söndag 24 oktober 2010

HALLÅ SÖNDAGSKVÄLL

.
.
Detta, mina kära bloggisar är vad jag bla sysslat med idag! Jag har skapat ett litet "gotlandshörn" av soffan (som kommer från Levide på "öjn") och fårskinn (som så klart också kommer från "öjn":) i matsalen. Någor mer som är annorlunda med soffan? Japp, den har också blivit "nearly black"!


Godkväll kära kära bloggisar!


Dumma dumma internet har strulat här på vår gata i Småstaden hela dagen idag. Jisses vad man är är hooked med datorer, när det känns såå konstigt att inte nätet fungerar helt plötsligt!:)

Nu fungerar det ju i alla fall igen och det är toppen så att jag kan skicka en hälsning till er! Här hemma har det inte varit en lungn stund idag kan jag berätta, med huset fullt av kompisar till skatterna, en superspeedad Beabus och en superwoman (nåväl;) som försöker måla möbler, baka bröd och tapetsera samtidigt!( Har gått så där kan jag säga;)



Tapetsering med härliga Zoffanytapeten pågår just nu  i gästrummet!  Tapeten har jag beställt hos duktiga, välsorterade Öbergs i Västerås och det gick verkligen superfort att få den. Ville ha den till helgen och det fick jag!( Tack snälla Öbergs!:) Sen är det bara tapetseringen av det andra sovrummet som är där uppe kvar - puh...


Wild west!:) Liten vild "1-någontingåring" som red in i köket idag på sin gosiga häst och resväskan i högsta hugg!


Nu ska vi ha söndagsmys med thé och hembakt bröd här!


Ha en skön kväll!


KRAM


Psst, Såg ni "Så mycket bättre" på 4:an igår? Visst var det ett jättemysigt program?! Jag blev verkligen positivt överraskad och tom Di Leva stod jag ut med... Kul med något nytt och annorlunda underhållningsprogram som dessutom har spelats in på Gotland - världens bästa ö!:)


.

25 kommentarer:

Ulrica sa...

Vilken energi och kraft!! Visst är det härligt att skapa och förändra:)!! Supersnygg soffa, älskar svart själv och tapeten kommer att bli toppen!!
Vi såg också "så mycket.." igår och det var supermysigt program. Härligt med musik och det blev också personligt vilket jag gillar!
Ha en skön Söndag!
Kram//Ulrica

Anonym sa...

Grymt snyggt!

Kram Kicki

signerat 71 sa...

Så fint det blev med soffan i svart!
Ha en skön vecka!
Kram J

STILinredningochdesign.blogspot.com sa...

Så snyggt! Våran kökssoffa e oxå svart. Älskar den , den bryter av så snyggt mot allt vitt!

Kan bara hålla med om gårdagens program, fantastiskt bra. Längtar till nästa vecka:)

Ha en fin kväll, hoppas att tapetseringen går bra

KRAM Madde

Fabrikken sa...

Sofaen passet rett inn i ny svart farge :) Og den tapeten så spennende ut - gleder meg til å se resultatet :)

Ha en fin søndagskveld!

Mariette sa...

Hej!

Tyckte precis samma sak om det progammet! Kul med något nytt koncept och det var riktigt rörande att få se vissa tolkningar...

Det svarta är bara så snyggt! Precis vad jag också målar med...

Ska bli kul att se resultatet med tapeten!

Trevlig kväll!
Kram Mariette

Anonym sa...

Hej fina du! Äntligen nytt inlägg, som jag har kollat ;) Vilken energi du har - vill också ha det! Jätte fint med soffan, gillar också fårskinn men mina blir så dammiga. Hur lyckas du hålla rent? Gissar att du t o m var jätte snygg när du fejade i huset idag ;) Vore kul med en skönhetsinlägg, tips på hur man hinner göra sig fin med smått hemma. Även ditt smink vore roligt att se.. //J

[room] by sofie sa...

Väggen blev superfin!!! Härliga kontraster mellan svart o vitt :)

Kram SOfie

Anonym sa...

The "soffa" looks great in black! And so does your "vardagsrum"-wall.
But I really can't understand why in the world someone should have the whish to change these gorgeous Ralph Lauren wallpapers...
But okay, it's not my house...
Have a nice week,
Anne

GRANSTAV sa...

Vad fint det blir! Men du är verkligen en superwoman. Mycket skulle jag göra men tapetsera... näe där går till och med min gräns :).
Lycka till med allting /s

Caroline/drömlägenheten goes radhus sa...

Wow!

Men gud kvinna vad du är effektiv och full av energi! Giv mig lite tack! ;) Kämpar mig runt som en zombie nu när mörkret smyger på...tur att Gran canaria hägrar snart!

Så snyggt det blev med svart. Snacka om att du gör en makeover i erat redan snygga hem!

Ha en superfin söndagskväll, kram Caroline

Anna-Panna sa...

Oj oj va den soffan blev fin som svart. Vad exakt är det för svart färg??

Sen undrar jag även om din fjärilstavla (Hagendornhagen) vilken strl du har på den? Jag har nämligen den lilla..42x59 men jag hittar ju ingen ram i den storleken!!!! Vill ju sätta upp den pronto!!! :)

Hihi, hon verkar va ett riktigt bustroll din Bea! Jag har två st vildingar själv så jag vet hur det är. Är impad av att du ändå fått så mkt gjort!

HA en mysig söndagkväll!
KRAM

Anonym sa...

Ursnygg blev soffan! Hur hinner du måla och få det klart så snabbt? Vilken färg använder du och vad gör du för förarbete innan du målar? Jag önskar jag var lika kreativ! Jag har varit på gång att måla vårt sideboard i köket i ett par år men kommer aldrig till skott... Kram Linda

Lisa sa...

Hej
Blev verkligen jättesnyggt med soffan i almost black. Jag funderar själv på att måla en möbel jag har här hemma i mörkgrå, men jag fegar lite än så länge, men en vacker deg så. Har precis målat ett vitrinskåp som jag köpte tråkigt i furu, nu har det blivit vitt och inuti tapetserat med en tapet som är i motiv av gamla tidningar, blev så fint. Det är verkligen kul att pyssla med möbler. Ska du måla om fler möbler?
Hälsningar Lisa

Anonym sa...

Du är verkligen full av energi och bra blir det! Martina

Emma från Kastberga sa...

Blev jättesnyggt med fårskinnen på soffan, gillart!

Kram

Anonym sa...

Hej!

Vad heter Ralph Lauren Tapeten med rutor och fåglar och fiskar som syns på bilden bakom Bea? Finns den fortfarande att få tag på?

Supersnyggt med grå soffa förresten, ert hem är verkligen vackert!

MVH Vilja

Anonym sa...

Hej.

Soffan blev riktigt snygg. Härligt med fårskinn.

Önskar dig och familjen en ny härlig vecka.

//Petra

MOKKASIN sa...

Ohhh, herreguud vad det går undan =))))

Superfint blir det!
Inget velande vill jag lova.
Annat är det härhemma,
ska vi eller ska vi inte
eller kanske i alla fall...
är min status just nu ;)))
Kram!

LOPPISLIV sa...

Halloj tjejen!! Jag säger det samma som ovanstående, oj vad det går undan...hihii så mycket du hinner med. Och sååå snyggt det blir!!! Spännade med nya tapeten i gästrummet, men jag tycker den befintliga fina du har där idag, med fiskar, fåglar och växter på är såååå underbar också. Men med din säkra fingertoppskänsla gällande inredning blir det säkert supersnyggt. Ha nu en toppenfin måndag du härliga inspiratör. Kraaam Paula

Kakans mamma sa...

Det var ett riktigt bra program tyckte jag, supermysigt!
Di Leva är lite rolig men skriver såna fina texter till sina melodier så det ska bli spännande nästa lördag! :)
Vad fin soffan blev, något mer som skall målas framöver eller lugnar du dig snart? ;)

Anonym sa...

En fråga som jag inte fått svar på:
Den fina Eiffeltorns-tapeten i bakgrunden som du har i "hallen" där du och dottern står i nattlinnen. varifrån kommer den, sån skulle förgylla min hall.... ??!!

// Maud i Västerbotten

Anonym sa...

Oj, vad fint det blev med soffan! Skrev i kommentarerna för några dagar sedan att jag trodde det var soffan som fått sig lite färg, när du hade målat väggen :) Blir nog jättefint med tapeterna, även om jag tycker du är heeelt galen som tapetserar över Ralph ;)
En liten önskan: kan du inte ha en liten fotoskola? Inget komplicerat utan bara vad du tänker på när du fotar, och vad du gör med bilderna, det blir ju sånt perfekt ljus!
Kram Anna

Kristin, Norge sa...

Hei!
Veldig fint med svart benk. Flott kontrast til alt det lyse. Kan du oppgi hvilken fargekode og type maling du brukte på benken? Ha en fin dag!

Fröken Tastine sa...

Hej!
Vilken otroligt fin hemsida du har. Påminner lite om min egen som jag startade nyss. Jag älskar oxå inredning och stilen mkt vitt men gärna med kontraster. Gillar verkligen din matsalsgrupp och ditt kök, men kökssoffan tyckte jag var snyggare vit! :-)

Jag tar gärna oxå emot tips ang fotografering, underbara bilder tar du.

kram