torsdag 28 oktober 2010

ETT LITET HEJ

.

.God kväll söta ni!


Ni kanske undrar var jag hållit hus hela denna oktobertorsdag? Liggandes nerbäddad i sängen kan jag berätta...

Hoppas verkligen på en frisk morgondag!

Kram till er alla!

P

.

20 kommentarer:

Bokcaféet i byn sa...

Hej!
Fy så trist! Skickar en stor krya-på-dig hälsning! Härlig Mille Notti bild!
Hälsar Anna T i Skåne

Jenny sa...

Krya på dig!! Vi är också sjuka..;-(
Kram

Natasha sa...

LOVE!!!!! now did the dog eat the book??? :)

Northern Light

Kari sa...

God bedring! Hvile er ofte den beste medisin.

Kari :-)

Hemma hos Katta sa...

Krya på dig Philia!!

Kraam kraam från Katta

Anonym sa...

Hej! Ville bara säga att du har en underbar och fin blogg och har följt den en tid nu men nu blev jag riktigt paff när jag slank in på bloggen MITT VITA HUS och det kändes som om det var en kopierad blogg. Hur känns det när det finns en till blogg där ute som är precis som din? Tittar hon på din och kör samma sak tro? Har tänkt och starta en länge men när man ser detta så börjar man ju att undra. Har du några bra tips om att börja en blogg. Man vill ju vara unik, och att någon annan inte kopierar det man gör. Vad gör man då? Jättefin blogg du har, alltid lika kul att titta in då och då!

Anonym sa...

Har åsså tänkt på det med bloggen Mitt vita hus. Nästan creepy vad hon härmar med allt från texten till inredningen.

Annelie sa...

Krya på dig och ta det lugnt..:)Kram/Annelie

Anonym sa...

Angående härma... Man får försöka se det från den positiva sidan. Efterapningar är den bästa komplimang som man kan få...

Och angående hund i sängen (underbar bild). Jag såg på ngt foto från förr att du har haft en stor hund. Har du ngt tips på fina hundsängar för lite större hundar? Svårt att hitta stilrena sängar för halvstora hundar som har ”ben”, alltså inte en madrass som ligger på golvet. Har märkt att hundar gillar bättre att sova i en korg/hundsäng som är lite högre. Funderat lite på den här
http://www.swecat.com/cache/180x180-45-2710.png
/Jenny

Tulipa sa...

Krya på dig!!!

/Mariette

Sussi sa...

Stackare Krya på dig nu jag väntar på dina fina inlägg. kram sussi.

Anonym sa...

God bedring. Håper du blir fort frisk!
Hadde vært veldig gøy om du kan vise et bilde av ditt drømmme bad! Evt forklare hva du ønsker å gjøre når du skal pusse opp dette rommet. Er bare litt nyskjerrig!
Mette

lottasworld.blogg.se sa...

Åh fy bövelen så tråkigt! Då får jag önska dig en frisk och kry fredag! Kram

Anonym sa...

Vilken härlig bild, gillar alla tavlorna på väggen!

Ang att härmas så tycker jag nog att alla gör det, inkl denna blogg. Ser mycket av både uttryck i text, bilder och stilar hos andra bloggar som jag sedan ser i den här. Vi alla inspirerar ju varandra mer eller mindre. Inte så mycket att uppröras över, vi har ju alla samma smak och söker efter en viss sorts blogg. Unikt- nej, snyggt - ja

Anonym sa...

OMG vilka likheter det är med Mitt vita hus;) Vem härmar vem?;) Ha en skön fredag! Kram

Benita sa...

Med tanke på hur stort inredningsintresset är så vore det väl konstigt om det inte fanns fler än en i hela landet som anammat den vita trenden med svarta detaljer. När man sen ser till det utbud vi har av denna stil i form av inredning och inredningsaccessoirer så är det väl inte konstigt om någon får med ett och annat som någon annan redan visat på sin blogg. Två själar och en tanke helt enkelt.

Anonym sa...

Det är inte den vit/svarta trenden vi snackar om utan EXAKT samma interiör i EXAKT likadana kombinationer som visas på en blogg med EXAKT samma textspråk med EXAKT samma typsnitt!

Anonym sa...

Varför bry sig??? Alla stjäl av alla...om det dessutom inte är din blogg varför denna upprördhet. HoP sneglar även på andra har jag sett.

Sara sa...

Hej!

Nu har jag läst din blogg från början till slut :) Uppskattar den oerhört mycket! Är mammaledig med en liten flicka på 6 veckor så det har varit så mysigt att läsa din blogg när jag suttit o ammat eller när hon sovit!!

Kommer absolut fortsätta följa dig och din blogg!

Tack! Kram Sara

Anonym sa...

Petra härmar ju i så fall bloggen HELT ENKELT... Hon tar efter en hel del efter den tjejen, så alla inspireras från varandra så försök inte höja upp Petra som någon egen, för hon tar efter från annat håll hon med..........!!!!

Lisa Nilsson