådana som din mor har med träben skulle passa oss kvar eller är det äldre modeller??
Finss dom i Er stad??

Anonym sa...

Hei

Vil tipse om Underbaraclara sin blog - jordnær uten konsum, konsum....slik kan man også ha det.

A House With A View sa...

Supersnygga kläder, älskar sjalen, såå snygg!

Stor halloveenkramiz från aka

Dagi Mara sa...

Hallo Philia!
Ich mag dein Blog sehr gerne! Ich kuck auch täglich was es bei dir neues gibt. Dein Outfit von heute finde ich klasse!
Du hast auch immer einen guten Musiktipp gehabt, nur seit dem du die Musik als Link einstellst, kann ich die Musik nicht hören, da es angeblich diesen Vidioclip in meinem Land nicht gibt. Schade. Früher war das kein Problem. Denkst du man kann die Musik anders reinstellen?
Schöne Grüße aus Deutschland! Einen schönen Abend!

Dagi

Line fra huset på landet sa...

Jeg er helt enig P, og den leveregelen har jeg alltid likt, og prøver å leve etter. I Norge sier vi "gjør mot andre det du vil at andre skal gjøre mot deg" :)
Så fint at du føler deg bedre!
Ha en fiin søndag.
Klem, Line

Anonym sa...

Fröken Bekräftelsebehov fortsätter att visa sina kläder! Köpa köpa köpa.

Lenita från Bohuslän sa...

Hej P! Jag hoppas du hade en härlig Halloweenlördag med mycket bus & godis. Själv var jag på en klassåterträff som var väldigt lyckad.Tänk att få träffa människor man inte sett på åratal.Jag tycker det är härligt när du visar bilder på dig själv och dina kläder,för du är fantastisk på att kombinera ihop en outfit.Detta har hjälpt mig när jag är ute och shoppar! Tack för alla fina tips!!! Jag hoppas att du kan ruska av dig alla kommentarer som inte känns positiva,för vi är ändå en väldigt "STOR" klick tjejer som älskar att gå in på din blogg.Var dig själv och forma din blogg som du vill.Jag njuter av att kika in här varje dag. Stå på dig och ha en fantastiskt fin söndag! Kram Lenita

Anonym sa...

Sluta nu!!Om saker och ting retar dej så mycket varför går du in på bloggen då!!Det finns en del som blir sårade,tänk på det du.

Anonym sa...

Hej.

Ja den jackan var ju verkligen jättefin, vart köpte du den ifrån? Jag har tittat runt men hittar ingen nätbutik som har den och på Chill Norway´s hemsida visas den inte heller.....

MVH: Maria

Anonym sa...

Vil bare si at du har en FANTASTISK blogg! Takk for alle flotte innrednings, klær, sko, -mat tips! Jeg blir GLAD av å lese din blogg!! Fortsett med din stil, den er kjempegodt likt av mange!
Riktig fin søndag til deg, Philia :)
Klem fra Oslo.

Anonym sa...

Hej P
Din Blogg är bara Bäst!!Jag håller med att Du har så fina tips att GE av allt!!
Visa mer av Dig du...fortsätt som du gjort VI DIGGAR DIG!!

Anonym sa...

VARIFRÅN KOMMER JACKAN ????

-JOHANSSONS - sa...

Hej!
Vilken mysig blogg du har :-) Vart har du köpt jackan? Hittar den inte!!! Den är så fin och jag vill härma :-)